Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Δομνα μου, στενοχωρήθηκα για την αδελφούλα σου, γιατί φαντάζομαι σε τι άσχημα κατάσταση είναι τώρα. Δωσ'της κουράγιο και πολλά φιλιά και από εμένα και εύχομαι τα αποτελέσματα της αμνιοπαρακέντησης να είναι τέλεια. Πόσο χρονών είναι η αδελφή σου;

Τα υπόλοιπα νέα σου είναι πάρα πολύ καλά. Αχ, μακάρι να πάνε όλα καλά.

Εμένα μου έιπαν από το κέντρο πως ανέβηκε πολύ η οιστραδιόλη και γιαυτό θα κατεβάσουμε τη δόση της gonal που παιρνω. Αυριο θα ξανακάνω οιστραδιόλη και υπέρηχο. Για να δούμε τι θα δούμε. Με προβληματίζει λίγο το ενδομήτριο γιατί σε τελευταίους υπερήχους ήταν αρκετά λεπτό. Ας πάνε όλα κατ' ευχήν!

Η αδερφούλα μου είναι μόλις 27 ετών.. Λογικά δεν θα είναι τίποτε αλλά αυτή η αγωνία τσακίζει κόκκαλα..

Μάρτζι μου είσαι σε καλά χέρια.. Μην ανησυχείς.. όλα θα πάνε τέλεια!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελα ρε, είναι όχι απλά μικρούλα αλλά πιπίνι! Τίποτα δεν θα είναι, αλλά αυτό που λες: πώς περνάνε αυτές οι μέρες!!!

Καληνύχτα, όνειρα γλυκά! ( Παρεμπιπτόντως, παρακαλώ κάθε βράδυ να μην βλέπω ή τουλάχιστον να μην θυμάμαι τα όνειρα που βλέπω, για να μην τα ερμηνεύω και αγχώνομαι)

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημέρα κορίτσια!!

Δομνα μου θα δεις που όλα θα πάνε καλά με την αδερφη σου απλα οι γιατροι ειναι λιγο πιο προστατευτικοί!!!!Καλα αποτελέσματα να εχει η αδερφούλα σου ειμαστε και συνομήλικες!!!

Δομνίνα μου καλα αποτελέσματα να εχεις και εσύ ειμαι σιγουρη πως θα εχετε πολλα πολλα αυγουλάκια!!! Θα μπω α μαθω νεάκια!!!

Μαρτζυ μου αγαπητη μου Μαρτζυ όλα πανε καλά!!! :):):) Ειμαι σιγουρη πώς θα εχουμε εναν χαρούμενο Αυγουστο!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Κουκλιτσες μου καλησπερα.Δομνινα μου ευχομαι να πανε ολα καλα για την αδερφουλα σου(αν και ειμαι σιγουρη πως δε θα ειναι κατι),να περασουν γρηγορα οι μερες,θα περιμενουμε νεα σου.Οσο για σενα πουλακι μου,καλη αρχη και κυριως καλα αποτελεσματα.

Μαρτζι μου,απ'οτι βλεπω και εσυ εισαι σε καλο δρομο,μακαρι το τελος του καλοκαιριου να κρυβει ευχαριστες εκπληξεις,για σενα,τη Δομνινα και τη Μαγδα!!Σας σκεφτομαι ολες πολυ και ευχομαι τα καλυτερα για εσας,φιλια πολλα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

7 αυγουλάκια μέχρι στιγμής, τα οποία είναι καλά! Οιστραδιόλη σήμερα στα 430. Συνεχίζω την ίδια δοσολογία και ελπίζω να τα καταφερουν και τα 7, μπας και γονιμοποιήσουμε 2-3!!!

Δόμνα γερά!

Μάγδα, δεν σε είχα για τόσο μικρή. Ζηλεύω!!!Ηθελα να είμαι κι εγώ 27. Τότε ήμουν τόσο ανέμελη! Εσύ κοριτσάκι μου μπήκες από νωρίς στα βάσανα απόκτησης παιδιού. Μακάρι να μείνεις σύντομα. Να μην φοβάσαι. Εχεις πολύ χρόνο μπροστά σου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

7 αυγουλάκια μέχρι στιγμής, τα οποία είναι καλά! Οιστραδιόλη σήμερα στα 430. Συνεχίζω την ίδια δοσολογία και ελπίζω να τα καταφερουν και τα 7, μπας και γονιμοποιήσουμε 2-3!!!

Δόμνα γερά!

Μάγδα, δεν σε είχα για τόσο μικρή. Ζηλεύω!!!Ηθελα να είμαι κι εγώ 27. Τότε ήμουν τόσο ανέμελη! Εσύ κοριτσάκι μου μπήκες από νωρίς στα βάσανα απόκτησης παιδιού. Μακάρι να μείνεις σύντομα. Να μην φοβάσαι. Εχεις πολύ χρόνο μπροστά σου!

Margi μου το νούμερο 7 είναι μια χαρά.. Θέλουμε λίγα και καλά.. Θα τα καταφέρουν και τα 7, θα το δεις..

Μακάρι βρε κορίτσια να έχουμε ευχάριστα νέα για όλες μας..

L2qIp2.png

Μακάρι βρε Δομνίνα μου να προχωρήσουν! Ακούω για κορίτσια με 11 που γονιμοποιούνται τα πέντε και αγχώνομαι λίγο! Θα μπορέσουν να μου πάρουν τόσα; Και θα γονιμοποιηθούν 2-3 για να μπορέσουμε να έχουμε ελπίδες;

Στον ύπνο μου χθες έβλεπα πως ξανάκανα εξωμήτριο και πλάνταξα στο κλάμα. Ξύπνησα με λυγμούς λέμε. Μάλλον το υποσυνείδητο κάνει πόλεμο στην προοπτική μιας νέας εγκυμοσύνης. Νόμιζα το είχα ξεπεράσει, αλλά όσο να' ναι ο φόβος καλά κρατεί!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοριτσάκια μου γλυκά..

Και ο τυχερός μου αριθμός.. το 13!!!

Ναι, καλά διαβάσατε.. έχουμε 13 ωαριάκια... Αύριο είναι η μεγάλη μέρα για να δούμε τι κάναμε..

Ο γιατρός μου είπε ότι θα είναι ευχαριστημένος αν τελικά (λόγω του σπέρματος) καταφέρουμε και έχουμε 6 με 7 πολύ καλά έμβρυα..

Εις αύριον τα σπουδαία λοιπόν.. Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Μακάρι βρε Δομνίνα μου να προχωρήσουν! Ακούω για κορίτσια με 11 που γονιμοποιούνται τα πέντε και αγχώνομαι λίγο! Θα μπορέσουν να μου πάρουν τόσα; Και θα γονιμοποιηθούν 2-3 για να μπορέσουμε να έχουμε ελπίδες;

Στον ύπνο μου χθες έβλεπα πως ξανάκανα εξωμήτριο και πλάνταξα στο κλάμα. Ξύπνησα με λυγμούς λέμε. Μάλλον το υποσυνείδητο κάνει πόλεμο στην προοπτική μιας νέας εγκυμοσύνης. Νόμιζα το είχα ξεπεράσει, αλλά όσο να' ναι ο φόβος καλά κρατεί!

Να μην αγχώνεσαι καθόλου.. Υπάρχουν και κοπέλες που κάνουν 5 και γονιμοποιούνται και τα 5! Μην σκέφτεσαι τίποτε και κανέναν.. Επικεντρώσου στη δική σου προσπάθεια και να δεις που πολύ σύντομα θα τελειώσουν όλα και θα έχεις ένα τέλειο αποτέλεσμα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας!

Σήμερα έχω 2 ευχάριστα νέα να μοιραστώ μαζί σας!

Τα αποτελέσματα της αδερφούλας μου βγήκαν χθες και είναι πεντακάθαρα!! Το αγοράκι μας είναι υγιέστατο και η αδερφούλα μου ηρέμησε! Τώρα μπορούμε να περιμένουμε όλοι όλο χαρά την έλευσή του..

Και το δεύτερο καλό νέο είναι ότι από τα 13 ωάρια που πήραμε χθες, τα 12 ήταν ώριμα και γονιμοποιήθηκαν τα 8! Πρωτοφανές νούμερο αυτό για μας... Έτσι θα τα αφήσουμε να πάνε βλαστοκύστες και θα είμαι ευχαριστημένη κορίτσια αν έχουμε έστω 4 ή 5 καλές βλαστοκύστες.. Θα μιλήσω με την εμβρυολόγο τη Δευτέρα για να δούμε την εξέλιξη και αν όλα πάνε καλά εμβρυομεταφορά την Τετάρτη!

Κορίτσια μου άλλο ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο!

Σας αγαπώ όλες, σας το είπα; Δεν σας το είπα!

L2qIp2.png

Αχ, μπράβο Δομνίνα! Χαίρομαι πολύ με τα νέα σου. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά με το μωράκι της αδελφής σου. Αντε, να το υποδεχτείτε με το καλό!

Οσο για σένα πιστεύω πως αυτή τη φορά θα πάνε όλα καλά! Να σε ρωτήσω κάτι που δεν κατάλαβα : η δότρια είναι κάποια γνωστή σου ή άγνωστη; Αυτή η διαδικασία ακολουθείται γενικώς με τις δότριες; Γιατί εγώ νόμιζα πως είναι κατεψυγμένα τα ωάρια/σπερματοζωάρια του κάθε δότη!!! Sorry που ρωτάω τέτοιες λεπτομέρειες. Αν θες μου λες.

Πάντως αυτή τη φορά οι συνθήκες είναι ιδανικές! Σε ακούω και πολύ ευδιαθετη οπότε πιστεύω πως θα έχουμε αποτέλεσμα θετικο. Να δεις που αυτό θα είναι το τυχερό σου καλοκαίρι

Α, κι εμείς σε αγαπάμε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

τα δικά μου νέα: την παρασκευή είδαμε στον υπέρηχο 8 ωάρια και η οιστραδιόλη βρισκόταν στα 1450. Αύριο θα ξανακάνω υπέρηχο και οιστραδιόλη και μάλλον θα με κατεβάσουν την Τετάρτη για ωοληψία. Δόμνα την ίδια ώρα θα είμαστε στα χέρια των γιατρών μας κι όπως καταλαβαίνεις τα μωράκια μας θα έχουν την ίδια ακριβώς ηλικία!!! γιατί πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αχ, μπράβο Δομνίνα! Χαίρομαι πολύ με τα νέα σου. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά με το μωράκι της αδελφής σου. Αντε, να το υποδεχτείτε με το καλό!

Οσο για σένα πιστεύω πως αυτή τη φορά θα πάνε όλα καλά! Να σε ρωτήσω κάτι που δεν κατάλαβα : η δότρια είναι κάποια γνωστή σου ή άγνωστη; Αυτή η διαδικασία ακολουθείται γενικώς με τις δότριες; Γιατί εγώ νόμιζα πως είναι κατεψυγμένα τα ωάρια/σπερματοζωάρια του κάθε δότη!!! Sorry που ρωτάω τέτοιες λεπτομέρειες. Αν θες μου λες.

Πάντως αυτή τη φορά οι συνθήκες είναι ιδανικές! Σε ακούω και πολύ ευδιαθετη οπότε πιστεύω πως θα έχουμε αποτέλεσμα θετικο. Να δεις που αυτό θα είναι το τυχερό σου καλοκαίρι

Α, κι εμείς σε αγαπάμε!

Κορίτσι μου γλυκό,

Η δότρια δεν επιτρέπεται να είναι γνωστή στη λήπτρια για να μην δημιουργηθούν θέματα ηθικής μεταξύ τους.. Αν είχα κοπέλα που ήθελε να δώσει ωάρια για λογαριασμό μου τα δικά της ωάρια θα τα έπαιρνε μια ξένη κοπέλα και εγώ θα έπαιρνα ωάρια από ξένη δότρια. Το κάνουν αυτό για να μην υπάρχει καμία περίπτωση να είναι γνωστές οι δότριες μεταξύ τους..

Αυτή είναι η διαδικασία που ακολουθείται όταν πρόκειται για δότριες ωαρίων. Όταν πρόκειται για δότη σπέρματος τότε το σπέρμα είναι κατεψυγμένο..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...