Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

τα δικά μου νέα: την παρασκευή είδαμε στον υπέρηχο 8 ωάρια και η οιστραδιόλη βρισκόταν στα 1450. Αύριο θα ξανακάνω υπέρηχο και οιστραδιόλη και μάλλον θα με κατεβάσουν την Τετάρτη για ωοληψία. Δόμνα την ίδια ώρα θα είμαστε στα χέρια των γιατρών μας κι όπως καταλαβαίνεις τα μωράκια μας θα έχουν την ίδια ακριβώς ηλικία!!! γιατί πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε.

Μακάρι κορίτσι μου γλυκό να μείνουμε μαζί έγκυες και να έχουν ακριβώς την ίδια ηλικία τα μωράκια μας..

Μακάρι να είναι και για τις δυο μας το τυχερό μας καλοκαίρι!

Φιλάκια σε όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ax καλε βλεπω μωρακια μωρακια πολλα μωλάκια!!!!

Η Παναγιά μαζι σας να ειναι!!! όλα ειναι τελεια !!! Ολα θα πάνε καλά:):):)

Εγω ξανα εκανα καμπυλη ζαχαρου όλα καλά τελικα (πιθανον)εχω μονο ζαχαρο κυησης θα κανω και υστεροσκοπηση και απο Σεπ ή Οκτ ξανα στον αγωνα για ευχαριστα πραγματα;):):)

Θα μπω να μαθω ευχαριστα νεακια!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Ήρθα κι εγώ και εκτός από μένα αυτή τη στιγμή είναι στην παρέα σας τα 3 και μοναδικά Δομνινάκια που φτάσανε σε βλαστοκύστες και που αποφασίσαμε να βάλουμε στην κοιλίτσα μου...

Δυστυχώς το πρόβλημα του σπέρματος δεν λύθηκε κορίτσια και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα από το γεγονός ότι τελικά προχωρήσανε μόνο αυτά τα 3 εμβρυάκια..

Να πω ότι δεν στενοχωρήθηκα; θα πω ψέματα και δεν το θέλω.. ναι, στενοχωρήθηκα γιατί πάλι στο μηδέν είμαστε χωρίς ούτε ένα έμβρυο στην κατάψυξη για μελλοντική χρήση..

Βέβαια τα πράγματα θα μπορούσε να είναι χειρότερα - να μην επιβίωνε κανένα έμβρυο και έτσι σταματάω εδώ την γκρίνια..

Όλα πήγαν καλά στην τοποθέτηση, ο γιατρός είναι αισιόδοξος και χοριακή την άλλη Παρασκευή 3 Αυγούστου..

Από τώρα και μέχρι την άλλη Παρασκευή ξεχνάω το γεγονός και το ίδιο θέλω να κάνετε κι εσείς..

Εύχομαι και προσεύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους αυτή τη φορά..

Σας ευχαριστώ που πιστεύετε σε μένα και στα Δομνινάκια και ξέρω πως ότι μου λέτε είναι βγαλμένα από την καρδιά σας..

Μάρτζι μου εύχομαι να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Μπήκα να σας ενημερώσω για τη Margi μας. Έκανε χθες την ωοληψία, πήγαν όλα πολύ καλά, της πήραν 8 ωάρια και σήμερα την ενημέρωσαν ότι γονιμοποιήθηκαν 2 τα οποία και θα παραλάβει αύριο το πρωί.

Με το καλό λοιπόν να παραλάβει κι αυτή τα εμβρυάκια της και σε δυο βδομάδες να έχουμε και από αυτήν χαρές!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου μεσα απο την καρδια μου να πάνε όλα τελεια!!!! Η θετικη μου σκεψη θα ειναι μαζι σας!!! Η Αγια Αννα που γιορταζε εχθες και η Αγια Παρασκευη που γιορταζει σημερα να ειναι μαζί σας!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

θετικη σκεψη κ απο μενα ολα να πανε καλα κ να γεμισουν οι αγκαλιεσ σασ μωρακια:D

κ για να πω κατι να ξεχαστουμε οπωσ θελει κ η Δομνα εκανα κατι ορμονικεσ εξατεσεισ λογο ανομαλησ περιοδου κ εδειξε αυξημενη προλακτινη:? 60 μοναδεσ....εσεισ που ειστε εξπερ σε αυτα τι λετε ,ειναι κακο?!

θα παω να τισ δειξω κ στον ανδοκρινολογο καπια στιγμη γιατι λογο δουλειασ δεν προλαβαινω!

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

θετικη σκεψη κ απο μενα ολα να πανε καλα κ να γεμισουν οι αγκαλιεσ σασ μωρακια:D

κ για να πω κατι να ξεχαστουμε οπωσ θελει κ η Δομνα εκανα κατι ορμονικεσ εξατεσεισ λογο ανομαλησ περιοδου κ εδειξε αυξημενη προλακτινη:? 60 μοναδεσ....εσεισ που ειστε εξπερ σε αυτα τι λετε ,ειναι κακο?!

θα παω να τισ δειξω κ στον ανδοκρινολογο καπια στιγμη γιατι λογο δουλειασ δεν προλαβαινω!

Κοριτσάκι μου αν είναι μόνο 60 μονάδες δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Άλλωστε να ξέρεις ότι οι ορμόνες παίζουν από κύκλο σε κύκλο.. Μπορεί τον ερχόμενο μήνα αν κάνεις επαναληπτική να δείξει την φυσιολογική τιμή.

Το ίδιο είχαμε πάθει και με τον άνδρα μου. Όταν πρωτοέκανε τις ορμονικές εξετάσεις μια τιμή ήταν διπλάσια από το κανονικό και αυτό σήμαινε κάτι άσχημο.. Ο γιατρός μας έγραψε να κάνει μαγνητική αλλά προτού την κάνει του είπα να κάνουμε μια επαναληπτική να δούμε που κυμαίνεται η ορμόνη. Πράγματι κάναμε όχι μια αλλά τρεις επαναληπτικές και η ορμόνη είχε επανέλθει στα φυσιολογικά επίπεδα.. Άρα παίζει να ήταν και λάθος του εργαστηρίου..

L2qIp2.png

εχεισ δικιο δομνα μου κ σε ευχαριστω

καθε μηνα η περιοδοσ μου ειναι μια εκπληξη:confused: ιδικα ανοιξη τρελενετε!

τη δευτερα παω για υπερηχο κοιλιασ προληπτικο εκλεισα κ με γυναικολογο ραντεβου να μου γραψει τεστ παπ κ για υπερηχο στηθουσ, καθε χρονο κανω γιατι ποτε δε ξερεισ!

φιλια κ καλο σ/κ σε μικρουσ κ μεγαλουσ:tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Λιγες μερες ελειψα, και απ'οτι ειδα πολλα θαυματακια εγιναν στο παρεακι μας.Δομνινα και μαρτζι μου,σας ευχομαι μεσα απο την καρδια μου,να ζησετε τον πιο χαρουμενο Αυγουστο στη ζωη σας,κι εμεις θα ειμαστε εδω να μοιραστουμε τη χαρα σας!!!!

Θα περιμενουμε νεα σας,σας φιλω ολες γλυκα.

Μαγδα και Θενα,καλα αποτελεσματα και σε εσας κι οτι επιθυμειτε!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Να' μαι κι εγώ που ελπίζω να είμαι διπλή ή (γιατί όχι;;) και τριπλή αυτή τη στιγμή που σας μιλάω. Δύο εμβρυάκια μπήκαν μέσα μου την Παρασκευή και ελπίζω να είναι ακόμη στη θέση τους και να μην με εγκατέλειψαν. Σας ευχαριστώ για τις ευχές! Σας φιλώ όλες. Την επόμενη Τετάρτη θα ξέρουμε......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Margi μου μακαρι κουκλιτσα μου,να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα την Τεταρτη.Θα σε σκεφτομαι και θα προσευχομαι για σενα.Να προσεχεις τον εαυτο σου σε παρακαλω,φιλια πολλα!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μαρτζυ μου και εγω σε σκεφτομαι και προσευχομαι για εσενα και την Δομνινα μας!!!! Φιλάκια να προσεχετε!!!!!

Θενα μου η προλακτινη κανει σκαμπανεβασματα και επηρεαζει την περιοδο!!! Την εξεταση την κανουμε πρωι και νηστικοι!!!!

Μανου μου ολα καλά???

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Λοιπόν, είμαι κι εγώ ολίγον έγκυος.. 47 η χοριακή..

Βλέπετε επειδή φεύγω το Σάββατο σε διακοπές και ήθελα να έχω το αποτέλεσμα από το ίδιο μικροβιολογικό εργαστήριο σε περίπτωση που έβγαινε θετικό, μίλησα με το γιατρό προχθές και μου επέτρεψε να την κάνω σήμερα (μιας και βάλαμε βλαστοκύστες)...

Έτσι πριν από λίγο πήρα τηλέφωνο και άκουσα το μαγικό νουμεράκι..

Ομολογώ ότι είμαι πολύ περισσότερο συγκρατημένη απ' ότι περίμενα αλλά όλες πολύ καλά ξέρετε ότι έχω καεί στο χυλό, οπότε οφείλω και με το παραπάνω να φυσάω και το γιαούρτι..

Σας παρακαλώ να είστε ιδιαίτερα συγκρατημένες με τους πανηγυρισμούς για μένα.. Ας πανηγυρίσουμε λίγο πιο έντονα το Σάββατο και μετά από Δευτέρα θα αρχίσουμε τους τρελλούς πανηγυρισμούς..

Μίλησα με το γιατρό και μου είπε ότι θα ηρεμήσω μόνο όταν το γεννήσω.. και έχει απόλυτα δίκιο..

Προς το παρόν ήρεμα, χαλαρά και συγκρατημένα..

Σας ευχαριστώ θερμά για όλες τις προσευχές και τις σκέψεις και θα ήθελα λίγη ακόμη μωρουδόσκονη παρακαλώ!

Σας φιλώ και σας αγαπώ όλες τόσο πολύ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...