Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Μπράβο Κούκερ! Ολα τέλεια. Κι αν είναι κοριτσάκι, ακόμη πιο τέλεια. Μία μικρή ζουζουνίτσα θα είναι αγκαλιά σου σύντομα.

Α, κορίτσια, είπα να βάλω κι εγώ τικεράκι και μπερδεύτηκα στο μέγεθος και βλέπετε πόσο τεράστιο είναι; Δεν πειράζει. Ας το βροντοφωνάξω........

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια καλησπέρα..

Είμαι και σήμερα ξενυχτισμένη μιας και σηκώθηκα από τις 5 το πρωί.. Σηκώνομαι τουλάχιστον δυο φορές το βράδυ για πιπί και μετά που να κολλήσει ο ύπνος.. Πάντως ο αντρούλης μου σηκώθηκε κι αυτός στις 5 μαζί μου για συμπαράσταση.. Βέβαια το βράδυ από τις 22:30 είμαστε στο κρεβάτι για νάνι αλλά δεν μας ενοχλεί καθόλου μιας και έτσι περνάνε οι μέρες πιο γρήγορα!

Το ραντεβού μας με το γιατρό μετατέθηκε από την ερχόμενη Τρίτη για την ερχόμενη Τετάρτη διότι του προέκυψε ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο. Δεν πειράζει.. το μωράκι μου θα είναι μια μέρα μεγαλύτερο και θα μπορέσουμε να το απολαύσουμε καλύτερα..

Cooker συγχαρητήρια...

Μάρτζι μου λίγη υπομονή κοριτσάρα μου και θα φτάσεις κι εσύ στην αυχενική!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Ax Domna μου και εγώ ξυπνάω συνέχεια το βραδυ για τουαλέτα και μόλις με ξαναπαίρνει ο ύπνος πάλι ξανασηκώνομαι. Επίσης από το μεσημερι μέχρι και αργα το απόγευμα έχω ψιλοανακατωσούρες. Πέφτω για ύπνο το μεσημεράκι, αλλά δεν μπορώ....Σηκώνομαι, τρώω μηλαράκι για να συνέλθω, όσο το τρώω είμαι καλά, μετά πάλι τα ίδια....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ax Domna μου και εγώ ξυπνάω συνέχεια το βραδυ για τουαλέτα και μόλις με ξαναπαίρνει ο ύπνος πάλι ξανασηκώνομαι. Επίσης από το μεσημερι μέχρι και αργα το απόγευμα έχω ψιλοανακατωσούρες. Πέφτω για ύπνο το μεσημεράκι, αλλά δεν μπορώ....Σηκώνομαι, τρώω μηλαράκι για να συνέλθω, όσο το τρώω είμαι καλά, μετά πάλι τα ίδια....

Να χαίρεσαι γι' αυτό κοριτσάκι γιατί αυτό υποδηλώνει ότι το μπεμπέκι σου είναι καλά και μεγαλώνει! Τα μωράκια μας απαιτούν θυσίες από τη σύλληψή τους ακόμη.. Γερά να είναι και χαλάλι τους!:P

L2qIp2.png

Στην κατασταση μας....οτι νιωθουμε ειναι καλο!!!:)

Θα κανουμε υπομονη και ολα θα περασουν!!!

Το μωρακι μου ερχεται την καταλληλοτερη εποχη.Ευχομαι ο μπαμπας μου να προλαβει να την χαρει:(

Ο κυκλος της ζωης...:(

Πω πω ...μαρτζι το πιστευεις??Εχουμε λιγες εβδομαδες διαφορα!!Ειμαι στην 12η και εισαι στην 8η!!!!!!!

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Διαφημίσεις

αντε βρε κοριτσια τι καλα που το θεματακι αλλαξε θεμα:tongue::tongue:

οοοολα να πανε τελεια,αληθεια μαργκι το αιμα σταματισε ε??

αχ εμενα ο μικροσ μου ειναι για τριτη βδομαδα με βηχα κ απο χθεσ μου εκανε κ πυρετο 38,5 μονο τα βραδια δηλαδη! ελπιζω να τελειωσει γιατι κ η μυτουλα του απο το φυσιμα εχει γινει μελετζανα:tongue::confused:

εγω στη δουλεια ειμαι απο την δευτερα σε επισχεση....τρεχουμε να βρουμε λυσεισ για να πληρωθουμε ! ισωσ τη δευτερα να μασ δειτε το πρωι στον παπαδακη. αν διτε μια τρελη σγουρομαλλα να φωναζει εγω θα ειμαι:tongue:

φιλια κοπελεσ καλο σ/κ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Εδώ είμαι κι εγώ.. Από τις 5 το πρωί και σήμερα στο πόδι αλλά τουλάχιστον ξανακοιμήθηκα από τις 7 έως τις 9 το πρωί.. πάλι καλά γιατί διαφορετικά δεν θα άντεχα με τίποτε.. Με το που γυρνάω σπίτι και φάω και αράξω στον καναπέ, αυτό ήταν.. ούτε που καταλαβαίνω για πότε κλείνουν τα μάτια μου.. δεν πειράζει όμως.. έτσι περνάνε οι μέρες πιο γρήγορα!

Καλό σαββατοκύριακο κορίτσια!

L2qIp2.png

Ax, κουκερ, μού φαινεται άθλος να φτασω στην 12η εβδομάδα. Δεν σας κρύβω πως ψιλοφοβάμαι. Θα πω αμάν να φτάσω στο β τρίμηνο.

Θένα, δεν σας πληρώνουν; Τι να πω, ρε γμτ; Πώς καταντήσαμε έτσι; Και μεις με το ζόρι τα βγάζουμε πέρα. Τι να κάνει και ο Παπαδάκης; Μακάρι να πήγαιναν τα θεματα εκεί και να έβρισκαν ευθύς λύση, αλλά τι να πούμε; Απλά αναδεικνύεται το πρόβλημα.

Το άιμα ευτυχώς σταμάτησε.

Δομνα, πες μου. Εσύ φοβόσουν μέχρι την αυχενική ή εγώ το παρακάνω;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κούκερ, πότε γεννάς; Απρίλιο λογικά, ε; Πολύ συγκινήθηκα με τον μπαμπά σου! Περαστικά του! Να χαρεί όχι μόνο αυτό το εγγόνι αλλά και άλλα που θα έρθουν ο άνθρωπος.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι κι εγώ.. Από τις 5 το πρωί και σήμερα στο πόδι αλλά τουλάχιστον ξανακοιμήθηκα από τις 7 έως τις 9 το πρωί.. πάλι καλά γιατί διαφορετικά δεν θα άντεχα με τίποτε.. Με το που γυρνάω σπίτι και φάω και αράξω στον καναπέ, αυτό ήταν.. ούτε που καταλαβαίνω για πότε κλείνουν τα μάτια μου.. δεν πειράζει όμως.. έτσι περνάνε οι μέρες πιο γρήγορα!

Καλό σαββατοκύριακο κορίτσια!

Να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις!!!Και για σενα και για το εμβρυακι σου!!!Καταλαβαινω οτι δουλευεις για να εχεις τετοιο ωραριο ε?Υπομονη και θα περασει ο καιρος και δεν θα το πιστευεις!!;)

Καλο σαβ/κο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ax, κουκερ, μού φαινεται άθλος να φτασω στην 12η εβδομάδα. Δεν σας κρύβω πως ψιλοφοβάμαι. Θα πω αμάν να φτάσω στο β τρίμηνο.

Θένα, δεν σας πληρώνουν; Τι να πω, ρε γμτ; Πώς καταντήσαμε έτσι; Και μεις με το ζόρι τα βγάζουμε πέρα. Τι να κάνει και ο Παπαδάκης; Μακάρι να πήγαιναν τα θεματα εκεί και να έβρισκαν ευθύς λύση, αλλά τι να πούμε; Απλά αναδεικνύεται το πρόβλημα.

Το άιμα ευτυχώς σταμάτησε.

Δομνα, πες μου. Εσύ φοβόσουν μέχρι την αυχενική ή εγώ το παρακάνω;

Κούκερ, πότε γεννάς; Απρίλιο λογικά, ε; Πολύ συγκινήθηκα με τον μπαμπά σου! Περαστικά του! Να χαρεί όχι μόνο αυτό το εγγόνι αλλά και άλλα που θα έρθουν ο άνθρωπος.

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.......κακο!!!!!Μαλωνει η Παναιτσα!!!!!Δεν θα φοβασαι!!!Δεν κανει!!!Δεν υπαρχει λογος!!!!Οι γονεις Της στο εκαναν δωρο και ειναι σημαδι οτι σε προσεχει!!!!!!!Θα φτασεις και στην 12η εβδομαδα με υπομονη και στην 22η και μετα θα ερθει ο καιρος που θα γεννησεις και θα εχεις το μικρο σου αστερακι στην αγκαλιτσα σου και θα λες "Πως περασε ο καιρος"!!

Θα την/τον θηλαζεις και θα ....κλαις απο συγκινηση!!!Θα της/του τραγουδας ομορφα τραγουδακια,και θα εισαι αλλη μια ευτηχισμενη μαμα στην Γη!!!;)

Εγω γενναω τον Απριλη,κατα τις 20.Εσεις κατα το τελος λογικα!Οποτε πανω κατω μαζι!!;)Θα γεννησουμε σε μια ομορφη εποχη και θα ξεπεταχτουν τα ζουζουνια μας αμεσως!Οταν ξαναπιασουν τα πολυ κρυα θα ειναι ηδη ολοκληρα παιδακια:);)

Ναι,ειναι δυσκολη κατασταση για ολους μας!Αλλα να λεμε υγεια και θα τα καταφερουμε οπως οπως!Τι αλλο να κανουμε?

Μακαρι να ειναι καλα ο μπαμπας μου να την χαρει.Αλλα ειναι μεγαλος σε ηλικια και οι εξετασεις του δεν ειναι και ...σουπερ!!!Ετσι ειναι η ζωη!Σκληρο αλλα.....αληθινο!!!Τον βαζω και μου σταυρωνει την κοιλια και τρεμει το χερακι του απο συγκινηση και κλαιει!!Το αγαπαει πολυ αυτο το παιδακι και ας εχει και αλλα εγγονακια!!!:D:D

Φιλακια σε ολα τα κοριτσακια μας!Και ιδαιτερα στα κοριτσακια μας που προσπαθουν ......!!Να μην το βαζουν κατω!!Το θαυματακι τους θα ερθει ...!!!!:D:D:D:D

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Domna, Koύκερ η κοιλίτσα σας φανηκε;

Εμενα ναι!!Ειμαι αδυνατη και ομως παντα ειχα λιγο κοιλιτσα.Τωρα,φαινεται καθαρα οτι θα κανω μεγαληηηηη κοιλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D

Εσενα φαινεται???

jN12p3.png

Αααα......δεν ξερω αν το εχετε στην πολη σας,το συζηταγα με την γυναικολογο μου εχτες!!Στην πολη μας εχουν εμφανιστει κατι περιεργα ασπρομαυρα κουνουπια.Μου ειπε να τα προσεχω παρα πολυ,γιατι ειναι ενα "μεταλλαγμενο" ειδος και απο την στιγμη που μεταφερουν αιμα,δεν ειναι και οτι καλυτερο!!!

jN12p3.png

Koύκερ, τι ωραία λόγια που μου είπες! Αχ, έχεις δίκιο. Δεν πρέπει να φοβάμαι . Ολα θα πάνε καλά! Εμένα δεν φαίνεται η κοιλιά μου......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημερα,χαιρομαι που βλεπω οτι οι εγκυουλες μας ειναι μια χαρα,και τα μπεμπεκια τους κανουν αισθητη την παρουσια τους,προκαλωντας αυπνια στις μανουλες τους...κοριτσια ζηστε οσο μπορειτε πιο ομορφα αυτη την περιοδο της ζωης σας,γιατι ειναι απο τις καλυτερες.Παντα θα θυμαμαι τη δικη μου εγκυμοσυνη ηταν απλα τελεια!!!!!!!

Θενα μου ευχομαι οι κοποι σας να πιασουν τοπο και να παρετε τα δεδουλευμενα σας,περαστικα στον μικρουλη σου.

Κι εγω απο τη Δευτερα ειμαι χαλια,κρυωμενη και αδιαθετησα κιολας,και ηταν κι η βδομαδα που αρχισαν ολες οι δραστηριοτητες της κορης μου,οπως καταλαβαινετε,χαμος..........

Να εχετεενα σουπερ Σ/Κ!!!!:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...