Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Η χοριακη της Μαρτζι εφερε σε ολους μας δακρυα χαρας!!!!Μαρτζι μου,μην αγχωνεσαι.Η Παναγιτσα ειναι στο πλευρο σου και σε προστατευει.Το εμαθες μια τοσο σημαντικη μερα,ειναι σημαδι!!Ολα καλα θα πανε ψυχη μου!!

Μακαρι και ολα τα κοριτσακια μας που προσπαθουν να νιωσουν συντομα την χαρα σου!!!!!

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΔΕΕΕΕΕ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩΩΩΩΩ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΙΝΕΣ ΔΕΝ ΧΑΡΙΚΑ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ,ΤΙ ΧΑΡΑ ΒΡΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!!!!!!! ΕΧΩ 10 ΜΕΡΕΣ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΧΕΣΤΩ ΑΠ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑicon_lol.gificon_lol.gificon_lol.gificon_lol.gif:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:35.gif35.gif36.gif36.gif36.gif6.gif6.gif6.gif41.gif41.gifblob10.gifblob10.gif

Μπορεις να χεστεις ελευθερα!!!!:D:D:D

Εχω κατασυγκινηθει για ενα ατομο που δεν ξερω καν,αλλα που η υπογραφη του με εχει αγγιξει πολυ!

Για αλλη μια φορα,επιβεβαιωνεται η υπαρξη του Θεου στην ζωη μας!!

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Καποια στιγμη κοριτσια,θα σας πω και εγω την δικη μου ιστορια,γιατι πισω απο μια οθονη,εκφραζομαστε ελευθερα!

Και μπορει η ζωη μου να μοιαζει "ροζ",αφου καταφερα μια εγκυμοσυνη σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα,καθε αλλο παρα "ροζ" ειναι!

Ημουν και εγω στον αγωνα....δεκα χρονων!Ομως τελικα,δικαιωθηκα!

Κοριτσακια που προσπαθητε,μην το βαζετε κατω και μην αφηνετε τριτους να σας αγχωνουν.Για ολους εχει ο Θεος...και η αποδειξη ειμαι εγω!!!

jN12p3.png

665 η δεύτερη χοριακή μου κορίτσια! Διπλασιάστηκε!!! Η γιατρός είναι ευχαριστημένη και μου είπε να πάω για υπέρηχο την Πέμπτη με Παρασκευή. Εννοείται θα παώ Πέμπτη. Στους γονείς μου βρήκα δικαιολογία πως ο διευθυντής μου είπε να μην πάω σήμερα και αύριο μιας και δεν ξεκίνησαν τα μαθήματα. Αυτοί περιμένουν να φύγω Τετάρτη πρωί. Θα τους πω ότι απεργώ! Θα βάλουν τις φωνές βέβαια......Κρατιέμαι να μην μιλήσω. Δεν λέω όμως τιποτα μέχρι να δω το μικρό μου μέσα στην μήτρα μου

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Πώα να σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας;;; Μακαρι να πάνε όλα καλά. Να είναι μέσα στην μήτρα μου επιτέλους το μικρό μου και να μεγαλώσει.....Θένα μου, γέλασα τόσο πολύ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

:tongue::tongue::tongue:αχ μαργκι μου χαρικα τοοοοσο πολυ μακαρι απο δω κ περα να σου πανε οοοολα τελεια κ οσα περασαν να μεινουν στο παρελθον μια αναμνηση που θα σου δινει δυναμη να συνεχισεισ.

παρεμπιπτοντωσ τραβαω ζορι με την τουαλετα ,εχω 10 μερεσ κ σημερα δεν αντεξα πηρα υποθετο κ φυτικεσ ινεσ σκονη,κατι εκαναν αλλα η κοιλια τουμπανο ακομα:evil:.......καμια γνωμη? τωρα θα φαω κ κουακερ με γαλα αλλα με αναγουλιαζει, ειναι απεσια:oops: εχεται καμια συνταγη? για πειτε βρε κοριτσια τι να κανω!!!!!!!!!!!

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

μαρτζι μου ολα καλα θα πανε ειναι η σειρα σου τωρα!

θενα δικομασε το γαλα μαγνησιας με ρεγουλο ομως κανει καλυτερη δουλεια απο υποθετα σε δυο μερες το πολυ αν πινεις πρωι βραδι δυο κουταλιες θα σε οκ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

:tongue::tongue::tongue:αχ μαργκι μου χαρικα τοοοοσο πολυ μακαρι απο δω κ περα να σου πανε οοοολα τελεια κ οσα περασαν να μεινουν στο παρελθον μια αναμνηση που θα σου δινει δυναμη να συνεχισεισ.

παρεμπιπτοντωσ τραβαω ζορι με την τουαλετα ,εχω 10 μερεσ κ σημερα δεν αντεξα πηρα υποθετο κ φυτικεσ ινεσ σκονη,κατι εκαναν αλλα η κοιλια τουμπανο ακομα:evil:.......καμια γνωμη? τωρα θα φαω κ κουακερ με γαλα αλλα με αναγουλιαζει, ειναι απεσια:oops: εχεται καμια συνταγη? για πειτε βρε κοριτσια τι να κανω!!!!!!!!!!!

Αχ,μαζι σου και εγω.Το μπενεφιμπρα πινεις??Τι αηδια!!!

Συκα,δαμασκοινα,γιαουρτι με μελι δοκιμασες?

Εγω πλεον.....με υποθετακια την βγαζω καθαρη!!Κατι αλλο δεν εχω βρει να με βοηθαει.Ακτινιδια δοκιμασες?

Γαλα μαγνησιας μου ειπε η γιατρος μου να μην παρω,γιατι μπορει να προκαλεσει το ακριβως αντιθετο και ειναι χειροτερο!!Καλη δυναμη!!

jN12p3.png

Διαφημίσεις

Koritsakia μου, πήγα στη γιατρό σήμερα και έφυγα πολύ στνοχωρημένη. Αρχικά δεν είδε τίποτα. "Πάμε για εξωμήτριο μου λέει". Καταλαβαίνετε τι έπαθα. Σοκ! Πήγα, εκανα ξανά χοριακή, είχε φτάσει 2340, γυρίζω πίσω, με ξανακάνει υπέρηχο και είπε πως είδε κάτι, αλλά θα το επιβεβαιώσουμε από εβδομάδα. Προσπαθώ να είμαι δυνατή για παν ενδεχόμενο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

μαρτζι μου τα νεα σου τα εμαθα και χαρηκα παρα πολυ.

οσο για τον υπερηχο,γιατρος δεν ειμαι αλλα μηπως ειναι λιγο νωρις να δειτε κατι;εγω φαντασου πηγα με 10 μερες καθυστερηση και 4,800 χοριακη και ειδαμε μονο σακο.

εσυ ποσες μερες καθυστερηση εχεις;κ οταν λες δεν ειδατε τπτ δηλ ουτε σακο;παντως αν πατησεις τιμες β χοριακης,διπλα γραφει και ποτε βλεπεις σακο,ακους καρδια κλπ.στις μοναδες που εισαι δεν γραφει τπτ.αν θες δες το.μην αγχωνεσαι χωρις σοβαρο λογο.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Koritsakia μου, πήγα στη γιατρό σήμερα και έφυγα πολύ στνοχωρημένη. Αρχικά δεν είδε τίποτα. "Πάμε για εξωμήτριο μου λέει". Καταλαβαίνετε τι έπαθα. Σοκ! Πήγα, εκανα ξανά χοριακή, είχε φτάσει 2340, γυρίζω πίσω, με ξανακάνει υπέρηχο και είπε πως είδε κάτι, αλλά θα το επιβεβαιώσουμε από εβδομάδα. Προσπαθώ να είμαι δυνατή για παν ενδεχόμενο!

Συγνώμη που επεμβαίνω...είναι νωρίς να δείτε σάκο, μετά τις 5600-5700 βλέπει σάκο, μην στεναχωριέσαι άδικα να είσαι αισιόδοξη όλα καλά θα πάνε..

Margi όπως είπαν και τα κορίτσια μάλλον ήταν πολυ νωρίς για σάκο. Επισης και το πόσο καλό είναι το μηχανημα υπερήχου παίζει σημαντικό ρόλο. Από οτι κατάλαβα έχεις προϊστορία με τα έξω... από εδώ και έχεις δίκιο που φοβάσαι. Από την άλλη οφείλεις να κάνεις κουράγιο γιατί πολύ πιθανό το σποράκι σου να είναι εκει που πρέπει και να χρειάζεται τη στήριξη και τη δύναμή σου! Εύχομαι όλα να πάνε τέλεια και σύντομα να ξεχάσεις την αγωνία που περνάς τώρα.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

margi μου συμφωνω με τα κοριτσια!ειναι πολυ γρηγορα ακομα...εγω το ιδιο ειχα παθει στο τριτο που δεν το εβλεπαν με τιποτα κ εκλεγα μερα νυχτα τελικα στην 8-9η εβδομαδα ολα ξεκαθαρισαν....η χοριακη σου ειναι πολυ καλη για να ειναι εξωμητριο απ οτι ξερω!

τα παιδια πεδευουν του γονεισ κ ισωσ το δικοσ σου αρχισε απο τωρα, μη του παρεισ κ τον αερα:tongue:

αντε μην πρωτρεχεισ κ στεναχωριεσαι οτι ειναι ειναι λιγη υπομονη κ εναν αλλο γυναικολογο:tongue: κ ολα θα ερθουν;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...