Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια....

Σας παρακολουθώ συχνά και ας μην πολυμπαίνω πλέον!

Σήμερα ήμουν γεμάτη αγωνία γιατί ήξερα όμως ότι η Δομνίνα έκανε αυχενικη! Μπήκα από το πρωί να μάθω νέα και έμαθα το άλλο ευχάριστο για την margi μας!

Μargi, με το καλό κοπέλα μου!:P

Πόσο απογοητευμένη ήσουν μετά την εξωσωματική και τώρα να!!!!

Δομνίνα ήμουν σίγουρη ότι όλα θα ήταν καλά! Με το καλό!!! Κοριτσάκι,ε; Και μένα έτσι μου είχανε πει στην αυχενική του γελαστού αλλά στο επόμενο echo να μια τσουτσου.....:P:p:p:p:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ό,τι και να είναι ένα γερό παιδάκι!!!!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λες Vasdeli μου να μας κάνει και μας την έκπληξη;;;;

Να είναι γερό μόνο αυτό θέλω και να το κρατήσω στην αγκαλιά μου και ας είναι ότι θέλει..

Σας ευχαριστώ πολύ!

L2qIp2.png

τι καλα τικα καλα:tongue::tongue::tongue::tongue: μια μπεμπα στη παρεα μασ:tongue::tongue::tongue:

αν ειναι ακομα 50-50, ειναι πολυ νορισ ακομα ,εμενα στη δαναη αγορι μου ειχαν πει στην αυχενικη αλλα τελικα στην β επιπεδου μασ αλλαξε φυλο:tongue: στα αλλα δεν ειχαν πει τιποτα.

αληθεια η αδερφεσ τι κανουν?μαργκι το ειπεσ τελικα στισ μαμαδεσ σασ?τι ειπαν? πιοσ σε παρακολουθει τελικα?ειναι καλοσ?

αχ βρε κοριτσια τι βαροσ εφυγε απο το καφε μασ:rolleyes:μακαρι να πανε ετσι τα πραγματα κ για τισ αλλεσ απο δω κ περα και ολα τα κοριτσια να γινουν μανουλεσ.

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλα δεν το συζητω,ζουμε μεγαλες στιγμες στο καφε!!!!:P:p:p:p

Δομνινα μου τι χαρα πηραμε ολες,δεν περιγραφεται με λογια.Μπραβο κοριτσακι μου,αντε να χαλαρωσεις σιγα-σιγα,και το τικερακι σουπερ!!!!:P

Μαρτζι μου,αντε με το καλο να εισαι η επομενη που θα βαλει τικερακι.;)

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

πολλα ευχαριστα μαζεμενα και δεν ξερω απο που να αρχισω..

μαρτζι μου χαιρομαι πραγματικα για σενα.ειδες που δεν ηταν τπτ;ισα να σε αγχωσει ο γιατρος..τεσπα τελος καλο ολα καλα..σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εχεις μια ομορφη και ηρεμη εγκυμοσυνη.

δομνινακι..τα περασα κ εγω πριν ενα μηνα με την αυχενικη.πολυ μα πολυ αγχος.δεν γινεται διαφορετικα..κ εμας μαλλον για κοριτσακι μας ειπαν.στο τελος θα ψαχνουμε γαμπρους με το κυαλι..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μπηκα πρωι πρωι να δω τα νεα της Δομνινας μας!!! Συγχαρητηρια κοπέλα μου!!! Η Παναγιά να σας προσέχει!!!! Στο επομενο υπερηχο νομιζω θα ξεκαθαρισει εαν θα λέμε μπέμπα ή μπέμπη!!!;):):):) Φιλάκια

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα! Θένα, το έχω πει πλέον σε όλους. Οι περισσότεροι το κατάλαβαν επειδή με έβλεπαν εδώ και όχι στο σχολείο. Αλλοι το καταλαβαν με αυτό που έγινε την προηγουμενη εβδομάδα με το δυσάρεστο που είχαμε με τη θεία μου. Από την στιγμή που δεν πήγα, δεν μπορούσα να το κρύβω πλέον και να το παίζω άρρωστη. Χάρηκαν πολύ όλοι τους.

Με παρακολουθεί ο Μακρυδ......είναι γιατρός στο Πανεπιστημιακό αλλά έχει εξωτ ιατρείο και δέχεται πλέον εκεί. Είναι τσουχτερός. 80 ευρώ η επίσκεψη!!!!Καλός είναι. Δεν ξερω όμως αν θα αντεπεξέλθω οικονομικά να συνεχίσω μαζί του. Μέχρι και την αυχενική όμως θα συνεχίσω και μετά, πρώτα ο Θεός να έχει καλά το μωράκι μου, θα δούμε πώς θα κινηθούμε.

geni kai vasdeli σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημέρα κοριτσάκια μου, καλό μήνα και καλή βδομάδα να έχουμε..

Τι είναι αυτό πάλι σήμερα; Τι ζέστη αφόρητη είναι αυτή; Στεκόμουν σε ουρά για 30 ολόκληρα λεπτά για να βγάλω κάρτα απεριορίστων διαδρομών και κόντεψα να πάθω ηλίαση.. Μιλάμε ο καιρός έχει τρελλαθεί κι εγώ ήρθα στη δουλειά σαν παραζαλισμένο κοτόπουλο..

Έχω την αδερφή μου εδώ και 5 μέρες στο σπίτι γιατί αύριο θα πάμε και οι δυο στο γιατρό.. Προχθές ξεχωρίζαμε διάφορα μωρουδιακά που της δώσανε και αναρωτιόμασταν πως είναι δυνατόν ένα τόσο δα πλασματάκι να χωράει εκεί μέσα.. Δυο βδομάδες ακόμη και η αδερφή μου μπαίνει στο μήνα της.. Μου φαίνεται απίστευτο.. Εντωμεταξύ θα κάτσει σπίτι μου καμιά δεκαριά μέρες αφού γεννήσει και το περιμένω πως και τι.. Θα έχω ένα νεογέννητο σπίτι μου κορίτσια.. Δεν το πιστεύω λέμε!

Το δικό μου το σποράκι πρέπει να είναι καλά.. σήμερα είχαμε εγερτήριο στις 5 και εδώ και λίγη ώρα έχει αρχίσει να δίνει το πρόσταγμα για μαμ.. Άντε να δούμε αν θα καταφέρω να πείσω το γιατρό να το ακούσουμε αύριο!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Γεια σας!

Δόμνα μου, με το καλό να γεννήσει η αδελφούλα σου.Μα πώς πέρασε έτσι ο καιρός; Φαντάζομαι για αυτήν δεν πέρασε και τόσο γρήγορα αν κρίνω από εμένα που μέχρι να πάω να κάνω αυτή την αυχενική θα πάθω τίποτα από το άγχος. Αχ, κοριτσια μου, μακάρι να πάνε όλα καλά.Φοβάμαι πού και πού και τα βράδια παρακαλώ να ξημερώσει.Τέσπα...

Εχουμε αρακά με πατατούλες σήμερα! Το μαγείρεψε ο άντρας μου, ο οποίος έχει τώρα δύο μέρες που κάνει πεντακάθαρο το σπίτι......Σήμερα βγήκε να ψάξει για δουλειά. Ούτε ήξερε από πού να ξεκινήσει. Πήγε οαεδ, του είπαν δεν παίζει τίποτα. Μπήκε σε παραπάνω από 20 μαγαζιά να ρωτήσει, τίποτα. Γελούσαν λεει οι άνθρωποι και του έλεγαν "αχ! παληκάρι μου, εδώ δεν έχουμε να φαμε εμείς. Οπου να' ναι κλείνουμε.....". Θα συνεχίσει, λέει. Θα μπει σε όλα τα μαγαζιά των Ιωαννίνων ( ταβέρνες, καφετέριες, σούπερ μάρκετ, ξενοδοχεία ) να αφήσει βιογραφικά ( όπου του κρατήσουν βέβαια!). Πού να ψάξουμε, δεν ξέρω. Πείτε καμία ιδέα.....Δεν έχουμε και κανέναν γνωστό, ρε γμτ......Κάτι θείοι μου που είναι στην οικοδομή ειπαν πως δεν έχουν καθόλου δουλειά

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου..

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι είδα τον ανηψιό μου πρώτη μούρη σήμερα.. Όπως σας είχα πει και χθες πήγαμε με την αδερφή μου στο γιατρό και κορίτσια είδαμε τη μουρίτσα του.. είναι ήδη 2 κιλά σχεδόν και η αδερφή μου θέλει 3 βδομάδες ακόμη για να μπει στο μήνα της. Έχει μαλλάκια και ένα πολύ γλυκό προσωπάκι.. Πολύ συγκινητικό..

Και μετά παρακάλεσα τον γιατρό να ακούσουμε και το δικό μας το σποράκι.. Η καρδούλα του χτύπαγε μια χαρά και είχε μεγαλώσει από την Πέμπτη που το είδαμε. Πόσο δεν ξέρω μιας και δεν ήθελα να καθυστερήσω περισσότερο το γιατρό. Το θέμα είναι ότι είναι καλά και η μαμά του πολύ χαρούμενη.. Το επόμενο ραντεβού μας είναι την Τρίτη που μας έρχεται..

Επίσης κατάφερα και έγραψα και τα φάρμακα που χρωστούσα στον φαρμακοποιό και έτσι μου έφυγε και η στενοχώρια που είχα για τον άνθρωπο..

Μάρτζι μου που θα πάει, θα έρθει και για σένα η μέρα της αυχενικής. Αλήθεια, το επόμενο ραντεβού σου πότε είναι;

Όσο για τη δουλειά.. πες στον άνδρα σου να μην τα παρατήσει.. Κάτι θα βρεθεί σίγουρα!

Φιλάκια πολλά σε όλες σας!

L2qIp2.png

Domna μου, πολύ ωραία νέα μας γράφεις! αν θέλει 3 εβδομάδες ακόμη η αδελφούλα σου, το μωρό θα γεννηθεί γύρω στα 2500 και παραπάνω, σωστά;

Εμένα το επόμενο ραντεβού είναι την επόμενη Τετάρτη. Αυριο θα κάνω κάτι αιματολογικές εξετάσεις, και εξετάσεις ούρων και κολπικού υγρού......Πρώτα ο Θεός, αυχενική στις 31 Οκτωβριου. Αχ, να πάνε όλα καλά. Ξέρεις πώς φοβάμαι; Είναι φυσιολογικό;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Domna μου, πολύ ωραία νέα μας γράφεις! αν θέλει 3 εβδομάδες ακόμη η αδελφούλα σου, το μωρό θα γεννηθεί γύρω στα 2500 και παραπάνω, σωστά;

Εμένα το επόμενο ραντεβού είναι την επόμενη Τετάρτη. Αυριο θα κάνω κάτι αιματολογικές εξετάσεις, και εξετάσεις ούρων και κολπικού υγρού......Πρώτα ο Θεός, αυχενική στις 31 Οκτωβριου. Αχ, να πάνε όλα καλά. Ξέρεις πώς φοβάμαι; Είναι φυσιολογικό;;

Μάρτζι μου ο μπέμπης θα γεννηθεί 3.500 κιλά τουλάχιστον αν πάρει όλο το μήνα του.. Είναι ήδη 2.000 και η αδερφή μου έχει άλλες 3 βδομάδες για να μπει στον 9ο... και 4 βδομάδες που είναι ο ένατος ούουου!

Εννοείται κοριτσάκι ότι είναι φυσιολογικό να φοβάσαι στον κάθε υπέρηχο.. Με την προϊστορία τη δική μας θα ήμασταν τρελλές αν δεν φοβόμασταν τουλάχιστον.. Όμως μετά την αυχενική ηρεμείς κατά πολύ.. πίστεψέ με..

Εγώ έχω ραντεβού πάλι την ερχόμενη Τρίτη.. πάμε χέρι χέρι κοριτσάκι!:P

L2qIp2.png

Καλημερα!!Εχτες εκανα την πρωτη μας αυχενικη και ειναι σουπερ!Εχω ενα υγειεστατο πλασματακι...και μια πολυ καλη εγκυμοσυνη!Δεν το πιστευω με τιποτα!Νομιζω οτι καποιος μου κανει πλακα και εχουν συννενοηθει ολοι μαζι...και μετα θα σκασει η βομβα!!!

Ρωτησα για το φυλλο του παιδιου και αν και δεν φαινεται καλα....ο γιατρος βαση της εμπειριας του λεει οτι μαλλον ειναι κοριτσακι!Χωρις να ειναι σιγουρος και απολυτος!!

Οποτε ο σκουρκος μας...εγινε μελισουλα!!!!!

Η χαρα μου μεγαλη.....κλαιω συνεχεια απο συγκινηση,απο χαρα,απο λαχταρα να το παρω αγκαλια και να το χορτασω φιλια!!

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...