Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

ti ομορφα νεα διαβαζω!!!! μπραβω κοριτσια αντε κ καλη συνεχεια στην εγκυμοσινη σασ :D οσο για φαι ,φατε τωρα που μπορητε κ δικαιολογηστε γιατι μετα.......:tongue:

μαγδα βουρ στο ψητο τωρα:tongue::tongue::tongue:

εμεισ καλα ,ο μπαμπασσ μασ αρρωστισε λιγο κ ειμαστε ολοι σε καραντινα :evil:

σημερα θα παω κ τον ιασονα στο ικα να δουν λιγο τισ ελιεσ του:confused: ελπιζω να μην ειναι κατι! αυτα τα λιγα ,μπαιιιι

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ετρεχα όλη μέρα! Ετοίμασα τα πράγματά μου και αύριο πρωί πρωί φεύγουμε! Μακάρι να τα βρούμε καλά στο κουτσοχώρι!!!!Θα πάρω το lap- top μαζί! Ελπίζω να βρούμε ίντερνετ για να μην χαθούμε....Αγχώθηκα για το τι θα συναντήσουμε. Θα βρούμε σπίτι; Πώς θα είναι εκεί; Θα είναι καλό το σχολείο; Θα....; θα......; Καλά θα ήταν να είχε πάει καλά η πρόσπαθειά μου και να είχα μείνει εγκυος! Δεν θα είχα τέτοια τρεξίματα τώρα :(

Δόμνα, να προσέχεις. Χαίρομαι πολυ για σένα και είμαι σίγουρη πως θα φτιάξεις τικεράκι αυτή τη φορά.

Κούκερ, συγχαρητήρια! Πόσο χάιρομαι που δεν χρειάστηκε να περιμένεις περισσότερο! Μακάρι όλα τα κορίτσια να μένουν εύκολα έγκυες και να μην αγχώνονται!!!

Μάγδα μου, μαζί ξεκινήσαμε και περάσαμε πολλά. Ας είναι αυτή η επέμβαση η τελευταια! Η επόμενη φορά που θα νοσηλευτείς να είναι για καλό!

Θένα, περαστικά στον μπαμπά σου.

Μανού, τι να σου πω; Οτι σε έχω στην καρδιά μου, το ξέρεις! Να έχεις ένα όμορφο χειμώνα με πολλές επιτυχίες για την κορούλα σου.

Σαν αποχαιρετηστήριο δεν φαίνεται το μήνυμά μου; Ισως και να είναι αλλά για λίγο καιρό. Μόλις καταφέρω να μπω (μπορεί να είναι και αύριο) θα μπω!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Δεν πρόλαβα να σας λέιψω, κοριτσάρες μου! Δεν αντιληφθήκατε καν την απουσία μου! Καλά, καμία δεν μπήκε σήμερα; Κι εγώ που νόμιζα πως θα μπω και θα δω φωνές και κλάματα που με χάνετε!!! Ε, λοιπόν σας λέω το εξής: και να με βαρεθηκατε

δεν πρόκειται να με ξεφορτωθείτε τόσο εύκολα!!!! Και ίντερνετ θα έχω και θέρμανση θα έχω και χαμηλό ενοίκιο θα έχω!!! Πήγα, έκλεισα σπίτι και ξαναγύρισα πίσω. Τώρα θα πάω την Δευτέρα πάλι....Δεν μου έκανε η καρδιά να κάτσω για Σαββατοκύριακο κορίτσια! Το σπίτι μου το θέλω, το αγαπάω και μπορώ να κάθομαι όλη μέρα μέσα και μόνη μου....Δεν με νοιάζει.....Οπως και να έχει, καλά είναι. Το χωριό μικρό, αλλά τουλάχιστον βολευτήκαμε. Το καλό είναι πως το σπίτι είναι πλήρως επιπλωμένο και δεν χρειάζεται να μεταφέρω πράγματα. Μόνο τα ρουχαλάκια μας.....Ουφ! Κάπως ηρέμησα. Ελπίζω να είναι καλό και το σχολείο.....Μόνο που στενοχωριέμαι για τον άντρα μου. Καμία προοπτική για δουλειά εκεί. Ρωτήσαμε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και είπε ότι είναι αδύνατον να βρει δουλειά.....Πώς τον λυπάμαι τον καημένο, βρε κορίτσια, κάθε φορά που κάποιος τον ρωτάει τι δουλειά κάνει!!! Ερχεται σε δύσκολη θέση και ντρέπεται, αλλά τι να κάνει. Λέει ότι είναι άνεργος και τον βλέπω που αισθάνεται μειονεκτικά ...... Τον έχω έγνοια .......Τον αγαπάω ό,τι και να λέω και θέλω να είναι ευτυχισμένος. Οταν τον βλέπω να στενοχωριέται, πεθαίνω

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημερα,ειδες λοιπον μαρτζι μου που αδικα ειχες αγχωθει.Μια χαρα πηγες και τακτοποιηθηκες και να δεις που ολα θα πανε καλα και με τη δουλεια στο νεο σχολειο.Εσεις να ειστε καλα κοπελα μου,κι ολα τα αλλα γινονται.

Οσο για τον αντρα σου,λογικο ειναι να αισθανεται ασχημα κι εσυ να υποφερεις που τον βλεπεις,το μονο που πρεπει να σκεφτεστε ομως,ειναι το γεγονος οτι δεν ειναι ο μονος(πραγμα λυπηρο).Γι'αυτο ακριβως και θα πρεπει να προσεχεις ιδιαιτερα τη σταση του απεναντι του και να εισαι διπλα του.

Τωρα για σενα τι να πω,ειναι δυνατον να σε βαρεθουμε,μετα απ'οσα εχουμε περασει ολες μαζι εδω,νομιζω πως παντα κατι δυνατο θα μας δενει,ακομα κι αν δε βρεθουμε ποτε απο κοντα......

Εμεις σημερα θα φυγουμε για το τελευταιο μαλλον Σ/Κ στο χωριο,μιας και το κοριτσακι μου,εχει ηδη 2 βδομαδες που παει στο μπαλετο,και απο βδομαδα θα αρχισει και τα ιδιαιτερα γερμανικων.Αντε να ανοιξουν με το καλο τα σχολεια(της εχει λειψει κι αυτο,μαζι με την παρεα της)να βρουμε τους καθημερινους μας ρυθμους.

Φιλια πολλα και να εχετε ενα ομορφο Σ/Κ!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

αντε μαργκι μου καλη σεζον, σου ευχομαι το κενουριο σπιτι να σου φερει γουρι απ ολεσ τισ αποψεισ;)

ειναι δυνατον να μη μασ ελειπεσ!!!!!!στο κατω κατω το θεματακι εσυ κ η δομνα το κρατατε ανοιχτο;);););)

καλε ο αντρασ μου ηταν αρρωστοσ:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: αλλα τον λεω μπαμπα τον παιδιων μου:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ,καλα ειναι τωρα ευτυχωσ ηταν μιασ μερασ.

σε ποιο χωριο πηγεσ?

μανουυυυ κ στην κορακλα σου καλη σεζον αντε να παρουν παλι σειρα με τα σχολεια μπασ κ βαλουν κεφαλια μεσα γιατι εμενα τον αμασευτο εχουν...ολο εξω στην αυλη κ βολτεσ θελουν κ καπου κουραστικα!!

αυτα φιλια σε ολεσ.

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Θένα, νόμισα πως ήταν άρρωστος ο μπαμπάς σου! Αει καλά!!!!Το έχασα....Πού να τα ξέρω όμως εγώ αυτά τα συνθηματικά, αφού δεν είμαι μαμά;;;Μακάρι να μας βγει λίγο πιο γουρλίδικο το μέρος.....

Δόμνα, τα νέα σου; Το Δομνινάκι τι κάνει;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλή βδομάδα να έχουμε με μόνο ευχάριστα νέα..

Γλυκιά μου Μάρτζι να σου ευχηθώ μια καλή αρχή για το νέο σου ξεκίνημα στο καινούργιο σχολείο. Δεν σε φοβάμαι.. είμαι σίγουρη πως και οι μαθητές αλλά και οι καθηγητές θα σε αγαπήσουν από την πρώτη στιγμή..

Εγώ είμαι καλά.. Έχουν έρθει οι κουμπάροι μου από την Κύπρο για επαναπατρισμό στην Κομοτηνή και τους φιλοξενούμε με τα 3 τους μωρά στο σπίτι.. Έχουν ένα γιο κοντά 4 και ένα σετ διδύμων (εμείς θα βαφτίσουμε το αγοράκι) γύρω στα 2.. Οπότε καταλαβαίνετε τι γίνετε στο σπίτι.. Ο άνδρας μου, μου το ξέκοψε ότι θα κάνουμε 3 παιδιά.. Μου είπε να είμαστε καλά και το δεύτερο θα το κάνουμε με 5 χρόνια διαφορά από το πρώτο.. Του είπα κόψε κάτι γιατί εσύ θα είσαι κοντά 50!

Το Δομνινάκι είναι καλό παιδάκι και ήσυχο. Δεν ταλαιπωρεί καθόλου τη μανούλα.. είναι τόσο καλό που η μανούλα έχει αρχίσει και ανησυχεί μιας και δεν έχει ούτε μια τόση δα αναγούλα, δεν έχει κάνει ούτε έναν τόσο δα εμετούλη... μια ζαλάδα τέλος πάντων.. Αϋπνία έχω μόνο που και που.. Σήμερα σηκώθηκα στις 4 το πρωί και κάτι μικροπονάκια χαμηλά που νομίζω ότι είναι φυσιολογικά.

Αύριο το πρωί έχουμε ραντεβού στο γιατρό και ελπίζω και εύχομαι να είναι όλα τέλεια..

Εννοείται ότι θα ενημερώσω!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Domna μου, σου εύχομαι να πάνε όλα καλά. Ομορφα είναι τα νέα σου, το δομνινάκι είναι καλό από τώρα! Περιμένουμε με αγωνία τα νέα σου αύριο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Καλησπερα κουκλιτσες μου, τι κανετε;

Δομνινα μου τελεια τα νεα σου, και ετσι να συνεχισουν να ειναι κοριτσακι μου,θα περιμενουμε νεοτερα απο το Δομνινακι σου αυριο;)

Εμεις ειμαστε μια χαρα,μετα απο ενα τελευταιο Σ/Κ στο εξοχικο,μπηκαμε σιγα-σιγα στους ρυθμους μας.Η μικρη αρχισε τα γερμανικα και το μπαλετο,το ευχαριστο ηταν οτι σημερα μας ενημερωσε η δασκαλα των αγγλικων της απο το σχολειο οτι πηρε αριστα σε ενα πτυχιο(το flyers)που ειχε δωσει πριν τη ληξη της χρονιας.Καλα μη φανταστειτε οτι ειναι κατι σημαντικο,αλλα ειχε δωσει εξετασεις,ετσι για την εμπειρια της εξεταστικης.Ειναι απλα ενα διπλωμα που δειχνει το επιπεδο των παιδιων σε αυτη την ηλικια.

Αυτα τα νεα κοριτσακι μου,σας φιλω ολες!!!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρα ομορφοκόριτσα και ομορφοσποράκια και μπεμπέκια!

Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναγγείλω πως όλα βαίνουν καλώς! Το Δομνινάκι είναι πολύ καλό παιδάκι, τρώει όλο του το φαγητό, μεγάλωσε, έφτασε το 1,65 εκατοστά και η καρδούλα του χτύπαγε πολύ γρήγορα! Είμαστε 8 εβδομάδων και 1 ημέρας και όλα βαίνουν καλώς..

Να μην ανησυχώ που δεν έχω συμπτώματα.. απλά είμαι τυχερή είπε ο γιατρός. Συνεχίζω κανονικά δουλειά, μπορώ να πάω διακοπές (φεύγουμε την άλλη βδομάδα), γράψαμε τις αιματολογικές εξετάσεις και κλείσαμε και το επόμενο ραντεβού μας για 18 Σεπτέμβρη..

Τώρα ομολογώ ότι νυστάζω λιγάκι μιας και τις τελευταίες 2 μέρες δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά το βράδυ αλλά είμαι στη δουλειά και θα περάσει η ώρα γρήγορα..

Μανού καλό φθινόπωρο λοιπόν.. Πολύ χαίρομαι τα παιδιά που είναι διαβαστικά από μόνα τους και δεν το κάνουν από υποχρέωση αλλά από αγάπη.. Η κόρη σου έχει ένα λαμπρό μέλλον και είμαι σίγουρη ότι θα μας την αρπάξουν τα πανεπιστήμια του εξωτερικού..

Μάρτζι μου πως ήταν η πρώτη μέρα στο καινούργιο σχολείο; Πως τα βλέπεις τα πράγματα;

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι!

L2qIp2.png

Καλημερα κι απο μενα.

Δομνινα μου,τι θαυμασια νεα!!!!Μπραβο κοριτσακι μου,ετσι να συνεχισεις,οσο για τα συμπτωματα να μην ανησυχεις καθολου,κι εγω στην κορη μου δεν ειχα τιποτα απολυτως,ζουσα την απολυτη ευτυχια,κι απότι θυμαμαι βρε κοριτσια,γελουσα συνεχεια με την ψυχη μου.Θυμαμαι πως οι μεγαλες σε ηλικια γυναικες της οικογενειας και της γειτονιας μου ελεγαν να ηρεμησω,αλλα εγω τιποτα....μπορει να σας φανει "χαζο",αλλα πιστευω πως το γεγονος οτι η κορη μου ειναι ενα χαρουμενο παιδι,παντα γελαστο και χαρουμενο(ποτε δεν ηταν γκρινιαρα,ουτε σα μωρο)οφειλεται σε αυτο....

Τωρα οσον αφορα τα διαβαστερα παιδακια Δομνινα μου,τα χαιρομαι κι εγω,να σου πω,οτι και μενα μου αρεσει πολυ το διαβασμα,και στην κορη μου διαβαζα απο την κοιλια,μεχρι και τη στιγμη που αρχισε να διαβαζει μονη της,δηλαδη οταν πηγε στα νηπια.Με τον αντρα καναμε βαρδιες και της διαβαζαμε μια ο ενας και μια ο αλλος.Ετσι τωρα η μικρη εχει γινει βιβλιοφαγος, μιας και διαβαζει και πολλα εξωσχολικα βιβλια.

Το μονο που μετραει ομως κοριτσια ειναι να εχουμε γερα παιδακια,κι απο εκει και περα,με τον ενα ή τον αλλο τροπο,το καθενα θα βρει το δρομο του!!!!:P

Μαρτζι που εισαι πουλι μου,να μας πεις τα νεα για το νεο σχολικο περιβαλλον;Αντε γιατι εχουμε την εννοια σου,κοιτα να περασεις καλα,οπως και να εχουν τα πραγματα.

Πολλα φιλια σε ολες!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κορίτσια, γεια σας! Δόμνα πολύ χάρηκα με τα νέα σου. Μπράβο. Μανού, τι να πω τώρα εγώ για την μικρή σου; Είναι χάρμα το κορίτσι, φτού! να μην το ματιάξω!!!

Στη δουλειά καλά μού φάνηκαν τα πράγματα. Ησυχο σχολείο, καλος διευθυντής, προσιτοί συνάδελφοι. Σήμερα που μιλούσα με δύο συναδέλφισσές μου, με ρώτησαν κάποια στιγμή πόσο χρονών είμαι! Μόλις άκουσαν πως είμαι 37, γούρλωσαν τα μάτια και έλεγαν πως δεν μου φαίνεται με τίποτα.....Κάτι είναι και αυτό....Μέσα μου νιώθω 50, ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι που με βλέπουν πιο μικρή!

Κορίτσια, σήμερα ζήλεψα!!! Μία συνάδελφος στο σχολείο είναι έγκυος, ήρθε, υπέγραψε και έφυγε τρισευτυχισμένη. Τώρα θα την ξαναδούμε το 2013! Την έβλεπα καθώς έφευγε και σκεφτόμουν πόσο θα ήθελα να ήμουν στη θέση της. Αλλά αν' αυτού εκείνη τη στιγμή είχα κάτι πόνους περιόδου που απλά μού έλεγαν πως τα όνειρα για μένα περισσεύουν........

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κορίτσια, σήμερα ζήλεψα!!! Μία συνάδελφος στο σχολείο είναι έγκυος, ήρθε, υπέγραψε και έφυγε τρισευτυχισμένη. Τώρα θα την ξαναδούμε το 2013!

Ε λοιπόν δεν το καταλαβαίνω αυτό... Αν δεν έχεις πρόβλημα και μπορείς να δουλέψεις γιατί να μη δουλέψεις και να παίρνεις άδειες μετ' αποδοχών;;;; Δεν είναι άδικο αυτό το πράγμα; Και μετά τη γέννα να παίρνεις και ένα χρόνο άδεια ανατροφής....:cry:

Μάρτζι μου το 2013 δεν είναι αργά.. άρα θα τη ξαναδείτε λίαν συντόμως..

Να σε ρωτήσω κάτι; Εσύ τώρα έχεις οργανική θέση εκεί ή όχι; πόσο καιρό είσαι υποχρεωμένη να κάτσεις;

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...