Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια καλο μηνα να εχουμε!!!!!!

Μηλιτσα μου ελπιζω τωρα ολα να ειναι καλα και ολα να ξαναμπουν στην σειρα...

Μαγδα κοιτα να πιασεις γερα το μαγιοξυλο στο βουνο!!!!!

Ελενιτσα μου υπομονη μια μερα εμεινε σου ευχομαι να σκισεις αυριο και οι κοποι σου να αποδωσουν καρπους!!!!Οχι τιποτε αλλο να σου φυγει αυτο το αγχος και μετα βουρ για το παιδακι!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

GEORGIA SYLLIPITIRIA..O THEOS NA DWSEI SE EMAS DYNAMI...NA SE RWTISO KATI???EGRAPSES OTI KATEBASATE TON IAKWBO,,MISO MPOUKALI..,O IAKWBOS POIOS EINAI???5 FORES DIABASA TO MINIMA SOU...KAI PALI KALI PRWTOMAGIA SE OLES...........

Jack Daniels single barrel!;)

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

THELW NA SAS EYXARISTISO OLES SAS POU EISTE MAZI OU STIS DYSKOLES KAI EYXARISTES STIGMES TIS ZWIS MOU,,,MILITSA EXEIS DIKIO SBISE KALYTERA AYTO TO MINIMA POU EGRAPSES...SE EYXARISTW KAI PALI POU MAS ENIMERWSES GIATI EIXA AGXOTHI KAI O LOGOS PERISOTERO EDW KAI 2 MERES POU EMPAINA ITAN NA DIABASW TO TI EGINE ME SENA,,TO TI SE APASXOLOUSE,,,SAS AGAPWWWW OLESSSSS EISTE GIA MENA MIA OIKOGENEIA

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια. Αργησα να μπω γιατί ήμουν βολτες.....Πέρασα πολύ ωραία. Πήγαμε Πάργα ( είναι τέλεια, τη συστήνω ανεπιφύλακτα), είχα μια χαρά διάθεση γιατί δεν είχα αδιαθετήσει ακόμη κι ήμουν ήδη δτην 29 μέρα, έκανα όνειρα για τη Δευτέρα που θα έκανα χοριακή, αν δεν μου ερχόταν και ξαφνικά πάω τουαλέτα και τι να δω!!! Στο καλό....Πάει κι αυτός ο μήνας. Δεν περίμενες αυτά τα νέα, έτσι Μαγδούλα;;;Τι να κάνω...Απογοητεύω πολύ κόσμο τελευταία.

Μηλίτσα, τι μήνυμα ήταν αυτό;;; Ούτε που κατάλαβα τίποτα. Σαν τη Μάγδα κι εγω, στο ίδιο μήκος κύματος είμαστε. Ελενίτσα, καλή επιτυχία. Να τους σκίσεις αυριο όλους και να μας κάνεις υπερήφανες για σένα. Να ξέρεις πως θα είμαστε νοερά κοντά σου. Φιλιά. Ελπίζω τον άλλο μήνα τέτοια μέρα να σας λέω ευχάριστα. Μακάρι Παναγίτσα μου!!! Μπαίνω γερά στον 9ο μήνα προσπαθειών. Πόσο ακόμα ρε γαμώτο;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

OSO GIA TO OUISKI KATI KATALABA ALLA DEN IMOUN SIGOURI OTI ITAN ALKOOL..TI ETSI LEGETE TWRA TO OUISKI??GIA NA MIN TO KATALABENEI KANEIS??IAKWBOS....TO EIPA STON ANTRA MOU KAI PETHANE STA GELIA,,,,DILADI TO RAKI PWS NA TO LEME LEEI..XASAN??XAXXAXA........KORITSIA KAI PALI POLLA FILIAAAA

Το ρακι μπορεις να το λες "συντεκνο"!!!!!!!!!!!:)

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

ελενιτσα μου τα μπερδεψες το Jack Daniels λεμε ιακωβο (Jack=Ιακωβος) οχι ολα τα ουισκια υπαρχει και ο Γιαννης ο περπατητης και η περδικα η καμαρωτη.... χαχαχαχαχα

Καλα ε, αυτες ειναι γνώσεις!!! Γιατι το λενε το ρακι συντεκνο???

Μαρgi μου φυσικά και δεν απογοητευόμαστε!!!Τι ειναι 9 μηνες προσπάθειες?? ΤΠΤ!!! Το θέμα ειναι οτι όταν θα ερθει θα είμαστε η χαρα που θα μας δωσει θα ειναι τεράστια!!! Αρα μπορούμε να περιμενουμε και περισσοτερο!!!

Στεναχωριομαστε 1-2 μερουλες και μετα ξανα το κεφαλι ψηλά!!!!!!

Ελενίτσα μου καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

μηλιτσα ουτε που καταλαβα αλλα ελπιζω γλυκεια μου ναι εισαι καλα!

ελενη μου καλη επιτυχια!!ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!!

margi περασες καλα και αυτο εχει σημαισια!!!θα ερθει το μπεμπε αλλωστε θα σακολλησω το ειπαμε!!

μαγδουλα ενταξει ο Μαης??εμεις καναμε στεφανι με τρυανταφυλλα και γερανια.

αννα τελεια η φωτο στο avatar καλε η κορη σου ταλεντο!!

και σε όλες τις υπολοιπες πολλα φιλια και με ρεγουλα το ποτο κοριτσια!!χιχι μιας και τωρα δεν πινω......

Καλημερα κοριτσια....

Βρε μαρια στον υπολογιστη την εκανε την ζωγραφια δεν μπορει ακομα να κανει τοσο ισιες γραμμες αλλα το προγραμμα του υπολογιστη ξερει να το χρεισημοποιει μονη της...

Ελενιτσα καλη επιτυχια σημερα!!!!!!

Καλα ε, αυτες ειναι γνώσεις!!! Γιατι το λενε το ρακι συντεκνο???

Μαρgi μου φυσικά και δεν απογοητευόμαστε!!!Τι ειναι 9 μηνες προσπάθειες?? ΤΠΤ!!! Το θέμα ειναι οτι όταν θα ερθει θα είμαστε η χαρα που θα μας δωσει θα ειναι τεράστια!!! Αρα μπορούμε να περιμενουμε και περισσοτερο!!!

Στεναχωριομαστε 1-2 μερουλες και μετα ξανα το κεφαλι ψηλά!!!!!!

Ελενίτσα μου καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιατι καταγεται απ την Κρητη!:) :) :)

Καλημερα σε ολες!

KALISPERA KORITSIA,,,TWRA EPESTREPSA..PREPEI NA PETIXA KALOUS PONTOUS,,,MONO SE 5 THEMATA DYSKOLEYTIKA,,ITAN POLY DYSKOLA THEMATA,,,EIXE MEXRI KAI ERWTISEIS GIA TO RWSIKO YPOBRIXIO POU BITHISTIKE TO 2000 KAI TIN OIKONOMIA TIS RWSIAS...AYTO ITAN TO MONO POU DEN PERIMENA...ALLA DOKSA TO THEO TA PIGA KALA,,,,MARIAEFI TO AKOUSSS TOUS EDIKSA TI THA PEI ELLINIDA,,,,MILITSA SE PIRA TILEFWNO ALLA TO EIXES KLEISTO,,,THELW NA SAS EYXARISTISW OLES POU EISASTAN DIPLA MOU KAI ME TIS EYXES SAS PIRA DYNAMI KAI NOMIZW OTI TA KATAFERA,,,SE 20 MERES THA KSERW TA APOTELESMATA

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...