Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Εδώ που είμαι δεν έχω εύκολη πρόσβαση σε υπολογιστή αλλά ευτυχώς σήμερα τη βρήκα την άκρη και έτσι είπα να μπω να σας πω τα νέα μου..

Λοιπόν έκανα και χθες χοριακή η οποία δόξα το Θεό όντως διπλασιάστηκε και κάτι παραπάνω.. οπότε όλα καλά. Πρόκειται για ένα Δομνινάκι το οποιο Θεού θέλοντος θα έρθει στην αγκαλιά μου. Ο γιατρός μου πρότεινε αντί για Δευτέρα να κάνω επαναληπτική την Τετάρτη για να μπορέσουμε να δούμε μια αξιόλογη άνοδο αλλά και για να μην ταλαιπωρούμαι συνέχεια και σωματικά και ψυχικά.. Κι εγώ συμφώνησα..

Έτσι είμαι στο χωριό μου, κάνω τα μπάνια μου (απλά βουτάω, βγαίνω αλλάζω μαγιό και φτου από την αρχή) γιατί αυτή τη φορά σκοπεύω να ακολουθήσω το ένστικτό μου.. Και από τη στιγμή που δεν υπάρχει ούτε σάκος ούτε τίποτε ακόμη δε νομίζω να επηρεάζει κάπου αρνητικά η θάλασσα. Ίσα ίσα τα νερά είναι πεντακάθαρα και η ψυχολογία μου ενισχύεται.

Έτσι επόμενη χοριακή την Τετάρτη και Θεού θέλοντος θα έχουν πάει όλα τέλεια..

Μάρτζι μου εύχομαι η Τετάρτη να είναι μέρα χαράς και για σας.. Σας αξίζει τόσο πολύ!

Σας ευχαριστώ τόσο πολύ που με σκέφτεστε.. Μου είστε πολύτιμες.. Μου δίνουν τόσο κουράγιο οι ευχές σας και η αγάπη σας!

Καλά να περνάτε και θα προσπαθήσω να ενημερώσω το συντομότερο.. Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δομνινα μου τα νεα σου μου εφεραν μεγαλη χαρα,μακαρι κουκλιτσα μου η Τεταρτη να ειναι μερα χαρας και απολυτης ευτυχιας για σενα και τη Μαρτζι.Να ακουλουθεις το ενστικτο σου,γιατι νομιζω οτι δε σε εχει προδωσει μεχρι τωρα.

Να καλωσορισω και το νεο μελος στο παρεακι και να σου ευχηθω συντομα να πραγματοποιησεις το ονειρο σου και να κρατησεις στην αγκαλια σου ενα γερο μωρακι.

Σας φιλω ολες γλυκα,καλο βραδυ!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Είπαμε με τον αντρούλη μου να πάμε αυριο για χοριακή, για να ξέρουμε τι μας γίνεται! Ευχομαι να μην με προλάβει η ακατονόμαστη και να πάρω, για πρώτη φορά στη ζωή μου, θετικά αποτελέσματα.....

Δόμνα, γερά και δυνατά αλλά με προσοχή, κοριτσάκι μου, έτσι;

Κούκερ, οι γιατροί μας έστειλαν για εξωσωματική, την κάναμε και ελπίζουμε να πετύχαμε το αστεράκι μας!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Δομνα...με το καλο κοπελα μου να μας πεις τα ευχαριστα.Αυριο ειναι η μεγαλη μερα ε??!!Ολη μας η θετικη ενεργεια ειναι για σενα!!

Μαρτζι...νομιζω σου αξιζει πια να εχεις ενα μεγαλο (+)!Περιμενες τοσο καιρο!Ολα καλα να πανε και να μας πεις και εσυ τα ευχαριστα!!

Εγω,μαλλον θα αδιαθετησω.Πρηστηκε το στηθος μου και ψιλοποναει,οποτε κατα εκει μερια παω.Αλλα δεν βαριεσαι,υγεια και θα ερθει και το δικο μου αστερακι!!

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Margi μου ευχομαι κουκλιτσα μου αυριο να ξημερωσει μια τελεια μερα για σενα και τον αντρουλη σου,γιατι το αξιζετε πραγματικα.Θα περιμενουμε νεα σου με αγωνια,φιλια πολλα!!!

Cooker μη δινεις ιδιαιτερη σημασια κοπελα μου στα συμπτωματα,εξαλλου ποτε δεν μπορεις να ξερεις τι θα συμβει μεχρι να εμφανιστει η "κοκκινοσκουφιτσα".....ολα ειναι πιθανα.....

Καλο βραδυ κοριτσακια μου.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Koριτσια, καθόλου ενθαρρυντικά τα νέα μου. Εκανα χοριακή και με πήραν τηλ από το μικροβιολογικό! Τα πρώτα αποτελέσματα δείχνουν πολύ- πολύ οριακή χοριακή! Το πολύ- πολύ είπε να είναι από 5 ως 25 ή και ακόμη λιγότερο από 5! Το μεσημέρι θα μου πουν την ακριβή τιμή. Μάλλον τζίφος η υποθεση.....Το μόνο που ελπίζω είναι να πάνε όλα καλά, είτε θετικό είτε αρνητικό είναι. Αν είναι θετικό έστω και με μικρή τιμή έχω μία μικρή ελπίδα. Αν είναι αρνητικό, ας είναι να τελειώνει αυτό το μαρτυριο.......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Koριτσια, καθόλου ενθαρρυντικά τα νέα μου. Εκανα χοριακή και με πήραν τηλ από το μικροβιολογικό! Τα πρώτα αποτελέσματα δείχνουν πολύ- πολύ οριακή χοριακή! Το πολύ- πολύ είπε να είναι από 5 ως 25 ή και ακόμη λιγότερο από 5! Το μεσημέρι θα μου πουν την ακριβή τιμή. Μάλλον τζίφος η υποθεση.....Το μόνο που ελπίζω είναι να πάνε όλα καλά, είτε θετικό είτε αρνητικό είναι. Αν είναι θετικό έστω και με μικρή τιμή έχω μία μικρή ελπίδα. Αν είναι αρνητικό, ας είναι να τελειώνει αυτό το μαρτυριο.......

Μην απελπιζεσαι!!Εχει ο Θεος!!!

Περιμενω με αγωνια να μας πεις την ακριβη τιμη.Αν ειναι απο 5 και πανω ειναι θετικη!!!!!!

(Για το μηλαρακι της Οσιας Ειρηνης εχεις ακουσει??)

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Αρνητικότατη η χοριακή!!! Αυτό ήταν......Πέρασα τον πιο εφιαλτικό μήνα της ζωής μου. Δεν προκειται να ξανακάνω ποτέ εξωσωματική......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μην απελπιζεσαι!!Εχει ο Θεος!!!

Περιμενω με αγωνια να μας πεις την ακριβη τιμη.Αν ειναι απο 5 και πανω ειναι θετικη!!!!!!

(Για το μηλαρακι της Οσιας Ειρηνης εχεις ακουσει??)

Αν ήξερες πόσα έχω φάει!!!! Αλήθεια, πού βοήθησαν οι προσευχές όλα αυτά τα χρόνια;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

αχ μαργκι λυπαμε πολυ:( αλλα μη τα παρατασ

μην εισαι αρνητικη ποτε δεν ξερεισ τι θα γινει!

κοιτα τη δομνα αργα κ αποφασιστικα...που θα παει θα ερθει κ η σειρα μου λεει:rolleyes::rolleyes: κ να που αυτη τη φορα θα ειναι;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Margi μου τι να πω........οτι κι αν πω,ενα ειναι σιγουρο,οτι δε θα αλλαξουν τα συναισθηματα σου....ξερω πολυ καλα πως νιωθεις...

Ξεσπασε,θυμωσε,απογοητευσου και δωσε χρονο στον εαυτο σου να συνελθει,εμεις θα ειμαστε εδω για σενα,σε οποια αποφαση κι αν παρεις.Μακαρι να ημουν κοντα σου και να περνουσαμε παρεα αυτες τις στιγμες....ενας φιλος παντα βοηθαει.Ασε τους δικους σου να ειναι διπλα σου,ισως σε βοηθησει αυτο.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κορίτσια μου, το τι κλάμα έριξα χθες δεν μπορείτε να φανταστείτε! Πόνεσα πολύ, πολύ, πολύ. Ηθελα τόσο ένα παιδί........Εκλαψα, οργίστηκα, φώναξα, τσακώθηκα με τον άντρα μου, μετά κλάψαμε μαζί, μετά πάλι μαλώσαμε, αφήστε.........Κατηγορήσαμε το κέντρο, τους γιατρούς, την μαύρη μας την τύχη, τα πάντα......Οι τσέπες μας άδειασαν, οι ψυχες μας το ίδιο.....Αν με βλέπατε χθες......Σήμερα, κάπως καλύτερα και οι δυο μας. Εγώ πήγα για καφέ με δύο φίλες. Αυτός έφυγε για ψάρεμα με έναν φίλο του. Θα γυρίσει αργά το βράδυ. Τα πήρα λίγο που χάλασε πόσα λεφτά για να πάρει ένα παλιοκάλαμο, αλλά τι να πω;;;

Δεν ξέρω πώς να συνεχίσω. Δεν έχω άλλα λεφτά για εξωσωματικη...........

Δομνα, δεν έχω κάρτα, γιαυτό δεν σε παίρνω. Ελπίζω να είσαι καλά και να προχωράει το δομνινάκι,-ια!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Λοιπόν γλυκά μου κοριτσάκια, η χοριακούλα μου ανέβηκε στο 691. Έτσι όλα δείχνουν ότι προχωράνε καλά και εγώ τολμώ να πω ότι ανασαίνω λίγο πιο ελεύθερα...είμαι πολύ συγκρατημένη και φοβάμαι να χαρώ γιατί φοβάμαι ότι κάτι θα γίνει και θα μου πάρει τη χαρά πίσω..

Τέλος πάντων.. να μη σας ζαλίζω με τις δικές μου σκέψεις και φοβίες. Το θέμα είναι ότι ο εξωσωματικός είναι ευχαριστημένος και τον γιατρό μου θα τον πάρω σε λίγο για να μιλήσουμε και να κανονίσουμε το πότε θα με δει.

Μέχρι τότε περνάω ήρεμα, ξεκουράζομαι, χαλαρώνω και πάω ένα βήμα τη φορά.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες και τις θετικές σκέψεις.. Είναι από καρδιάς και είναι η δύναμή μου..

Μόλις μπορέσω θα σας ενημερώσω για τα νεότερα..

Γλυκιά μου Μάρτζι να ήξερες πόσο σε καταλαβαίνω.. Διάβασα χθες ότι το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό αλλά σκέφτηκα ότι δεν θα ήθελες να μιλήσεις.. έτσι θα σε πάρω σήμερα τηλέφωνο να τα πούμε εκτενέστερα.. Ψηλά το κεφάλι κορίτσι μου.. Μην αφήσεις αυτή την ιστορία να σε καταβάλλει.. είναι πολύ ψυχοφθόρα και δύσκολη αλλά είμαι σίγουρη πως μετά το πρώτο σοκ θα βρείτε πάλι τις ισορροπίες σας.

Να περνάτε όμορφα, να ξεκουράζεστε, να χαλαρώνετε και να είστε όλες καλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...