Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κορίτσι μου να σε δει οπωσδήποτε ενδοκρινολόγος. Παρόμοιες εξετάσεις έχω και κάνω υπογλυκαιμίες. Εννοείται επηρεάζει όχι μόνο τις ποιότητα αλλά και τις άλλες ορμόνες σου. 

Βγήκε και η αντίσταση στην ινσουλίνη και λέει 1.7 και δίπλα αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη. Κακό είναι αυτό να φανταστώ ; Εσύ που έχεις παρόμοιες τιμές τι έκανες ; 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τα νεα μου:η μικρη παει Γ δημοτικου,αγγλικα, ρυθμικη κ ζωγραφικη(δραστηριοτητες στο σχολειο)εγω παιρνω μια αγωγη που επηρρεαζει τις ορμονες κ παχαινει.ειμαι 10 κιλα πανω απ το ιδανικο βαρος.κανω διαιτα κ δν κατεβαινω γραμμαριο. Νηστευω κι ολας κ θα κοινωνησω στα εισοδια θεοτοκου(21 νοεμβρη)μετα θ αρχισω πιο αυστηρη διαιτα.θα γραφτω κ γυμναστηριο του δημου,15 ευρω ο μηνας. Ουφ,ουφ,αυτα τα δικα μ

ένα μήλο την ημέρα...

γεια σ μαρια θεσσαλονικια! Διαβαζω τα νεα σας καθε πρωι σχεδον. Πολυ χαιρομαι με τις εγκυουλες μας. Μαργκι κ δομνινα,οπως ξαναπα οι πονοι της μεσης ειναι φυσιολογικοι στις πρωταρες εγκυες επειδη αλλαζει σχημα η λεκανη,φαρδαινει.μανουτιτα μ τι κανεις?φιλακια κοριτσια,καλο βραδακι

ένα μήλο την ημέρα...

Καλημερα,και καλη βδομαδα.

Μαρια,σαλονικια εισαι κοπελα μου;Δεν θυμαμαι αν εχουμε ξαναμιλησει,με το καλο να υποδεχθεις κι εσυ το μπεμπε σου.

Μαρτζι μου ειναι απολυτως φυσιολογικο να ποναει η μεση σου,οσο προχωραει η εγκυμοσυνη σου,γινονται αλλαγες στο σωμα σου.Μην ανησυχεις καθολου.

Δομνινα μου φανταζομαι την τρομαρα σου,το ειχα ζησει κι εγω με το χαμπι στην εγκυμοσυνη μου,και μετα κοιμομασταν χωρια....του εκανα "εξωση":tongue:

Μηλιτσα μου σαν τα χιονια,τι κανεις κοριτσακι μου;Απ'οτι βλεπω κι η κορη σου εχει φορτωμενο προγραμμα,αλλα ειμαι σιγουρη οτι διασκεδαζει στην καθε δραστηριοτητα.Γερη να ειναι και χαρουμενη.

Οσο για σενα πουλακι μου,να μη μου στεναχωριεσαι καθολου για τα κιλα,σημασια εχει να ολοκληρωσεις τη θεραπεια σου,να γινεις καλα,και τα κιλα θα φυγουν.Δε σε φοβαμαι,εσυ εχεις θεληση και θα τα καταφερεις.Και να σου πω,να μη βλεπεις μονο τα νεα μας,να μας λες και τα δικα σου,που και που,γιατι λειπεις απο το καφε.Να περνας καλα και να προσεχεις τον εαυτο σου,πολλα φιλια!!!:-P

Τα νεα μου τωρα,σημερα εφτασε η μεγαλη μερα που θα δωσει η μικρη το 1ο τεστ για την εισαγωγη της στη γερμανικη σχολη(γυμνασιο).Της ευχομαι καλη επιτυχια και ευχομαι η προσπαθεια κι ο κοπος της να ανταμειφθει!!!

Να εχετε μια ομορφη μερα,σας φιλω.

OPYIp3.png

vez3p2.png

τα νεα μου:η μικρη παει Γ δημοτικου,αγγλικα, ρυθμικη κ ζωγραφικη(δραστηριοτητες στο σχολειο)εγω παιρνω μια αγωγη που επηρρεαζει τις ορμονες κ παχαινει.ειμαι 10 κιλα πανω απ το ιδανικο βαρος.κανω διαιτα κ δν κατεβαινω γραμμαριο. Νηστευω κι ολας κ θα κοινωνησω στα εισοδια θεοτοκου(21 νοεμβρη)μετα θ αρχισω πιο αυστηρη διαιτα.θα γραφτω κ γυμναστηριο του δημου,15 ευρω ο μηνας. Ουφ,ουφ,αυτα τα δικα μ

Mηλίτσα μου, τι κάνεις βρε ψυχή;

Χρόνια και ζαμάνια!

Πολύ χάρηκα που σε "είδα" και πάλι!

Κάνε υπομονή με την θεραπεία σου.....άτιμο πράγμα οι ορμόνες.....για ποιο λόγο την κάνεις; Για παιδάκι ή για άλλο λόγο; Αν θελεις απαντάς.....

Φιλιά πολλά σε όλες!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Μηλίτσα, έχει δίκιο η Μανού. Να μπαίνεις να μας λες τι κάνεις, όχι μόνο να μας διαβάζεις. Μας λείπεις. Μην αγχώνεσαι με τα κιλά. Θα φύγουν σιγά- σιγά....

Μανού, εύχομαι να πάνε όλα καλά και να τα καταφέρει η πριγκίπισσα. Είμαι όπμως απόλυτα σίγουρη πως με τόση προσπάθεια σίγουρα θα τα καταφέρει!!!

Μαρία, καλώς όρισες στο παρεάκι μας!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Mηλίτσα μου, τι κάνεις βρε ψυχή;

Χρόνια και ζαμάνια!

Πολύ χάρηκα που σε "είδα" και πάλι!

Κάνε υπομονή με την θεραπεία σου.....άτιμο πράγμα οι ορμόνες.....για ποιο λόγο την κάνεις; Για παιδάκι ή για άλλο λόγο; Αν θελεις απαντάς.....

Φιλιά πολλά σε όλες!

Καλημέρα κορίτσια.ευχαριστώ για το θερμό καλοσώρισμα. Τα χαπια ειναι

αντικαταθλιπτικα,ανεβαζουν τη μελανίνη κ την προλακτίνη

Η προλακτίνη είναι η ίδια ορμόνη που ανεβαίνει στις έγκυες κ προκαλει πρηξιμο κ φούσκωμα. Α,κλειδώνει κ την γονιμότητα,οπότε μην περιμένετε τα ευχάριστα μαντάτα απο μένα:-)

ένα μήλο την ημέρα...

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλησπέρα σας και μια όμορφη βδομάδα να έχουμε..

Πήγα στην Πάτρα και χόρτασα μωρουδίλα κορίτσια.. Όχι ότι είναι ανηψιός μου αλλά ο μπέμπης της αδερφής μου είναι κούκλος.. Είναι ένα ξανθό σκατζοχοιράκι με μαγουλάκια για φάγωμα.. Μαμ, κακά και νάνι... Τον είχα όλο το Σάββατο σχεδόν μιας και η αδερφή μου βρήκε ευκαιρία και ξέδωσε στις βόλτες και στους καφέδες αλλά δεν με πείραξε καθόλου.. Τι ζεστασιά σου προκαλεί ένα τόσο μικρό ανθρωπάκι.. Δεν μου έκανε καρδιά να τον αφήσω.. Τώρα σε κανένα μήνα θα τον δω και πάλι..

Εμείς είμαστε καλά.. Αύριο έχουμε το καθιερωμένο ραντεβού με τον γιατρό και πραγματικά ανυπομονώ.. να δούμε πόσο έχουμε μεγαλώσει και λογικά θα κλείσουμε ραντεβού και για την β' επιπέδου..

Μανού μου καλή επιτυχία στο κοριτσάκι σου.. Είμαι σίγουρη ότι θα γράψει άριστα.. Έχει διαλέξει δύσκολο δρόμο αλλά αφού το θέλει πραγματικά εννοείται ότι δεν θα της σταθείτε εμπόδιο και θα είστε αρωγοί της σε αυτό το ταξίδι! Και πάλι καλή επιτυχία!

Μηλίτσα μου γλυκιά, χρόνια και ζαμάνια βρε ψυχή... Θέλω να σε διαβάζω συχνότερα!

Μάρτζι ελπίζω να σου πέρασε η μέση!

Φιλάκια πολλά κοριτσάκια μου!

L2qIp2.png

Ευχαριστω πολυ κοριτσια για την ομορφη υποδοχη σας!!!!Ο θεος να σας εχει ολες καλα!

manoutita μου,ειναι η πρωτη φορα που μιλαμε!!!!Ειμαι καινουργια στο forum!!!!Τι κανει η λατρεμενη μου Θεσσαλονικη?Εχω να ρθω κοντα 2 μηνες!Βλεπεις μενω Κοζανη τα τελευταια 4 χρονια!

Μηλίτσα μου ευχομαι καλη επιτυχια με τη διαιτα σου!Μιας και θιγεις το θεμα της νηστειας και της θειας κοινωνιας,θα ηθελα τις αποψεις σας!Ειναι η πρωτη χρονια που λογω εγκυμοσυνης δεν κραταω νηστεια,αλλα παρολα αυτα θελω τοσο πολυ να κοινωνησω!Θεωρω προσωπικα οτι αγαλιαζει η ψυχη μου!Το θεωρειτε ντροπη να κοινωνησω φετος χωρις να νηστεψω?:(

Τα δικα μου νεα:Οπως βλεπετε ειμαι στην 18 εβδομαδα κυησης!Περιμενω κοριτσακι!!!Το πρωτο τριμηνο ηταν απελπιστικο,με εμετους,ναυτιες και πολλα πολλα αλλα!Ευτυχως μειωθηκαν κατα πολυ!Και τωρα που συνηλθα λιγουλακι,αρχιζει και μου λειπει η δουλειαααα μου!Απο τον Σεπτεμβριο παιρνω αναρρωτικες!Δουλευω σε ψυχιατρικη κλινικη!Προσπαθω να ξεχνιεμαι κανοντας διαφορες δραστηριοτητες!Εχω αρχισει για παραδειγμα το πλεξιμο!!!Και τωρα που πλησιαζουν τα χριστουγεννα(λεμε τωρα!!!) ξεκινησα να φτιαχνω διαφορα χειροποιητα για να δωρισω σε αγαπημενα προσωπα!!!!Αυτααααα......

Ενθουσιαστηκα καθως ειδα το Θεματακι αυτο!!!!Ειναι τοσο ωραιο να λες μια κουβεντα με εναν ανθρωπο,ποσο μαλλον να ανταλλασεις αποψεις!Να γνωριζεις γενικα κοσμο!:)

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Δόμνα, πόσο χαίρομαι που σε ακούω τόσο ευτυχισμένη! Μπράβο, κοριτσάκι μου.....Εφτασες σχεδόν στο μεσο της εγκυμοσύνης. Ευχομαι να πάνε όλα καλά αυριο και να δείτε επιτέλους φύλο για να ξέρουμε 100%!

Τhes, με το καλό να δεχτείτε το κοριτσάκι σας. Να ρωτήσεις καλύτερα έναν πνευματικό για το θέμα της νηστείας. Θέλω κι εγώ να κοινωνήσω, μα πριν θέλω οπωσδήποτε να εξομολογηθώ και να συμβουλευτώ έναν πνευματικό γύρω από τέτοια θέματα!

Πόο χρονών είσαι;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

κοριτσια,πνευματικος μου ειχε πει να μη νηστευω οταν ημουν εγκυος.ασθενης κ οδοιπορος αμαρτιαν ουκ εχει. Απλα,μη τρωτε το πρωινο της θειας κοινωνιας.ο γυναικολογος μ επισης ηταν αντιθετος με το θεμα της νηστειας. Να πω την "αμαρτια"μου,νηστεψα τη μεγαλη βδομαδα. Αυτα

ένα μήλο την ημέρα...

margi Μηλίτσα σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας!Ο πνευματικος μου,ειναι στη Θεσσαλονικη,οπου εχω καιρο να παω!:(

Αλλα οταν μου δωθει η ευκαιρια,θα παω!Δεν το σκεφτηκα καθολου!

margi μου ευχαριστω πολυ,και συ με το καλο να κρατησεις το δικο σου παιδακι!Ειμαι 29(και 5 μερες!!!!)!Εσυ?!Εισαι απο τα Ιωαννινα?Απο κει ειναι και ο αντρας μου,και εκει περασα 4 ΥΠΕΡΟΧΑ φοιτητικα χρονια!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Πολυ καλημερα σας κυριες μου!!!!

Βασδελη μου πολλα φιλια και σε σενα,τι κανουν τα παιδακια σου;

Δομνινα μου,ειμαι σιγουρη οτι περασες σουπερ με τον ανιψουλη σου,εισαι μια φανταστικη θεια και θα γινεις μια καταπληκτικη μανουλα!!!!

Μηλιτσα μου,εμεις τα εχουμε ξαναπει,αυτο που μετραει κουκλιτσα μου,ειναι να ειναι καλα το "μεσα" μας,κι εσυ αυτο δουλευεις τωρα κι αυτο προεχει.Πιστεψε με οταν φτασεις εκει που θελεις και βρεις το χαμογελο και την ηρεμια,τοτε θα ερθει η ωρα να δεις και το "εξω".Για να μη σου πω το τετριμμενο,πως οταν ειμαστε καλα μεσα μας,τοτε αυτο βγαινει και προς τα εξω.Η εμφανιση ειναι το τελευταιο που θα'πρεπε να μας απασχολει.Μην ανησυχεις για τα κιλα,θα φυγουν.......

Μαρια-thes δεν ξερω να σου πω,αλλα θα συμφωνησω με τα κοριτσια σε οτι ειπαν.Παντως καλο θα ηταν να μιλησεις με τον πνευματικο σου,εστω και τηλεφωνικα.

Μαρτζι μου τι κανεις κοπελα μου,περασε λιγο η μεσουλα σου;

Σας ευχαριστω ολες πολυ για τις ευχες και τα καλα σας λογια,για το κοριτσακι μου.Εδωσε λοιπον χθες,και κατα δηλωση της,τα πηγε καλα,τωρα θα περιμενουμε τα αποτελεσματα.Το κυριοτερο ομως,ηταν πως δεν ειχε καθολου αγχος,κι ηταν μια χαρα!!!!

Να εχετε μια ομορφη μερα,φιλεναδες!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημερα κοριτσια. Μανουτιτα μ,εχει επιστρεψει το χαμογελο μου,εχουν ξεπεραστει τα προβληματα. Κοριτσια,σε κειμενο σχετικο διαβασα για τη νηστεια πως ασθενης κ οδοιπορος αμαρτιαν ουκ εχει. Οδοιπορος θεωρειται το εμβρυο που κανει το ταξιδι στη ζωη.επισης δν νηστευουν οι αρρωστοι,οι οδοιποροι(ταξιδιωτες)οι εγκυες κ οσοι κανουν βαρια εργασια. Αυτα. Να προσευχεστε συχνα,απλα. Ναχετε μια σουπερ μερα. Δομνινα,μαργκι,μανουτιτα,μαριαεφη,κ μενα μ λειψατε. Υποσχομαι να μπαινω συχνοτερα τωρα. Α,πριν κανα μηνα συναντηθηκαμε με την annete κ ηπιαμε καφεδακι σ παιδοτοπο με τα ζουζουνια μας:-)

ένα μήλο την ημέρα...

Manoutita, καλά αποτελέσματα να έχει το κοριτσάκι σου. Για να λέει πως τα πήγε καλά, να δεις πως έτσι θα είναι. Πιστεύω πως είναι ένα κορίτσι που δουλεύει πολύ και έχει αυτοπεποίθηση γιατί ξέρει τις δυνατότητές της......Θα δείτε πολύ θετικά πράγματα από αυτήν, είμαι σίγουρη!!!

Τhes, από Γιάννενα είμαι και είμαι σίγουρη πως πέρασες καλά εδώ ως φοιτήτρια. Ποιος φοιτητής δεν περνάει καλά, βρε παιδιά; Και είδικά στα Γιάννενα! Εγώ είμαι 37 χρονών και επιτέλους κατάφερα να μείνω έγκυος γιατί πέρασα πολλά....Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου.....Εσύ από πού μας γράφεις;

Μηλίτσα, ανάφερες την mariaefi.....Πού χάθηκε βρε κορίτσια η Mariaefi και η ngeo; Εχουν πάρα πολύ καιρό να μπουν.....Μηλίτσα μου, πολύ κάλά τα είπε η Μανου....Το μέσα μας να προσέχουμε και μετά το μέσα θα αντανακλά και στο έξω.....Χαίρομαι που τώρα είσαι καλά! Να μπαίνεις....να μας λες τα νέα σου.

Η μέση μου δεν πονάει πια....Μόνο εκείνη τη μέρα που σας είπα με πονούσε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...