Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσια!!!

Μαρτζυ μου να σου ευχηθω καλή επιτυχία χαλαρωσε και όλα θα πάνε καλα:):):)

Δομνινα μου μη φοβάσαι τπτ!!! οταν βρεις τη δυναμη προχωρα !!! Αφου εχουμε τη υγεια μας όλα τα αλλα θα φτιαξουν!!!!

Εγω ειμαι καλα περιμενω τηλ για να κανω υστεροσκοπιση και λαπαροσκοπηση αρχες Αυγ!!!!

Θενα μου καλή δυναμη με την δουλεια σου!!!

Μανου μου εχεις την αγαπη μου!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θένα! Επιτέλους εμφανίστηκες!

Μάγδα!!!Επιτέλους εμφανίστηκες κι εσύ!!!

Κοριτσάκια μου, πολύ χάρηκα που μας γράψατε! Θένα, υπομονή! Το οικονομικό μάς έχει λυγίσει όλους. Οσο σκέφτομαι πόσα λεφτά θα δώσω για την εξωσωμ και ότι μετά θα μείνω ταπί και ψύχραιμη με πιάνει απελπισία. Τουλάχιστον να έχω κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Ελπίζω να σε ειδοποιήσουν γρήγορα απο το δήμο.

Μάγδα, κι εσύ κουράστηκες πολύ βρε κορίτσι μου. Μαζί ξεκινήσαμε και ακόμη το παλεύουμε. Κι εσύ Δόμνα μου, γλυκό μου κορίτσι. Μακάρι να τελείωσει το Καλοκαίρι μς όμορφα νέα και από τις τρεις μας!!!

Τα νέα μου. Πήγα για υπέρηχο, όλα καλά. Μόλις αδιαθετήσω, ξεκινάω....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Αδιαθέτησα και ξεκινάω από σήμερα το απόγευμα τις ενέσεις. Αρχικά με daronda και μετά gonal και menopur. Το ταξίδι ξεκινά. Μακάρι να βρούμε τον κρυμμένο για τόσα χρόνια τώρα "θησαυρό" μας. Ξέρω ότι με σκέφτεστε....Μακάρι να σας έχω καλά νέα. Μέχρι 10 Αυγούστου πιστεύω θα ξέρουμε.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αδιαθέτησα και ξεκινάω από σήμερα το απόγευμα τις ενέσεις. Αρχικά με daronda και μετά gonal και menopur. Το ταξίδι ξεκινά. Μακάρι να βρούμε τον κρυμμένο για τόσα χρόνια τώρα "θησαυρό" μας. Ξέρω ότι με σκέφτεστε....Μακάρι να σας έχω καλά νέα. Μέχρι 10 Αυγούστου πιστεύω θα ξέρουμε.....

Καλή αρχή κοριτσάκι και με ένα ευτυχισμένο και αίσιο τέλος.. Βγάλε από το μυαλό σου την οποιαδήποτε αμφιβολία και ανησυχία και να σκέφτεσαι μόνο το αποτέλεσμα.. Είμαι μαζί σου.. Μη διστάσεις οτιδήποτε χρειαστείς να με πάρεις τηλέφωνο..

Εγώ αυτό το σβκ σκοπεύω να λιώσω στην παραλία.. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να είναι τα τελευταία μπάνια που θα κάνω για φέτος και θέλω να το ευχαριστηθώ όσο περισσότερο γίνεται. Για μένα δεν νοείται καλοκαίρι χωρίς θαλασσινά μπάνια..

Την Τρίτη έχω ραντεβού για υπέρηχο για να μετρήσουμε το ενδομήτριο και πολύ πιθανόν να μάθω και τη μέρα της ωοληψίας ... Κι εγώ καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ξέρω μέχρι τις 10 Αυγούστου..

Μάρτζι μας καλή μας επιτυχία κοριτσάρα μου!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Κουκλιτσες μου καλημερα και καλη βδομαδα,σας ευχομαι ολοψυχα το φετινο καλοκαιρι να εχεις πολλες εγκυμοσυνες,που θα φερουν στον κοσμο γερα μωρακια.Καλη αρχη και καλα αποτελεσματα σε ολες σας,σας φιλω και σας σκεφτομαι συνεχεια!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Από χθες το βράδυ ξεκίνησα gonal kai menopur. 3 ενέσεις χτυπάω κάθε απόγευμα στις 8. Αυριο το πρωί θα πάω για μέτρηση οιστραδιόλης. Για να δούμε.

Εν τω μεταξύ το Σάββατο είμαι καλεσμένη σε ένα γάμο, στον οποίο πρέπει να πάω οπωσδήποτε ( κουμπάρος γαρ) και είναι 2 ώρες ταξίδι. Θα πάρω και τις ενέσεις μαζί και σκεφτόμαστε με τον άντρα μου να φύγουμε κατά τις 8 παρά να πάμε κάπου με το αμάξι για να μπορέσω να τις κάνω. Ουφ, που έτυχε κι αυτό τώρα;

Μανού, ευχαριστούμε για τις ευχές. Για πες, ρε κορίτσι, εσείς τελικά τι κάνετε με το θέμα νέου μωρού; Τι αποφασίσατε;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Εγω κουκλιτσα μου,το εχω αφησει πια πισω μου το θεμα.Μονο αν ερθει απο μονο του(πραγμα που δεν το πιστευω πια).Νιωθω οτι εχω μεγαλωσει,κι εγω κι η κορη μου.Εχουμε μπει πια σε αλλη φαση,σε λιγο θα παιρνουμε σερβιετες,μιλαμε για το μελλον της και θα την κυνηγανε αγορακια,δε νομιζω οτι ειμαι σε θεση,να γυρισω στις πανες.Οποτε μονο αν γινει το θαυμα ή τι να πω,αν αλλαξω γνωμη ξαφνικα......δεν πειραζει ομως,μου φτανει η κοριτσαρα μου.Να ειναι εκεινη καλα,και να εχουμε και εμεις την υγεια μας.Να ξερετε ομως,οτι θα ειμαι εδω και θα χαιρομαι με τις χαρες σας!!!!!!:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Οπως νιώθετε εσείς ότι είναι καλύτερα για σας και για την κορούλα σας, Μανού μου. Μακάρι να γίνει το θαύμα εκεί που δεν το περιμένετε. Να δεις πως θα συνηθίσεις αμέσως τις πάνες. Αλλά είπαμε....ό,τι θέλει ο Θεός. Εσεις και το κοριτσάκι σας να είστε καλά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Γεια σας όμορφες φιλενάδες μου! Τι κάνετε;

Δομνα, έκανα σήμερα το πρωί εξέταση οιστραδιόλης. Μετά από 4 μέρες θεραπεία ( 2 με νταρόντα και άλλες δύο με daronda,gonal, menopur, έφτασε στα 364,9. Πώς σου φαίνεται; Περιμένω τώρα να με πάρουν άπό το κέντρο να μου δώσουν οδηγίες.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου γλυκά πολύ καλησπέρα σας..

Ξέρω ότι εξαφανίστηκα αλλά είχα σοβαρό λόγο.. Βλέπετε το σβκ ήμουν από το πρωί μέχρι το βράδυ στη θάλασσα και δεν ήθελα να γυρίσω σπίτι λέμε.. ήταν υπέροχα και ευτυχώς που έγινε έτσι διότι με τον καύσωνα δεν θα ανεχόμουν ούτε το δέρμα μου λέμε.. Ο άνδρας μου όμως που δεν είναι ιδιαίτερα φίλος της θάλασσας έκατσε σπίτι και εγώ εξέδραμα με φίλες μου και περάσαμε υπέροχα..

Χθες όμως φάγαμε ένα χοντρό πακέτο που μας ταρακούνησε αρκετά. Βλέπετε ήταν κανονισμένο χθες να κάνει η αδερφή μου την Β' επιπέδου και μετά κατευθείαν να πάει στο γιατρό της να τη δει. Η αδερφή μου μένει μόνιμα στην Πάτρα πια αλλά αποφάσισε να γεννήσει με τον δικό της γυναικολόγο εδώ στην Αθήνα και όχι στην Πάτρα. Έτσι συνδυάζει τις εξετάσεις με το ραντεβού στο γυναικολόγο της για να μην πηγαινοέρχεται συνέχεια..

Για να μη σας τα πολυλογώ στη Β' επιπέδου της βρήκαν δύο ευρήματα τα οποία σχετίζονται με το σύνδρομο Down και έκανε άμεσα χθες αμνιοπαρακέντηση για να εξαλείψουμε κάθε αμφιβολία και πιθανότητα να ισχύει όντως κάτι τέτοιο.

Η μικρή είναι τρομοκρατημένη και με το δίκιο της και από χθες και μέχρι την Παρασκευή θα μένει στο σπίτι μου γιατί δεν κάνει να κουνήσει και να μετακινηθεί. Αύριο θα πάμε να κάνουμε και ένα υπερηχογράφημα καρδιάς του εμβρύου για να αποκλείσουμε κάποια σύνδρομα και μετά θα περιμένουμε όλο αγωνία τα αποτελέσματα που λογικά θα βγουν Δευτέρα - Τρίτη..

Τα δικά μου νέα είναι καλά. Πήγα σήμερα και έκανα μέτρηση ενδομητρίου το οποίο το βρήκε ο γιατρός στο 9,6 και μου είπε ότι είναι τέλειο και πως είμαι έτοιμη. Η δότρια ανταποκρίνεται καλά στα φάρμακα και το πιθανότερο είναι ότι η ωοληψία θα γίνει Παρασκευή ή Σάββατο αλλά αυτό στα σίγουρα θα το ξέρουμε αύριο το βράδυ. Μετά αναλόγως του πόσα θα γονιμοποιηθούν και τι εξέλιξη θα έχουν θα αποφασίσουμε και πότε θα τα βάλουμε.

Το καλό της υπόθεσης είναι ότι επειδή ακριβώς τα ωάρια προέρχονται από δωρεά θα παίρνω πολύ λιγότερα φάρμακα..

Σας φιλώ πολύ και σας σκέφτομαι όλες!

L2qIp2.png

Γεια σας όμορφες φιλενάδες μου! Τι κάνετε;

Δομνα, έκανα σήμερα το πρωί εξέταση οιστραδιόλης. Μετά από 4 μέρες θεραπεία ( 2 με νταρόντα και άλλες δύο με daronda,gonal, menopur, έφτασε στα 364,9. Πώς σου φαίνεται; Περιμένω τώρα να με πάρουν άπό το κέντρο να μου δώσουν οδηγίες.

Για μόνο δυο μέρες ενέσεων με φάρμακα διέγερσης είναι πολύ καλά κοριτσάκι μου.. Νομίζω ότι έχεις μπει σε έναν πολύ καλό δρόμο... και εύχομαι ένα τέλειο αποτέλεσμα!

L2qIp2.png

Δομνα μου, στενοχωρήθηκα για την αδελφούλα σου, γιατί φαντάζομαι σε τι άσχημα κατάσταση είναι τώρα. Δωσ'της κουράγιο και πολλά φιλιά και από εμένα και εύχομαι τα αποτελέσματα της αμνιοπαρακέντησης να είναι τέλεια. Πόσο χρονών είναι η αδελφή σου;

Τα υπόλοιπα νέα σου είναι πάρα πολύ καλά. Αχ, μακάρι να πάνε όλα καλά.

Εμένα μου έιπαν από το κέντρο πως ανέβηκε πολύ η οιστραδιόλη και γιαυτό θα κατεβάσουμε τη δόση της gonal που παιρνω. Αυριο θα ξανακάνω οιστραδιόλη και υπέρηχο. Για να δούμε τι θα δούμε. Με προβληματίζει λίγο το ενδομήτριο γιατί σε τελευταίους υπερήχους ήταν αρκετά λεπτό. Ας πάνε όλα κατ' ευχήν!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...