Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Koύκερ, τι ωραία λόγια που μου είπες! Αχ, έχεις δίκιο. Δεν πρέπει να φοβάμαι . Ολα θα πάνε καλά! Εμένα δεν φαίνεται η κοιλιά μου......

Δεν ειναι απλα ομορφα λογια!Ειναι αληθινα λογια!!Μην φοβασαι!!Να κανεις σχεδια και ονειρα για το μωρακι σου!Ξερεις δεν θα γινεις μαμα....εισαι ηδη μαμα!!!Η διαπαιδαγωγη του παιδιου σου εχει ξεκινησει απο την πρωτη μερα της συλληψης συμφωνα με τα οσα υποστηριζαν οι Αρχαιοι Ελληνες,η θρησκεια μας και η συγχρονη επιστημη!!!

Εισαι μια μαμα 8 εβδομαδων και εχεις υποχρεωση να εισαι ηρεμη για το παιδακι σου!!Να του μιλας,σε νιωθει και σε καταλαβαινει!Να μην φοβασαι!!!Νιωθει την αγαπη σου,την λαχταρα σου να πανε ολα καλα και να το εχεις στην αγκαλια σου,νιωθει την αγωνια σου,νιωθει τα ....παντα!!Ειναι ενας ανθρωπος!!!!!!!!:D

Αυτο και αν ειναι θαυμα ε??!!;)

Εγω δεν σκεφτομαι τιποτα αρνητικο...σκεφτομαι οτι θα πανε ολα καλα,θα γεννησω πολυ ευκολα και ευχαριστω την Παναγια καθημερινα!!!!Ετσι και εσυ,να σκεφτεσαι θετικα!!!!Και ολα θα πανε σουπερ!!!!!

.....δεν θελω να σε βαλω απο τωρα σε.....πονκεφαλους,αλλα μαλλον θα πρεπει απο τωρα να αρχισεις να βρισκεις μπομπονιερες για την βαφτιση,θεμα για την βαφτιση,γλυκα...χαχα!!!....;)!!!Τι γλυκος πονοκεφαλος ε??!!Μακαρι να το ζησουν ολες οι κοπελες!!!!!!!!!Συντομα!!!!!!

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Koύκερ, τι ωραία λόγια που μου είπες! Αχ, έχεις δίκιο. Δεν πρέπει να φοβάμαι . Ολα θα πάνε καλά! Εμένα δεν φαίνεται η κοιλιά μου......

Δεν πειραζει που δεν φαινεται η κοιλιτσα σου!!Θα φανει!!!!;)Και θα καμαρωνεις,γιατι θα θες να την χαιδευεις!!!!!!

Προχτες που εκανα την αυχενικη ηρθαν πολλες κοπελες για αυτη την εξεταση και ολες μα ολες σχεδον ειχαν πολυ μικρη κοιλιτσα.Μονο εγω ξεχωριζα με μια κοιλαρα ναααα!Μου εξηγησε η γιατρος οτι ειναι οι ορμονες,ειναι το σωμα,αλλα ειναι φυσιολογικο!!Η αδερφη μου μεχρι τον 9ο ειχε μια κοιλια πλακα.Αφου της ελεγα "Χριστιανη μου,δεν εχεις αντερο,εισαι σιγουρη οτι γεννας αυτο το μηνα?"Η νυφη μου παλι μια κοιλια σαν και εμενα!!!!

Αυτα ειναι λεπτομεριες!!!!Τα θαυματακια μας να ειναι καλα..και μετα θα ξαναγινουμε θεες!!;);)

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

τι χαρες στο θεματακι μας:-)επιτελους!!!μαργκι μου και δομνινακι και cooker,να εχετε μια ομορφη αναλαφρη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Αντε,μαγδουλινι,σειρα σου:-)τι κανετε κοριτσακια?εγω μια χαρα,η μικρη μεγαλωσε,παει τριτη δημοτικου και B junior στα αγγλικα. Θα τη στειλω κ ρυθμικη φετος. Κατα τ αλλα τα φερνουμε δυσκολα οικονομικα κ ψαχνω δουλιτσα μπας κ αναπνευσουμε λιγο. Αυτα τα νεοτερα. Φιλακια σ ολες

ένα μήλο την ημέρα...

Ευχαριστούμε πολύ, Μηλίτσα μου! Να μπαίνεις πιο συχνά να μας λες τα νέα σου. Τα οικονομικά μας είναι πολύ δύσκολα και σε μας! Ο άντρας μου ψάχνει για δουλειά και τίποτα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλησπέρα κοριτσάκια μου..

Σήμερα κλασσικά ξύπνησα στις 5 και μετά ξανακοιμήθηκα από τις 7 μέχρι τις 8.30 περίπου.. και το μεσημέρι κοιμήθηκα κάνα δύωρο περίπου οπότε ήρθα στα ίσα μου..

Μάρζι μου λογικό είναι να φοβάσαι μέχρι την αυχενική και απολύτως κατανοητό.. Εμείς δυστυχώς δεν έχουμε την πολυτέλεια της άγνοιας κινδύνου και έτσι συνεχώς το κακό βάζουμε στο νου μας..

Όμως η Cooker έχει δίκιο... οι γονείς της Παναγίας σου στείλαν το παιδάκι σου και είμαι σίγουρη ότι από την αρχή το προστατεύουν.. Ο καιρός θα περάσει πολύ γρήγορα, πίστεψέ το.. Εγώ διανύω ήδη την 13η βδομάδα και δεν το πιστεύω..

Όσο για το αν μεγάλωσε η κοιλιά μου.. Επειδή εγώ είχα κάποια κιλάκια από την αρχή κανείς δεν το καταλαβαίνει.. Το καταλαβαίνω μόνο εγώ όταν κάνω την αντιπηκτική στην κοιλιά.. Προσπαθώ πάντως να μην τρώω συνέχεια γιατί δεν θέλω να πάρω πολλά κιλά..

Ας ελπίσουμε να έχουμε όλες μας ανέφελες και τελειόμηνες εγκυμοσύνες..

Μηλίτσα χάρηκα που μπήκες έτσι σαν σπόντα και μάθαμε νέα σου.. Μακάρι να βρεθεί μια δουλίτσα αφού τόσο πολύ το θες..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Margi σε έχω στο νου μου από την αρχή που έτυχε να διαβάσω για την εγκυμοσύνη σου και τις αγωνίες σου. Τότε έμαθα κι εγω για τη δική μου και απο εδω το ανακοίνωσα στη φίλη μου τη μανουτιτα. Όλα έχουν πάρει το δρόμο τους, μην αγχωνεσαι, δεν βοηθάει σε τίποτα αυτό. Δεν υπάρχει ένδειξη για κάτι στραβό οπότε ολά καλά θα λες! Στην ενότητα καφε ανά ηλικια παιδιού υπάρχει καφε Μαΐου 2013. Αν θέλεις και έχεις χρόνο και διάθεση είναι κι άλλα κοριτσακια εκει με ανακατωσουρες, πονάκια, αγωνίες, κλπ...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Mariath σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!!Εχεις ήδη ένα παιδάκι, ε; Να το χαίρεσαι!

Κούκερ, Δομνα μού δίνετε πολύ θάρρος. Σας ευχαριστώ, κουκλίτσες μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημεραααααααααααααααααα....σημερα ειναι μια συννεφιασμενη μερα στην πολη μας,αλλα δεν κανει κρυο!!Οτι πρεπει για φασολαδα;)

jN12p3.png

Περι αυχενικης διαφανειας.....κοστος και ωρα εξετασης.

Πριν λιγες μερες εκανα αυχενικη σε ιδωτικο πιστοποιημενο κεντρο στην Τριπολη.Τελειωσα σχετικα αμεσως,σε δεκα λεπτα.Περιμεναν και αλλες κοπελες για την ιδια εξεταση και πανω κατω την ιδια ωρα εκαναν.Πληρωσα για αυχενικη και τεστ Papp-A 150 ευρω.

Επειδη διαβασα ενα θεμα σχετικα με το κοστος και την ωρα της εξετασης,αγχωθηκα οτι και εμενα με "ξεπεταξαν στα δεκα λεπτα".Υπαρχει στο παρεντς σχετικο θεματακι.

Αλλες κοπελες εκαναν 45' ...αλλες 30'....και καποιες αλλες 10'.Οι τιμες επαιζαν απο 120 με.....ανωτατο ποσο αν θυμαμαι καλα 240 ευρω που ειπε μια κοπελα.

Εγω ρωτησα την γυναικολογο μου,καθως και πολλες φιλες μου,που προσφατα εχουν γεννησει και αυτο που καταλαβα ειναι το εξης.

Εφοσον το παιδακι ειναι υγιεστατο και ειναι σωστα γυρισμενο για να γινουν οι μετρησεις που πρεπει να γινουν,ειναι λογικο οτι θα τελειωσει η εξεταση νωρις νωρις.Δεν υπαρχει λογος να τραβηξει η εξεταση παραπανω για να καλυφτει η ωρα.Οποτε αν σας τυχει και εσας να τελειωσετε νωρις,μην αγχωθητε οτι σας "ξεπεταξανε" και αν "ειναι αξιοπιστη " η εξεταση.Εφοσον εγιναν οι μετρησεις,ειναι ολα μια χαρα!

Απλα ηθελα να σας το πω,επειδη και εγω οταν διαβασα το θεμα,επαθα ενα ψιλοσοκ και ενα ψιλοπανικο!

Μια φιλη μου,εκανε 9 ωρες να γινει η εξεταση.Ο μπομπιρας ηταν αντιδραστικος και δεν γυριζε με τιποτα.Τι σκαλοπατια ανεβηκε η κοπελα,τι παλαμακια και κουδουνακια χτηπησε ο γιατρος,τιποτα.Ο μικρος ...ειχε τα δικα του κεφια!

Με το καλο να κανετε την πρωτη σας αυχενικη!!!!!!!!!!!!!!

jN12p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή βδομάδα κορίτσια με μόνο ευχάριστα νέα.. Η Αθήνα είναι συννεφιασμένη και έτοιμη να γίνει πάλι παρανάλωμα του πυρός.. Το Σύνταγμα είναι αποκλεισμένο και θα είναι για δυο μέρες τουλάχιστον και εμείς οι ταλαίπωρες που πρέπει να πάμε στη δουλειά μας διακινδυνεύουμε την υγεία μας και του μωρού μας αφού πρέπει να διασχίσουμε μια περιοχή γεμάτη δακρυγόνα.. Αντί να βάλουμε μπουρλότο στη βουλή βάζουν αυτοί μπουρλότο στις ζωές μας... Τέλος πάντων..

Cooker όσον αφορά την αυχενική κι εμένα 20 λεπτά μου πήρε για να ολοκληρώσει την εξέταση ο γιατρός και 150 Ευρώ..

L2qIp2.png

Κορίτσια μου, με πονάει ο λαιμός όταν καταπίνω! Δεν πολυμιλάω και κάνω υπομονή. Ηπια χλιαρό γαλατάκι αλλά δεν ξέρω πώς αλλιώς να βοηθηθώ. Φοβάμαι μην πάθω αυτό που έπαθα πέρισυ, που μόνο η κορτιζόνη με βοήθησε! Ξέρετε αν επιτρέπονται κάποιες αντιβιώσεις σε αυτή τη φάση που είμαι; Στο καλό! Και να πείτε ότι δεν προσέχω! Τεσπα. Αγχώθηκα. Εβλεπα και κάτι χαζά όνειρα. Να περάσει γρήγορα κι αυτή η μέρα να πάω να δω αύριο το μωράκι μου ότι είναι καλά!!!

Δόμνα, υπομονή σήμερα. Σιγά το άτομο που έρχεται και κηρύχτηκε η Αθήνα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης! Αει στο καλό τους όλοι!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

τι χαρες στο θεματακι μας:-)επιτελους!!!μαργκι μου και δομνινακι και cooker,να εχετε μια ομορφη αναλαφρη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Αντε,μαγδουλινι,σειρα σου:-)τι κανετε κοριτσακια?εγω μια χαρα,η μικρη μεγαλωσε,παει τριτη δημοτικου και B junior στα αγγλικα. Θα τη στειλω κ ρυθμικη φετος. Κατα τ αλλα τα φερνουμε δυσκολα οικονομικα κ ψαχνω δουλιτσα μπας κ αναπνευσουμε λιγο. Αυτα τα νεοτερα. Φιλακια σ ολες

Βρε, βρε σαν τα χιόνια!

Μηλίτσα μου πόσος καιρός πάει.....

Είστε καλά όμως και αυτό έχει σημασία.....

Καλημέρα σε όλες!

Μαρτζι περαστικά!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κορίτσια μου, με πονάει ο λαιμός όταν καταπίνω! Δεν πολυμιλάω και κάνω υπομονή. Ηπια χλιαρό γαλατάκι αλλά δεν ξέρω πώς αλλιώς να βοηθηθώ. Φοβάμαι μην πάθω αυτό που έπαθα πέρισυ, που μόνο η κορτιζόνη με βοήθησε! Ξέρετε αν επιτρέπονται κάποιες αντιβιώσεις σε αυτή τη φάση που είμαι; Στο καλό! Και να πείτε ότι δεν προσέχω! Τεσπα. Αγχώθηκα. Εβλεπα και κάτι χαζά όνειρα. Να περάσει γρήγορα κι αυτή η μέρα να πάω να δω αύριο το μωράκι μου ότι είναι καλά!!!

Δόμνα, υπομονή σήμερα. Σιγά το άτομο που έρχεται και κηρύχτηκε η Αθήνα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης! Αει στο καλό τους όλοι!!!

Χαμομηλακια,τσαγακια με μελακι!Θα σε ανακουφισουν πολυ!Οχι αντιβιωση.Ουτε καν ασπιρινη χωρις να παρεις το οκ απο τον γιατρο σου!

Οσο για την Μερκελ,ασχολιαστο!!Ερχετε να δει τα οικοπεδα της!!:evil::evil::evil::evil::evil:Αι σιχτιρ πια!!

jN12p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά..

Σήμερα σας γράφω από το σπίτι διότι λόγω της Γερμανίδας καγκελαρίου (βλέπε Μέρκελ) το Σύνταγμα και το Κολωνάκι είναι αποκλεισμένες περιοχές και απαγορευμένες ζώνες.. Βλέπετε ο καλός μου φοβάται ότι θα γίνουν φασαρίες και το μόνο που μου λείπει στην παρούσα φάση είναι να αναπνεύσω τα χημικά και τα δακρυγόνα και να κάνω ειδικές διαδρομές για να φτάσω σπίτι μου το βράδυ.

Έτσι πήρα τηλέφωνο στη δουλειά και τους είπα ότι δεν θα πάω σήμερα.. Βέβαια στο σπίτι ψιλοβαριέμαι η αλήθεια είναι αλλά χαλάλι για το μωράκι μου..

Αύριο έχουμε γιατρό και την Παρασκευή μπαίνω στην 14η βδομάδα... και μπάι μπάι α' τρίμηνο.. Ανυπομονώ να δω το μικράκι μου.. Παρακαλώ το Θεό να είναι όλα καλά!

Και προς ενημέρωση του κοινού σήμερα ξύπνησα στις 3.30 αλλά ξανακοιμήθηκα από τις 6.30 έως τις 9! Γιούπι!

Μάρτζι μου είμαι σίγουρη ότι το μικρούλι σου είναι μια χαρά.. Δυστυχώς σε αυτή τη φάση δεν μπορείς να πάρεις σχεδόν τίποτε. Μήπως οι καραμέλλες Halls σε βοηθήσουν καθόλου; πάρε το γιατρό σου τηλέφωνο..

Αύριο λοιπόν να περιμένετε νέα και από τις δυο μας!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...