Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Καλά κι εγώ έτσι γεννήθηκα! Μάλλον θα είχε σάκχαρο η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη! Από τη στιγμή που δεν πολύ τρελαίνεσαι για γλυκά δε θα έχεις πρόβλημα να φτιάξεις τη διατροφή σου. Κάποιες γενικές αρχές είναι να μην αφήνεις τον εαυτό σου χωρίς φαγητό για πολλές ώρες. Όχι γλυκό νηστική, εμένα πχ στην εγκυμοσύνη μου είχε πει να αποφεύγω τα σταφύλια, τα παντζάρια κ. α. (θα ψάξω να βρω το χαρτί), πρωτεινη το βράδυ... Διάβασε λίγο και άρθρα του Ζουπα του ενδοκρινολογου. 

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Ναι! Αλλά.. πρέπει να δεις σε εσένα τι δουλεύει. Για να το έχεις σε ισοροπια. Είναι λίγο μπερδεμένο το ζάχαρο. Εγώ δεν μπορούσα να φάω τοστ το πρωί ή το βράδυ , πήγαινε το ζάχαρο 170. Έτρωγα πρωί βραστά αυγά 2 και φρυγανιά με μέλι. Ζάχαρο 90. Μπορούσα το μεσημέρι να φάω 1 μπολ καρπούζι και 1 πιάτο μακαρόνια και πήγαινε 110 ζάχαρο. Σε μια φίλη μου με τα μακαρόνια πήγαινε το ζάχαρο στο θεό. 

αλλά ναι, θα σου πει καλύτερα η αιματολόγος και η ενδοκρινολόγος. Να σου τα εξηγήσουν με λεπτομέρεια. Αλλά όσα είπες θα τονοσουν τον οργανισμό σου! 

Είχα πάει σε διατροφολόγο πριν κανένα 3 μηνο και περιττό να σας πω πως για το πρόγραμμα που μου έδωσε πρέπει να είμαι πάνω από την κουζίνα όλη μέρα. Δεν είναι ρεαλιστικό. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη.  Σίγουρα πρέπει να προσέξω αλλά όχι σε βαθμό να στερηθώ (ιδανικά).

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Κουκερ, με καθυσήχασες λίγο. Αφοβα λοιπόν "αψουυυυυ"ε1 Κι εγώ φταρνίζομαι πολλές φορές λόγω αλλεργίας. Δομνα, εγώ αντί για γιατρό έχω τον άντρα μου που δεν με αφήνει τίποτα μα τίποτα να πάρω. Μου φτιάχνει κάθε τρεις και λίγο μέλι με λεμόνι και ζεστά και μου λέει να κάνω υπομονη.......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα μικρούλια μας είναι ζόρικα και απαιτούν από τώρα θυσίες. Χαλάλι τους λοιπόν! Ας βγούνε αυτά γερά να τα σφίξουμε στην αγκαλιά μας και αμέσως θα τα ξεχάσουμε όλα!

L2qIp2.png

Καλημέρα! Ακόμη χάλια είμαι! Σήμερα τρέχει η μυτη μου, φταρνίζομαι συνέχεια και βηχω. Επίσης το δεξί αυτί έχει μαζέψει κερί και ο βλάκας ο ΩΡΛ προχθές αντί να μου το καθαρίσει λίγο είπε να βάζω λαδάκι και θα φτιάξει! Μπούρδες!Βάζω λάδι και με πονάει. Στο καλό, όλοι τους οι ευθυνόφοβοι!Αντί να μου δώσει τίποτα ( κανά σιροπάκι, καμία καραμέλα) φοβήθηκε προφανώς να πάρει την ευθύνη λόγω εγκυμοσύνης και με έδιωξε. Αφού μου απαγόρεψε να πάρω και φαρμακευτικές καραμέλες.......Τεσπα.....Ας ελπίσουμε να συνέλθω σιγά σιγα. Δεν με νοιάζει για μένα αλλά φοβάμαι αυτά τα παλιοφταρνίσματα και τον βήχα μήπως επηρεάσουν την εγκυμοσύνη,γμτ

μαρτζι μου ολα θα περασουν.για το λαιμο εγω πηρα καραμελες απο φαρμακειο που εχουν μονο μελι.εμενα μου τις εδωσε η φαρμακοποιος.της καισερ ειναι.

αρχες ιουλιου και μολις ειχα μαθει για την εγκυμοσυνη μας επιασε εμενα και τον αντρα μου ενας βηχας..αστα να πανε.το βραδυ δεν κοιμομασταν.ειχα φοβηθει παρα μα παρα πολυ.γιατι κρατησε ολο το καλοκαιρι.πηγαμε σε ωρλ και εβλεπε απλα ερεθισμενο λαιμο και μυτη.σαν να εχουμε περασει φαρυγγιτιδα.εμεις ενα ολοκληρο καλοκαιρι ειμμασταν σε μουντ καταχειμωνο.βηχα,καραμελες σουπες και τσαγια .καθε φορα που πηγαινα στο γιατρο φοβομουν οτι κατι θα εχει γινει αλλα δοξα το θεο ολα καλα.οσο για τα φταρνισματα,εγω εχω συνεχεια.απλα πριν φταρνιστω μαζευομαι κουλουρα.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αχ αυτεσ οι αρρωστιεσ στην εγκυμοσινη ειναι δραμα!!

εγω περασα κ αλλεργιεσ κ ειμουν με εισπνεομενα τα πιο ηπια φυσικα αλλα ενα ντεπον μπορεισ να παρεισ αλλα οχι καθε μερα!

τιποτα ,κατσε μεσα πιεσ κανα ζεστο φαε καμια σουπιτσα κ τιποτε αλλο....ουτε οινιπνευμα δεν κανει να βαλεισ επανω σου.....ιδικα τωρα στο α τριμηνο να εισαι πολυ προσεκτικη με το τι περνεισ, οσο για το φερνισμα, μη σκασ τιποτα δεν παθαινουν ,εδω οταν γενναμε τοσο σφυξιμο κ δεν λενε να βγουν αχαχαχαχα, σοβαρα τωρα δεν ειναι κ τοσο ευκολο οσο φανταζομαστε εκτοσ κ αν σου ειπε ο γιατροσ οτι ειναι χαμηλα πιασμενο κ θεσ ακινησια κ κατι τετοια.

αντε φιλια πολλα σε ολεσ κ περαστικα

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Κορίτσια μου, είμαι λίγο καλύτερα σήμερα. Κλασικά βέβαια, πονάνε λίγο τα αυτάκια μου, τρέχει και η μύτη μου, αλλά καμία σχέση με χθες! Αχ, θένα μου, όπως τα λες! Αν έβγαιναν τόσο εύκολα, δεν θα παιδευόταν καμία στη γέννα. Αλλά όσο να' ναι εμείς οι μέλλουσες μανούλες φοβόμαστε με το παραμικρό.

Σας φιλ'ω. Καλό Σαββατοκύριακο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

γεια γκαστρουλεσ τι κανετε? πωσ πανε οι αναγουλεσ?

εδω πολυ βροχη αλλα απο αυριο ξανα καλοκαιρι, για να δουμε!

φιλια σε ολεσ ,οχρονοσ μου περιορισμενοσ για πιο πολλα:tongue:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Εδώ κι εγώ.. Στην πρωτεύουσα έχει μια ζέστη και μια υγρασία άλλο πράγμα.. αφού στη δουλειά έχω συνεχώς ανοιχτό το κλιματιστικό και υποφέρεται κάπως η κατάσταση.. άτιμες ορμόνες..

Αύριο θα πάω τελικά να κάνω τις εξετάσεις διότι σήμερα ξύπνησα πάλι στις 4.30 και δεν υπήρχε περίπτωση να κρατηθώ τόσες ώρες νηστική για να πάω να τις κάνω.. Είχαν και τα τραίνα απεργία μέχρι τις 9 το πρωί και δεν βόλευε καθόλου.

Αύριο όμως με το που θα σηκωθώ θα πάω γιατί πρέπει να δώσω και τα πρωϊνά ούρα. Τα μικράκι μου να είναι καλά και δεν με πειράζει καθόλου..

Μάρτζι τι γίνεται με το κρύωμα;

Θένα εσείς τουλάχιστον είστε στην εξοχή και μυρίζετε το βρεγμένο χώμα.. Εμείς εδώ τι να μυρίσουμε;

Φιλάκια πολλά σε όλες!

L2qIp2.png

Κορίτσια μου, καλύτερα είμαι!

Δόμνα, εύχομαι να είναι καλά τα αποτελέσματα των εξετάσεών σου. Οσο για μας στα Γιάννενα, άρχισαν τα κρύα.....Εμείς αγοράσαμε σόμπα και σήμερα την ανάψαμε για να την εγκαινιάσουμε! Είχε και άσχημο καιρό, οπότε καλά μάς έκατσε. Οπως καταλαβαίνετε, τα Γιάννενα μπήκαν ήδη στο Χειμώνα! Εσεις τουλάχιστον κάνετε ακόμη οικονομία στο πετρέλαιο, ξύλα κτλ!!!

Φιλάκια σε όλες!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

ax δομνακι μεσα στα γιαννενα ειναι σαν την αθηνα αλλα εγω που μενω παρα εξω δεν μηριζω βρεγμενο χωμα αλλα βρεγμενη κοπρια :shock: αχαχαχαχαχα πολυ βρομα λεμε αχαχαχα

καλα αποτελεσματα ευχομαι...αναμενουμε τα νεα σου

μαργκι με για βρε καλο δουλευτη:tongue::tongue:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Έχω έρθει δυο φορές στα Γιάννενα και μου άρεσαν πολύ σαν πόλη.. Και τα Ζαγοροχώρια είναι μια μαγεία.. Μακριά από την Αθήνα και είναι παντού όμορφα..

Δεν μπορώ άλλο τη ζέστη και την υγρασία.. Θέλω βροχή, θέλω κρύο, θέλω άσχημο καιρό.. Μιλάμε υποφέρω..

Πήγα σήμερα και έκανα τις εξετάσεις μου.. Αύριο το απόγευμα τα αποτελέσματα.. Ελπίζω να βγουν τέλειες και το μωράκι μου να συνεχίζει να μεγαλώνει..

Φιλάκια σε όλες σας!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Mακάρι Δόμνα μου να βγουν τέλειες!

Εγώ συνεχίζω να έχω εμμεση coombs θετική ενω το ρέζους μου είναι θετικό!!!! Θα το παρακολουθούμε λέει ο γιατρός, αν και πιστεύει πως δεν θα μας δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. Το ίδιο είπε και η αιματολόγος η οποία υποστηρίζει πως με τον συγκεκριμένο γιατρό δεν πρέπει να φοβάμαι τίποτα γιατί είναι πολύ εξειδικευμένος.....

Ανυπομονώ να περάσουν ακόμη δύο βδομάδες για να πάω για την αυχενική. Αγχώνομαι και παρακαλώ να είνάι όλα καλά. Δόμνα αμνιοπαρακέντηση θα κάνεις;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Margi μου αφού είσαι σε καλά χέρια μην ανησυχείς καθόλου.. Λίγο περίεργο μου φαίνεται αυτό με τη Coombs αλλά να που όλα μπορούν να συμβούν σε αυτό τον κόσμο..

θα περάσουν σαν νεράκι οι δυο βδομάδες Margi μου και ούτε που θα το καταλάβεις το πότε θα κάνεις την αυχενική. Αλήθεια, έχεις κλείσει ήδη ραντεβού;

Αμνιοπαρακέντηση θέλω να πιστεύω ότι δεν θα κάνω.. θα το συζητήσω και με το γιατρό βέβαια αλλά νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος μιας και η ηλικία της δότριας ήταν 25 και η δική μου ηλικία δεν επηρεάζει πουθενά την εγκυμοσύνη..

L2qIp2.png

Κι εγώ για αυτό σε ρώτησα Δόμνα μου. Δεν νομίζω να χρειαστεί να κάνεις.....Εχω κλέείσει ραντεβού για 31/10, σε δύο εβδομάδες ακριβώς, πρώτα ο θεός!

Ναι, αυτό το θέμα με την coombs είναι σπάνιο αλλά συναντιέται.....Μακάρι να μην επηρεαστεί το μωράκι μου και να μην χρειαστεί να επέμβουμε με κανέναν τρόπο.....Εγώ μάλλον λόγω ηλικίας θα την κάνω την αμνιοπαρακέντηση. Θα δω βέβαια και τι θα πει ο γιατρός.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Margi μου αφού το έχετε εντοπίσει το πρόβλημα σίγουρα δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα θέμα με το μωράκι σου.. Και μακάρι να μη χρειαστεί καμία από μας να κάνει αμνιοπαρακέντηση.. Δεν τη θέλω καθόλου...

Σήμερα θα πάρω και τα δικά μου αποτελέσματα και ελπίζω να είναι όλα καλά..

Από σήμερα και μέχρι να γεννήσει θα έχω την αδερφούλα μου σπίτι μου.. Πήγε σήμερα και έκανε το doppler.. Ο μικρός 2 μέρες πριν μπει στο μήνα της είναι περίπου 2.500 κιλά και ο πλακούντας είναι βαθμού 2-3... Φαντάζομαι ότι σε δέκα με δεκαπέντε μέρες το πολύ θα γεννήσει.. Ανυπομονώ να δω τον ανηψιό μου..

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...