Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Κορίτσια τι κάνετε;

Δόμνα μου, όλα καλά;

Μανού ελπίζω να περνάς καλά στις διακοπές σου.

Μάγδα, χάνεσαι. Πες μας τα νέα σου.

Κούκερ, έτυχε να σε διαβάσω και αλλού. Μόλις ξεκίνησες και αγχώθηκες τόσο, βρε; Κοιτα να χαρείς τον έρωτά σου και θα έρθει και το μωρό. Αν μπλοκάρεις από τώρα τον εαυτό σου, δεν θα τα καταφέρεις. Διώξε το άγχος......Μακάρι να ήμουν στην θέση σου.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!!

Μαλλον παλιο μυνημα θα διαβασες...ξε-αγχωθηκα!Ειμαι αναισθητη επι του θεματος...αν και γενικα ειμαι αγχωδης τυπος!

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Χρόνια πολλά σε όλες σας! Η Παναγίτσα μας να είναι κοντά σας και να σας προστατεύει! Δόμνα μου να πάνε όλα καλά, να είναι δίπλα σας η χάρη Της και του χρόνου στην γιορτή της να γιορτάζετε όχι τρεις αλλά τέσσερις!!!

Μάγδα μου, μακάρι να μας ανακοινώσεις κι εσύ σύντομα ευχάριστα νέα!

Μανού, να είσαι καλά με την οικογένειά σου.

Θένα μου, το ίδιο και εσύ.

Η Νγεο πού χάθηκε, ρε κορίτσια; Πολύ καιρό έχει να μπει.

Κούκερ, χρόνια πολλά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Χρονια Πολλα και ευλογημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Να ειμαστε ολες καλα και η Παναγια να μας βοηθαει παντα!!!!

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας...

Γυρίσαμε κι εμείς στο κλεινόν άστυ και ομολογουμένως δεν το θέλαμε καθόλου, ούτε εγώ ούτε ο άνδρας μου να γυρίσουμε αλλά τι να κάνουμε.. Η ανάγκη βλέπετε..

Το ραντεβού με τον γιατρό μου είναι την Τετάρτη αλλά επειδή μια ανησυχία και ανυπομονησία την έχω πήρα σήμερα τηλέφωνο τον εξωσωματικό μου και κανονίσαμε να πάω το βράδυ να με δει.. Θα πάω γύρω στις 9.30 διότι το ιατρείο του είναι κλειστό για διακοπές και σήμερα βλέπει τις κοπέλες που παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους.. Δεν ξέρω τι ώρα θα γυρίσω πάντως ότι νέα και να έχω - που ελπίζω να είναι καλά - θα σας τα γράψω αύριο πρωί - πρωί..

Επ' ευκαιρίας θα μου γράψει και τις αντιπηκτικές οι οποίες είναι πανάκριβες..

Πείτε μια ακόμη προσευχούλα για μένα κοριτσάκια μου.. Την έχω τόσο ανάγκη!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο μενα,που επεστρεψα πια κι εγω οριστικα.

Δομνινα μου γλυκεια,εννοειται οτι οι προσευχες μας ειναι μαζι σου πουλακι μου.Αντε περιμενουμε νεα.........

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου... Καλημέρα σας λέει επίσης και το μικρό Δομνινάκι το οποίο βρίσκεται παρεούλα μου και ελπίζω να μείνει επ' αόριστον στην ζωή μου..

Πήγαμε χθες στο γιατρό.. όλα καλά.. είδαμε σάκκο, λεκιθικό ασκό και ακούσαμε και αχνά την καρδούλα η οποία μάλλον άρχισε προχθές να χτυπά.. Μου είπε να μην ανησυχώ, δεν υπάρχει καμία αποκόλληση, όλα φαίνονται να εξελίσσονται τέλεια και μου είπε ότι χαίρεται που με βλέπει να χαμογελώ επιτέλους. Στο γιατρό μου μου είπε να πάω προς το τέλος της βδομάδας για να μπορέσουμε να δούμε και να ακούσουμε την καρδούλα καλύτερα..

Είμαι χαρούμενη κοριτσάκια μου αλλά εξακολουθώ να είμαι συγκρατημένη.. Ένα βήμα τη φορά και μια ανάσα παραπάνω..

Σας στέλνουμε φιλιά και οι δυο μας!

L2qIp2.png

Αχ Δομνινα μου επιτελους,απο το πρωι μπαινοβγαινω και στηνω καραουλι για να σε πετυχω.Τι τελεια νεα,εχω ανατριχιασει ολοκληρη,ειμαι πολυ συγκινημενη και να ξερεις πως η χαρα σου ειναι και χαρα μου!!!!!

Ολα να πανε κατ'ευχην κοριτσακι μου και να γελασει και σενα το χειλακι σου.Σε φιλω και σου στελνω μια τεραστιααααααα αγκαλια!!!!:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Αχ Δομνινα μου επιτελους,απο το πρωι μπαινοβγαινω και στηνω καραουλι για να σε πετυχω.Τι τελεια νεα,εχω ανατριχιασει ολοκληρη,ειμαι πολυ συγκινημενη και να ξερεις πως η χαρα σου ειναι και χαρα μου!!!!!

Ολα να πανε κατ'ευχην κοριτσακι μου και να γελασει και σενα το χειλακι σου.Σε φιλω και σου στελνω μια τεραστιααααααα αγκαλια!!!!:P

Μανού μου να ξερες πόσο χαίρομαι με τη χαρά σου :P Εννοείται ότι δεν τολμώ ακόμη να πιστέψω τίποτε.. ένα βήμα τη φορά και κάθε επίσκεψη στο γιατρό θα μου δίνει θάρρος..

Αν όλα πάνε καλά θα ανέβω Θεσσαλονίκη 9 με 10 Σεπτέμβρη για δυο βαφτίσεις που έχω και θα χαρώ πολύ αν τα καταφέρουμε να συναντηθούμε από κοντά!

Σε φιλώ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Αχ Δομνινα μου κι εγω εχω βαφτιση στις 9.Μακαρι να μπορεσουμε να βρεθουμε για ενα καφεδακι,θα χαρω παρα πολυυυυυυυυ.Θα σου στειλω με πμ.το τηλεφωνο μου,για να μιλησουμε.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου... Καλημέρα σας λέει επίσης και το μικρό Δομνινάκι το οποίο βρίσκεται παρεούλα μου και ελπίζω να μείνει επ' αόριστον στην ζωή μου..

Πήγαμε χθες στο γιατρό.. όλα καλά.. είδαμε σάκκο, λεκιθικό ασκό και ακούσαμε και αχνά την καρδούλα η οποία μάλλον άρχισε προχθές να χτυπά.. Μου είπε να μην ανησυχώ, δεν υπάρχει καμία αποκόλληση, όλα φαίνονται να εξελίσσονται τέλεια και μου είπε ότι χαίρεται που με βλέπει να χαμογελώ επιτέλους. Στο γιατρό μου μου είπε να πάω προς το τέλος της βδομάδας για να μπορέσουμε να δούμε και να ακούσουμε την καρδούλα καλύτερα..

Είμαι χαρούμενη κοριτσάκια μου αλλά εξακολουθώ να είμαι συγκρατημένη.. Ένα βήμα τη φορά και μια ανάσα παραπάνω..

Σας στέλνουμε φιλιά και οι δυο μας!

Μια χαρα!!!!!!!!!!!!!!Ολα καλα θα πανε!!Μπραβο κοπελα μου!!Ποσο εβδ εισαι??

jN12p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...