Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια, όλα καλά! Το μικρούλι μου είναι καλά και χτυπάει η καρδούλα του! Δεν την άκουσα αλλά την είδα που αναβόσβηνε και την ερωτεύτηκα!!!!Τώρα θα κάνουμε κάτι αιματολογικές και θα με δει σε 2 εβδομαδες πάλι. Μακάρι να πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα, Θεέ μου

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημερα κοριτσια!!!

Μαρτζι μου,συλληπητηρια για την θεια σου!Δυστηχως η ζωη δεν ειναι δικαιη καμια φορα και χανουμε ανθρωπους που αγαπαμε!Καλα εκανες και δεν πηγες στο αντιο της θειας σου,εχεις ενα κυτταρακι στην κοιλιτσα σου και θελει την φροντιδα σου!

Εμενα ο μπαμπακας μου,εχει καρκινο στον προστατη και δυστηχως δεν ειναι καλες οι εξετασεις του.Ολοι μου ελεγαν οτι παει καλα,για να μην με στεναχωρεσουν αλλα η αληθεια καποια στιγμη ερχεται στο φως!Μεσα μου,το εχω δεχτει στο σημειο που μπορω.Αλλα η αληθεια ειναι οτι ποναει ωρες ωρες.Οποτε καταλαβαινω την στεναχωρια σου για την θεια σου!!

Σου ευχομαι τα καλυτερα για το θαυματακι σου!!Ολα να πανε κατ'ευχην Θεου και συντομα να ακουσετε καρδουλα και να το παρεις την αγκαλιτσα σου!!

Να μην αγχωνεσαι μονο...να σκεφτεσαι θετικα και να λες..."Η Παναγιτσα μου το εκανε δωρο,η Παναγιτσα θα με βοηθησει σε οτι χρειαστω"

Οι ευχες ολων μας ειναι μαζι σου και ας μην σε γνωριζουμε!!!

Φιλια Πολλα....απο μενα,το θαυματακι μου και την μακρινη πολη μας!!!:)

Περαστικά στον μπαμπά σου, γλυκειά μου! Ευχομαι να πάνε όλα καλά! Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κορίτσια, όλα καλά! Το μικρούλι μου είναι καλά και χτυπάει η καρδούλα του! Δεν την άκουσα αλλά την είδα που αναβόσβηνε και την ερωτεύτηκα!!!!Τώρα θα κάνουμε κάτι αιματολογικές και θα με δει σε 2 εβδομαδες πάλι. Μακάρι να πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα, Θεέ μου

Μπράβο βρε κορίτσι μου... Μου έφυγε ένας βαθύς αναστεναγμός... Επιτέλους μπορείς να ανασάνεις κι εσύ ελεύθερα! Μπράβο και πάλι μπράβο.. Έγινε το πρώτο βήμα.. Είδες που τελικά οι χοριακές δεν παίζουν κανένα ρόλο; Τελικά πόσο ημερών είσαι ακριβώς;

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

6 εβδομάδων και 6 ημερών σύμφωνα με την τελευταία περίοδο! Αυριο μπαίνω στην 7η!

Χαίρομαι τόσο πολύ για σένα!:P

Σου αξίζουν τα καλύτερα.. Για το αίμα τι σου είπε; Θα πας τελικά στη δουλειά ή όχι;

Αχ μακάρι να πάνε όλα τέλεια και για τις δυο μας μέχρι τέλους!

L2qIp2.png

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΑ ΑΠ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΙΔΑ ΝΑ ΤΑΛΕΙΑ ΝΕΑ!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ MAΡΓΚΙ ΑΝΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΥΛΗΣ ,ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΕΠΙΜΟΝΗ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΕ;)

ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΕΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΟΜΗΜΗ Κ ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣYΝΗ:D

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Μολις μπηκα και ηρθα τρεχοντας να δω τα νεα σου μαρτζι,και μολις αφησα εναν αναστεναγμο ανακουφισης...............μπραβο πουλακι μου,πολυ χαρηκα.Αντε κουκλιτσα μου,κοιτα να χαλαρωσεις τωρα και να απολαυσεις το καθε λεπτο,να προσεχεις τον εαυτο σου,και να ξερεις οτι ολα θα πανε καλα απο εδω και στο εξης.

Αντε βρε κοριτσια,παντα τετοια,ευχομαι και σε σενα και στη δομνινα,να εχετε μια ανεφελη,τελειομηνη εγκυμοσυνη και να κρατησετε στην αγκαλια σας,γερα κι ευτυχισμενα μωρακια.Μαγδα μου νομιζω πως τωρα πια ειναι η σειρα σου,κοπελα μου,ευχομαι με το καλο,να μας ανακοινωσεις και εσυ τα ευχαριστα.

Καλο βραδυ και πολλα φιλακια και χαδακια στις εγκυουλες μας!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Θένα μου και Μανουτίτα, σας ευχαριστώ πολύ πολύ.

Δομνα μου, μου έγραψε άδεια για λίγες μέρες. Μετά βλέπουμε.....

Αχ, να πάνε όλα κα΄λά και για τις δυο μας!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Αχ, και από μένα ένας αναστεναγμός ανακούφισης!

Μάρτζι σου εύχομαι μες από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά και θα πάνε, έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα.

Μπορεί να μην γράφω, αλλά σας διαβάζω μαζεμένα!

Δομνίνα σου εύχομαι και σένα να σου πάνε όλα τέλεια.

Θα προσευχηθώ για σας και θα μπαίνω πιο συχνά να μαθαίνω νέα σας, θα σας έχω στο μυαλό μου!

Φιλάκια σε όλες σας!

τα παιδιά είναι ευλογία!!!

eNortjKzUjI0MDA2NVKyBlwwFUQCyA,,44.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα!

Περιττό να σας πω ότι είμαι ένα πτώμα.. Χθες το βράδυ άργησα να κοιμηθώ και όταν τελικά κοιμήθηκα κοιμήθηκα μόνο για 3.5 ώρες.. 5 το πρωί ήμουν στο πόδι.. με τσάι και μπισκότα την έβγαλα μέχρι να ξυπνήσει ο άνδρας μου το πρωί..

Λοιπόν 8.5 ήμασταν στο ΙΑΣΩ για την αυχενική.. Έκανα το σταυρό μου τουλάχιστον 5 φορές διότι τα περιστατικά που παρουσιάζονται μέχρι να περάσει οποιαδήποτε κοπέλα στο εξεταστήριο μόνο άγχος φέρνουν..

Εντέλει μπήκα, ξάπλωσα, κράτησα το χέρι του άνδρα μου και ξεκίνησε η εξέταση.. Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι όλα είναι καλά.. Είμαστε 5 ολόκληρα εκατοστά, έχουμε χεράκια, ποδαράκια, κοιλίτσα, στομαχάκι, κεφαλάκι, νεφράκια όλα στη θέση τους αλλά βαριόμασταν να κουνηθούμε (μοιάσαμε στον μπαμπά μας που βαριέται γενικότερα) και έτσι ο γιατρός χτυπούσε και ταρακουνούσε την κοιλιά της μανούλας μπας και αλλάξουμε πλευρό και μπορέσουμε να δούμε τη μυτούλα..

Αυχενική διαφάνεια: 1,70, ρινικό οστό ορατό και όλα καλά!

Ρωτήσαμε για το φύλο αλλά δεν ήταν σίγουρος ο γιατρός οπότε μας είπε ότι μάλλον πάμε για ...... κοριτσάκι αλλά να μη το δέσουμε και κόμπο γιατί τα μωρά πολλές φορές την κάνουν γυριστή και τους κάνουν ρεζίλι τους γιατρούς.. Ο μπαμπάς μας βέβαια κατουρήθηκε με αυτή την προοπτική αλλά εγώ του είπα να κρατήσει και μια πισινή..

Τώρα θα περιμένουμε τα αποτελέσματα των αιματολογικών αλλά ο γιατρός μου με τον οποίο μίλησα αμέσως μετά ήταν καθησυχαστικότατος.. Άντε δυο βδομάδες ακόμη να κλείσουμε το α' τρίμηνο και μετά ποιος μιας πιάνει!

Ομολογώ ότι δεν έκλαψα.. κρατούσα σφιχτά το χέρι του Δομνίνου, τον έβλεπα που χαμογελούσε και ήμουν γεμάτη ευτυχία!!!

Σας αγαπώ όλες!

L2qIp2.png

Δομνινα, τι όμορφα νέα μας φέρνεις! Μπράβο, κοριτσάκι μου. Αχ, μακάρι να ακούμε μόνο ευχάριστά από εδώ και στο εξής!

Κοριτσάκι λες να μας βγει; Αχ, ας είναι ό,τι θέλει. Γερό και δυνατό να είναι το γλυκό μου!!!!

Σε φιλώ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...