Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Αννούλα, μαύρα μάτια κάναμε βρε να σε δούμε! Ολα καλά; Μεγαλώνουν οι μικρές σου και τις καμαρώνεις! Μπράβο!

Βρε κορίτσια, η Θένα δεν έχει χαθεί πολύ τον τελευταίο καιρό; Πού να βρίσκεται και τι να κάνει μωρέ το κοριτσάκι μας; Επίσης πολλές απουσίες κάνει η Μάγδα. Που είσαι βρε. Εκανες πρεγκνυλ αυτό το μήνα; Πώς πήγε;

Δόμνα μου με την περίοδο του Ιουλη ξεκινάω. Υπολογίζω να μου έρθει στις 15 ιουλίου, άρα 25 περίπου εμβρυομεταφορά ( μακάρι να πάνε όλα καλά!) και μέχρι τον 15αυγουστο θα ξέρουμε!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρτζυ μου εδω ειμαι δεν μπαινω συχνα αλλα σας διαβάζω!!! Θα ειμαστε διπλα σου και θα τα λέμε!!!!

Δομνινα μου χαιρομαι που περασες ωραια στην Ρωμη!!! Μακαρι καποια στιγμη να παμε και εμεις!!!!

Εγω δεν εχω νεακια εκανα την ενεση αλλα δεν πηγε καλα!!! Τελικα μαλλον τον αλλο μηνα κανω λαπαροσκοπηση υστεροσκοπιση (περιμενω τηλ) και μετα θα ξερω εαν εχω καποιο προβλημα η οχι!! για να ηρεμισω επιτέλους!!

Μανου μου και Αννα μου σας στέλνω φιλάκια!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μαρτζυ μου εδω ειμαι δεν μπαινω συχνα αλλα σας διαβάζω!!! Θα ειμαστε διπλα σου και θα τα λέμε!!!!

Δομνινα μου χαιρομαι που περασες ωραια στην Ρωμη!!! Μακαρι καποια στιγμη να παμε και εμεις!!!!

Εγω δεν εχω νεακια εκανα την ενεση αλλα δεν πηγε καλα!!! Τελικα μαλλον τον αλλο μηνα κανω λαπαροσκοπηση υστεροσκοπιση (περιμενω τηλ) και μετα θα ξερω εαν εχω καποιο προβλημα η οχι!! για να ηρεμισω επιτέλους!!

Μανου μου και Αννα μου σας στέλνω φιλάκια!!!!

Επιτέλους μία παρουσία! Μπαίνω, δεν βλέπω κίνηση και βγαίνω....Μαγδα μου, να την κάνεις την υστεροσκόπηση να δεις αν συμβαίνει κάτι, αν και δεν το νομίζω! Ευχομαι να είναι όλα καλά! Εγώ περνάω αρκετά καλά εδώ. Καθε μέρα κάνω μπανάκι! Εχω μαυρίσει αρκετά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μπραβο βρε Μαγδα μου να την κανεις την εξεταση να εχεις μια ξεκαθαρη εικονα για το τιγινεται... Αν και πιστευω πως ολα θα ειναι μια χαρα!!!!!!

Μαρτζι μου δεν σε ζηλευω καθολου την αλλη βδομαδα φευγω για Χαλκιδα και θα κανω και εγω καθε μερα μπανακι... Θα παρω τελειο χρωματακι μεχρι την βαφτιση της μικρης... Επισης θα πηγαινω για καφεδακι με τις φιλεναδες μου που τοσο μου λειπουν και καθε απογευμα για τρεξιμο και ποδηλατο πρεπει να χασω κιλα.... Ας ειναι καλα η μανουλα μου που θα κραταει τα μικρα..... Αν και στο ποδηλατο θα παιρνω και την μεγαλη μαζι.

Μαρτζι βγηκε η μεταθεση?

Μανου και Δομνινα πολλα φιλακια.

Η Θενα εχει χαθει αλλα την καταλαβαινω πως να προλαβει με 3 μικρα, οπως και η ΝΤζεο.....

Νγεο, αλήθεια πού είσαι;;;

Αννα, καλά να περάσεις. Η επαφή με τις φιλενάδες μας είναι πολύ ευεργετική τελικά. Δεν ξέρω τι θα έκανα αυτό τον χειμώνα αν δεν είχα παρέα. Πόσες φορές έπεσα και ξανασηκώθηκα χάρη στην πολύ όμορφη παρέα που είχα! Για την επόμενη χρονιά δεν ξέρω ακόμη πού θα είμαι....Μάλλον θα είναι πίκρα γιατί θα μπω στα κατσάβραχα....Κάθε εμπόδιο όμως για καλό. Μπορεί στα κατσάβραχα να μείνω έγκυος! Ποιος ξέρει!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι κι εγώ.. Δεν πολυέχω όρεξη είναι η αλήθεια αλλά είπα να δώσω το παρόν μη τυχόν και με διαγράψετε από μέλος!

Φεύγουμε το Σάββατο το πρωί κορίτσια για το χωριό.. Επιτέλους το σπίτι φτιάχτηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό και έχω τρομερή αγωνία να δω το τελικό αποτέλεσμα. Βέβαια μας φύγανε αρκετά λεφτά αλλά τουλάχιστον δεν θα αγωνιούμε για το αν θα πέσει συθέμελα από την υγρασία!

Κατά τα άλλα πλησιάζουν οι μέρες που θα κάνω την ένεση καταστολής και προσπαθούσα να πάρω το φάρμακο χωρίς να το πληρώσω μέχρις ότου λυθεί το θέμα με το ΕΟΠΠΥ και ομαλοποιηθεί η κατάσταση με τους φαρμακοποιούς. Ευτυχώς μια πολύ καλή φίλη της αδερφής μου φαρμακοποιός θα με εξυπηρετήσει κι έτσι μου έφυγε και αυτός ο βραχνάς. 100 Ευρώ δεν είναι και λίγα κοριτσάκια μου τη σήμερον ημέρα.

Μάρτζι μου εγώ γιατί έχω καταλάβει ότι και του χρόνου θα παραμείνεις εκεί που είσαι; λάθος έχω καταλάβει;

Φιλάκια σε όλες σας!

L2qIp2.png

Δομνα, θα μπορούσα να μείνω στο ίδιο σχολείο αλλά δεν θα το δηλώσω πρώτο στη σειρά προτίμησης. Θα δηλώσω ένα απομακρυσμένο χωριό με αρκετά μόρια, γιατι φέτος θα τα διπλασιάσω. Το σχολείο που είμαι τώρα δίνει 7 μόρια ( με τον διπλασιασμό 14). Το άλλο που σκέφτομαι να δηλώσω δίνει 10 και γίνονται αυτόματα 20. Εξι μόρια διαφορά είναι αρκετά, δεν είναι; Θα χρειαζόμουν ακόμη ένα χρόνο για να τα μαζέψω.

Να πάνε όλα καλά, Δόμνα μου, Να μπεις να μας πεις ευχαριστα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κορίτσια θα ξαναμπώ στις 1 Ιουλίου. Δεν θα έχω internet μεχρι τότε. Δομνα, να πάνε όλα καλά. Εγώ αδιαθέτησα σήμερα. Οπότε θα αδιαθετήσω ξανά στις 13 Ιούλη και μετά ξεκινάω αμέσως. Λες να έχουμε μαζί τα ευχάριστα; Αχ, μακαρι!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

χελοου κορες...!!!!

Σημερα τελος και με το μπαλετο.... Καναμε την παραστασουλα μας και ολα ηταν σουπερ!!!!

Η Εβελινα ηταν καραμελιτσα... Αχ ηταν τελεια οσο βεβαια με αφησε να δω η μικρη... Δεν καθοταν πουθενα... Τι θα την κανω?????? Κοριτσια οτι υπηρχε διπλα της κατεληγε στο πατωμα..... Αχ εχω απελπιστει δεν ειμαστε για πουθενα.....

Μαρτζι μου και Δομνα σας ευχομαι ολα να πανε τελεια και συντομα να εχουμε ευχαριστα!!!!!

Εγω φευγω για Χαλκιδα και εκει δεν εχω ιντερνετ αλλα αν βρω σημα θα μπαινω για να μαθω τα νεοτερα....!!!!!!

Μανου μου καθε επιτυχια και στο αστερι σου!!!!

Σας φιλω γλυκα.

Να' μαι κι εγω! Ελειψα λίγο αλλά δεν βλέπω καθόλου κίνηση....σαν να μην έλειψα ούτε μία μέρα. Πού είστε, βρε κορίτσια μου; Αυριο είναι η τελευταία μου μέρα στον τόπο που ήμουν τα τελευταία δύο χρόνια. Πήρα οργανική σε άλλο σχολείο που είναι ορεινό και απέχει από εδώ που είμαι τώρα γύρω στα 150 χιλ.Θα περάσω από τη θάλασσα στο βουνό.....Την Παρασκευή παρουσιάζομαι. Αναμεικτα συναισθήματα, κορίτσάκια μου. Πώς θα είναι; Αφήνω πίσω άτομα με τα οποία έκανα πολύ καλή παρέα και στενοχωριέμαι μόνο για αυτό για να είμαι ειλικρινής.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Πού είστε, βρε φιλενάδες μου; Τι κάνετε; Δόμνα μου, ξεκίνησες την προσπάθεια; Θυμάμαι που είχες πει πως θα απέχεις για λίγο. Εγώ ελπίζω να πετύχει η προσπάθεια και ας απέχεις, δεν πειράζει.

Μανου μου, τι κάνεις; Είσαι στο εξοχικό;

Μάγδα μου, κανένα νέο;

Θένα, πάει σε χάσαμε.

Αννούλα, η Εβελίνα σας κάνει ναζάκια για να ασχολείστε μαζί της!

Ας μπει κάποια να μάθουμε κανένα νέο......

Τα δικά μου είναι τα εξής: πήγα στο χωριο και ανελαβα υπηρεσία. Ενα χωριό στη μέση του πουθενά. Δεν μου άρεσε και μετάνιωσα πολύ που έφυγα από εκεί που ήμουνα! Αφήστε! Στέρνη μου γνώση να σε είχα πρώτα....Θα δω τι θα κάνω τώρα.....Μπορεί να ζητήσω εσωτερική απόσπαση....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Τσουπ,να'μαι κι εγω.Το ξερω χαθηκα,αλλα με προβες,παραστασεις,ιδιαιτερα και εξετασεις,τρεχαμε και δε φταναμε......

Μαρτζι μου καποια στιγμη σου ειχα στειλει ενα μηνυμα στο κινητο,αλλα δεν πηρα απαντηση,σημασια εχει οτι εισαι καλα,κι εμφανιστηκες.

Τωρα οσον αφορα τη νεα μεταθεση,μην αποκαρδιωνεσαι κοριτσακι μου,τοσο γρηγορα.Ειναι αρχη,θα κανεις νεες παρεες και θα συνηθισεις και το νεο περιβαλλον,και που ξερεις ισως μια αλλαγη,κανει γενικοτερα καλο στη ζωη σου!!

Τα νεα μου,ειναι τα εξης:φετος δεν παιζουν κανονικες διακοπες,μιας και λογω της προετοιμασιας της μικρης για τη γερμανικη σχολη,εχουμε ενα 2ωρο διαβασμα καθημερινα.Πηγαινουμε στο εξοχικο απο Παρασκευη και μενουμε το Σ/Κ.Αντε και κανενα ολοημερο μπανακι στα περιξ.Τελειωσαμε με τα σχολεια,η μικρη πηρε το 1ο πτυχιο στα γερμανικα,και πηρε και τη 15η θεση στις εξετασεις για τη Φυσικη Εταιρεια,απο καμια χιλιαδα παιδια που ελαβαν μερος,στο Δημο Θεσ/νικης.Τα καταφεραν τα 240,αλλα επιβραβευθηκαν τα πρωτα 15,και με εκανε πολυ περηφανη,το κοριτσακι μου.Οι παραστασεις σχολειου και μπαλετου,ηταν πολυ ομορφες.Βεβαια τα μαθηματα μπαλετου τα συνεχιζει,γιατι θελει κατι για να εκτονωνεται τα απογευματα.Κατα τ'αλλα ησυχια,ταξη και ασφαλεια,μου λειπετε πολυ.

Καλο καλοκαιρι να εχετε,να περασετε τελεια και ολα να σας ερθουν βολικα,φιλια πολλα!!!!!!!!!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μανού μου, συγχαρητήρια για ττην μικρή σου! Ο,τι και να πω για αυτό το κορίτσι είναι λίγο. Είναι τελικά μια διάνοια η μικρή σου. Το έλαβα το μηνυματάκι σου, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να απαντήσω γιατί έχω καρτοκινητό κι είχα ξεμείνει από κάρτα εκείνες τις μέρες. Στο χωριό δεν βρίσκω κάρτες, αυτοκίνητο δεν είχα, ο νικ έλειπε, ξέμεινα για μέρες από κινητο και Η/Υ.......Οφειλω όμως να ομολογήσω πως πέρασα πολύ όμορφα. Βολτες, θάλασσα, βουτιές, ποτάκι, τέλεια σας λέω. Τώρα που γύρισα στο σπίτι μου ψιλομελαγχόλησα γιατί άρχισα πάλι να σκέφτομαι τα ίδια και τα ίδια....

Μανού, στο ξανάλέω. Η μικρή σου θα διαπρέψει και έχει να δώσει πολλά ακόμη. Μπραβο!!!

Αντε, να εμφανίζονται και οι άλλες σιγά-σιγά, γιατί αράχνιασε το θεματάκι μας!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Εδώ είμαι κι εγώ κοριτσάκια μου.. Δεν είμαι και στα καλύτερά μου.. Βέβαια η δότρια βρέθηκε, εγώ αδιαθέτησα για τον Ιούλιο και περιμένω να αδιαθετήσει κι αυτή για να μπορέσουμε να συγχρονίσουμε την προσπάθεια.

Περνάνε χίλιες δυο σκέψεις από το μυαλό μου και είμαι κάπως.. Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη και προσπαθώ να σκέφτομαι οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό..

Ο ανηψούλης μου μεγαλώνει και άρχισε κι η αδερφή μου να τον καταλαβαίνει και αυτό μας δίνει μεγάλη χαρά..

Μάρτζι λυπάμαι που η νέα σου θέση δεν είναι όπως την περίμενες.. Αλλά όπως είπε και η Μανού μας μπορεί να σου βγει σε καλό.. Αν δεν κάνω λάθος κι εσύ σε λίγες μέρες ξεκινάς.. καλή επιτυχία!

Μανού θερμά συγχαρητήρια κι από μένα για το κοριτσάκι σου. Είμαι σίγουρη ότι κάποια μέρα θα φτάσει πολύ ψηλά και θα μας κάνει όλους περήφανους..

Δεν εύχομαι από τώρα καλό καλοκαίρι μιας και οι δικές μου διακοπές θα ξεκινήσουν στις 3 Αυγούστου!

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι!

L2qIp2.png

Δόμνα μου, εύχομαι να πάνε όλα καλά. Είναι πολύ λογικό να αισθάνεσαι κάπως περίεργα. Ολα όμως θα πάρουν το δρόμο τους, θα δεις!

Σε λίγες μέρες ξεκινάω και ακόμη δεν λέω να το χωνέψω! Κάθε αρχή και δύσκολη, τελικά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...