Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ELENI I DIKIA MOU NA DEIS OTAN BLEPEI TIN MITERA MOU,,,EKEI EXEI TO GELIO,,,,TO PAIZEI I KALYTERI PETHERA...BRE THA TIN APOKEFALISW KAMIA MERA ALLA POTE THA EINAI,,EYTIXWS DEN EINAI TREIS KAI LIGO EDW,,,ALLA KATHE PRWI KANEI ANAPANTITI STIN GIO TIS NA TIN PAREI AYTOS MIN KAI XREWNETE I KYRIA,,,,KAI TON ZALIZI GIA TO POTE THA MEINW EGKUOS,,,,

Ασε ρε ΕΛΛΗΝΙΔΑ οταν καποιος λεει αχ τι καλο παιδακι η τι εξυπνο κοριτσακι εχεις πεταγεται και λεει ειδατε πως το μεγαλωσαμε?????

δεν το εχει κρατησει ποτε ομως το εγγονι της...

Διαφημίσεις

Να μαι κι εγω το νυχτοπουλι!Τις τελευταιες 3 ωρες βοηθαγα τον αντρα μου να φτιαξει καναλι στο youtube και με μουρλανε!Κατεβασαμε και μισο μπουκαλακι απο τον ιακωβο τον καλο και ξεραθηκε ο καλος μου!Εγω αν δεν παει 2.30 δεν εχω υπνο!

Οσον αφορα στις πεθερες εγω ειχα θεμα μεγαλο αλλα την ειχα βαλει στη θεση της λαου-λαου!Την εσφαξα με το μπαμπακι που λενε!Τελικα την τελευταια μερα της ζωης της λιγο πριν χασει την ομιλια της μου λεει "με φερατε εδω γιατι πεθαινω"(εννοωντας το νοσοκομειο του Ριου,πλεον ειχε καταλαβει γιατι ηταν καρκινοπαθης κι εκει εκανε ολες της τις θεραπειες)."σωπα της λεω,και μην τσακιζεις το χερι σου γιατι θα σπασει η φλεβα και δεν εχουμε αλλη και θα με σκοτωσει ο Γιαννης(ο αντρας μου)"."δεν θα σε σκοτωσει,σ αγαπαει!μονο εσενα θα χει τωρα,εγω φευγω" και σταματησε πλεον να μιλαει.Την επομενη μερα την ιδια ωρα ξεψυχυσε.

Αυτα τα λογια,οι τελευταιες στιγμες,οι μερες στο νοσοκομειο,ο φοβος στα ματια της και η αναγκη να μας εχει ολους κοντα της μπας και ξεγελασει το χαρο και της χαρισει λιγη ζωη ακομη να χαρει τα παιδια της,θα με στοιχειωνουν για παντα.Δεν νομιζω να το ξεπερασω ποτε κι οταν τα θυμαμαι ξεχναω ολα τα καψονια που μου κανε και δεν ηταν λιγα μια που εγω ημουν η ξενοφερτη,κατι σαν αλιεν ενα πραγμα.Κι οταν θυμαμαι τα καψονια μου γυριζει το ματι κουλουρα και ξεχναω ολα τ αλλα!Αντιφατικες καταστασεις που με σημαδεψαν σαν ανθρωπο και σαν χαρακτηρα!

Ευχομαι και παρακαλαω το Θεο οταν γινω κι εγω μανουλα να μου δωσει τη σοφια να συμπορευτω με τα παιδια μου,να γινω βοηθος και συνοδοιπορος στο δρομο τους και το κυριοτερο να μου δωσει τη δυναμη να τ αφησω ν ανοιξουν τα φτερα τους και να ζησουν τη δικη τους ζωη κι οχι να παραμεινουν στη σκια της δικης μου.

Συγχωρεστε με αν σας κουρασα παλι με το μεγαλο μου μηνυμα αλλα βρηκα κι εγω συμπασχουσες εδω μεσα κι ειπα ν ανοιξω την καρδια μου.

καλο ξημερωμα και καλα να περασετε αυριο ο,τι κι αν κανετε!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

KALIMERA KORITSIA,,,,EIMAI MONO ME 2 WRES YPNO..DEN BLEPW MPROSTA MOU,,,AYRIO EINAI I MEGALI MERA,.O THEOS NA MOU DWSEI DYNAMI GIATI OI KOPOI MOU AKSIZOUN MIA KALI THESI,,,MILITSA TO BRADAKI THA SE PARW TILEFWNO APO TIN SMIRNI NA EXEIS TON NOUS SOU,,,EGW OUTE TO TILEFWNO DEN KOITOUSE TELEYTAIES MERES,,,,ME KATALABENEIS KAI SE EYXARISTW GIA AYTO,,,OSO GIA TO THEMA POU SOU EIPA O ANTRAS MOU NA FANTASTIS DEN EXEI ERTHI AKOMA,,,TA KSIMERWMATA PIGA KAI EGW KAI TOU EKANA LIGAKI PAREA..ASE EINAI ENA RAKOS,,AMAN I GAIDOURA DEN SAS EYXITHIKA,,,KALI PRWTOMAGIA NA EXETE KORITSIA,,,,EDW META APO 32 XRONIA THA GIORTASOUN TIN PRWTOMAGIA,,,MARGI EXTHES DIABAZA GIA TA GIANNENA :))..TO METSOBO..PREPEI NA EINAI TELEIA,,,EINAI NA DWSOUME KAI 10 ERWTISEIS SE OTI EXEI SXESEI ME ELLINIKI ISTORIA...SAS FILW OLES KAI NA KSERETE SAS AGAPW POLU POLU

Διαφημίσεις

Καλά εεε!!!! Εσεις εχθες ξεσαλώσατε!!! Οι πεθερες σας ακόμα θα φτερνίζονται!!! Υπομονή κορίτσια!!! Η μαμα μου εχει περιεργη πεθερα (την γιαγια μου) και μετα απο 30 χρονια γαμου ιδια ειναι) χιχιχι!!!!!

Αννα μου ειναι πολυ ευχαριστω που εστρωσε ο κυκλος σου!!!!

Margi μου εχεις κανένα νέο??? ?Γιατι νομίζω οτι θα εχεις????

Ngeo μου κάνε ενα τεστακι κατι μου λεει οτι θα ειναι ++++++!!!!

Ελενιτσα μου καλή επιτυχία!!!!

Θα τα πουμε αργοτερα παω στο βουνο!!!!!!!

Μαριαεφάκι μου δεν θελω να στεναχωριεσαι!!!! Ζησε μια υπεροχη περιοδο της ζωη σου με γελοια!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

καλημερα και καλο μηνα. Ο Μαϊος,ο τελευταιος κι ομορφοτερος μηνας της Ανοιξης κατεφτασε. Γυρισα σελιδα στο ημερολογιο και ανανεωθηκε η διαθεση μου. Ειχα αρρωστησει Τωρα ειμαι πιο καλα,ομως ολα τα ειχα παρατησει. Μια ετρεχα,μια ημουν αρρωστη κι ετσι οι δουλειες εμειναν πισω. Το πιο αστειο,κοιμομουν με πυρετο και η μικρουλα με ξυπναγε καθε πεντε λεπτα να πινω νερο μην παθω υδατωση οπως ελεγε.στο τελος αγανακτησα και της ειπα να με ξυπνησει οταν κι οι δυο δεικτες δειχνουν στο δωδεκα. Ε,ο ανδρας μου τη βρηκε να κοιμαται αγκαλια με το ρολοϊ. Χε χε. Αυτα τα δικα μου.ερχομαι σε σας τωρα...

ένα μήλο την ημέρα...

ξαναμπηκα για να σας παρακαλεσω κατι. Μην κανετε την πιο πανω απαντηση μου παραθεση,γιατι θα τη σβησω οταν τη διαβασετε. Αυριο το πρωι,προλαβαινω να κανω εντιτ?Επειδη με συμβουλεψαν να τη σβησω,επειδη στο ιντερνετ δεν ξερεις ποτε ποιος διαβαζει. Απλα δεν μπορουσα να τη γραψω σε πμ τοσες φορες κ δεν ξερω να τη στελνω ταυτοχρονα σε πολλα ατομα. Ελενιτσα,παρε δυναμεις για αυριο,κοιμησου. Θα κουτουλας βρε! Καλη επιτυχια. Α, κανε μου αναπαντητη να σε παρω η πες μου απο δω τι ωρα θες να σε παρω. Χαλαρωσε λιγο. Γεωργια,πεθεροπληκτη ε? Ωχ,βρε τι πεθερες υπαρχουν! Ελενιτσα,μαλλον ιακωβο εννοει το τζακ ντανιελς,ενα ουισκυ. Κοριτσακια,πολλα φιλια. Καλα να περασετε. Μαγδα,κοψε κι ενα λουλουδακι για μας που δεν παμε βουνοοο.

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...