Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Συνέχεια ξεχνάω να σας το γράψω και είναι ένα πολύ όμορφο νέο που θα σας κάνει να χαρείτε! Είμαι σίγουρη για αυτό. Λοιπόν, η αδελφούλα μου είναι εγκυούλα και περιμένουμε ένα κοριτσάκι!!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά. Επειδή σας ξέρω, ξέρω πως μολονότι δεν την γνωρίζετε, θα κάνετε μία προσευχή και για αυτήν.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συνέχεια ξεχνάω να σας το γράψω και είναι ένα πολύ όμορφο νέο που θα σας κάνει να χαρείτε! Είμαι σίγουρη για αυτό. Λοιπόν, η αδελφούλα μου είναι εγκυούλα και περιμένουμε ένα κοριτσάκι!!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά. Επειδή σας ξέρω, ξέρω πως μολονότι δεν την γνωρίζετε, θα κάνετε μία προσευχή και για αυτήν.

Ότι καλύτερο νέο για σήμερα... Με το καλό να κρατήσει την πριγκήπισσά της στην αγκαλιά της... Μιλάμε για την αδερφή σου που είχε μια ατυχία ή έχετε κι άλλη;

Όλα θα πάνε καλά για όλες μας.. είμαι σίγουρη..

Κι εμένα η αδερφή μου πήγε σήμερα στο γιατρό.. Είναι 7.5 μηνών και ο μπέμπης ήδη 1.5 κιλό.. θα βγει πιασάρικος!

L2qIp2.png

Domna, το 2014 ήθελα να πω!!! Τότε θα επιστρέψει.

Οσον αφορά τις άδειες, άστο καλύτερα. Ολες οι δημόσιοι υπάλληλοι μόλις μένουν, χτυπάνε αναρρωτικές, επαπειλούμενες και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.....Αυτά είναι τα στραβά μας και θα μας τα κόψουν λίαν συντόμως. Το θέμα ξέρεις ποιο είναι; Οτι θα κόψουν άδειες ακόμη και για γυναίκες που πραγματικά κινδυνεύουν κι αυτό θα γίνει γιατί κάποιες έξυπνες όλα αυτά τα χρόνια χωρίς να έχουν πρόβλημα φόρτωναν την υπηρεσία τους με ένα κάρο ψεύτικες γνωματεύσεις......

Στο σχολείο έχω πάρει οργανική θέση. Θα είμαι εκεί μέχρι να καταφέρω να πάρω μετάθεση ή απόσπαση. προς το παρόν δεν το ψάχνω, θα μείνω μέχρι το τέλος της χρονιάς. Μετά βλέπουμε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Η ίδια είναι με την ατυχία που είχε τότε!

Δυο αδελφές είμαστε.

Καλέ, πότε έφτασε 7.5 μηνών η αδελφή σου;;;Πώς περνάει έτσι ο καιρός! Και το αγοράκι πάιδαρος θα βγει.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Η ίδια είναι με την ατυχία που είχε τότε!

Δυο αδελφές είμαστε.

Καλέ, πότε έφτασε 7.5 μηνών η αδελφή σου;;;Πώς περνάει έτσι ο καιρός! Και το αγοράκι πάιδαρος θα βγει.

Τελικά έχει ο Θεός για όλους! Χαίρομαι πάρα πολύ για την αδερφή σου.. Για να είδατε ότι έχει κοριτσάκι πρέπει να έκανε ήδη την αυχενική διαφάνεια.. είναι προχωρημένη εγκυμοσύνη.. πιστεύω ακράδαντα ότι έχει ξεφύγει τον κίνδυνο!:P

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Margi μου τι ωραια νεα μας εφερες.Με το καλο,μια τελειομηνη και ανεφελη εγκυμοσυνη για την αδερφουλα σου,να κρατησει στα χερια της μια γερη κουκλιτσα,που ειμαι σιγουρη οτι θα εχει την πιο τελεια θεια!!!!!:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

ευχαρσιτούμε για τις ευχές. Δόμνα μου, είναι 5,5 μηνών! Εκανε και τη β επιπέδου και όλα είναι καλά. Το ελπίζω και το ευχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος. Η μαμά μου είναι πολύ συγκρατημένη και δεν το έχει πει σε κανέναν ( το πιστεύεις;;;) γιατί φοβάται ακόμη πολύ. Μανού, λες να είμαι καλή θεία; Μακάρι! Δεν σου κρύβω πως θέλω να μου μοιάζει!!!! ( η ψωναρα....)

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

ευχαρσιτούμε για τις ευχές. Δόμνα μου, είναι 5,5 μηνών! Εκανε και τη β επιπέδου και όλα είναι καλά. Το ελπίζω και το ευχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος. Η μαμά μου είναι πολύ συγκρατημένη και δεν το έχει πει σε κανέναν ( το πιστεύεις;;;) γιατί φοβάται ακόμη πολύ. Μανού, λες να είμαι καλή θεία; Μακάρι! Δεν σου κρύβω πως θέλω να μου μοιάζει!!!! ( η ψωναρα....)

Γλυκιά μου Μάρτζι,

Θα είσαι η τέλεια θεία.. Γι' αυτό είμαι απολύτως σίγουρη!

Κι εγώ χθες είχα τη χαρά να έχω την αδερφούλα μου στο σπίτι γιατί είχε ραντεβού με τον γυναικολόγο μας κι αυτή και όλο το βράδυ χάϊδευα την κοιλιά της και ο μπόμπιρας χοροπήδαγε..

Μακάρι να μας αξιώσει ο καλός Θεούλης να το ζήσουμε αυτό πολύ σύντομα..

Σήμερα είμαι κάπως.. ψιλονυστάζω, έχω μια ελαφριά ανακατωσούρα αλλά δεν με πτοεί τίποτε.. φτάνει το Δομνινάκι μου να είναι μια χαρά.. ήδη μετράω τις μέρες μέχρι τον επόμενο υπέρηχο..

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι!

L2qIp2.png

Αχ, το Δομνινάκι μας άρχισε τις αταξίες!!!

Εγώ Δομνα μου δεν έχω δει την αδελφή μου έγκυο! Ηταν να έρθει να μας δει τον Αυγουστο αλλα τελικά δεν ήρθε. Εμείς ήμασταν όλο τον Ιούλη απασχολημένοι με την εξωσωματική. μετά κι εγώ δεν ήμουν καλα, οπότε δεν ειδωθήκαμε.

Τώρα που έφυγα είμαστε πολύ μακριά. Θα την δω όταν γεννήσει. Δεν ξέρεις πόσο μού έλειψε! Ας είναι αυτή καλά και ας την δω τότε!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Δομνα μου,με το καλο να περασουν οι 9 μηνες να κρατησεις στην αγκαλιτσα σου το θαυματακι σου!!!!Εισαι τυχερη που δεν εχεις συμπτωματακια!!Ολα καλα,λοιπον...!!Μπραβο!!!!!

Μαρτζι μου,σε εχω στην καρδια μου,και ας μου εισαι αγνωστη.Καλη σχολικη χρονια και με το καλο το μωρακι της αδερφουλας σου και συντομα ενα θαυματακι και στην δικη σου αγκαλιτσα!!!Να φωτισει την ζωη σας και το σπιτι σας!!!!!!!!

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Διαφημίσεις

ομορφα νεακια..τετοια να ακουω να χαιρομαι:D:D αντε μιασ κ ειναι κολλητικο ποιοσ ξερει αν καποια απο τισ μελουσεσ εχει σειρα:tongue::tongue:

η παναγια μαζι σασ-τουσ ,να ειναι ολα τα εμβριακια καλα κ δυνατα.

εμεισ καλα μονο μια ελια του ιασονακου μασ αγχοσε κ την τεταρτη παμε για χαρτογραφιση:cry::cry: ο γιατροσ μασ ειπε οτι αυτον τον μηνα πρεπει να την βγαλει αλλα ειπα να παρω κ αλλη μια γνωμη κ βλεπουμε.

καληνυχτα κ φιλια

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Θενα, περαστικά σας ! Αχ, αυτές οι ελιές......Εχω μία στο μάγουλο και έχει αρχίσει να τσαντίζει. Ενω παλιά δεν με ένοιαζε, τώρα νομίζω πως όλοι αυτήν την παλιοελιά προσέχουν! Θέλα να την βγάλω αλλά είναι αρκετά μεγάλη και φοβάμαι!

Σε ποιο νοσοκομείο θα τον πας;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Σήμερα το γαριδάκι μου ήθελε ξενύχτι και από τις 3.30 το πρωί μέχρι τις 6.30 ήμουν ξύπνια.. Ευτυχώς κατάφερα και κοιμήθηκα από τις 6.30 μέχρι τις 8.30.. διαφορετικά θα σερνόμουν κυριολεκτικά πάνω στο γραφείο..

Αύριο πάω για αιματολογικές εξετάσεις και γενική ούρων και το Σάββατο αναχωρούμε με τον αντρούλη μου για το χωριό..

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

χαχαχα δομνακι καλη αρχη στα ξενυχτια...κ που σαι ακομα:tongue::tongue::tongue:

μαργκι μου θα παμε εξω την τεταρτη σε δερματολογο να κανουμε την χαρτογραφιση κμετα αναλλογα τι θα μασ πει θα παμε! η νονα του δουλευει στη χηρουργικη στη δουρουτη αλλα εχω κ ξαδερφη στο χατζηκωστα κ θα αποφασισω τοτε που κ αν θα παμε.κ εσυ την ελια να την κοιταξεισ μια φιλη μου απο μια μικρη ελιτσα στη πλατη βρηκαν οτι ειχε μελανομα.:(

τεσπα μακρια απο μασ μακαρι τιποτα να μην ειναι .....

δε μου πεσ τελικα σε ποιο χωριο σε πηραν?

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...