Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Μόλις γύρισα από την εκκλησία, δεν σας διάβασα γιατί δεν έχω πολύ χρόνο. Είμαι άυπνη και κλείνουν τα μάτια μου από την κούραση.

Σήμερα γιορτάζει ο Αγιος Ιωακείμ και η Αγία Αννα, οι γονείς της Παναγίτσας μας. Διπλή γιορτή αφού χθες γιόρταζε η χάρη Της. Οπως ξέρετε η Αγιοι αυτοί άνθρωποι πολλά χρόνια προσπαθούσαν για παιδί, αλλά δεν τα κατάφερναν. Ξέρουν τι περνά ένα άτεκνο ζευγάρι. Κι έρχεται η ώρα να το βοηθήσουν........

Ετσι λοιπόν και μας μετά από τόσα χρόνια αναμονής, θέλησαν σήμερα στη γιορ΄τη τους να μας δώσουν μία μεγάλη χαρά! Για πρώτη φορά ΄μετά από τρία ολόκληρα χρόνια είχα καθυστέρηση και πήρα από το τέστ εγκυμοσύνης ένα πεντακάθαρο + !!!!

Δεν το πιστεύω, απλά έχω μείνει άφωνη. Είναι σαν να μην είμαι εγώ. Συγκρατιέμαι για να δω τα αποτελέσματα της χοριακής αυριο. Σας παρακαλώ πολυ να το γλεντήσουμε όταν με το καλό το δω να είναι στην μήτρα μου. Ευχομαι να πάνε όλα καλά!

Σας ευχαριστώ πολύ που ήσαστε διπλα μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Χριστε μου τι χαρα ειναι αυτη!!!:):):)

Να προσεχεις γλυκια μου Μαρτζυ να ξερεις πως όλα θα πανε καλά και η Παναγια μαζι με τους Γονεις Της θα σε προσεχουν!!!!! μια μεγάλη αγκαλια σου κανω με δακρυα χαράς!!!

Τα καλυτερα ερχονται εκει που δεν το περιμενεις......

Φιλάκια

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μαρτζυ μου,ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ!!!!!!!!!!

Με εκανες και δακρυσα κοπελα μου!!!!!!!!!!!

Με το καλο σου ευχομαι,ολα καλα να πανε και να μας φερεις αυριο μια χοριακαρα να με το συμπαθειο!!

Παναγιτσα μας,καλη,βοηθησε μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Χριστε μου τι χαρα ειναι αυτη!!!:):):)

Να προσεχεις γλυκια μου Μαρτζυ να ξερεις πως όλα θα πανε καλά και η Παναγια μαζι με τους Γονεις Της θα σε προσεχουν!!!!! μια μεγάλη αγκαλια σου κανω με δακρυα χαράς!!!

Τα καλυτερα ερχονται εκει που δεν το περιμενεις......

Φιλάκια

Magda μου σε ευχαρίστώ πολύ! Μακάρι να πάνε όλα καλά από εδώ και στο εξής. Εχω πολύ άγχος. Να προχωρήσει το πουλάκι μου και να μπορέσω να το κρατήσω αγκαλιά. Αυριο θα έχω πιο συγκεκριμένα νέα. Σε φιλώ. Και στα δικά σου σύντομα!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Μόλις γύρισα από την εκκλησία, δεν σας διάβασα γιατί δεν έχω πολύ χρόνο. Είμαι άυπνη και κλείνουν τα μάτια μου από την κούραση.

Σήμερα γιορτάζει ο Αγιος Ιωακείμ και η Αγία Αννα, οι γονείς της Παναγίτσας μας. Διπλή γιορτή αφού χθες γιόρταζε η χάρη Της. Οπως ξέρετε η Αγιοι αυτοί άνθρωποι πολλά χρόνια προσπαθούσαν για παιδί, αλλά δεν τα κατάφερναν. Ξέρουν τι περνά ένα άτεκνο ζευγάρι. Κι έρχεται η ώρα να το βοηθήσουν........

Ετσι λοιπόν και μας μετά από τόσα χρόνια αναμονής, θέλησαν σήμερα στη γιορ΄τη τους να μας δώσουν μία μεγάλη χαρά! Για πρώτη φορά ΄μετά από τρία ολόκληρα χρόνια είχα καθυστέρηση και πήρα από το τέστ εγκυμοσύνης ένα πεντακάθαρο + !!!!

Δεν το πιστεύω, απλά έχω μείνει άφωνη. Είναι σαν να μην είμαι εγώ. Συγκρατιέμαι για να δω τα αποτελέσματα της χοριακής αυριο. Σας παρακαλώ πολυ να το γλεντήσουμε όταν με το καλό το δω να είναι στην μήτρα μου. Ευχομαι να πάνε όλα καλά!

Σας ευχαριστώ πολύ που ήσαστε διπλα μου!

Μπραβο κοριτσι μου..συγχαρητηρια...ευχομαι ο Θεος να ειναι διπλα σου σ ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης σου και να σε προστατευει.....

αγαθα κοπης κτονται!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας παιδεψε αλλα δεν σας απογοητευσε!!!

με το καλο να το παρεις στην αγκαλιτσα σου και να γεμισει το σπιτι σας απο χαρα και ευτυχια...

Yvqjp3.png4s09p3.png

Margi μου τι χαρα ειναι αυτη κοριτσακι μου,τι υπεροχα νεα,δε φανταζεσαι το ποσο εχω συγκινηθει και ποσο μεγαλη ειναι η χαρα μου.Σου ευχομαι να ζησεις μια ανεφελη,τελειομηνη εγκυμοσυνη και να απολαυσεις την καθε στιγμη κουκλιτσα μου!!!!!!Να λοιπον που θα πιστεψω για μια ακομα φορα,οτι τα θαυματα μπορουν να συμβουν και σε σενα αξιζει και με το παραπανω πουλακι μου!!!!!!!!!!

Αχ ποσο τελεια ξεκινησε η βδομαδα,αντε μαγδα μου,μακαρι εσυ να εισαι η επομενη!!!!!!;):P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καταρχήν καλημέρα σε όλα τα κορίτσια, καλη εβδομάδα και συγνώμη για την παρεμβολή στην παρέα σας.

Είδα οτι πριν λίγο έγραψε εδω η φίλη μου η μανουτιτα και είπα να της κάνω έκπληξη!

Μανού κοίτα τα τικεράκια μου!

Να ευχηθώ όλα να σου πανε καλα Margi με την εγκυμοσύνη σου και πρώτα ο θεός θα είμαστε κοντά στις ημέρες. Επίσης να ευχηθώ οτι καλύτερο και για τις υπόλοιπες της παρέας!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

margi καλημερα. ευχομαι η σημερινη μερα να ειναι η αρχη ενος ονειρου, που θα διαρκεσει μια ζωη. δεν ξερεις πως ενιωσα μολις διαβασα την αναρτηση σου!!!!!!!!!!!!!!!!! ανεβηκε ενας κομπος στο λαιμο κι αρχισα να κλαιω. ο Θεος για μια ακομη φορα μας αποδεικνυει πως ειναι κοντα μας αρκει να το πιστεψουμε και να τον επικαλεστουμε.

το αγχος σου ειναι πολυ λογικο αλλα προσπαθησε να εισαι ηρεμη οσο μπορεις. ευχομαι απο τα βαθυ της καρδιας μου ολα να πανε καλα:-P:razz:

Διαφημίσεις

Μα καλα,αυτο που εζησα σημερα ειναι πραγματι α-πι-στευ-το!!!!!!!!!Μαριαθ,με το καλο κοπελα μου,το ποσο χαρηκα δε λεγεται......

Να λοιπον αλλη μια επιβεβαιωση,κοριτσια μη σταματησετε να πιστευεται στο ονειρο της αποκτησης ενος παιδιου,γιατι ο καλος Θεουλης ειναι εδω για καθε γυναικα που θελει να γινει μανουλα!!!!!

Μπραβο,παντα τετοια,ξεκινησε μια υπεροχη εβδομαδα με σουπερ νεα!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

286 η χοριακή. Το απόγευμα θα πάρω την επόμενη να δουμε αν αυξήθηκε. Συγκρατημένη αισιοδοξία έχω κορίτσια. Ευχαριστώ όλα τα κορίτσια για τις ευχές τους. Σας φιλώ!!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

ΔΕΕΕΕΕ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩΩΩΩΩ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΙΝΕΣ ΔΕΝ ΧΑΡΙΚΑ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ,ΤΙ ΧΑΡΑ ΒΡΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!!!!!!! ΕΧΩ 10 ΜΕΡΕΣ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΧΕΣΤΩ ΑΠ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑicon_lol.gificon_lol.gificon_lol.gificon_lol.gif:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:35.gif35.gif36.gif36.gif36.gif6.gif6.gif6.gif41.gif41.gifblob10.gifblob10.gif

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Μανουτιτα μου να είσαι καλά και να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου!

Και όντως αποτελώ επιβεβαίωση οτι ο καλός θεουλης είναι και μια και δυο φορές και όσες χρειαστεί κοντά σε κάθε γυναίκα που θέλει να γίνει μανούλα! Ε για να είμαι πιο δίκαιη και στους άντρες μας κοντά είναι που θέλουν να γίνουν μπαμπάδες!

Margi ωραίο τριψηφιο το νουμεράκι σου! Αν κατάλαβα καλά έκανες και δεύτερη χοριακή μεσα στην ίδια μέρα; Όλα καλά θα πανε θα το δεις! Μόνο μην αγχωνεσαι πολύ, σε λογικά πλαίσια για να βοηθάς και το σποράκι σου!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

συγχαρητηρια στις εγκυμονουσες μαριαθ με το καλο το δευτερο

μαρτζι μου οπως καταλαβες ο θεος κανεναν δεν αφηνει ολα να πανε τελεια κ σε 8 μηνες να το κρατησεις αγκαλια σου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...