Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια μου,πρωινη σημερα,γιατι ετοιμαζομαστε για ημερησια εκδρομη στην Αμμουλιανη.Σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια για το κοριτσακι μου,να ειστε ολες καλα και να ξερετε οτι περιμενω με αγωνια και χαρα να μιλαμε και για τα επιτευγματα των δικων σας παιδιων.

Δομνινα μου,ευχομαι κουκλα μου να πανε ολα καλα και να εχεις θετικα αποτελσματα,να ξερετε οτι πολυ σας εχω στο μυαλο,σας φιλω ολες γλυκα!!!:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Aμουλιανή;;; Ζηλεύω πολύ....Εχω μάθει ότι οι παραλίες είναι απλά....τέλειες! Ευχομαι να τα περάσετε καλά.

Δομνα, που θα πάτε διακοπές; Εγώ τις έκανα στο μέρος που ήμουν όλο τον Ιούνη. Η θάλασσα στα 5 λεπτά, καθαρή, ρηχή.....Παρέα είχα φανταστική. Ολο το απόγευμα θάλασσα και το βραδάκι για ποτό. Πέρασα τέλεια! Τώρα που είμαι σπίτι πάλι με έπιασαν τα ψυχολογικά μου. Με τσαντίζει και η μάνα μου που ώρες ώρες δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε. Οταν τελικά είσαι κοντά είτε με γονείς είτε με πεθερικα, χαζοπροβλήματα δημιουργούνται!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μάρτζι μου εμείς φέτος διακοπές θα κάνουμε στο σπίτι μας στο χωριό που βρίσκεται στους πρόποδες του Πηλίου. Το φτιάξαμε φέτος και νομίζω πως είναι καιρός να το απολαύσουμε.. Άλλωστε ελπίζω να μην είμαι σε θέση να κάνω και μακρινές αποστάσεις..

Μάνα είναι μόνο μια αλλά έχει κι αυτή τα ελαττώματά της... Προσπάθησε να μη δίνεις σημασία και να είσαι ήρεμη και χαλαρή για την προσπάθειά σου!

Μανού για την Αμμουλιανή έχω ακούσει τα καλύτερα. Είμαι σίγουρη πως θα περάσετε τέλεια!

L2qIp2.png

Δομνα μου, ελπίζω να είσαι σε τέτοια κατάστεση στις αρχές αυγούστου που να μην σου επιτρέπει να πας κάπου αλλού παρά μόνο στο σπιτάκι σου!!!

Τώρα για ηρεμία δεν θα το έλεγα. Μετανιώνω που δεν έκανα την προσπάθεια τον προηγούμενο μήνα που ήμουν τόσο ήρεμη και ξεαγχωμένη. Εδω,τι να πω! Αγχώνομαι με το παραμικρό, τσαντίζομαι με το οτιδήποτε, εκνευρίζομαι με ό,τι κι αν ακούω. Δεν με σηκώνει το κλιμα. Σήμερα ειδικά είμαι κάπως για δύο λόγους : α) έχω ψιλοενοχλήσεις εκεί κάτω και φοβάμαι μην με πιάσει καμια μυκητιάση

β) κλείνω ακριβώς 3 χρόνια από την μέρα που έκανα αφαίρεση εξωμητρίου. Τρία χρόνια προσπαθειών και ανεκπλήρωτων ονείρων.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Margi μου ελπίζω οι παλιοί σου γνώριμοι οι "μύκητες" να μην κάνουν την εμφάνισή τους και να προχωρήσεις ανενόχλητη στην προσπάθειά σου..

Όσον αφορά τη θλιβερή επέτειο... πολύ συχνά έχουμε τη συνήθεια να ταυτίζουμε τις διάφορες ημερομηνίες με καλά ή άσχημα γεγονότα που μας συνέβησαν.. Στις 27 Ιουνίου πέρισυ εγώ προχώρησα στη δεύτερη απόξεση και φέτος στις 28 Ιουλίου που εκεί κοντά λογικά θα περιμένω αποτελέσματα χοριακής κλείνει ένας χρόνος από το θάνατο της μητέρας μου..

Δεν στέκομαι όμως εκεί κοριτσάκι μου.. Αφού έχω κάνει το πρόγραμμά μου και έχω πάρει τις αποφάσεις μου θα το παλέψω.. Δεν θα αφήσω οτιδήποτε δυσάρεστο να με επηρεάσει..

Κλείσε λοιπόν κι εσύ τα αυτιά σου και μη δίνεις καμία σημασία σε ότι κι αν σου λένε σε οτιδήποτε κι αν σε εκνευρίζει... μόνο έτσι θα μπορέσεις να είσαι ήρεμη και απερίσπαστη..

Σε φιλώ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Κουκλιτσες μου καλημερα.Ηταν οντως τελεια στην Αμμουλιανη και πολυ το ευχαριστηθηκαμε,κυριως η κορη μου,που σιγουρα χρειαζοταν ενα μικρο διαλειμμα απο το διαβασμα.Το καταευχαριστηθηκε,λεπια κοντεψε να βγαλει,δε βγηκε απο το νερο.

Τωρα οσον αφορα εσενα Δομνινα μου,μακαρι να εχουν ερθει τα πραγματα,που να μη πρεπει να κανεις βημα και να απολαυσεις τις διακοπες στο σπιτακι σας,που με τοσο κοπο και χαρα φτιαξατε.

Μαρτζι μου θα συμφωνησω απολυτα με τη Δομνινα,καταρχην σιγουρα ειναι καπως να εισαι ειτε με γονεις,ειτε με πεθερικα,απο τη στιγμη που εχουμε μαθει να ζουμε μονοι μας.Για αυτον ακριβως το λογο που και που θα πρεπει να κλεινουμε τα ματια και τα αυτια μας,και να μη δινουμε σημασια στο καθετι που γινεται,μονο ετσι θα τη βγαλουμε καθαρη.

Επισης σε καταλαβαινω απολυτα,οταν μιλας για θλιβερες επετειους και τα σχετικα,τις προαλλες εζησα μια παρομοια στιγμη,σκεφτομουν πως αν ολα ειχα παει καλα,αυτη τη στιγμη θα ειχα 3 παιδακια,σε κοντινες σχετικα ηλικιες,αν σκεφτει κανεις,οτι μετα την κορη μου το 2001,τα αλλα δυο τα εχασα μεχρι το καλοκαιρι του 2004,να τρεχουν γυρω μου και να μου χαριζουν ευτυχια.Ευτυχως ομως μου περασε γρηγορα,και εχει απολυτο δικιο η Δομνινα,θα πρεπει να κοιτας μροστα και παντα με τις καλυτερες θετικες σκεψεις.Σας φιλω πολυ πολυ!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ναι, βρε κορίτσια, έχετε δίκιο. Δεν κάνει να τα θυμόμαστε αυτά. Αλλά σάμπως το θέλουμε;; Ασυναίσθητα γίνεται όλο αυτό.....Πού θα πάει, θα έρθει κάποια χρονιά η 4η Ιουλίου και θα είναι μια απλή συ΄νηθισμένη μέρα για μένα.

Οσο για τους μύκητες, δεν ξέρω. Εχω ψιλοενοχλήσεις, αλλά δεν νομίζω να είναι μύκητες, γιατί δεν έχω άσπρα υγρά όπως όταν έχω μυκητες. Ελπίζω να ηρεμήσω. Βάζω μια αλοιφούλα και ελπίζω να περάσει!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κορίτσια, πήρα τηλ΄στο κέντρο σήμερα και μού είπαν πως αν δεν αδιαθεήσω ως τις 16 Ιουλίου, δεν θα μπορέσω να κάνω εξωσωμ μιας και κλείνουν για τον Αυγουστο. Οπότε ελπίζω όπως τα τελευταία 3 χρόνια, έτσι και αυτό το μήνα να είναι συνεπής η "κυρία" στο ραντεβού της, αλλιώς χάνω το μήνα!

Δομνα, θα κάνω γκόναλ και κάτι κορίτσια εδώ απόρησαν που δεν μου έδωσαν "πένα". Το είπα στην αδελφή μου που κι αυτή ακολούθησε την ίδια διαδικασία (θυμάσαι;) και δεν ήξερε τι είναι πένα. Τα κορίτσια αυτά όμως συνεχίζουν να επιμένουν πως πρέπει να την προμηθευτώ εγκάιρως και να ρωτήσω στο κέντρο. Τι στα κομμάτια είναι αυτή η πένα; Ξέρεις;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κορίτσια, πήρα τηλ΄στο κέντρο σήμερα και μού είπαν πως αν δεν αδιαθεήσω ως τις 16 Ιουλίου, δεν θα μπορέσω να κάνω εξωσωμ μιας και κλείνουν για τον Αυγουστο. Οπότε ελπίζω όπως τα τελευταία 3 χρόνια, έτσι και αυτό το μήνα να είναι συνεπής η "κυρία" στο ραντεβού της, αλλιώς χάνω το μήνα!

Δομνα, θα κάνω γκόναλ και κάτι κορίτσια εδώ απόρησαν που δεν μου έδωσαν "πένα". Το είπα στην αδελφή μου που κι αυτή ακολούθησε την ίδια διαδικασία (θυμάσαι;) και δεν ήξερε τι είναι πένα. Τα κορίτσια αυτά όμως συνεχίζουν να επιμένουν πως πρέπει να την προμηθευτώ εγκάιρως και να ρωτήσω στο κέντρο. Τι στα κομμάτια είναι αυτή η πένα; Ξέρεις;;;

Η πένα είναι η συσκευή με την οποία γίνεται η χορήγηση της ένεσης. Το συγκεκριμένο φάρμακο βρίσκεται σε φιαλίδιο το οποίο μπαίνει σε συγκεκριμένη συσκευή χορήγησης με την οποία διοχετεύεται κατευθείαν στον οργανισμό η δοσολογία που σου ορίζει κάθε φορά ο γιατρός σου. Υπάρχει για δική σου ευκολία μιας και διαφορετικά, σε περίπτωση που δεν έχεις την πένα θα πρέπει να κάνεις αναρρόφηση του υγρού με άλλη βελόνα και μετά να κάνεις την ένεση. Το πρόβλημα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι το φιαλίδιο θα παραμένει ανοιχτό και δεν κάνει.. Οπότε το σωστό είναι να σε προμηθεύσει το κέντρο με πένα ή έστω κάποιο φαρμακείο να σου φέρει μια.

Τον ίδιο τρόπο χορήγησης έχει και η Puregon την οποία έκανα εγώ αλλά δε νομίζω ότι η πένα της Puregon είναι ίδια με της Gonal. Αν σου πουν στο κέντρο ότι είναι ίδια πολύ ευχαρίστως να σου στείλω τη δικιά μου..

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Δομνα μου, η πένα είναι κάτι σαν "στιλό' που γράφει πάνω τα γραμμάρια; Αν είναι αυτή, την έχει μέσα το κουτί με τις gonal των 900! Αυτή θα είναι γιατί το κουτί γράφει απ' έξω "ενέσιμο διάλυμα σε προγεμισμένη συακευή τύπου πένας". Η αδελ΄φή μου σήμερα που ττην ξαναρώτησα είπε πως οι γκοναλ των 1200 που χρησιμοποίησε αυτή δεν είχαν πένα, αλλά είχαν όλες τις ενέσεις και της ήταν πολύ εύκολο. Ξέρω κι εγώ;;Δύσκολα και περίεργα πράγματα όλα αυτα.

Δόμνα μου, τέλειωσαν τα ψέματα....μπαίνω στον χορό και ελπιζω να τα καταφέρω. Εσύ τώρα σε τι κατάσταση είσαι; Αν θες μας λες, κοριτσάκι μου. Ξέρω ότι δεν θες να το πολυσυζητάς, οπότε δεν πειράζει....

Αύριο το πρωι έχω ραντεβού με τη γυναικολόγο εδώ στα Γιάννενα για να κάνω τον υπέρηχο να δούμε μην τυχόν και υπάρχει κάποια κύστη. Πιστεύω θα αδιαθετήσω μέχρι 16 γιατί ξεκίνησαν τα συμπτώματα, άρα μάλλον θα την προλάβω την προσπάθεια. Τα συναισθήματά μου; Ανάμεικτα : θλίψη από τη μια, ανυπομονησία από την άλλη. Χαρά αλλά και φόβος για το τι θα γίνει : πως θα είναι οι ενέσεις, θα ανταποκριθούν οι ωοθήκες, θα βγάλω ωάρια, θα γονιμοποιηθούν, θα πετύχει;;; Πω!πω!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Η πένα έχει μέσα το υγρό και βγάζεις όσο χρειάζεσαι; Αυτό έχει η gkonal που σου έλεγα πιο πάνω. Ενώ το άλλο κουτί που έχω που είναι των 1100 έχει το διάλυμα μόνο του και 16 ενέσεις.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Margi μου ολα καλα να πανε κουκλιτσα μου,καλη επιτυχια,με θετικα αποτελεσματα στην προσπαθεια σου.Οσο για τα συναισθηματα σου ειναι λογικο να ειναι αναμεικτα και μπερδευμενα,για αυτο ομως ειμαστε κι εμεις εδω,για να σου λεμε μια καλη κουβεντα τη στιγμη που χρειαζεται.Να σκεφτεσαι θετικα,να ξερεις οτι σε σκεφτομαι πολυ και σενα και τα υπολοιπα κοριτσια και ευχομαι για σας τα καλυτερα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

γεια σασ κορεσ

εμεισ ολα καλα ,για λιγο μπηκα κ σασ αφυνω παω για υπνο

οταν μπορεσω θα σασ διαβασω λιγο κ θα πω νεακια μου

φιλια πολλα:D

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

να μαι παλι

κλεβω λιγο χρονο απο τα του σπιτιου

εχω κερο να σασ γραψω το ξερω κ λυπαμε:oops::oops:

απλα δεν εβλεπα το λογο απ την αποψη οτι δεν ειχα κατι να πω!

η ρουτινα μου κ η καθημερινοτητα μου δεν μου αφυνε κ καμια πολυτελεια να το κανω ετσι κ αλλιοσ.

παρολ αυτα οταν μπορουσα σασ διαβαζα κ σασ σκεφτομουν:rolleyes: καποιεσ με βλεπετε κ στο φατσοβιβλιο οποτε δεν σασ πολυελειψα:tongue:

μαργκι σε πιο χωριο πασ? μαζι περιμενουμε περιοδο ελπιζω να ερθει μονο σε μενα κ σε σενα σε 9 μηνεσ:tongue::rolleyes:....ολα καλα θα πανε μη σχεφτεσε τα παλια αλοστε γι αυτο συνεχιζεισ για κατι περισσοτερο κ καλυτερο κ παντα ελπιζουμε γι αυτο προχοραμαι για να το συναντισουμε;)

δομνα το ιδιο υσχιει κ για σενα αν κ εσυ δεν χρειαζεσε τα λογια μου μιασ κ εισαι υπερ θετικοσ ανθρωποσ:tongue::tongue:

μανουυυυ η κορη σου ειναι ο θυσαυροσ σου κ αυτο φαινεται καθε φορα που μηλασ γι αυτην! καμια φορα τα μοναχοπαιδια ειναι πολιο τυχερα αφου εχουν ολη την αγαπη κ τα χρηματα:tongue: φυσικα για οτι καλυτερο αρκει να ειναι δεκτικα κ οπωσ ακουω το κατερινακι ειναι κ πολυ μαλιστα!

τα νεα τα δικα μασ τωρα

τα παιδακια μου δοξα το θεο ειναι καλα ο ιασονακοσ αρχιζει μηλαει κ εχει ΠΟΛΥ πλακα λεμε:D:D:D:D γελαω ολη μερα μαζι του με το πωσ τα λεει κ αυτοσ το καταλαβαινει κ γελαει:tongue:

απο θαλασσα πηγαινουμε καθε κυριακη χωρισ εξερεσεισ απο τον ιουνιο αφου φετοσ για πρωτη φορα μετα απο 10+ χρονια δεν θα παμε λογο οικονομικων:cry::cry:

τον μαρτη επιασα μια δουλεια σε ενα τσιπουραδικο σε ενα χωριο πηγαινα 11,5 το πρωι μεχρι 5,5 το απογευμα καλα ηταν αλλα σταματησα τυχαια καποσ γιατι ειπα στην αφεντικινα οτι με πηραν στον δημο μασ με πενταμηνη συμβαση κ αυτη στραβοσε που θα εφευγα κ δεν με επερνε τηλεφωνο για να παω.....τωρα ακομα περιμαινω το τηλεφωνο για να αρχισω στο δημο(γενικων καθηκοντων) ειπαν οτι απο δευτερα ισωσ...για να δουμε....

μεχρι τοτε δεν εχω μια στη τσεπη μου!

αυτα τα λιγα απο μασ οταν μπορεσω θα ξανα μπω

φιλια σε ολεσ κ καλη επιτυχια μαργκι κ δομνα;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Η πένα έχει μέσα το υγρό και βγάζεις όσο χρειάζεσαι; Αυτό έχει η gkonal που σου έλεγα πιο πάνω. Ενώ το άλλο κουτί που έχω που είναι των 1100 έχει το διάλυμα μόνο του και 16 ενέσεις.

Κορίτσι μου γλυκό η πένα που έχω εγώ για τις Puregon είναι ακριβώς σαν πένα και μέσα τοποθετείς το κάθε φιαλίδιο, είτε αυτό είναι 300 μονάδων είτε 600 είτε 900 μονάδων..

Λογικά στην πένα που έχεις εσύ ταιριάζει και το φιαλίδιο των 1100 μονάδων..

Κοριτσάκι μου γλυκό, λογικό είναι να υπάρχουν ανάμεικτα συναισθήματα.. Κοίτα μόνο να διώξεις τη θλίψη, τη χαρά και την αισιοδοξία.. αυτά είναι τα απαραίτητα συστατικά για να πετύχει η προσπάθεια.

Εγώ είμαι καλά. Αισθάνομαι χαρούμενη, ανεβασμένη και αισιόδοξη και αυτό το οφείλω σε έναν πολύ καλό μου φίλο που με τη βοήθειά του μου έδωσε το σπρώξιμο που χρειαζόμουν.. Σκέφτομαι πια πολύ σοβαρά ότι εγώ θα την κάνω και αυτή την προσπάθεια. Αν πετύχει έχει καλώς.. Αν πάλι δεν πετύχει δεν πειράζει.. Η ζωή είναι ωραία και εγώ γερή και δυνατή.. Το πολύ πολύ να με λατρεύουν τα ανήψια μου.. Δεν είναι καθόλου λίγο και αυτό..

Καλή αρχή κοριτσάκι μου και καλά αποτελέσματα..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...