Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

δομνακι ολα καλα δηλαδη!?ξανα εκανεσ χοριακη? να πω να τα εκατοστισησ αχαχαχαχαχα μπα ειναι πολλεσ εβδομαδεσ:tongue::tongue::tongue: να πανε οοοολα καλα κ σε 34 εβδομαδουλεσ να εχεισ αγκαλια ενα υγιεστατο μωρακι:rolleyes: αχ τι καλα μια μια να περνει σειρα παρακαλω!;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Σήμερα στις 7.30 το απόγευμα έχουμε ραντεβού με το γιατρό. Επειδή θα ανοίξει το ιατρείο μόνο για μας δεν θα καθυστερήσουμε καθόλου.. έτσι με το που θα γυρίσω σπίτι θα σας γράψω τα νέα μας..

Σας ευχαριστώ για τις σκέψεις και τις ευχές και εύχομαι να έχω μόνο καλά νέα να σας γράφω από δω και πέρα.

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Καλα αποτελεσματα Δομνινα μου,θα περιμενουμε νεοτερα απο σενα και το φασολακι σου........Φιλια και μια μεγαλη αγκαλια,κοιτα να απολαυσεις τη στιγμη του υπερηχου,ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι μαγικη!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά συγνώμη που δεν μπόρεσα να σας ενημερώσω νωρίτερα αλλά γυρίσαμε από το γιατρό, έπεσα σαν λιμασμένη πάνω σε ένα σουβλάκι, έκανα την ενεσούλα μου και μετά ο άνδρας μου έκατσε στο pc για να δει ταινία... κάποια στιγμή με πήρε ο ύπνος στον καναπέ και τώρα που σηκώθηκα (μάλλον αρχίσανε οι πρωϊνές αυπνίες) βρήκα χρόνο να σας ενημερώσω..

Λοιπόν η φακή μου είναι καλά.. είμαι 7 βδομάδων ακριβώς (και 1 μέρα σήμερα) και ο γιατρός είναι ευχαριστημένος και αισιόδοξος.. Ομολογώ πως είμαι ήρεμη και αισιόδοξη κι εγώ (παράδοξο αλλά αληθινό) και επόμενο ραντεβού την Τρίτη 4/9/2012!

Ο γιατρός με άφησε κιόλας να κάνω μπάνιο στη θάλασσα κι έτσι κι εγώ σήμερα θα πάω Σαλαμίνα στους κουμπάρους μας για να αντιμετωπίσω τον καύσωνα που θα έχουμε στην Αθήνα..

Σας φιλώ γλυκά και σας σκέφτομαι όλες..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα ολη μερααααααααα.Δομνινα μου τι τελεια νεα ειναι αυταα!!!Μπραβο κουκλιτσα μου,τι χαρα πηρα,δε φανταζεσαι.Ολα να πανε σουπερ,και το φασολακι σου να κρατησει γερα στη θεση του,για να σας κανει,εσενα και το συντροφο σου,καθε μερα και πιο χαρουμενους!!

Cooker,ειδα καλα το τικερακι σου;;;Τα καταφερες κοπελα μου;Σου ευχομια μια ανεφελη,τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Δομνα μου εμπαινα διαβαζα τα νεακια σου αλλα δεν ειχα ιντερνετ να γραψω!!!! Μπραβο κοπέλα μου όλα θα πανε καλά!!!!! :):)Ουτε που θα το καταλαβεις πως περναει ο καιρός και θα εχεις το φασολακι σου αγκαλίτσα!!!!:):):)

Cooker μου και σε εσενα πολλα συγχαρητηρια ευχομαι μια υπέροχη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Να πω και τα νεακια μου εκανα υστεροσκοπηση και όλα καλά !!! εκανα και λαπαροσκοπηση διωρθωσαμε την σαλπιγγουλα μου και τωρα ειναι όλα φυσιολογικα!!:):):) ειμαι αισιοδοξη ο αντρας μου ξεκινησε βιταμινουλες για να με ενισχυσει ψυχολογικα και η Παναγια ευχομαι να ξανακανει το θαυμα της!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο ρε Δομνίνα!!!!!

Μεγάλη χαρά! Και πάλι μπράβο!

Μάγδα σύντομα να ακούσουμε και από εσένα τα ευχάριστα!!!!

Κούκερ με το καλό!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Δομνα ΤΕΛΕΙΑ ΝΕΑ!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟ!!!

Μαγδα...συντομα κοπελα μου,στο ευχομαι!!!

Ολα τα κοριτσακια μας,να φουσκωσουν....και συντομα!!!!

Εγω κοριτσια,δεν το περιμενα με ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ και η Παναγιτσα την ημερα της γιορτουλας της μου χαρισε ενα (+) στο τεστ εγκυμοσυνης και ....εκλαψα απο χαρα,απο συγκινηση,απο ευγνωμοσυνη!

Την ευχαριστησα για το σπουδσαιο Της Δωρο και το ονομα του παιδιου θα εχει φυσικα το δικο της ΟΝΟΜΑ!!!!!!!!

Ευχομαι σε ολες μας τα καλυτερα.Δεν σας ξεχνω,επειδη τα καταφερα!Νιωθω την αγωνια και το αγχος σας!!!!

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα..

Εγώ ξύπνησα σήμερα στις 4 το πρωί με μια πείνα άλλο πράγμα.. Τσάκισα μισό κομμάτι κέηκ και κατά τις 6 ξαναξάπλωσα μέχρι τις 8 το πρωί όπου και τελικά σηκώθηκα.. Μου φαίνεται ότι σήμερα όλη τη μέρα πεινάω...

Σας ευχαριστώ που είστε μαζί μου σε όλο αυτό.. σας ευχαριστώ που με σκέφτεστε και εύχεστε για μένα τα καλύτερα..

Έτσι κι εγώ σκέφτομαι συνεχώς τα κοριτσάκια μας που είναι τα επόμενα στη λίτσα.. Μάγδα, Μάρτζι νομίζω ότι ήρθε η σειρά σας..

Cooker ήξερε η Παναγία πότε να σου κάνει το δωράκι της.. είμαστε πολύ κοντά ημερολογιακά.. Εγώ λόγω κακού προηγούμενου φοβάμαι να βάλω τικεράκι από τώρα αλλά ελπίζω να με αξιώσει ο Θεός μετά την α' επιπέδου και να το βάλω..

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα..

Εγώ ξύπνησα σήμερα στις 4 το πρωί με μια πείνα άλλο πράγμα.. Τσάκισα μισό κομμάτι κέηκ και κατά τις 6 ξαναξάπλωσα μέχρι τις 8 το πρωί όπου και τελικά σηκώθηκα.. Μου φαίνεται ότι σήμερα όλη τη μέρα πεινάω...

Σας ευχαριστώ που είστε μαζί μου σε όλο αυτό.. σας ευχαριστώ που με σκέφτεστε και εύχεστε για μένα τα καλύτερα..

Έτσι κι εγώ σκέφτομαι συνεχώς τα κοριτσάκια μας που είναι τα επόμενα στη λίτσα.. Μάγδα, Μάρτζι νομίζω ότι ήρθε η σειρά σας..

Cooker ήξερε η Παναγία πότε να σου κάνει το δωράκι της.. είμαστε πολύ κοντά ημερολογιακά.. Εγώ λόγω κακού προηγούμενου φοβάμαι να βάλω τικεράκι από τώρα αλλά ελπίζω να με αξιώσει ο Θεός μετά την α' επιπέδου και να το βάλω..

Σας φιλώ γλυκά!

Καλημερα!!

Αχ,αυτη η πεινα..και εγω το ιδιο νιωθω τρωω τρωω και πειναω συνεχως!!Εδω και μερες,αρχισα να εχω και μια γενικη αηδια για ολα τα φαγητα.Δεν μπορω να φαω τιποτα!!Απεκτησα και το χειροτερο συμπτωμα,την δυσκοιλιοτητα και ειμαι...αστα να πανε;)

Να μην φοβασαι,ολα καλα θα πανε!!!Ποτε κανεις α' επιπεδου?Δεν ξερω τιποτα απο αυτα!!

Με το καλο να βαλεις το τικερακι σου και με το καλο να παρεις αγκαλιτσα το θαυματακι σου να το χορτασεις φιλακια και αγαπη!!!!!

Με το καλο ολα μας τα κοριτσακια να φουσκωσουν οι κοιλιτσες!!!Ηρθε η ωρα για πολλους!!;)

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...