Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γλυκια μου Δομνινα,συγκρατημενα μεν,αισιοδοξα δε,πολλα συγχαρητηρια κουκλιτσα μου.Κι ευχομαι ολοψυχα τις επομενες μερες να αρχισουμε με εσενα το τρελο παρτυ και να το συνεχισουμε με τη μαρτζι μας.Σε φιλω γλυκα,σου στελνω μια τεραστιααα αγκαλια και να προσεχεις τον εαυτο σου πουλακι μου!!!!:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά σας ευχαριστώ πολύ όλες σας για τις ευχές και τις σκέψεις.. Έπαιξαν και συνεχίζουν να παίζουν μεγάλο ρόλο στην επιτυχία μου.. Λίγη υπομονή μέχρι αύριο για να ανασάνω ελεύθερα..

Μάρτζι μου έρχεται η σειρά σου κορίτσι μου.. Μαζί θα είμαστε έγκυες, θα το δεις!

Φιλιά πολλά σε όλες σας!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Δομνινα μου....φουυυυ!ολη η μωρουδοσκονη του κοσμου πανω σου! :-)

Περισσευει λιγο και για μενα ...??Που προσπαθω και ακομα δεν...?

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Δόμνα μου, πόσο πολύ χαρήκαμε κι εγώ κι ο άντρας μου, που του το είπα αμέσως!!!Ευχομαι να πάνε όλα καλά! Σε φιλώ!

Δεν εχω διαβασει καμια σελιδα,ουτε ξερω τιποτα για κανεναν...αλλα αυτο μου εχεις γραψει κοπελα μου για το αστερακι....πολυ με συγκινει!!Στο ειχα ξαναπει νομιζω...πιο παλια!!

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Δεν εχω διαβασει καμια σελιδα,ουτε ξερω τιποτα για κανεναν...αλλα αυτο μου εχεις γραψει κοπελα μου για το αστερακι....πολυ με συγκινει!!Στο ειχα ξαναπει νομιζω...πιο παλια!!
Ax,αυτό το αστεράκι πόσο πολύ μας έχει παιδέψει..... :( Ελπίζω να είναι στο δρόμο και να μας φωτίσει την Τετάρτη που θα κάνω χοριακή! Μακάρι να μας φωτίσει γιατί αν δεν......, δεν ξέρω αν θα ξαναέχω λάμψη γενικότερα......

Κορίτσια, έχω πονους περόδου και τα έχω παίξει. Τίποτα από άλλα συμπτώματα. Αποφεύγω σελίδες που μιλάνε για συμπτώματα για να μην αγχωθώ περισσότερο. Με τον άντρα μου σήμερα είμαστε κάπως.....Αυτοί οι πόνοι μας έριξαν ψυχολογικά και λέμε να είμαστε προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Μαρτζι εχε πιστη... Κουκερ παρε κι εσυ πολλες δοσεις μωρουδοσκονης...φουυυ! Μαγδα μου! Μια χαρα ο γελαστος,εγινε 19 μηνων,θηλαζει ακομα,τρελαινεται για τα μεγαλα του αδερφια,ασε που ξεκινησε και σχολειο! Εσυ τι κανεις,καλη μου; κοριτσια μην το βαζετε κατω...να σας πω και κατι για να παρετε κουραγιο: φιλη μου που καταφερε να γινει μανα μετα απο 7 εξωσωματικες και 2 παρακολουθησεις φυσικου κυκλου,τωρα εμεινε εγκυος στο 2ο με φυσιολογικο τροπο!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ax,αυτό το αστεράκι πόσο πολύ μας έχει παιδέψει..... :( Ελπίζω να είναι στο δρόμο και να μας φωτίσει την Τετάρτη που θα κάνω χοριακή! Μακάρι να μας φωτίσει γιατί αν δεν......, δεν ξέρω αν θα ξαναέχω λάμψη γενικότερα......

Κορίτσια, έχω πονους περόδου και τα έχω παίξει. Τίποτα από άλλα συμπτώματα. Αποφεύγω σελίδες που μιλάνε για συμπτώματα για να μην αγχωθώ περισσότερο. Με τον άντρα μου σήμερα είμαστε κάπως.....Αυτοί οι πόνοι μας έριξαν ψυχολογικά και λέμε να είμαστε προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο.

Η αληθεια ειναι οτι μας ταλαιπωρουν λιγακι μεχρι να ερθουν,αλλα οταν ερχονται ειναι ολα μαγικα,φωτεινα,παραμυθενια!!!

Ευχομαι με το καλο, την Τεταρτη, μια χοριακαρα νααα!!!;)

Ποσο καιρο προσπαθεις?

jN12p3.png

Η αληθεια ειναι οτι μας ταλαιπωρουν λιγακι μεχρι να ερθουν,αλλα οταν ερχονται ειναι ολα μαγικα,φωτεινα,παραμυθενια!!!

Ευχομαι με το καλο, την Τεταρτη, μια χοριακαρα νααα!!!;)

Ποσο καιρο προσπαθεις?

5 ολοκληρα χρονάκια! Ταλαιπωρία στο φουλ!!! Εσύ; ευχαρστώ για την ευχή. Μακάρι....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

5 ολοκληρα χρονάκια! Ταλαιπωρία στο φουλ!!! Εσύ; ευχαρστώ για την ευχή. Μακάρι....

Αααα....τοσο πολυ? :(

Τι σου λεει ο γιατρος σου??

Εγω ειμαι στην αρχη ακομα...μολις στον 3ο μηνα ελευθερων επαφων!!

Ευχομαι συντομα να μας πεις ευχαριστα,εχεις προτεραιοτητα!!!:D:D:D:D

jN12p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...