Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Margi μου θα συμφωνησω με τα κοριτσια,προσπαθησε πουλακι μου να μη στεναχωριεσαι(οσο αυτο ειναι δυνατο)γιατι το μπεμπε σε χρειαζεται δυνατη.Ευχομαι και ελπιζω,να πανε ολα καλα,κι ολο αυτο που περνας τωρα να ξεχαστει και να χαμογελασεις και παλι.Να προσεχεις τον εαυτο σου,φιλια πολλα.Θα περιμενουμε νεα σου.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μαρτζυ μου και εγω θα συμφωνησω με τα κοριτσια οτι ειναι νωρις!!! θα δεις που εαν πας την δευτερα που θα εχεις χοριακη πάνω απο 5000 θα το δεις το σποράκι γι΄αυτο χαμογέλα και μην στεναχωριεσαι!!!:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα! Προς το παρόν αντέχουμε ακόμη και δεν έγινε κάτι αρνητικό. Ας ελπίσουμε να φτάσουμε στην Τετάρτη και να δω επιτέλους αυτό που τόσο επιθυμώ : σάκο μέσα στην μήτρα μου!

Κορίτσια, η Δόμνα πού είναι; Εχει καιρό να μπει.....σκέφτομαι να την πάρω τηλ αλλά διστάζω λίγο! Να είναι καλά;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλέ εδώ είμαι... έλειπα στο χωριό μια βδομάδα με άδεια και δεν είχα πρόσβαση σε υπολογιστή..

Μάρτζι μου τώρα θα σε πάρω τηλέφωνο..

Αύριο έχουμε ραντεβού με το γιατρό.. για να δούμε τι θα δούμε.. ελπίζω το Δομνινάκι να έχει μεγαλώσει αρκετά και να κάνει τη μανούλα του ευτυχισμένη.. Οι αιματολογικές μου είναι τέλειες με λίγο χαμηλό αιματοκρίτη αλλά αυτό το ήξερα αφού πάντα είχα χαμηλό αιματοκρίτη..

Πάω να σας διαβάσω και επανέρχομαι!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Θέλω να ζητήσω μια μεγάλη συγνώμη από τη Μανού μας επειδή όσο και να το προσπάθησα δεν κατάφερα να τη δω στη Θεσσαλονίκη.. Μου είχαν φτιάξει φουλ πρόγραμμα και έκατσα μόλις δυο μέρες.. Υπόσχομαι όμως ότι θα ανέβω σχετικά σύντομα πάνω και τότε δεν θα μου ξεφύγεις με τίποτε..

L2qIp2.png

Καλημερα ομορφες.

Δομνινα μου μη στεναχωριεσαι πουλακι μου,σημασια εχει να εισαι εσυ καλα,ειναι λογικο που να τα προλαβεις ολα.Εγω εδω θα ειμαι και θα χαρω να βρεθω με οποια απο εσας ερθει στην πολη μου.Αντε να ερθεις να χαρω και φουσκωμενη κοιλιτσα;)

Φιλια σε ολες,να εχετε μια ομορφη φθινοπωρινη μερα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημερα κ απο μενα

ολεσ εδω βλεπω καλα βαστατε:tongue:

δομνα επιστροφη στη ρουτινα αντε του χρονου θα πηγαινεισ ταξιδια με μεγαλη παρεα:mrgreen:

μαργκι που σε παρακολουθουν αληθεια?βρηκεσ καποιον εκει κοντα?

εμεισ καλα ειμαστε...τι καλα δηλαδη αρχισαν οι πρωτεσ μυξεσ:evil::evil::evil: το πρωι δεν ξερω τι να τουσ βαζω,ειναι προβλημα...κρυο το πρωι ζεστη το μεσημερι,υδρονουν κ μετα βηχουν!!

αχ κοριτσια σασ γραφω κ βρομαει το σπιτι κοπρια:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: δεν τολμαω να ανοιξω παραθυρο αυτεσ τισ μερεσ...εχουν βαλει στα χωραφια εδω γυρο κ βρομαει ο τοποσ...τα νευρα μου σασ λεω ..για 2 βδομαδεσ αν δεν βρεξει κι ολασ θα ειμαι στη κλεισουρα!!

Στη δουλεια γινετε χαμοσ ο ενασ λογοσ ειναι οτι μασ εχουν απληρωτουσ 2 μηνεσ τωρα κ ο αλλοσ επιδη εγω ειμαι καλα με τουσ μπογιατζιδεσ που με εχουν ενο οι αλλεσ τρονε παλουκι στα σκουπιδια.....ενταξη εχουν δικιο αλλα κ εγω τι φταιω ! αυτεσ στη θεση μου τι θα εκανα? θα αφυναν το πινελο για συμπαρασταση κ θα ερχοντουσαν στη φασινα?τεσπα εγω δεν δινω συμασια αλα αυτεσ με εχουν θαψει!

το θεμα ειναι η αφραγκια κ πιστευω οτι αυτο κανει ολη την γκρινια....καναμε κατι επισχισεισ κ απεργιεσ αλλα δεν ειμαι συγουρη κατα ποσο θα πιασουν τοπο.

τωρα βαφουμε ενα λυκειο εδω κοντα κ παω 3 το μεσημερι μεχρι 7+ ειμαι τυχερη που ειμαι με αυτουσ ,αφου δεν πληρωνομαι τουλαχιστον να μην ειμαι μεσ τη βρομια των σκουπιδιων:tongue:

ειχαμε κ παζαρι το οποιο οταν τελειωσε αφυσε πισω του πολλα συντριμια κ τα κοριτσια τα εχοσαν για δουλεια....εβρισκαν τα παντα μεχρι κ μπουκαλακια με ουρα μαζευαν ...πιφφφ τι ειμαστε εμεισ οι ελληνεσ! λεσ κ δεν υπηρχαν τουαλετεσ...τεσ πα αυτα τα νεα

αααα ξεχασα να πω η ελιτσα του ιασονα ευτυχωσ τιποτα δεν θα ακανουμε ακομα αλλα σε 6 μηνεσ θα κανουμε παλι χαρτογραφιση κ γενικα θα την παρακολουθουμε κ θα την βγαλει πιο μεγαλοσ,παλι καλα.

αυτα παω για καμια δουλεια να κανω τωρα που λειπουν τα ζουζουνια μου.

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Επιστρέψαμε κι εμείς από το γιατρό και δόξα το Θεό είναι όλα καλά.. Το μικρό Δομνινάκι έγινε "γίγαντας" μιας και είναι 3,65 ολόκληρα εκατοστά... Η θέση του πολύ καλή και έχει ήδη χεράκια και ποδαράκια.. Βάρος δεν έχω πάρει καθόλου, ίσα ίσα που έχασα κιόλας λίγο και την Παρασκευή κλείνω τη 10η βδομάδα και μπαίνω στην 11η... Κλείσαμε και το ραντεβού μας για την αυχενική, την ερχόμενη Πέμπτη 27/9 και πραγματικά ανυπομονώ να έρθει εκείνη η μέρα και να πάνε όλα καλά.

Οι αιματολογικές μου τέλειες και ο γιατρός πολύ ευχαριστημένος.. Μακάρι να συνεχίσουν όλα τέλεια μέχρι τέλους..

Σας σκέφτομαι και σας φιλώ όλες!

Θένα μου μόνο κουράγιο σου εύχομαι.. Δύσκολα τα πράγματα παντού, πόσο μάλλον όταν έχεις και 3 παιδιά!

L2qIp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλημέρα σας..

Εγώ και το μικρό Δομνινάκι είμαστε ξύπνιοι από τις 3.30 σήμερα... τι πείνα κι αυτή.. ξύπνησα για το νυχτερινό καθιερωμένο κατούρημα.. επ' ευκαιρίας έβαλα και τα ρούχα στο στεγνωτήριο για να επωφεληθώ από το νυχτερινό και μετά με έπιασε μια πείνα άλλο πράγμα.. που να κοιμηθώ λοιπόν.. Στις 4 το πρωί έπινα τσάι και έτρωγα ψωμί με βούτηρο και μέλι..

Μετά ευτυχώς ξανακοιμήθηκα από τις 6.30 μέχρι τις 8.30 γιατί αλλιώς δεν θα την έβγαζα τη μέρα.. τι να κάνω..το μικρό Δομνινάκι μου βγήκε λιχούδικο..

Κοριτσάκια μου ναι, η αυχενική πλησιάζει.. Μακάρι να δούμε κι εμείς το φύλο.. Εγώ θέλω αγοράκι, ο Δομνίνος θέλει κοριτσάκι και να δούμε ποιανού η επιθυμία θα πραγματοποιηθεί.. Ότι και να είναι πάντως θα το λατρεύουμε και οι δυο.. γερό να είναι μόνο και δεν θέλω τίποτε άλλο..

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια μας.. Κι οι δυο μας σας ευχαριστούμε για τις σκέψεις και την αγάπη σας..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, συνέβησαν κάποια δυσάρεστα γεγονότα που με εμπόδισαν να μπω. Τρίτη μεσημέρι έμαθα για μια θεία μου πολύ νέα σε ηλικία ότι μετά από χειρουργείο που είχε κάνει, υπήρξαν επιπλοκές και μπήκε στην εντατική! Σήμερα δυστυχώς έφυγε από κοντά μας......Η απώλειά μας είναι πολύ μεγάλη και ακόμη δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Αφήνει πίσω τον θείο μου και τα ξαδέλφια μου.......Μέχρι τώρα ήμασταν εκεί.....Το τελευταίο της ταξίδι είναι αύριο και απλά δεν έχω λόγια........

Δεν θα έμπαινα ούτε τώρα, αλλά ξέρω πως κι εσείς αγωνιάτε για μένα. Λοιπόν πήγα για υπέρηχο και ευτυχώς είναι ενδομήτριο! Ο φόβος του εξω απο δω έφυγε οριστικά. Ο σάκος μας όμως είναι μικρούλης ακόμη και γιαυτό ο γιατρός θεωρεί πως δεν αντιστοιχεί με τις εβδομάδες και προκειται για καθυστερημένη σύλληψη. Είπε να κάνω ακόμη δύο χοριακές, μία σήμερα και μία την Παρασκευή. Η σημερινή ήταν κοντά στις 8900 και θα δούμε την Παρασκευή τι θα έχει γίνει .Θέλει να δει αν η τιμή της χοριακής αντιστοιχεί στο μέγεθος του σάκου και θα με ξαναδεί την Τετάρτη. Είπε πως μέχρι να ακούσουμε καρδούλα θα είμαστε αισιόδοξα συγκρατημένοι. Η σημερινή χοριακή του φάνηκε καλή! Κορίτσια, έχουμε δρόμο ακόμη. Μακάρι να πάνε όλα καλά.

Είμαι στενοχωρημένη για την θεία μου. Δεν ξέρω τι να κάνω αύριο. Ηταν πολύ κοντινός άνθρωπος και ήθελα τόσο να της πω πως είμαι έγκυος! Η μάνα μου λέει να μην πάω.....Εγώ δεν ξέρω......Για την εγκυμοσύνη δεν ξέρει κανείς ακόμη τίποτα......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

αχ μαργκι μου ενασ ανθρωποσ φευγει ενασ ερχεται! ετσι ειχα παθει εγω στη δαναη....οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυοσ πεθανε ενασ θειοσ μου αγαπημενοσ κ στο πρωτο μου η γιαγια μου οπου ειμαι εγκυοσ 7 μηνων!

δεν πηγα στη γιαγια μου ,ηταν κ στην πατρα κ ηταν δυσκολο να ταξιδεψω.

ειναι δυσκολεσ ωρεσ κ μοναδικεσ παρολ αυτα εσυ θα κοιταξεισ το καλυτερο για σενα κ εγω θα σου προτεινα να μην πασ γιατι ειναι κ αρχη ακομα κ εισαι σε δυσκολη φαση.....η θεια σου ξερει απο κει πανω κ θα σε καταλαβει.

καλο ειναι να πεισ στη μαμα σου κατι αλλιοσ πεσ μια δικαιολογια του τυπου οτι εχεισ γαστρεντεριτιδα ετσι ωστε ολοι να καταλαβουν ποσο δυσκολο ηταν να πασ.

κοριτσακι μου γλυκο κανε τα καλυτερα για το μωρο σου κ ολα τα αλλα θα ξεπεραστουν....αναψε ενα κερακι για τη θεια σου πεσ μια προσευχουλα κ καλο θα ειναι να λιβανισεισ κ στο κενουριο σασ σπιτι να σασ πανε ολα καλα, κ να δεισ πωσ η θεια θα σου στειλει εναν μπεμπαρο ΝΑ με στο συμαθειο!

αυτα παω να βαλω καμια σκουπα γιατι η ζωη συνεχιζετε;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Σήμερα το Δομνινάκι δεν ξύπνησε τη μανούλα από τα χαράματα αλλά την έβαλε νωρίς για ύπνο το βράδυ.. 9.15 έβλεπα μια σειρά στον Alpha και ξαφνικά ανοίγω τα μάτια και η ώρα είχε πάει 22:30... έτσι αποχαιρέτησα τον αντρούλη μου που έβλεπε ποδόσφαιρο και πήγα στο κρεβατάκι μου όπου συνέχισα τον ύπνο μου μέχρι τις 6.30 το πρωί.. Μετά ξανακοιμήθηκα από τις 7.30 μέχρι τις 9.00.. δεν μπορώ να πω.. σήμερα χόρτασα ύπνο... και τώρα πεινάω και πάλι.. υπομονή μέχρι το μεσημεράκι όμως..

Μάρτζι μου γλυκιά τα θερμά μου συλλυπητήρια.. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να χάνεις έναν τόσο νέο και κοντινό σου άνθρωπο και μάλιστα τόσο ξαφνικά.. η δική μου γνώμη είναι να μην πας διότι οι στρεσογόνες καταστάσεις δεν κάνουν καλό ούτε στην ψυχολογία της εγκύου αλλά ούτε και στο έμβρυο. Η θεία σου σίγουρα καταλαβαίνει από κει που βρίσκεται και σίγουρα θέλει για σένα το καλύτερο..

Όσον αφορά το μέγεθος του σάκου.. στις φυσιολογικές συλλήψεις όντως παίζει πολύ μεγάλη πιθανότητα καθυστερημένης σύλληψης. Κανονικά πόσο εβδομάδων είσαι τώρα; Μακάρι την Παρασκευή η χοριακή σου να είναι ακριβώς όσο πρέπει να να πάρεις μια ανάσα χαράς και αισιοδοξίας..

Και πάλι τα θερμά μου συλλυπητήρια!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...