Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως πλέον όλοι μου οι οικονομικοί πόροι αναλώνονται εκεί. Οπότε αν έχει νόημα να βοηθήσει, να το δω.Δεν ξέρω αν έχω πειστεί 100% για το βελονισμό ακόμα.  Διατροφή πρέπει να φτιάξω ρε κορίτσια. Νιώθω πως όλη μέρα τρέχω κ δε προλαβαίνω με τη δουλειά κ είμαι ελάχιστες ώρες σπίτι και θα πω και την αλήθεια πως δε μαγειρεύω εγώ στο σπίτι επομένως δεν μπορώ να το βάλω στο πρόγραμμα μου όπως πρέπει.

Δεν έχει νόημα να κοιτάω πίσω γιατί τίποτα δεν αλλάζει. Απλά είναι πολύτιμος ο χρόνος μου και δε θα νιώθω καλά αν ξέρω πως τον σπατάλησα. 

Δεν τον σπατάλησες, είσαι εκεί εδώ και μήνες και δίνεις ωάρια. Σε παρακαλώ πολύ! Κρίμα να το λες αυτό! 
      δεν ξέρω το πρόγραμμα σου, αλλά επειδή λείπουμε και εμείς πάρα πολύ από το σπίτι, το κομμάτι φαγητό θέλει σωστή διαχείριση και κατάψυξη. Να τρως υγιεινά και συχνά και να πίνεις πολύ νερό!! 

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Όλο αυτό που περιέγραψες είναι η ζωή μου σε μια παράγραφο. Δλδ λες από την γλυκόζη πρακτικά σου προκαλείται νύστα. Υπογλυκαιμία όμως γιατί; Δεν είναι αντίθετα το ένα από το άλλο ; Το overdose και η υπογλυκαιμία; Εσύ πως κατάφερες να το λύσεις; 

Γιατρός Δεν είμαι Δε νομίζω πως μια μονάδα κάνει τη διαφορά. 

Δεν το λύνεις, προσπαθείς να το κρατήσεις σε μια ισορροπία. Αυτο που κάνεις είναι να μην αφήσεις να πάθεις υπογλυκαιμία. Δηλαδή να τρως κάτι ανά 3 ώρες. Να μην κάνεις μεγάλα κενά. Φυσικά και συνδέονται. Κάνεις πολλές ώρες να φας, νιώθεις αδύναμη , χτυπάς ένα σουβλάκι, και λίγες πατατούλες , ενώ έχει υπογλυκαιμία, τρως άμυλο , υδατάνθρακα και μπαμ απότομη αύξηση, overdose, αυξημένο ζάχαρο, με αποτέλεσμα απότομη πτώση πάλι υπογλυκαιμία. Οταν παθαίνεις υπογλυκαιμίες δεν έχεις την αίσθηση του κορεσμού οπότε τρως λυσσασμένα μέχρι να σε «πιάσει». Δεν ξέρω αν στο έχω εξηγήσει σωστά πως περίπου δουλεύει.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα.κι εγω τη φοβομουν στο πρωτο παιδι την αμνιοπαρακεντηση και ειχα αποφασισει να μην την κανω(οι εξετάσεις ήταν άριστες) .Τελικα αλλαξα γνωμη και την εκανα σε ενα πολυ καλο γιατρό στα Ιωαννινα (ημουν κ 39 βεβαια) Δεν καταλαβα απολυτως τιποτε !!! και ουτε ειχα καμμια παρενεργεια (απλά εμεινα 2 ημέρες ξάπλα) .Οτι και να σας πει ο γιατρος μην αγχωθείτε ΌΛΑ θα πανε καλά.

Εγώ εχω 2 μερες καθυστερηση αλλα τεστ αρνητικό με βλέπω με καμμια κυστη!!!!

line_flow_blue_beg_40_time_1233291600_text_f4ef20e1e3eff1e1eae920eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρία κι εγώ από Γιαννενα είμαι . Σε ποιον γιατρό την έκανες, αν επιτρέπεται; Εμένα με παρακολουθεί ο Μακρυδ....και προς το παρόν δεν έχουμε πει τίποτα αφού δεν έχουμε κάνει ακόμη την αυχενική. Ας δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα και βλέπουμε...

Οσο για την καθυστερηση ελπίζω να είναι αλλαγή κύκλου και να μην έχεις κύστη! Κι αν προσπαθείς για δεύτερο καλή επιτυχια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Σεευχαριστω πολυ. οντως προσπαθω αλλα σχετικα χαλαρα.Την εκανα στο Πλαχ...καταλαβαινεις το αλλο μεγαλο ονομα του Πανεπιστημιακου... ειχα ακουσει πολυ καλα λογια γι αυτον αν και εγω γεννησα στην κλινικη τελικα (ιδιωτικη) .Παντως και για το Μακρυδημα εχω ακουσει πολυ καλά λογια .Τοσες αμνιοπαρακεντησεις που θα εχουν κανει αυτοί λογικό ειναι να εχουν γίνει σούπερ.

line_flow_blue_beg_40_time_1233291600_text_f4ef20e1e3eff1e1eae920eceff520e5e9ede1e9.gif

Μαριά, καλή τύχη σου εύχομαι!

Ναι, αυτοί οι δύο είναι που κάνουν αμνιοπαρακέντηση στα Γιάννενα. Εχουν καλή φήμη σε αυτό τον τομέα!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλησπέρα κοριτσάκια μου..

Τις πήρα τις εξετάσεις μου.. Τα λευκά είναι λίγο ανεβασμένα αλλά αυτό συνηθίζεται στην εγκυμοσύνη.. Όλα τα υπόλοιπα μέσα στις φυσιολογικές τιμές.. πάει κι αυτό..

Σήμερα πάλι στις 5 το πρωί εγερτήριο και κορίτσια το μικρό μου από το πρωί πεινάει συνέχεια.. Αφού στις 7.30 το πρωί έτρωγα πατατάκια αφού ήταν το μόνο που υπήρχε στο σπίτι.. Σε λιγάκι θα πάω να πάρω ένα χυμό πορτοκάλι και ένα σαντουιτσάκι για μεσημεριανό και το βράδυ έχουμε "souvlaki night" Το έχουμε καθιερώσει κάθε Παρασκευή βράδυ και παραγγέλνουμε απέξω!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

D;omna moy, όλα καλά λοιπόν....Κι εμένα ήταν λίγο ανεβασμένα τα λευκά μου και μού είπε πως ήταν και από την γριπούλα που περνούσα.....Εγώ από χθες έχω ένα στομάχι δεμένο κόμπο και μία άσχημη γεύση. Τρώω μπας και συνέλθω αλλά χειροτερεύω. Το βράδυ σηκώθηκα 500 φορές για τουαλέτα και το στομάχι μου ήταν χάλια! Το πρωί νόμισα πως θα κάνω εμετό, αλλά ευτυχώς δεν......Οσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι για την αυχενική. Ας πάνε όλα καλά....

Μαρία εσένα σου πρότεινε ο γιατρός να κάνεις αμνιοπαρακέντηση ή το αποφάσισες μόνη σου;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλησπέρα.Εκανα πρωτα αυχενικη(1,2 ήταν) και εξετασεις αιματος οι οποιες εδιναν πολυ λιγες πιθανοτητες για συνδρομο.Ετσι αρχικα αποφασισα να μην κανω αμνιοπαρακεντηση. Ο γιατρός δεν ήταν ιδιαιτερα πιεστικός επειδη και οι εξετάσεις ήταν καλές.Ελεγε ομως ότ ικαι να κάνω όλα θα πάνε καλά και θα έχω το κεφάλι μου τελείως ήσυχο .Έλα όμως που ο μεγάλος υπέρηχος(20 εβδομαδα) έδειξε κάποια πιθανοτητα για σύνδρομο (υπήρχε ελαφρια διαταση πλαγιας κοιλίας εγκεφαλου).Αναγκαστικα τότε προχωρησα σε αμνιοπαρακεντηση(ο πλαχ έιπε απαραιτητα) .Ήταν κατι ανωδυνο για μενα τουλαχιστο που επρεπε τελικα να ειχα κανει νωριτερα.Ημουν όμως και 39 ΑΥΤΗ ειναι σημαντικη απόφαση .θα δεις τι θα σου πει και ο γιατρος.Παντως τωρα αν θελει ο θεός και μεινω εγκυος παω αμέσως για αμνιοπαρακεντηση (ειμαι κ 43 βλέπειι) Φίλη μου στη θεσσαλονικη που ηταν 39 στο πρωτο ο δικοςτης γιατρός δεν της έκανε καθόλου αυχενικη πήγαν κατευθειαν σε αμνιο.Μην αγχωνεσαι .....;ΌΛΑ θα πανε καλα. Αυτό

το παιδι ήρθε για να μεινει και θα γεννηθει υγειεστατο.!!!!!

ΣΗΜ το αγορακι μου γεννηθηκε μια χαρα η διαταση κοιλιας εγκεφαλου εξαφανιστηκε και νομιζω οτι εχω ενα αρκετα εξυπνο παιδι(για να μην πω πολυ .... εξυπνο η κουκουβαγια!!!)

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή βδομάδα να έχουμε!

Αυτό το σβκ δεν έκανα απολύτως τίποτε.. Σχεδόν δεν βγήκα από το σπίτι.. Ψιλοβαρέθηκα είναι η αλήθεια αλλά δεν μπορούσα να κάνω και τίποτε άλλο. Όλοι σχεδόν οι φίλοι μας ήταν κρυωμένοι και εννοείται ότι δεν ρισκάρω να κολλήσω τώρα ούτε ένα απλό κρυμωατάκι.. όχι μόνο για μένα και το δικό μου μωρό αλλά και για την αδερφή μου η οποία είναι ετοιμόγεννη και ανά πάσα ώρα και στιγμή περιμένει το γιο της..

Ξεκουράστηκα όμως αρκετά..

Αύριο έχουμε και το ραντεβού με το γιατρό μας και ανυπομονώ να δω πόσο μεγαλώσαμε.

Σήμερα θα πάμε με την αδερφή μου στη Δημόσια Τράπεζα Ομφαλοπλακουντικού αίματος για ενημέρωση και για να πάρει και το κιτ και με την ευκαιρία θα λύσω και όλες μου τις απορίες..

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι!

L2qIp2.png

Δομνα μου, να μας πεις κι εμάς όλα όσα θα πληροφορηθείτε από την τράπεζα.

Μπράβο που ξεκουράστηκες. Δόμνα, 5 εβδομάδες διαφορά έχουμε......Οταν εγώ έμαθα την εγκυμοσύνη μου, εσύ ήσουν όσο είμαι εγώ τώρα!!!!

Να σου πω: έχεις ηρεμήσει κατά πολύ από την στιγμή που πέρασε το α τρίμηνο; Εγώ λέω αμάν να περάσει, μπας και πάρω μία μικρή ανάσα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Μια πολύ σημαντική μέρα ξημέρωσε για μένα γιατί το βράδυ κατά τις 9.00 θα υποδεχθούμε στη ζωή τον ανηψούλι μου που με τόση αγωνία τον περιμένουμε όλοι τόσο καιρό. Ο μικρός ζωηρός ζωηρός από την κοιλιά ακόμη έχει μπλεχτεί με τον λώρο και οι παλμοί του είναι σταθεροί μεν αλλά λίγο πιο χαμηλά από το κανονικό.. Ο γιατρός μας αποφάσισε να μην το ρισκάρουμε καθόλου διότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξετυλιχτεί μιας και είναι τυλιγμένος από τον 7ο μήνα και έτσι θα τον πάρει με καισαρική σήμερα το βραδάκι!

Επιτέλους θα δούμε φατσούλα!

Και έχω και άλλα ευχάριστα νέα... Πήγαμε σήμερα στο γιατρό και μεγαλώσαμε! Γίναμε 10 ολόκληρα εκατοστά και κατά 95% έχουμε αγοράκι! Όταν το άκουσε αυτό η μανούλα (δηλαδή εγώ) συγκινήθηκα απίστευτα κορίτσια.. Μακάρι να είναι γερό το μωρό μου και ας βγει ότι θέλει αλλά δεν είχα κρύψει ποτέ την επιθυμία μου και την αδυναμία μου στα αγοράκια!

100% σίγουροι θα είμαστε γύρω στις 18 με 19 βδομάδες αλλά κρατάω αυτό το 95% γιατί με συμφέρει!

Η πίεσή μου είναι λίγο υψηλή και θα πρέπει να την παρακολουθώ αλλά όλα είναι υπό έλεγχο.

Επόμενο ραντεβού στις 6 Νοεμβρίου!!

Και ναι Μάρτζι μου έχω ηρεμήσει κατά πολύ.. Μια αγωνία βέβαια πάντα υπάρχει αλλά νομίζω ότι υπάρχει τεράστια διαφορά στην ψυχολογία!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλώς να δεχτείτε τον ανιψιό. Να πάνε όλα καλά εύχομαι.

Αγοράκι τελικά; Δομνινακος θα μας βγει;;;;Μπράβο. Από την στιγμή που σας είπε 95%, δεν νομίζω να αλλάξει κατι. Μεγάλωσε ο μπομπιράκος σου!!!!Αχ, μπράβο και πάλι μπράβο!!

Εγώ 31 Οκτώβρη πάω για αυχενική κι ένα άγχος δεν μπορώ να πω πως δεν το έχω.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημερα κουκλιτσες μου,χαθηκα το ξερω,αλλα η ιωση που ειχα με ταλαιπωρησε πολυ τελικα,τις τελευταιες μερες εχω και κατι ενοχλησεις γυναικολογικες,χθες εκανα καλλιεργεια και σημερα θα παρω τα αποτελεσματα.Ανησυχω λιγο,γιατι τα συμπτωματα ειναι περιεργα....

Δομνινα μου,με το καλο να δεχθειτε τον ανιψουλι σου,ευχομαι η αδερφουλα σου να εχει μια καλη γεννα.Οσο για σενα κοριτσακι μου,ολα σουπερ.Γερο να ειναι το μωρακι σου,αλλα αν ειναι και αγορακι που τοσο το θελεις,ακομα καλυτερα.

Μαρτζι μου,ειναι λογικο να εχεις το αγχος σου,αλλα κοιτα να μην το παρακανεις,γιατι το μπεμπε τα καταλαβαινει ολα,και σιγουρα θελει τη μανουλα του,ηρεμη κι ευτυχισμενη.Να δεις που τα αποτελεσματα της αυχενικης θα ειναι μια χαρα.

Εμεις κατα τ'αλλα ησυχια,η μικρη μου εχει πολυ φορτωμενο προγραμμα,πραγμα που σημαινει οτι τρεχουμε κι εμεις μαζι.Προς το παρον παντως ανταποκρινεται μια χαρα!Την Κυριακη εχει παρελαση και θα ειναι διμοιριτισσα,κι ειναι πολυ χαρουμενη για αυτο.Στις 19 Νοεμβρη θα δωσει το πρωτο απο τα 5 τεστ,για την εισοδο της στο Γερμανικο Γυμνασιο,και εχει πολυ διαβασμα,κι εγω απο διπλα,να την εξεταζω(οσο μπορω,γιατι δεν ξερω τη γλωσσα),αλλα κυριως να προσπαθω να ειναι ηρεμη,χαλαρη για να δωσει το 100% του εαυτου της.

Αυτα ηταν τα νεα,καλα να περνατε,να προσεχετε πολυ και να απολαμβανετε την καθε στιγμη!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Γεια σας κορίτσια!

Δομνίνα να σας ζήσει το ανηψάκι, γερός και δυνατός!:P:p:p:p

Έχει την ίδια μέρα γενέθλια με την κόρη μου, με διαφορά μια 10ετία βέβαια....:P:p:p

άντε και στα δικά σου τώρα! Αγοράκι, ε; χεχε!:tongue:

Μάρτζι προχωράς σταθερά, ελπίζω αυτό το διάστημα του άγχους να περάσει γρήγορα για σένα και να χαλαρώσεις μετά.....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Manoutita μου, περαστικά και ελπίζω να μην έχεις πάθει καμία κολπίτιδα τώρα! Ποιος την χάρη σου την Κυριακή που θα καμαρώνεις την κορόυλα σου!

Δομνα, γέννησε η αδελφή σου; Λογικά θα γέννησε. Να σας ζήσει ο ανιψιος, να είναι γερός και δυνατός και εύχομαι και σε σένα με έναν πόνο, που λέμε εμείς εδώ.

Βασδελι, ευχαριστώ πάρα πολύ. Ελπίζω σύντομα να ηρεμήσω κι εγώ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοριτσάκια μου γλυκά σας γράφω ως μια χαζοθεία ενός ξανθούλη, ροζουλί ανηψιού 2.620kg.... Ο μικρός γεννήθηκε στις 21:15 το βράδυ της Τρίτης με καισαρική τομή και εκτός από περιτύλιξη είχε και στραβά το κεφαλάκι του σφηνωμένο οπότε η αδερφούλα μου δεν υπήρχε περίπτωση να γεννήσει φυσιολογικά! Βγήκε αταλαιπώρητος, ροζ και φωνάζοντας! Βέβαια τον έχουν με λίγο οξυγόνο γιατί παρουσίασε μια ελαφριά ταχύπνοια αλλά αυτά είναι περαστικά και θέλουμε να ελπίζουμε ότι σήμερα επιτέλους θα τον πάρει στην αγκαλιά της..

Η αδερφούλα μου είναι μια χαρά, της τα βγάλανε όλα τα συμπράγκαλα και μάλιστα σηκώθηκε, περπάτησε και έφαγε..

Και ναι, είναι ένας κούκλος..

Εμείς πάλι είμαστε καλά και ευτυχώς δείχνει να μειώνονται οι αυπνίες.. Τις τελευταίες μέρες ευτυχώς ξυπνάω φυσιολογικές ώρες..

Αύριο κορίτσια μπαίνω στην 16η βδομάδα!

Σας φιλώ και σας ευχαριστώ πολύ όλες σας για τις ευχές για την αδερφή μου!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...