Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Domna, καλά έκανες και δεν πήγες στη δουλειά. Ο λαιμός σαν να μου πέρασε λίγο χωρίς να πάρω τίποτα. Οταν αλλάζετε μήνα, έχετε τίποτα πονάκια; Εγώ σήμερα αλλάζω. Κλέινω τον 2ο και έχω λίγα πονάκια χαμηλά στην κοιλιά.......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα ομορφες,τι μου κανετε;

Μηλιτσα σαν τα χιονια κοπελα μου,ειπαμε εσυ εμφανιζεσαι σαν τον κομητη,μια στο τοσο.Ευχομαι να βρεις τη δουλεια που τοσο θελεις,αλλα αυτο που μετραει περισσοτερο κοπελα μου,ειναι να εχετε την υγεια σας,και να εισαι εσυ καλα.

Δομνινα μου καλα εκανες και δεν πηγες στη δουλεια σου,δεν ειναι να παιζουμε τωρα με αυτα τα πραγματα.

Μαρτζι μου περαστικα κοριτσακι μου,να πινεις ζεστα τσαγακια με μελι και επισης πολυ καλες ειναι και οι στρεπσιλς οι καραμελες απο το φαρμακειο(ειναι χωρις αντιβιωση)Εγω ταλαιπωρουμαι 10 μερες τωρα κι ειμαι με αντιβιωση,δεν εχω πυρετο,αλλα μονο βηχα και καταροη....εχω κοπει παρα πολυ...Οσο για τα πονακια που λες στην αλλαγη του μηνα,αν κι εχουν περασει αιωνες απο την εγκυμοσυνη μου,θυμαμαι οτι κι εγω ειχα και νομιζω πως ειναι φυσιολογικο.

Καλα αποτελεσματα να εχετε σημερα κουκλιτσες μου που θα πατε στο γιατρο,να δειτε τα φασολακια σας.Θα περιμενουμε τα νεα σας.Πολλα φιλακια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Σήμερα είμαι πολύ, πολύ μα πάρα πολύ χαρούμενη..

Πήγαμε στο ραντεβού με το γιατρό μας για να δούμε το μικρούλι μας.. Είμαστε μια χαρά.. 8 ολόκληρα εκατοστά από το κεφαλάκι μέχρι το πωπουδάκι, η καρδούλα μας χτυπούσε δυνατά δυνατά και δίναμε και κλωτσιές..

Η μανούλα (δηλαδή εγώ) τσίμπησε ένα κιλάκι αλλά ο γιατρός είναι πολύ ευχαριστημένος.. Μου έβαλε τις καθιερωμένες εξετάσεις αίματος και ούρων και μας περιμένει για το επόμενο ραντεβού μας στις 23 του μήνα που θα πάω με την αδερφή μου διότι έχει και κείνη ραντεβού την ίδια μέρα!

Κορίτσια είμαι και επισήμως στο β' τρίμηνο.. Δεν το πιστεύω λέμε..

Σήμερα το είπα και στη δουλειά και πραγματικά χάρηκαν όλοι πολύ διότι ξέρανε πόσο είχα ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν.. Μακάρι να περάσει και το β' τρίμηνο τόσο ανέφελα όσο και το α'!

Μάρτζι μου τα πονάκια αυτά είναι απολύτως λογικά όταν αλλάζεις μήνα..

Μανού περαστικά και σε σένα και πολλά φιλιά στην κοράκλα σου!

Σας φιλώ γλυκά και σας σκέφτομαι!

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Σήμερα είμαι πολύ, πολύ μα πάρα πολύ χαρούμενη..

Πήγαμε στο ραντεβού με το γιατρό μας για να δούμε το μικρούλι μας.. Είμαστε μια χαρά.. 8 ολόκληρα εκατοστά από το κεφαλάκι μέχρι το πωπουδάκι, η καρδούλα μας χτυπούσε δυνατά δυνατά και δίναμε και κλωτσιές..

Η μανούλα (δηλαδή εγώ) τσίμπησε ένα κιλάκι αλλά ο γιατρός είναι πολύ ευχαριστημένος.. Μου έβαλε τις καθιερωμένες εξετάσεις αίματος και ούρων και μας περιμένει για το επόμενο ραντεβού μας στις 23 του μήνα που θα πάω με την αδερφή μου διότι έχει και κείνη ραντεβού την ίδια μέρα!

Κορίτσια είμαι και επισήμως στο β' τρίμηνο.. Δεν το πιστεύω λέμε..

Σήμερα το είπα και στη δουλειά και πραγματικά χάρηκαν όλοι πολύ διότι ξέρανε πόσο είχα ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν.. Μακάρι να περάσει και το β' τρίμηνο τόσο ανέφελα όσο και το α'!

Μάρτζι μου τα πονάκια αυτά είναι απολύτως λογικά όταν αλλάζεις μήνα..

Μανού περαστικά και σε σένα και πολλά φιλιά στην κοράκλα σου!

Σας φιλώ γλυκά και σας σκέφτομαι!

Καλε,εσεις γινατε ολοκληρα παιδακια!!8 εκατοστα?Φτου,φτου σκορδα!!!!!

Και η αδερφουλα σου ειναι εγκυος?Πω πω...διπλη χαρα στο σπιτι!Αυτο και αν ειναι ευτηχια,οχι αστεια!!

Δινατε και κλωτσιες?Παναγια μου τι παιδακια εισαστε εσεις!!!!!!!Ολο ζωη και δραστηριοτητα!!!!!:D:D

Με το καλο να ξαναπατε στο γιατρο σας να ξανακουσετε καρδουλα και χερακια ποδαρακια να κουνιονται!!!;)

Μαρτζι...και εγω εχω πονακια.Ειναι φυσιολογικο,μεγαλωνει η μητρα μας να κολυμπαει ανετα το ψαρακι μας!!!!!Μου ειπε η γιατρος μου οτι ειναι ενα ευτηχισμενο ψαρακι μεσα στην πισινουλα του...και γελασα πολυ!!!!;)

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Διαφημίσεις

Να μαι κι εγώ! Κι εμένα το μωράκι μου μεγάλωσε! Πόσο; Δεν ξέρω ακριβώς να σας πω, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι λέει ο γιατρός!

Πήγα σε ΩΡΛ με προτροπή του γιατρού και είπε να μην πάρω αντιβίωση αλλά να κάνω αφωνία και να πίνω πολλά ζεστά. Ο,τι δηλαδη με συμβουλέυεις εσύ Μανουτίτα μου. Περαστικά σου εύχομαι.

Δόμνα μου, τι ωραία, κοπέλα μου. Αντε πέρασε το δύσκολο α τρίμηνο. Πιστεύω πως τώρα πρέπει να αφεθείς και να το χαρείς.Κάτι μού λέει όμως πως αυτό κάνεις.....Αχ, μπράβο...

Κούκερ μου, ψαράκι σε πισίνα; Τι ωραία περιγραφή!

Μάγδα μου, εύχομαι πολύ πολύ σύντομα να μας πεις κι εσύ ευχάριστα. Σε φιλώ.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αχ μπραβο κοριτσακια μου,τετοια νεα θελω να διαβαζω,για γερα μωρακια που μεγαλωνουν και σας κανουν ευτυχισμενες.Ετσι να συνεχισετε.

Μαρτζι μου να κανεις οτι σου ειπε ο γιατρος και να προσεχεις πουλακι μου,να μη χειροτερεψεις.

Κοριτσια,χαλαρωστε και απολαυστε τις εγκυμοσυνες σας!!!!!!!!:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Να μαι κι εγώ! Κι εμένα το μωράκι μου μεγάλωσε! Πόσο; Δεν ξέρω ακριβώς να σας πω, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι λέει ο γιατρός!

Πήγα σε ΩΡΛ με προτροπή του γιατρού και είπε να μην πάρω αντιβίωση αλλά να κάνω αφωνία και να πίνω πολλά ζεστά. Ο,τι δηλαδη με συμβουλέυεις εσύ Μανουτίτα μου. Περαστικά σου εύχομαι.

Δόμνα μου, τι ωραία, κοπέλα μου. Αντε πέρασε το δύσκολο α τρίμηνο. Πιστεύω πως τώρα πρέπει να αφεθείς και να το χαρείς.Κάτι μού λέει όμως πως αυτό κάνεις.....Αχ, μπράβο...

Κούκερ μου, ψαράκι σε πισίνα; Τι ωραία περιγραφή!

Μάγδα μου, εύχομαι πολύ πολύ σύντομα να μας πεις κι εσύ ευχάριστα. Σε φιλώ.

Άντε βρε Μάρτζι μου κι είχα μια αγωνία!:tongue:

Όλα καλά με το σποράκι σας.. τέλεια... αιματάκι φαντάζομαι δεν ξαναείχες.. και ούτε να ξαναέχεις..

Όσο για μένα ναι, αναπνέω πιο ελεύθερα είναι η αλήθεια τώρα.. βέβαια πριν το επόμενο ραντεβού με το γιατρό είμαι σίγουρη ότι θα με πιάσει το άγχος μου αλλά όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι!

Κι εσύ πάντως σιγά σιγά ροκανίζεις το χρόνο!

Φιλάκια στο μπεμπέκι!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

γερα κ σταθερα κοριτσια

εμεισ εδω κοντα σασ

οσο μπορουμε δηλαδη!!

φιλια πολλα κ περαστικα μαργκι;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλημέρα! Ακόμη χάλια είμαι! Σήμερα τρέχει η μυτη μου, φταρνίζομαι συνέχεια και βηχω. Επίσης το δεξί αυτί έχει μαζέψει κερί και ο βλάκας ο ΩΡΛ προχθές αντί να μου το καθαρίσει λίγο είπε να βάζω λαδάκι και θα φτιάξει! Μπούρδες!Βάζω λάδι και με πονάει. Στο καλό, όλοι τους οι ευθυνόφοβοι!Αντί να μου δώσει τίποτα ( κανά σιροπάκι, καμία καραμέλα) φοβήθηκε προφανώς να πάρει την ευθύνη λόγω εγκυμοσύνης και με έδιωξε. Αφού μου απαγόρεψε να πάρω και φαρμακευτικές καραμέλες.......Τεσπα.....Ας ελπίσουμε να συνέλθω σιγά σιγα. Δεν με νοιάζει για μένα αλλά φοβάμαι αυτά τα παλιοφταρνίσματα και τον βήχα μήπως επηρεάσουν την εγκυμοσύνη,γμτ

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Περαστικα και υπομονη.Η αληθεια ειναι οτι στην εγκυμοσυνη δεν μπορεις να παρεις πολλα φαρμακα παρα μονο αν ειναι απολυτη αναγκη!

Και εγω βαζω λαδακι απο το καντηλι (επειδη ειναι χλιαρο) στο αυτι μου οταν με ποναει και εχει κερι.Βοηθαει λιγο την κατασταση.

Οσο για το φτερνισμα και το βηχα,μην φοβασαι καθολου.Και εγω τον ιδιο φοβο ειχα.Καθε Φθινοπωρο μεχρι Ανοιξη εχω καταρροη και φτερνιζομαι απο 30 φορες την ημερα.Αλλεργια?Δεν ξερω,δεν το εχω κοιταξει ποτε στον γιατρο.

Στην αρχη λοιπον για να μην φτερνιζομαι,εκλεινα την μυτη μου.Ενημερωσα την γυναικολογο μου και γελαγε.

"Χαζουλη..αν ηταν τοσο ευαισθητα τα εμβρυακια μας,καμια μας δεν θα εφτανε να γεννησει στο τελος...Ειναι γερα εμφυτευμενα και να φταρνιζεσαι αφοβα να διωχνεις τα μικροβια"!

Οποτε απο τοτε καθε μερα ειμαι ΑΨΟΥΥΥΥ ΑΨΟΥΥΥΥ ΑΨΟΥΥΥΥΥΥΥ!!

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Καλημέρα! Ακόμη χάλια είμαι! Σήμερα τρέχει η μυτη μου, φταρνίζομαι συνέχεια και βηχω. Επίσης το δεξί αυτί έχει μαζέψει κερί και ο βλάκας ο ΩΡΛ προχθές αντί να μου το καθαρίσει λίγο είπε να βάζω λαδάκι και θα φτιάξει! Μπούρδες!Βάζω λάδι και με πονάει. Στο καλό, όλοι τους οι ευθυνόφοβοι!Αντί να μου δώσει τίποτα ( κανά σιροπάκι, καμία καραμέλα) φοβήθηκε προφανώς να πάρει την ευθύνη λόγω εγκυμοσύνης και με έδιωξε. Αφού μου απαγόρεψε να πάρω και φαρμακευτικές καραμέλες.......Τεσπα.....Ας ελπίσουμε να συνέλθω σιγά σιγα. Δεν με νοιάζει για μένα αλλά φοβάμαι αυτά τα παλιοφταρνίσματα και τον βήχα μήπως επηρεάσουν την εγκυμοσύνη,γμτ

Καλημέρα!

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη με είχε πιάσει ένας ατελείωτος βήχας από την αρχή της εμβρυομεταφοράς μέχρι και να κλείσω τον 1.5 μήνα.. Σώθηκα με ένα ομοιοπαθητικό σιρόπι το οποίο λέγεται Sootha και είναι μόνο με μέλι και βότανα. Εμένα μου είχε κάνει πολύ καλό.. και ο γυναικολόγος μου δεν είχε πρόβλημα στο να το πάρω.

Τώρα για το φτάρνισμα.. κράτα την κοιλιά σου όσο μπορείς..

Για το αυτί... απλά αίσχος.. οτιδήποτε έχει να κάνει με πόνο στο κεφάλι απλά είναι απίστευτο.. είτε μάτι, είτε δόντι, είτε αυτί... μακάρι να περάσει το συντομότερο δυνατό διότι ξέρω ότι δεν αντέχεται!

Εγώ σήμερα έβαψα επιτέλους τα μαλλιά μου με φυτική βαφή και ανανεώθηκα κορίτσια.. Τα άσπρα κοντεύαν να καλύψουν όλο το κεφάλι..

Αλλά ας είναι καλά το μωρό μου και δεν πειράζει!:tongue:

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...