Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όχι επιτροπή θα περάσεις σίγουρα. Απλά η απουσία και των δύο σαλπίγγων είναι λόγος έγκρισης από μόνος του. Δεν θα δυσκολευτείς με επιπλέον αναβολές κλπ. Νόμιζα επειδή είσαι τόσο κοντά στα Γιάννενα είσαι ηπείρου αλλά είσαι από την άλλη πλευρά 🤭 για Θεσσαλονίκης ίσως να σου πάρει 1-2 μήνες παραπάνω να βρεις διαθέσιμο ραντεβού. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να τους ρωτήσεις πότε είναι το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού και αν αργεί αρκετά να το κλείσεις. Αν δεν έχεις κάνει την αφαίρεση ως τότε μπορείς να τους καλέσεις να το ακυρώσεις και να κλείσεις νέο. 
      Για την διατεταμενη σάλπιγγα κάτι ανάλογο γνώριζα κ εγώ αν και δεν έχω προσωπική εμπειρία για να πω με σιγουριά, μόνο τι μου έχουν πει γιατροί. 

Ωραίο το σκεπτικό με το ραντεβού...Έτσι θα το κάνω ,αν και δεν ξέρω καθόλου το πόσο καιρό θα περιμένω  για να μπω στο χειρουργείο...Κατάλαβα ότι θα περάσω επιτροπή απλά είπα μήπως γλιτώνω καμία εξέταση 😏

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Να σας ζήσει Δόμνα μου. Να είναι δυνατό, τυχερό και ευτυχισμένο παιδί!!!

Και στα δικά σου τώρα....

Εγώ σήμερα έγινα 11 εβδομάδων.....Μία βδομάδα ακόμη για την αυχενική.....Αχ, να πάνε όλα καλά!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου...

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες! Ο ανηψούλης μου είναι ξανθούλης, ζόρικος μάγκας από τώρα και με μαλλί καρφάκια.. Ίδιος ο πατέρας του! Ας με αξιώσει ο Θεός σε λίγους μήνες να κρατάω κι εγώ το αγγελούδι μου αγκαλιά!

Σας φιλώ όλες γλυκά και να χαιρόμαστε όσους γιορτάζουν σήμερα!

L2qIp2.png

Τι κάνετε κορίτσια; Εμείς ανάψαμε τη σόμπα μας από χθες που είχε τόση βροχή και μας άρεσε η ζεστασιά κι έτσι την ανάψαμε και σήμερα ασχετα που δεν έχει πολύ κρύο!!!

Την Τετάρτη έχω αυχενική. Αχ, κοριτσάκια μου, ένα ψιλοάγχος το έχω! Μακάρι να πάνε όλα καλά!

Δόμνα, τι κάνει το ανιψάκι; Θα βγήκαν τώρα από το νοσοκομείο,ε;

Μανού, είσαι καλύτερα από το κρύωμα; Τι εγίνε με το γυναικολογικό που είχες;\

Θένα πως πάει η δουλειά;

Μάγδα μου, κανα νέο;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Kαλημερα και καλη βδομαδα σε ολα τα κορτισακια της παρεας.

Το κρυωμα περασε,αλλα τελικα επαθα και ουρολοιμωξη και τωρα θα ειμαι παλι με αντιβιωση για 10 μερες.....ειμαι καπως,αλλα τι να κανουμε θα περασει κι αυτο.Κατα τ'αλλα,ολα καλα,χθες καμαρωσα το κοριτσακι μου που παρελασε υπο βροχην,και του χρονου να ειναι γερα ολα τα παιδακια.

Μαρτζι μου,αντε πουλακι μου να κανεις κι εσυ την αυχενικη σου και να δεις που ολα θα ειναι σουπερ,και τοτε θα χαλαρωσεις και θα απολαυσεις καθε στιγμη της εγκυμοσυνης σου!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εβρεχε και σε σας χθες, Μανου; Εδώ να δεις τι έγινε! Χαλασμός Κυρίου. Τόση βροχή δεν ξανάδα ποτέ στη ζωή μου. Ηταν σαν να έριχναν κουβάδες με νερό στα τζάμια μας!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή βδομάδα..

Δεν έκανα απολύτως τίποτε το σβκ εκτός από ένα μανικιούρ - πεντικιούρ.. Το Σάββατο το μεσημέρι βγήκε και η αδερφή μου από το μαιευτήριο και μας έβγαλε με τον άντρα της για φαγητό για να γιορτάσουμε τη γέννηση του ανηψιού μου!

Χθες όλη μέρα αραλίκι στο σπίτι.. από τον καναπέ στον υπολογιστή και από τον υπολογιστή στο κρεβάτι.. Δεν πέρναγε η ώρα με τίποτε λόγω της αλλαγής και πραγματικά σκυλοβαρέθηκα..

Ευτυχώς σήμερα ήρθα στη δουλειά!

Το μωρό θα το πάρουν σήμερα και θα φύγουν κατευθείαν για Πάτρα..

Εδώ στην πρωτεύουσα δεν έβρεξε καθόλου το σβκ αλλά ετοιμάζεται να ρίξει καρέκλες τώρα!

Μάρτζι μου όλα καλά θα πάνε με την αυχενική σου, θα το δεις..

Μανού η ουρολοίμωξη πονάει πολύ.. Να πίνεις πολλά νερά για να καθαρίσει γρήγορα ο οργανισμός σου!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Λοιπον εδω ο καιρος ηταν πολυ περιεργος,εκει που εκανε κατακλυσμο,σταματουσε κι εβγαζε και ηλιο και μετα ψιχαλιζε και γενικα ηταν πολυ αναστατος.Ευτυχως την ωρα της παρελασης,ψιχαλιζε μονο.

Δομνινα μου,με το καλο να παρουν το μπεμπε η αδελφουλα σου και καλο σαραντισμο να εχουνε.

Ξερω οτι ποναει η ουρολοιμωξη,αλλα με μενα ηταν πολυ περιεργα τα συμπτωματα,ο μονος πονος που ενιωθα εντονος,ηταν σαν αυτον της περιοδου...ξερω για τα νερα μου το ειπε κι η γιατρος και ο φαρμακοποις.Εφτασε μερα που ηπια σχεδον 5 λιτρα και δεν τολμησα να βγω απο το σπιτι,γιατι ηταν αδυνατον.......:?

Τελοσπαντων θα κανω θεραπεια 10 μερες και μετα απο 10 μερες θα παω να κανω επανεξεταση,για να δουμε αν περασε.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, κάναμε την αυχενική και είναι προς το παρόν όλα καλά.....Η αυχενική βγήκε 1,20 και αύριο θα κα΄νω την papp-a. Από τα αποτελέσματα που θα μας δειξει η papp θα εξαρτηθεί αν θα κάνω ή όχι αμνιοπαρακέντηση.

Εχουμε ένα μωρό ζωηρούλικο. Ολη την ώρα κουνούσε χερια, πόδια. Και κατά πάσα πιθανότητα είναι ένα κοριτσάκι!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κορίτσια, κάναμε την αυχενική και είναι προς το παρόν όλα καλά.....Η αυχενική βγήκε 1,20 και αύριο θα κα΄νω την papp-a. Από τα αποτελέσματα που θα μας δειξει η papp θα εξαρτηθεί αν θα κάνω ή όχι αμνιοπαρακέντηση.

Εχουμε ένα μωρό ζωηρούλικο. Ολη την ώρα κουνούσε χερια, πόδια. Και κατά πάσα πιθανότητα είναι ένα κοριτσάκι!!!

Τέλεια, τέλεια, τέλεια τα νέα σου Μάρτζι μου... Το νούμερο καταπληκτικό και αφού είναι υπέρ κινητικό το εμβρυάκι σου είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε κατ' ευχήν.. Μακάρι να μη χρειαστείς να κάνεις αμνιοπαρακέντηση.. Εγώ προσωπικά δεν τη θέλω καθόλου αλλά αν είναι απαραίτητη πάω πάσο..

Κράτα μια πισινή για το φύλο γιατί κι εμάς κοριτσάκι μας είχαν πει στην αυχενική!

Σας φιλώ και τους δύο!

L2qIp2.png

Ναι, Δόμνα μου, δεν το δένω κόμπο, αν και πολυ θα ήθελα να μην αλλάξει.....Οχι ότι θα με πειράξει να είναι αγοράκι. Κι αυτό το θέλω.....Να είναι γερό θέλω περισσότερο από όλα όμως. Την papp θα την έχουμε την Δευτέρα. Μακάρι να μην χρειαστει αμνιοπαρακέντηση. Με την cooms έχουμε θεματάκι και αργότερα με doppler θα δούμε πώς θα κινηθούμε. Ελπίζω να μην επηρεαστέι το μωρακι μου από το αίμα μου.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

τελεια νεα...αντε παρε μια ανασα τωρα νομιζω το αξιζεισ:D

οσο για το κοριτσακι το ευχομαι σε ολεσ τισ μανουλεσ να εχουν εστο απο ενα ειναι συμαντικο για την μανα κ ασ λενε για τουσ γιουσ!εξαλου αν θυμαμαι καλα στο ονειρο σου το ειχε δει καποτε κ οτι θα την εβγαζεσ αννα...αληθεια θα το εκανεσ αν ειναι κοριτσι?

η αδερφη σου πωσ ειναι?τι εχει? αυτο με το αιμαι δεν το καταλαβαινω:oops: ειναι αυτο που εχω ακουσει οτι αλλαζουν με ενεση το προσημο την ωρα τισ γεννασ?

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Γιουπι!!!!!!!!!!!!:P:p:pΜπραβο μαρτζι μου,αυτα ειναι νεα κουκλιτσα μου!!!Καλα αποτελσματα να εχεις και στην αλλη εξεταση.Κοιτα να χαλαρωσεις ομως τωρα,ενταξει;Οσο για το φυλο,τι να πω,γερο παιδακι να ειναι και το καθε ενα εχει τη χαρη του.Φιλια πολλα και να προσεχεις τον εαυτο σου και κυριως να χαμογελας!!!!!!!!:D:):eek:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...