Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Eternity είπε:

Φαντάζομαι θα έχεις παράλληλα και τις τιμές της ινσουλίνης. Σε εμένα όταν ανεβαινε υπερβολικά το σάκχαρο, ανεβαινε απότομα και η παραγωγή ινσουλίνης με αποτέλεσμα να κάνω υπογλυκαιμία, ο οργανισμός μου να ζητάει σάκχαρο για να τονωθεί και μετά να έχουμε αυτό το φαύλο κύκλο. Κάποια στιγμή από την υπερβολική παραγωγή ινσουλίνης θα έπρεπε να κάνω ενέσιμη ινσουλίνη λόγω ανεπάρκειας. Δεν ξέρω αν το λέω κατανοητά. Η αντίσταση στην ινσουλίνη θεωρείται προδιαβιτικο στάδιο. Το θετικό είναι ότι υπάρχει το Glucophage ως φάρμακο αλλά και με σωστή διατροφή και άσκηση μπορείς να το αποτρέψεις. Κυρίως να μάθεις να τρως σωστά. Πχ γλυκό ποτέ με άδειο στομάχι. Και εννοείται εμένα η αντίσταση στην ινσουλίνη είχε ενοχοποιηθει για τις αποβολές που είχα αλλά εννοείται πως επηρεάζεται και η ποιότητα των ωαρίων. 

Οι τιμές της καμπυλης ινσουλίνης είναι αυτές που προανέφερα κ δε φαίνονται υψηλές.. αλλά στην κατηγορία αντίσταση στην ινσουλίνη λέει πως έχω αρχομενη αντίσταση. Τι σημαίνει αυτό ;

Just now, kate82 είπε:

Βρε κορίτσι μου τώρα σου τις έβαλε αυτές τις εξετάσεις??? Αν θυμάμαι καλά από τον Νοέμβριο ήσουν προς εμβρυομεταφορα?

Δεκέμβριο την έκανα. Πήγα σε άλλο γιατρό κ μου τις έβαλε. Οχι ο γιατρός που ήμουν. Θα αρχίσω να χτυπάω το κεφαλι μου στον τοίχο 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Δομνίνα, περαστικά στην νύφη σου και στα παιδια. Πάλι καλά που δεν έπαθαν τίποτα!

Οσο για τον μπέμπη σου, να ναι καλά το μωράκι. Μεγαλώνει και ψηλώνει ο κούκλος μας, ε; Εγώ βλέπεις πως πιστεύω ότι είναι αγόρι....

Στο σχολείο δεν πηγαίνω. Πήρα αναρρωτική άδεια προς το παρόν. Το συζήτησα με τον διευθυντή του σχολείου και με συμβούλεψε να μην το διακινδυνεύσω να πάω. Είναι μακριά και με πολύ δύσκολο δρόμο. Επίσης δεν έχει γιατρό, ούτε μικροβιολόγο και θα χρειαζόταν κάθε τρεις και λίγο για διάφορες εξετάσεις να πηγαινοέρχομαι Γιάννενα. Αν ήταν κοντά το σχολείο, δεν το συζητώ, θα πήγαινα. Δεν μπορώ και όλη μέρα στο σπίτι. Βαριέμαι.....Αλλά τώρα, δεν παίρνω το ρίσκο να τρέχω στα βουνά!!

Χθες πήρα τα αποτέλέσματα της papp-A....Γράφει "αρνητικο βάσει στατιστικών".

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Σήμερα δεν έχω παράπονο.. Κοιμήθηκα και ξεκουράστηκα.. ο μπαμπάς μας έβλεπε ποδόσφαιρο στο κομπιούτερ κι εγώ την είχα αράξει στον καναπέ και έβλεπα το Call the Midwife στη ΝΕΤ. Πολύ ωραία σειρά κορίτσια.. Ούτε που κατάλαβα πότε τελείωσε και πως μεταφέρθηκα στο κρεβάτι!

Μάρτζι μου καλά κάνεις και δεν πηγαίνεις στο σχολείο αν είναι τόσο μακριά και τόσο κακοτράχαλος ο δρόμος.. Το σπίτι όμως που νοικιάσατε το πληρώνετε κανονικά τώρα;

Ραντεβού με το γιατρό πότε έχετε πάλι;

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά!

Καλημέρα από μια συννεφιασμένη, βροχερή και ψυχρή Αθήνα.. Επιτέλους δρόσισε λιγάκι.. τον λατρεύω αυτό τον καιρό.. Ειδικά όταν ανοίγουν οι ουρανοί από βροχή μπορώ να κάθομαι με τις ώρες και να χαζεύω τη βροχή να πέφτει..

Σήμερα είναι μέρα χαράς και λύπης για μένα.. Σαν σήμερα πριν 19 χρόνια πέθανε ο πατέρας μου και η μητέρα μου αν ζούσε σήμερα θα γιόρταζε! Ευτυχώς που υπάρχει η πολυαγαπημένη μου ανηψούλα που έχει το όνομά της και αναπληρώνει το κενό!

Είμαστε καλά.. θέλω να ελπίζω ότι τρώμε όλο μας το φαγητό και γινόμαστε μεγάλα παιδάκια..

Εύχομαι σε όλους όσους γιορτάζουν χρόνια πολλά και να χαίρονται τα αγαπημένα τους πρόσωπα!

Σας αγαπώ όλες πολύ!

L2qIp2.png

Domna μου κι εμείς σε αγαπάμε πολυ!!!! Να χαίρεστε την ανιψούλα σου!!! Η απώλεια των γονιών είναι δύσκολο να αναπληρωθεί, αλλά ευτυχώς υπάρχουν τα μικρά ανθρωπάκια που μας δίνουν χαρά και μας γεμίζουν δύναμη.....Αλήθεια, βρε κορίτσια, πόση δύναμη έχουν αυτά τα παιδιά;;;

Εμένα γιορτάζει η μανούλα μου!!!!

Χρόνια πολλά σε όλους!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλησπερα στις ομορφες,τι μου κανετε;Κι εδω σημερα δροσισε για τα καλα,ηλιος βγηκε αλλα ηταν με δοντια........

Δομνινα μου να χαιρεσαι την ανιψουλα σου κοπελα μου.Σιγουρα σου δημιουργει αναμικτα συναισθηματα η σημερινη μερα,αλλα αυτο που μετραει ειναι το ποσο ζωντανη εχεις την αναμνηση των γονιων σου μεσα σου και ποσο πολυ σε γεμιζει αυτο.Οσο για τη δηλωση αγαπης,να ξερεις οτι τα αισθηματα ειναι αμοιβαια;)

Μαρτζι μου,τελεια και τα αποτελεσματα της pap a,καλα κανεις και δεν πας σχολειο.Να προσεχεις τον εαυτο σου και να χαιρεσαι τη μανουλα σου,που ειμαι σιγουρη οτι ειναι το ιδιο χαρουμενη με σενα.

Φιλακια σε ολες.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Manou, ευχαριστώ για τις ευχές!!! Οσο για το σχολείο, δεν υπήρχε πε΄ριπτωση να ανέβω εκεί πάνω....Να ήμουν σε καμία πόλη, θα πήγαινα.....

Δόμνα, δεν μας είπες τι σας είχαν πει τότε στην τράπεζα βλαστοκυττάρων. Εσύ τι έχεις αποφασίσει πάνω σε αυτό το θέμα;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοριτσάκια μου γλυκά.. καλησπέρα και από εμένα έστω και καθυστερημένα..

Συγχωρείστε με που δεν μπήκα καθόλου το σβκ όμως ήταν πολύ γεμάτο και σήμερα είχα πάρα πολύ δουλειά στο γραφείο. Πριν από λίγο έφυγε ένα ραντεβού και άδειασα λιγάκι και είπα να μπω να δω τι κάνετε..

Εγώ πάλι αυτό το σβκ χόρτασα μωρουδίλα.. Το σβκ πήγα σε μια φίλη μου που έκανε δίδυμα και είναι τώρα 3 μηνών και χθες όλη μέρα είχα τις ανηψούλες μου.. Τι αγκαλιές, τι παιχνίδια, τι φιλάκια, μέχρι και κουλουράκια φτιάξαμε..

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεκινά η βδομάδα αν όχι αυτός;

Μάρτζι μου εγώ δεν μπορώ να κάνω δωρεά ομφαλοπλακουντικού αίματος (η λέξη βλαστοκύτταρα είναι λανθασμένη τελικά) διότι είμαι με δανεικό ωάριο και δεν ξέρω το ιστορικό της δότριας.

Όμως μόνο καλό κάνεις αν δωρίσεις το αίμα αυτό και αν το δωρίσεις κιόλας στην Ελληνική Τράπεζα είναι τελείως δωρεάν.. αλλά όσες κοπέλες μένουν εκτός Αθήνας ή Θεσσαλονίκης πρέπει να φροντίσουν να στείλουν αμέσως το δείγμα με κούριερ ... Υπάρχει σχετική τηλεφωνική ενημέρωση.. εμείς κάτσαμε δυο ώρες εκεί και μάθαμε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!Τι κάνετε; Σήμερα αλλάζω βδομάδα και γίνομαι 14!!!Επίσημα αλλάζω και τρίμηνο, γιατί κάπου διάβασα ότι το πρώτο τρίμηνο κανονικά είναι ως την 14η εβδομάδα....Ακόμη δεν λέω να το πιστέψω.....Σηκώνομαι τα βράδια για τουαλέτα και δεν σας κρύβω πως καμία φορά λέω "μήπως βλέπω όνειρο και ξυπνήσω;"......

Δόμνα μου, εσύ αύριο γίνεσαι 19 εβδομάδων....Αλήθεια, δεν μας είπες.....κλώτσησε καθόλου το μωρό ή είναι πολύ νωρίς ακόμη;

Για τα βλαστοκύτταρα ενδιαφέρεται η αδελφή μου, η οποία όμως προσπαθεί να μιλήσει τηλ με την τράπεζα ομφαλοπλακουντιακού αίματος, αλλά δεν το σηκώνουν και εκνευρίζεται πολύ.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!Τι κάνετε; Σήμερα αλλάζω βδομάδα και γίνομαι 14!!!Επίσημα αλλάζω και τρίμηνο, γιατί κάπου διάβασα ότι το πρώτο τρίμηνο κανονικά είναι ως την 14η εβδομάδα....Ακόμη δεν λέω να το πιστέψω.....Σηκώνομαι τα βράδια για τουαλέτα και δεν σας κρύβω πως καμία φορά λέω "μήπως βλέπω όνειρο και ξυπνήσω;"......

Δόμνα μου, εσύ αύριο γίνεσαι 19 εβδομάδων....Αλήθεια, δεν μας είπες.....κλώτσησε καθόλου το μωρό ή είναι πολύ νωρίς ακόμη;

Για τα βλαστοκύτταρα ενδιαφέρεται η αδελφή μου, η οποία όμως προσπαθεί να μιλήσει τηλ με την τράπεζα ομφαλοπλακουντιακού αίματος, αλλά δεν το σηκώνουν και εκνευρίζεται πολύ.....

Margi μου καλησπέρα!

Όντως σήμερα αλλάζεις τρίμηνο και μπαίνεις επισήμως στο β' τρίμηνο... Κι εγώ αύριο γίνομαι 19 βδομάδων και ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω. Βλέπεις κοιλιά έχω κάνει ελάχιστη και το στομάχι μου φαίνεται να φούσκωσε μόλις τις 2 τελευταίες μέρες.. Το μωρό δεν το έχω καταλάβει ακόμη. Ο γιατρός μου είπε ότι γύρω στις 21 βδομάδες θα το καταλάβω επειδή είναι η πρώτη εγκυμοσύνη.. Ραντεβού έχουμε την Τρίτη και ανυπομονώ να δω πόσο έχουμε μεγαλώσει! Εσύ πότε έχεις τώρα ραντεβού;

Πες στην αδερφή σου να προσπαθεί τις ώρες που δεν υπάρχει ενημερώση.. γιατί εκείνες τις ώρες σίγουρα δεν είναι κανείς στο τηλέφωνο για να απαντήσει..

Ενημερώσεις δια ζώσης γίνονται Δευτέρα και Τετάρτη από τις 4 μέχρι τις 6 το απόγευμα και Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή 11.30 το πρωί με 1.30 το μεσημέρι.

Εγώ πάντως που είχα χρειαστεί μια διευκρίνιση έπιασα γραμμή και μου απάντησαν με την πρώτη..

Πως πάει η ψύχρα στα Γιάννενα;

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Kαι η αδελφή μου άργησε να το καταλάβει το μωρό. Γύρω στην 22η εβδομάδα άρχισε να νιώθει τα πρώτα φτερουγίσματα. Υπάρχουν όμως και κορίτσια που παρά το γεγονός ότι είναι στην πρώτη εγκυμοσύνη, το αισθάνονται πολύ πιο νωρίς!

Ούτε εγώ έχω κάνει ακόμη κοιλιά....Πολύ λίγα πράγματα....Κανείς δεν καταλαβαίνει ότι είμαι έγκυος....Φαντάζομαι σε μας θα δείξει πιο μετά,ε;

Η ψύχρα στα γιαννενα δεν είναι τόσο έντονη όσο πιο παλιές χρονιές. Απλά μέσα στο σπίτι έχει κρύο και δεν κάθεσαι αν δεν ανάψεις κάτι!!! Εμείς έχουμε όλη μέρα αναμενη τη σόμπα, να φανταστείς.....

Επόμενο ραντεβού έχω στις 28 Νοέμβρη.....Εσύ από ό,τι καταλαβαίνω πας πιο συχνά και το βλέπετε, ε; Ακόμη δεν σιγουρέψατε το φύλο, έτσι δεν είναι;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!

Καλά είμαστε εδώ στην πρωτεύουσα.. έχει συννεφιά και λίγη ψύχρα.. επιτέλους έκανε δειλά δειλά την εμφάνισή του ο χειμώνας..

Πήρα μια τρομάρα χθες βράδυ... Ο άνδρας μου έκανε πολύ ανήσυχο ύπνο και κάποια στιγμή όπως ήμουν γυρισμένη ανάσκελα μου έριξε μια με το χέρι στην κοιλιά... πόνεσα αρκετά και ξαφνιάστηκα ακόμη περισσότερο.. και ο άνδρας μου όλο συγνώμη μου ζητούσε.. ο καημένος δεν το ήθελε..

Μάρτζι μου εγώ πηγαίνω στο γιατρό κάθε 2 βδομάδες..θέλω να αισθάνομαι ασφαλής και ήσυχη και αφού δεν μου φέρνει αντίρρηση.. έτσι έχω κάτι να περιμένω και ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα.. αφού μου φαίνεται σαν ψέμματα ότι έχω φτάσει 19 βδομάδων.. Όσδν αφορά το φύλο κρατάμε το 95% αγοράκι μέχρι νεοτέρας.. ε ελπίζω την Τρίτη να το δούμε καθαρά.. αλλιώς στη β' επιπέδου θα το δούμε σίγουρα!

Φιλάκια πολλά σε όλα τα κορίτσια!

L2qIp2.png

Γεια σας!

Εμένα από χθες πονάει η μέση μου και ανησυχώ! Είναι λέτε φυσιολογικό;

Μπορεί να είναι από την υγρασία.. Και απ' όσο ξέρω υγρασία έχετε μπόλικη εκεί στα Γιάννενα.. Κι εμένα προχθές με πόνεσε η μέση μου για λίγο αλλά μου πέρασε! Δεν θα είναι τίποτε!

L2qIp2.png

μαργκι μου φυσιολογικο ειναι να πονα η μεση σου,αφου αλλαζει σχημα η λεκανη σου,γινεται πιο φαρδια για τη γεννα. Κ εμενα με πονουσε η μεση στην εγκυμοσυνη μου.καλησπερα κοριτσακια,τι κανετε?

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...