Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Margi μου να σου εκφρασω κι εγω τα θερμα μου συλλυπητηρια.Θα σου ελεγα ομως κι εγω πουλακι μου,πως θα ηταν προτιμοτερο να μην πας σημερα,γιατι στην κατασταση που εισαι,δεν ειναι και το καλυτερο.Πρεπει να προσπαθησεις να εισαι ηρεμη,για σενα και το φασολακι σου.Προσεχε τον εαυτο σου,κι ειμαι σιγουρη πως η θεια σου θα καταλαβει παρα πολυ καλα το λογο της απουσιας σου...Μακαρι τα αποτελεσματα της χοριακης σου να ειναι σουπερ,και να δειτε με το καλο και σακο,για να χαλαρωσεις κι εσυ.Να προσεχεις τον εαυτο σου,σε φιλω.

Δομνινα μου χαιρομαι που βλεπω οτι ολα πανε πριμα και το φασολακι σου παιρνει διαστασεις.Οσο για τις αυπνιες και τις λιγουρες που σου προκαλει,μην ανησυχεις καθολου,γιατι ειναι ενα τροπος για να κανει αισθητη την παρουσια του.Κοιτα να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου,φιλια πολλα!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου, δεν πήγα τελικά. Ελπίζω να με καταλάβουν. Στενοχωριέμαι πάρα πολύ, αλλά αυτό που λέτε : δεν είμαι τώρα για ηρωισμούς. Η σκέψη μου είναι μαζί τους.

Δομνα μου, μπουμπούκος θα μας βγει ο Δομνίνος!!!!Αχ, δεν ξέρω γιατί αλλά νομίζω θα είναι αγόρι! Σας φιλώ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

11639 από 8919! Πολύ μικρή αύξηση, μωρέ κοπέλες! Πήρα το γιατρό και είπε πως δεν αυξήθηκε όσο θα περίμενε αλλά το ότι αυξήθηκε είναι ενθαρρυντικό. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε τον νέο υπέρηχο την Τετάρτη. Εν τω μεταξύ είχα και λίγο αιματάκι κι αυτός είπε πως δεν μας ενοχλεί προς το παρόν αλλά να το παρακολουθώ. Α, ρε κορίτσια, έχω πεθάνει από την αγωνία μου. Κι αλλη αναμονη.......Θα πάρω ανάσα επιτέλους;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μαρτζυ μου κοιτα να χαλαρωσεις το αγχος δεν βοηθαει καθόλου το σποράκι!!!Εγω τις χοριακες δεν τις πολύ εμπιστευομαι!!! Ειχα χοριακες παρα πολυ υψηλες με ασχημη κατάληξη και η νυφη μου παρα πολύ χαμηλες και τωρα εχει το μωρακι της αγκαλίτσα!!!!Το παν ειναι να μην εχεις αγχος!!! Να προσεχεις και να χαλαρωσεις!!! σου κάνω μια μεγάλη αγκαλίτσα!!!!((()))

YgXXp2.png

wbSJp2.png

11639 από 8919! Πολύ μικρή αύξηση, μωρέ κοπέλες! Πήρα το γιατρό και είπε πως δεν αυξήθηκε όσο θα περίμενε αλλά το ότι αυξήθηκε είναι ενθαρρυντικό. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε τον νέο υπέρηχο την Τετάρτη. Εν τω μεταξύ είχα και λίγο αιματάκι κι αυτός είπε πως δεν μας ενοχλεί προς το παρόν αλλά να το παρακολουθώ. Α, ρε κορίτσια, έχω πεθάνει από την αγωνία μου. Κι αλλη αναμονη.......Θα πάρω ανάσα επιτέλους;

Κοριτσάκι μου γλυκό μη μου στενοχωριέσαι.. Εδώ θέλω να συμφωνήσω απολύτως με τη Μάγδα... Τα νούμερα της χοριακής δεν είναι απόλυτα.. Το καλό είναι ότι αυξήθηκε.. κάνε λίγη υπομονή μέχρι την Τρίτη και όλα θα ξεκαθαρίσουν... το σποράκι σου δεν θέλει στενοχώρια.. θέλει τη μαμά του χαρούμενη και ήρεμη..

Η σκέψη μου είναι μαζί σου!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο μενα.Τωρα εγω τι να πω μαρτζι,με καλυψαν τα κορτισια.Εχουν απολυτο δικιο,ξερω πως το γεγονος οτι πρεπει να χαλαρωσεις και να μεινεις ηρεμη(μπορει εσενα να σου ακουγεται βουνο),αλλα αυτο πρεπει να κανεις πουλακι μου,για το καλο του μπεμπε.Να ξερεις οτι σε σκεφτομαι πολυ,σε φιλω.

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημερα κ απο μενα

μαργκι μου υπομονη ,μονο αυτο σου εχει μεινει το ξερω !!απ οτι θυμάμαι κ εγω η χορειακή σταματαει κάποια στιγμη να διπλασιάζετε , αλλα αφου ανεβαινει ειναι καλο

αχ κοριτσι μου παλεψε το τωρα που το χεις να μη φυγει κ αυτό που είναι να κανεις είναι να εισαι χαρουμενη κ να ξεχνιεσαι….βγες εξω πήγαινε βολτες δες μια κωμωδία στην τηλεόραση κανε κατι τελος πάντων να ξεχαστείς πιστευω θα βοηθησει

Δομνακι ταλεπωρια ο σπορος σου ε χιχι κ που σαι ακομα!! Σου κανει εξάσκηση στα ξενυχτια

Ααααα κανει σεισμό φευγω

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

μωρε κοπέλες, το αιματάκι συνεχίζεται και τα έχω παιξει! Οποτε πάω τουαλέτα και σκουπίζομαι τσουπ! να το το παλιοαιματάκι. Μακάρι να μην προμηνυεται κατι κακό. Το θέλω το θαυματάκι μου!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μαρτζυ μου κανε την προσευχουλα σου πλησιαζει η Τετάρτη και θα δειτε το σποράκι και ευχομαι όλα να ειναι καλά!!!

Να σε ρωτησω κατι, η αδερφη σου εμεινε φυσιολογικά??? εκανε καποια θεραπεια η πηρε ασπιρινη?? Συζητα μαζι της και αν παιρνει ασπιρινη συζητα το με το γιατρό σου!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

φυσιολογικά μάλλον έμεινε, μαγδα μου. Καθόλου δεν συζητήσαμε τον τρόπο σύλληψης γιατ'ι το αποφεύγει. Δεν παιρνει ασπιρίνη, κάνει ενέσεις. Εγώ πρότεινα στο γιατρό να ξεκινήσω σαλοσπίρ προληπτικά αλλά είπε όχι! Τι να πω για να αλλάξει γνώμη; Λέει ότι το εξωμήτριο δεν οφειλόταν σε κάποιου είδους θρομβοφιλία και από την στιγμή που δεν έχω θέμα δεν μου δίνει τίπτα. Ούτε η αδελφή μου είχε θέμα, αλλά επειδή απέβαλλε στην ουσία ο γιατρός της της επέτρεψε προληπτικά να κάνει ενεσου΄λες

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια..

Δευτέρα σήμερα και ιδιαιτέρως σημαντική αυτή η βδομάδα.. Μάρτζι μου στο τηλέφωνο μου είπες ότι στις 25 θα πας στο γιατρό.. δηλαδή αύριο... εσύ όμως έγραψες Τετάρτη; ποιο είναι το σωστό τελικά γιατί έχουμε που έχουμε την αγωνία μας μη χάσεις και κατά λάθος το ραντεβού..

Κορίτσια το δικό μας κρίσιμο ραντεβού είναι την Πέμπτη.. Ομολογώ ότι το σκέφτομαι όλη μέρα και παρακαλάω το Θεό το μωράκι μου να είναι καλά και να βγει η αυχενική τέλεια.. Κακό είναι που θέλω να ονειρεύομαι το μωράκι μου στην αγκαλιά μου;

Το Σάββατο επισκέφθηκα μια πολύ καλή μου φίλη που τον Ιούλιο γέννησε δίδυμα.. Τι να σας λέω.. τι τάϊσμα τους έκανα, τι άλλαγμα, τι τα κοίμησα.. μου φαίνεται ότι είμαι έτοιμη..

Κοριτσάκια σας παρακαλώ.. κάντε την προσευχή σας να πάνε όλα καλά!

Σας φιλώ και σας αγαπώ πολύ!

L2qIp2.png

Κορίτσια μου, δεν απεργώ! Απλά είχα λίγο αιματάκι και ήμουν ξαπλωμένη. Σήμερα θα πάω για υπέρηχο και θα σας ειδοποιήσω.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημερα κοριτσια!!!

Μαρτζι μου,συλληπητηρια για την θεια σου!Δυστηχως η ζωη δεν ειναι δικαιη καμια φορα και χανουμε ανθρωπους που αγαπαμε!Καλα εκανες και δεν πηγες στο αντιο της θειας σου,εχεις ενα κυτταρακι στην κοιλιτσα σου και θελει την φροντιδα σου!

Εμενα ο μπαμπακας μου,εχει καρκινο στον προστατη και δυστηχως δεν ειναι καλες οι εξετασεις του.Ολοι μου ελεγαν οτι παει καλα,για να μην με στεναχωρεσουν αλλα η αληθεια καποια στιγμη ερχεται στο φως!Μεσα μου,το εχω δεχτει στο σημειο που μπορω.Αλλα η αληθεια ειναι οτι ποναει ωρες ωρες.Οποτε καταλαβαινω την στεναχωρια σου για την θεια σου!!

Σου ευχομαι τα καλυτερα για το θαυματακι σου!!Ολα να πανε κατ'ευχην Θεου και συντομα να ακουσετε καρδουλα και να το παρεις την αγκαλιτσα σου!!

Να μην αγχωνεσαι μονο...να σκεφτεσαι θετικα και να λες..."Η Παναγιτσα μου το εκανε δωρο,η Παναγιτσα θα με βοηθησει σε οτι χρειαστω"

Οι ευχες ολων μας ειναι μαζι σου και ας μην σε γνωριζουμε!!!

Φιλια Πολλα....απο μενα,το θαυματακι μου και την μακρινη πολη μας!!!:)

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...