Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου, το τι κλάμα έριξα χθες δεν μπορείτε να φανταστείτε! Πόνεσα πολύ, πολύ, πολύ. Ηθελα τόσο ένα παιδί........Εκλαψα, οργίστηκα, φώναξα, τσακώθηκα με τον άντρα μου, μετά κλάψαμε μαζί, μετά πάλι μαλώσαμε, αφήστε.........Κατηγορήσαμε το κέντρο, τους γιατρούς, την μαύρη μας την τύχη, τα πάντα......Οι τσέπες μας άδειασαν, οι ψυχες μας το ίδιο.....Αν με βλέπατε χθες......Σήμερα, κάπως καλύτερα και οι δυο μας. Εγώ πήγα για καφέ με δύο φίλες. Αυτός έφυγε για ψάρεμα με έναν φίλο του. Θα γυρίσει αργά το βράδυ. Τα πήρα λίγο που χάλασε πόσα λεφτά για να πάρει ένα παλιοκάλαμο, αλλά τι να πω;;;

Δεν ξέρω πώς να συνεχίσω. Δεν έχω άλλα λεφτά για εξωσωματικη...........

Δομνα, δεν έχω κάρτα, γιαυτό δεν σε παίρνω. Ελπίζω να είσαι καλά και να προχωράει το δομνινάκι,-ια!!!

Αχ,κοπελα μου,ποσο εκλαψα με το μυνημα σου:(!!

Ευχομαι οτι καλυτερο και συντομα.Με τον γιατρο σου μιλησες φανταζομαι!Τι σε συμβουλευει να κανεις απο εδω και περα???

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Αχ,κοπελα μου,ποσο εκλαψα με το μυνημα σου:(!!

Ευχομαι οτι καλυτερο και συντομα.Με τον γιατρο σου μιλησες φανταζομαι!Τι σε συμβουλευει να κανεις απο εδω και περα???

Τη δευτέρα θα μιλήσω, αλλά φαντάζομαι τι θα μου πει! Τα ωάρια έτσι, το σπέρμα αλλιώς, θα ξανακάνετε εξωσωματική ή ό,τι άλλο εσείς επιθυμείτε! Σάμπως δεν τα ξέρω;;;

Εν τω μεταξύ κορίτσια, θα ήθελα να σας πω λίγα λόγια για το κέντρο που πήγα. Ενώ μου είχαν πει τα καλύτερα, εγώ, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, δεν έμεινα ευχαριστημένη κι έχω πολλά παράπονα. Το μεγαλύτερό μου , για το οποίο έδειξα την ενοχλησή μου και κανονικά θα έπρεπε να σηκωθώ να φύγω, ήταν το ότι ενώ μου είχαν πει να πάω 10 το πρωί για εμβρυομεταφορά με φώναξαν στις 12 και μαντέψτε.....Ο Μαστρ......είχε φύγει!!! Κάτι έκτακτο λέει του έτυχε και γιαυτό με έκανε την εμβρυομεταφορα και καλά το δεξί του χέρι!!! Ενοχλήθηκα πολύ και εξέφρασα αμέσως την δυσαρέσκειά μου, αλλά δεν το συνέχισα για να μην το γρουσουζέψω ακόμη περισσότερο. Επομένως πήγα στην Αθήνα να κάνω εξωσωματική στον Μαστρ....΄, έδωσα 3 χιλιάρικα και τελικά με ανέλαβε ένας γιατρός που δεν τον ήξερα!!!

Κάτι άλλο που έμαθα από την αδελφή μου σήμερα είναι το εξής : γιατί λέει έκανα εμβρυομεταφορά την δεύτερη μέρα και με έμβρυα 4 μόνο διαιρέσεων;;;Επρεπε να το αφήσουν μία μέρα ακόμη να δουν αν προχωράει ή όχι......Οι 4 διαιρέσεις ήταν λέει λίγες και μόλις το ακουσε την μέρα που της το είπα απόρησε μεν αλλά δεν είπε τίποτα να μην με αγχώσει. Τότε σε αυτή της είχαν βάλει τα έμβρυα μετά από 3 μέρες και είχαν φτάσει στις 8 διαιρέσεις, ενώ το τεσσάρι δεν είχε προχωρήσει!!!

Κι ένα τελευταίο: θυμάσαι Δομνα που μου είχες πει πως πρέπει να κάνω την εξέταση της κυστικής ίνωσης όπωσδήποτε; Δεν μου τη ζήτησαν....Στην αδελφή μου επέμεναν τότε.

Εχω την αίσθηση πως έκαναν προχειροδουλειά!!! Κρίμα, γιατί πίστευα πως ήταν από τα καλύτερα. Δεν έχω καλές εντυπώσεις. Θα μου πείτε δεν θα έλεγα τα ίδια, αν πετύχαινε. Ναι, μπορεί.....Αλλά τώρα που δεν πέτυχε, δεν μπορώ να μην σκέφτομαι τα λάθη που ενδεχομένως έγιναν.......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Γλυκιά μου Μάρτζι..

Καταλαβαίνω την πίκρα σου και την απογοήτευσή σου... δεν έχεις περάσει και λίγα και όταν μάλιστα το αποτέλεσμα είναι αρνητικό η πίκρα και η απογοήτευση επισκιάζουν όλα τα υπόλοιπα συναισθήματα..

Το ότι αργήσανε να σε πάρουν για εμβρυομεταφορά δεν νομίζω ότι έχει ιδιαίτερη σημασία μιας και μπορεί να είχε προηγηθεί κάποιο χειρουργείο το οποίο να κράτησε περισσότερο... Αυτό που έχει μέγιστη σημασία είναι ότι ο γιατρός τον οποίο εσύ εμπιστεύτηκες προσωπικά δεν ήταν εκεί για να σου κάνει την εμβρυομεταφορά... Γι' αυτόν πήγες άλλωστε στο συγκεκριμένο κέντρο και όχι για τον βοηθό του. Στην πρώτη προσπάθεια που έκανα εγώ ο γιατρός μου με είχε προειδοποιήσει ότι υπήρχε περίπτωση η μέρα της ωοληψίας να πέσει στις μέρες που θα έλειπε σε συνέδριο και αν συνέβαινε κάτι τέτοιο την ωοληψία θα μου την έκανε άλλος γιατρός. Ευτυχώς δεν συνέβη, αλλά τουλάχιστον με είχε προειδοποιήσει.

Μεταφορά σου κάναν την 2η μέρα και αυτό διότι είχατε πολύ λίγα γονιμοποιημένα έμβρυα... και δεν ήθελαν ίσως να το ρισκάρουν να τα αφήσουν ακόμη μια μέρα γιατί υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο να τα χάνατε όλα... απλώς θα έπρεπε οι διαιρέσεις τους να ήταν λίγο καλύτερες.. όχι ότι δεν έχει επιτευχθεί εγκυμοσύνη και με έμβρυα 4ων διαιρέσεων..

Ξέρω ότι σου είναι πολύ δύσκολο να τα αφήσεις όλα πίσω σου αλλά πρέπει για το καλό σου, τη δική σου ψυχική υγεία και ηρεμία.. Εγώ είμαι εδώ για οτιδήποτε χρειαστείς, να το ξέρεις..

Εγώ μπήκα να σας πω ότι έκλεισα ραντεβού με τον γυναικολόγο μου για υπέρηχο στις 22 Αυγούστου. Μέχρι τότε ηρεμία, ησυχία, χαλαρότητα, θετική ενέργεια και υπομονή..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Τη δευτέρα θα μιλήσω, αλλά φαντάζομαι τι θα μου πει! Τα ωάρια έτσι, το σπέρμα αλλιώς, θα ξανακάνετε εξωσωματική ή ό,τι άλλο εσείς επιθυμείτε! Σάμπως δεν τα ξέρω;;;

Εν τω μεταξύ κορίτσια, θα ήθελα να σας πω λίγα λόγια για το κέντρο που πήγα. Ενώ μου είχαν πει τα καλύτερα, εγώ, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, δεν έμεινα ευχαριστημένη κι έχω πολλά παράπονα. Το μεγαλύτερό μου , για το οποίο έδειξα την ενοχλησή μου και κανονικά θα έπρεπε να σηκωθώ να φύγω, ήταν το ότι ενώ μου είχαν πει να πάω 10 το πρωί για εμβρυομεταφορά με φώναξαν στις 12 και μαντέψτε.....Ο Μαστρ......είχε φύγει!!! Κάτι έκτακτο λέει του έτυχε και γιαυτό με έκανε την εμβρυομεταφορα και καλά το δεξί του χέρι!!! Ενοχλήθηκα πολύ και εξέφρασα αμέσως την δυσαρέσκειά μου, αλλά δεν το συνέχισα για να μην το γρουσουζέψω ακόμη περισσότερο. Επομένως πήγα στην Αθήνα να κάνω εξωσωματική στον Μαστρ....΄, έδωσα 3 χιλιάρικα και τελικά με ανέλαβε ένας γιατρός που δεν τον ήξερα!!!

Κάτι άλλο που έμαθα από την αδελφή μου σήμερα είναι το εξής : γιατί λέει έκανα εμβρυομεταφορά την δεύτερη μέρα και με έμβρυα 4 μόνο διαιρέσεων;;;Επρεπε να το αφήσουν μία μέρα ακόμη να δουν αν προχωράει ή όχι......Οι 4 διαιρέσεις ήταν λέει λίγες και μόλις το ακουσε την μέρα που της το είπα απόρησε μεν αλλά δεν είπε τίποτα να μην με αγχώσει. Τότε σε αυτή της είχαν βάλει τα έμβρυα μετά από 3 μέρες και είχαν φτάσει στις 8 διαιρέσεις, ενώ το τεσσάρι δεν είχε προχωρήσει!!!

Κι ένα τελευταίο: θυμάσαι Δομνα που μου είχες πει πως πρέπει να κάνω την εξέταση της κυστικής ίνωσης όπωσδήποτε; Δεν μου τη ζήτησαν....Στην αδελφή μου επέμεναν τότε.

Εχω την αίσθηση πως έκαναν προχειροδουλειά!!! Κρίμα, γιατί πίστευα πως ήταν από τα καλύτερα. Δεν έχω καλές εντυπώσεις. Θα μου πείτε δεν θα έλεγα τα ίδια, αν πετύχαινε. Ναι, μπορεί.....Αλλά τώρα που δεν πέτυχε, δεν μπορώ να μην σκέφτομαι τα λάθη που ενδεχομένως έγιναν.......

Να πας στον γιατρο σου την Δευτερα και να μας ενημερωσεις.Αληθεια,γιατι τοσο αργα??Γιατι την Δευτερα?

Ποσο περιπου στοιχιζει μια εξωσωματικη?Η σπερματεγχυση δεν ενδεικνειεται για την περιπτωση σας??

Αχ,αυτοι οι γιατροι καμια φορα.Για τα χρηματα,χανουν την ανθρωπια τους....

Εγω ειμαι στην 27η μερα του κυκλου αλλα δεν εχω κανενα συμπτωμα εγκυμοσυνης.Το στηθος ξεπρηστηκε και σταματησε να ποναει.Οποτε μαλλον θα αδιαθετησω.Ηδη νιωθω κατι ν α"τρεχει" συνεχως αλλα ακομα οχι.

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Είναι κλεισ΄το το κέντρο τον αυγουστο, γι' αυτό θα τον πάρω τηλ την Δευτέρα. Ο συγκεκριμένος γιατρός δεν είναι γιατρός μου, απλά έτυχε να μου κάνει την εμβρυομεταφορά και απλώς θα με ενημερώσει τηλεφωνικώς τι δεν πήγε καλά!

Κούκερ, η σπερματέγχυση απαιτεί συνεχή παρακολούθηση με υπερήχους κι εγώ από το Σεπτέμβρη και μετά θα βρίσκομαι σε ένα χωριό με τον πιο κοντινό γιατρό στη μία ώρα μακριά.......Πέρα από αυτό έχω μόνο μία σάλπιγγα ( την άλλη την έχασα σε εξωμήτριο πριν 3 χρόνια) οπότε κι αυτό θα μας καθυστερούσε.....

Σου εύχομαι να μείνεις σύντομα έγκυος και να μην ταλαιπωρηθείς καθόλου.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Kαλημερα κοριτσακια μου.Margi μου το οτι ξεσπασες νομιζω πως σε βοηθησε,νομιζω πως καθεμια απο μας αν ηταν στη θεση σου,το ιδιο θα αντιδρουσε....προσπαθησε να ηρεμησεις και να εισαι καλα με το συντροφο σου.

Δομνινα μου,μπραβο πουλακι μου,χαιρομαι που το μπεμπε κραταει καλα,καλα αποτελεσματα να εχεις στο γιατρο.Να προσεχεις πολυ τον εαυτο σου.

Εγω θα φυγω απο σημερα για ενα 10ημερο στη Χαλκιδικη,και δεν ξερω αν θα καταφερω να σας ξαναγραψω,παντως θα προσπαθω να μαθαινω νεα σας.

Πολλα φιλια σε ολες σας και θα σας εχω στο μυαλο μου!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Είναι κλεισ΄το το κέντρο τον αυγουστο, γι' αυτό θα τον πάρω τηλ την Δευτέρα. Ο συγκεκριμένος γιατρός δεν είναι γιατρός μου, απλά έτυχε να μου κάνει την εμβρυομεταφορά και απλώς θα με ενημερώσει τηλεφωνικώς τι δεν πήγε καλά!

Κούκερ, η σπερματέγχυση απαιτεί συνεχή παρακολούθηση με υπερήχους κι εγώ από το Σεπτέμβρη και μετά θα βρίσκομαι σε ένα χωριό με τον πιο κοντινό γιατρό στη μία ώρα μακριά.......Πέρα από αυτό έχω μόνο μία σάλπιγγα ( την άλλη την έχασα σε εξωμήτριο πριν 3 χρόνια) οπότε κι αυτό θα μας καθυστερούσε.....

Σου εύχομαι να μείνεις σύντομα έγκυος και να μην ταλαιπωρηθείς καθόλου.

Καλημερα !

Για να δουμε λοιπον,τι θα σου πει ο γιατρος.Τι εγινε και τι δεν πηγε καλα!

Δεν ειναι σημαντικο να γνωριζεις ωστε να το αποφυγεις την επομενη φορα??

Δεν ηξερα οτι με την σπερματεγχυση,χρειαζεται συνεχη παρακολουθηση!Νομιζα οτι ηταν μια πολυ απλη διαδικασια!

Μια σαλπιγγα δεν ειναι λογος για να μην μεινεις εγκυος.Μια γνωστη μας απο το χωριο μου, με μια σαλπιγγα και ολη την μερα στα χτηματα ως αγροτισσα, εκανε 4 παιδια και θα πηγαινε και για 5ο αλλα της ειπε ο γιατρος της ΣΤΟΠ!

Ειναι αναγκαια η μετακομιση?Δεν μπορεις να μεινεις πισω και να κανεις την προσπαθεια σου και οταν με το καλο,στρωσει η κατασταση και ειναι ολα οκ και με το μωρακι σας στην κοιλιτσα σου,να ακολουθησεις και εσυ??

Αν επιτρεπεται,ποσο χρονων εισαι?

Ευχαριστω για τις ευχες σου.Ευχομαι και εγω το καλυτερο.Σε διαβαζω καιρο και με συγκινεις καθε φορα!

jN12p3.png

H μετακόμιση είναι αναγκαία γιατί πρέπει να πιασω δουλεια στο νέο σχολείο που με έστειλαν! Οπότε καταλαβαίνεις πως αν περιμένω να μείνω έγκυος και μετά να μετακομίσω πολύ απλά δεν θα πάω ΠΟΤΕ στην δουλειά μου......

Είμαι 37 και προσπαθώ 5 χρόνια....Και θεωρώ πως από τότε που έχασα την σαλπιγγα ( στα 34) η ζωή μου πήρε την κάτω βόλτα. Το εξωμήτριο που έκανα χάλασε την ζωή μας.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

H μετακόμιση είναι αναγκαία γιατί πρέπει να πιασω δουλεια στο νέο σχολείο που με έστειλαν! Οπότε καταλαβαίνεις πως αν περιμένω να μείνω έγκυος και μετά να μετακομίσω πολύ απλά δεν θα πάω ΠΟΤΕ στην δουλειά μου......

Είμαι 37 και προσπαθώ 5 χρόνια....Και θεωρώ πως από τότε που έχασα την σαλπιγγα ( στα 34) η ζωή μου πήρε την κάτω βόλτα. Το εξωμήτριο που έκανα χάλασε την ζωή μας.....

Δεν μπορεις για λογους υγειας πχ να παρεις καποια αναρωτικη και να συνεχισεις τις προσπαθειες σου??

Εγω παρατατησα την δουλεια μου και αρνουμαι καθε επαγγελματικη προταση(ειμαι καθηγητρια Αγγλικων,αδιοριστη φυσικα)για να επικεντρωθω στον στοχο μου!

Ευχομαι τα καλυτερα και περιμενω να μας πεις τι εγινε την Δευτερα με τον γιατρο σου.Εγω αδιαθετησα μαλλον.Βλεπω καφε μικρες κηλιδες:D!

Δεν ξερω τι ειναι το εξωμητριο.Πως ακριβως το επαθες?

jN12p3.png

Καλύτερα που δεν το ξέρεις το εξωμήτριο. Ούτε εγώ το ήξερα..... Γίνεται σύλληψη αλλά το μωρό αντί να εμφυτευτεί στην μήτρα, κολλάει στην σάλπιγγα ή στην ωοθήκη. Η χοριακή ανεβαίνει με αργούς ρυθμούς αλλά στον υπέρηχο δεν φαίνεται σάκος.....Πού οφείλεται το εξωμήτριο; Κάποιο πρόβλημα ίσως στην σάλπιγγα ή πολύ απλά η κακή τύχη....

Οπως και να έχει, βρε κορίτσι μου, πόση άδεια να πάρω;;;;Κι εκτός αυτού δεν θέλω να ξανακάνω εξωσωματική, τουλάχιστον όχι τόσο σύντομα. Και να σου πω και κάτι; Καλύτερα να δουλεύω για να ξεχνιέμαι, παρά να ψάχνομαι νυχθημερόν.....Είσαι νέα στην προσπάθεια κι είναι λογικό να θεωρείς πως καλό θα είναι να το παλέψω. Αλλά πίστεψέ με, μετά από 5 χρόνια, δεν μου έχει μέινει πλέον πολύ όρεξη να ψάχνομαι......Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ψυχοφθόρο είναι. Μακάρι να μείνεις σύντομα και να μην χρειαστεί να το μάθεις ποτέ......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ναι,σε καταλαβαινω.....ειναι πολυ ψυχοφθορο!!Μια γνωστη μου προσπαθουσε 14 χρονια και η συμπεριφορα της ειχε σκαμπανεβασματα!Ωρες ωρες δεν ηθελε να ακουσει για γιατρους,νεες εξετασεις και βαφτισεις!!

Φιλακια....και οτι καλυτερο ευχομαι!!

jN12p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...