Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Αν και αργοπορημένα να ευχηθώ και εγω στις 2 κοπελιές Χρονια Πολλα και οτι επιθυμείτε στην αγκαλιας σας να το βρήτε;):):)

Margi μου σε παρακαλώ απαντησέ μου.... πήγα στην γιατρό και ειδαμε ωαριο 19 χιλ και καλό σχετικα για εμενα ενδομήτριο και μου εκανα μια ενεση πρεγκνυλ εχθες το πρωι στις 12 η ωρα μου ειπε επαφη σημερα 4-6 το απογευμα, εσυ που εκανες πολλές φορες ενεση τι γνωμη εχεις?????

ΑΑΑΑ....Εκλεισα και ραντεβου για να κανονισω υστεροσκοπηση στον αλλο κύκλο!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Magda μου, σε δύο κύκλους έκανα μόνο πρεγκνυλ. Δεν γνωρίζω πολλά. Πήρες και κλομιφαίνη ή σερπαφάρ; Τι να σου πω....Ελπίζω να εκμεταλλέύτηκες ολόκληρη την μέρα και να έχουμε ευχάριστα. Πολλά κορίτσια τα έχουν καταφέρει έτσι. Υπάρχει κι ένα θεματάκι στο φορουμ σχετικό που εκεί ξέρουν τα κορίτσια. Λέγεται "για όσες έμειναν έγκυες με σερπαφάρ" ή κάπως έτσι.....Μπες κι εκεί να ρωτήσεις. Είναι πολύ ενημερωμένες. Φιλιά...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Πού είστε βρε κορίτσια; Χαθήκαμε! Πείτε μου τα νέα σας. Εγώ τίποτα το ιδιαίτερο. Ξεκίνησαν οι εξετάσεις και τρέχω για επιτηρήσεις και διορθώσεις. Ενας μήνας έμεινε ακόμη στο μέρος αυτό. Από Σεπτέμβρη μάλλον θα είμαι αλλού. Θα δηλώσω βουνό για την επόμενη φορά. Καλή κι η θάλασσα, αλλά το βουνό έχει περισσότερα μόρια.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημερα ολη μερα,ομορφες τι μου κανετε;Δικιο εχει η μαρτζι,οντως χαθηκαμε,αλλα εγω ειχα πολυ τρεξιμο.Τελος σχολικης χρονιας και με παραστασεις και προβες που καιρος.Χθες εγινε η γιορτη του σχολειου και το κοριτσακι μου χορεψε αργεντινικο tango.Ηταν πολυ ομορφα να τα βλεπεις μικρα παιδια να χορευουν τοσο ομορφα,το θεατρικο τους ηταν στην αγγλικη φετος,κι ειχε πολυ ενδιαφερον.Ξεκινησε την προετοιμασια για τη γερμανικη και τα παει καλα.Εχει πολυ διαβασμα,το οποιο θα συνεχιστει και το καλοκαιρι,αλλα προς το παρον αντεχει.

Κατα τ'αλλα εγω ειμαι καλα,οσο μπορω δεδομενων των συνθηκων που ζουμε,απλα το εχω φιλοσοφησει λιγο το θεμα,και εχω πεισει τον εαυτο μου,πως οσο εχουμε την υγεια μας,ολα τα αλλα θα γινουν.Το καλοκαιρι αρνειται πεισματικα να κανει την εμφανιση του,αλλα που θα παει,θα ερθει κι αυτο.

Μαρτζι μου,καλο κουραγιο στις εξετασεις,αντε να τελειωνεις κι εσυ να ξεκουραστεις πουλακι μου.Οσο για την αλλαγη του μερους διορισμου σου,που ξερεις μπορει να γινει η αρχη για ενα νεο ξεκινημα στη ζωη σου,που θα κρυβει ευχαριστες εκπληξεις.

Φιλια πολλα σε ολες και να περνατε καλα!!!:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μανου, πες μου κάτι: είναι δημόσιο ή ιδιωτικό το σχολείο της κόρης σου; Κάτι μου λέει πως με τόσο υπέροχες δραστηριότητες είναι ιδιωτικό. Κι αν δεν είναι και είναι απλό, δημόσιο σχολείο, τότε ένα μεγάλο μπράβο στον διευθυντή και τους δασκάλους.

Ακου εκεί αργεντίνικο τανγκο!!!Καλά έχω πάθει πλάκα. Πολύ θα ήθελα να το έβλεπα. Μου αρέσει τόσο ο χορός! Το κοριτσάκι σου είναι όλα τα λεφτά!!! Μπράβο.

Οντως το καλοκαίρι αργησε πολύ. Αντε να έρθει να κάνω κανένα μπανάκι γιατί το καλοκαίρι με την εξωσωματική δεν με βλέπω να πηγαίνω ούτε για καφέ, πόσο μάλλον για μπάνιο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Kαλημερα,οντως μαρτζι μου το σχολειο ειναι ιδιωτικο,και ομολογω οτι τοσα χρονια ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι.Το θεμα της γιορτης ηταν ο γυρος του κοσμου σε 80 μερες,με το Φιλεα Φογκ,και οι ταξεις Δ,Ε και ΣΤ ειχαν διαφορες χωρες.Ειχαν χορευτικο που αντιπροσωπευε την καθε χωρα που παρουσιαζαν,για αυτο μιλουσαν και αγγλικα.Ηταν οντως πολυ ωραιο,αν θελεις στειλε μου σε πμ.το μειλ σου να σου στειλω φωτο.

Οσο για το καλοκαιρακι δεν πειραζει κοπελα μου,σημασια εχει οτι θα το "χασεις" για καλο σκοπο.Και για να σε παρηγορησω και να μη νιωθεις οτι θα εισαι η μονη,ουτε και για μενα προβλεπεται κατι το ιδιαιτερο,μιας και θα μεινουμε στην πολη για την προετοιμασια της μικρης.Κανενα Σ/Κ στο εξοχικο,γιατι ετσι κι αλλιως τα οικονομικα δε σηκωνουν και για κατι παραπανω.

Φιλακια:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Πού είστε βρε κορίτσια; Χαθήκαμε! Πείτε μου τα νέα σας. Εγώ τίποτα το ιδιαίτερο. Ξεκίνησαν οι εξετάσεις και τρέχω για επιτηρήσεις και διορθώσεις. Ενας μήνας έμεινε ακόμη στο μέρος αυτό. Από Σεπτέμβρη μάλλον θα είμαι αλλού. Θα δηλώσω βουνό για την επόμενη φορά. Καλή κι η θάλασσα, αλλά το βουνό έχει περισσότερα μόρια.

Βρε κοριτσάκι μου αφού στο τηλέφωνο μου είπες ότι δεν την πήρες την μετάθεση.. Άλλαξε κάτι;

L2qIp2.png

Κοριτσάκια μου εμφανίστηκα κι εγώ..

Ετοιμάζομαι για αύριο.. Φεύγω για Ρώμη και επιστρέφω την Τρίτη το βράδυ.. Αυτό το ταξίδι ήταν όνειρο ζωής για μένα και είμαι πολύ συγκινημένη που επιτέλους θα καταφέρω να το πραγματοποιήσω..

Επίσης να σας ενημερώσω ότι το κέντρο βρήκε για μένα κοπέλα και θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία στις 21 Ιουνίου.. τότε θα κάνω την πρώτη ένεση καταστολής.. Βέβαια τα αποτελέσματα θα τα ξέρουμε τέλος Ιουλίου αλλά οκ.. Ύστερα από έντονες διαβουλεύσεις γι' αυτό το θέμα με το γιατρό (διότι είχα ενδοιασμούς πως αν πετύχει κανένας γιατρός δεν θα είναι στην Αθήνα τον Αύγουστο για να με παρακολουθεί), τελικά αποφασίσαμε να προχωρήσουμε έτσι..

Δεν θέλω να με παρεξηγήσετε απλά θα ήθελα να σας ενημερώσω πως δεν θα σας ενημερώνω για την πορεία μου αυτή τη φορά.. Θέλω να το κρατήσω δικό μου όλο αυτό.. όχι τίποτε άλλο αλλά δεν θέλω να στενοχωρώ κανένα κοριτσάκι και δεν θέλω να μεταδίδω την αγωνία μου...

Σας αγαπώ όλες με έναν ιδιαίτερο τρόπο... να το ξέρετε αυτό!

L2qIp2.png

Δομνινα μου καλο ταξιδι,να πατε με το καλο και να περασετε υπεροχα!!!!Κι οταν γυρισεις να εχεις γεματες τις βαλιτσες σου με τις πιο τελειες αναμνησεις.

Οσο για την προσπαθεια σου,ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα κατ'ευχην και να γινει πραγματικοτητα το ονειρο σου.Να κανεις οτι λεει η ψυχουλα σου,αν θελεις να το κρατησεις μονο για σενα,τοτε αυτο να κανεις.Να ξερεις ομως πως εμεις εδω θα ειμαστε,θα σε σκεφτομαστε,θα σου στελνουμε ολη μας τη θετικη ενεργεια και θα σου ευχομαστε το καλυτερο.Θα περιμενουμε νεα σου,οποτε νιωσεις εσυ την αναγκη.Να ξερεις οτι σε εχω στην καρδια μου,κοριτσακι μου,φιλακια πολλα!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Δομνα μου, καλά να περάσετε. Εύχομαι να πάνε όλα καλά στην νέα σας προσπάθεια. Εμείς πολύ απλά θα σε σκεφτόμαστε και θα προσευχόμαστε να πάνε όλα τέλεια.

Την μετάθεση δεν την πήρα, αλλά επειδή δεν έχω οργανική κάθε χρόνο δηλώνω περιοχές της Δ Αιτωλοακαρνανίας στις οποίες θέλω να είμαι την επόμενη χρονιά. Για του χρόνου σκέφτομαι να μην ξαναδηλώσω το μέρος που είμαστε τώρα, αλλά ένα χωριό μέσα στα βουνά που δίνει πιο πολλά μόρια.

Χθες πήγα για μπάνιο σε μία κοντινή παραλία. Καλά ήταν. Ο καιρός βέβαια δεν έχει ζεστάνει ακόμη καλά, αλλά η θάλασσα ήταν ζεστή. Σήμερα θα ξαναπάμε. Λέμε όσο είμαστε εδώ να πηγαίνουμε σχεδόν καθημερινά γιατί με το που θα γυρίσουμε Γιάννενα δεν μας βλέπω να πηγαίνουμε για μπάνια, αφού δεν έχουμε καθόλου χρήματα και εκτός αυτού θα έχω και την εξωσωματική. Μακάρι, ρε κορίτσια, να πάνε όλα καλά! Για όλες μας.....Η αναμονή ήταν πολύ μεγάλη....Τρία χρόνια πέρασαν από το εξωμήτριο και μετά. Πλέον το έχω αποδεχτεί κι έχω συμφιλιωθεί με όλα όσα έγιναν. Δεν πονάω καθόλου ...... είμαι έτοιμη να μείνω έγκυος. Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Γλυκεια μου μαρτζι μακαρι να εισακουστει η ευχη σου κοπελα μου,και να μεινετε ολες οι κοπελες που προσπαθειτε και το θελετε τοσο πολυ,κι εγω θα ειμαι εδω για να μοιραστω τη χαρα σας!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Και ναι, γύρισα κοριτσάκια μου...

Χθες το βράδυ φτάνοντας στο αεροδρόμιο και ακούγοντας από τα μεγάφωνα του αεροπλάνου το "Bienvenuto a Atene" σκεφτόμουν πως κατεβαίνω σε λάθος στάση... Κορίτσια πέρασα υπέροχα..

Έμεινα με το στόμα ανοιχτό να βλέπω όλα αυτά τα υπέροχα μνημεία, όλους αυτούς τους τεράστιους δρόμους, το πράσινο, την πόλη να ζει..

Κάθε μέρα περπατούσαμε κοντά 10 ώρες.. αφού είπα στον άνδρα μου χθες που ήρθε να με πάρει από το αεροδρόμιο ότι χρειάζομαι άλλες 4 μέρες άδεια για να ξεκουραστώ..

Τη λάτρεψα αυτή την πόλη κορίτσια..Άλλον αέρα, άλλη ομορφιά, άλλη κουλτούρα.. Τι να σας λέω.. όσες έχετε πάει σίγουρα καταλαβαίνετε πολύ καλά τι εννοώ..

Μανού και Μάρτζι, κοριτσάκια μου γλυκά.. το ξέρω ότι με σκέφτεστε και προσεύχεστε για μένα.. το ίδιο ακριβώς κάνω και για σας..

Εγώ θα κάνω μια ευχή για όλες μας.. Μακάρι αυτό το καλοκαίρι να είναι μοναδικό για την κάθε μια μας.. Να φέρει στην κάθε μια αυτό που λαχταρά και επιθυμεί χωρίς άλλα εμπόδια..

Σας αγαπώ πολύ!

L2qIp2.png

Δομνα, μπράβο που πέρασες τόσο καλά! Φαντάζομαι την ομορφία αυτής της πόλης. Δεν λέγεται τυχαία "αιώνια πόλη", σωστα; Πώς θα ήθελα να πάω κάποια στιγμή!

Νόμιζα πως πήγες με τον άντρα σου, βρε! Μόνη σου γυρνούσες, ατακτούλα; Χαίρομαι να σε ακούω τόσο χαρούμενη και χαλαρή. Τελικά τα ταξίδια ανανεώνουν....Αχ, ρημάδα οικονομική κρίση!

Εγώ είχα διαταραχές στο στομαχάκι μου. Πονούσα τόσο που πήρα τελικά ένα zantac και συνήλθα λίγο. Πολλά φιλάκια!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Νόμιζα πως πήγες με τον άντρα σου, βρε! Μόνη σου γυρνούσες, ατακτούλα;

Ο άντρας μου βαριέται απίστευτα το περπάτημα.. Και την είχε πατήσει μια φορά στο Παρίσι όπου του πρήστηκε το γόνατο από το πολύ περπάτημα κι έτσι αφού ξέρει καλά τι τρέλλα κουβαλάω για τα μνημεία και τα αρχαία είπε "που να τρέχω εγώ τώρα; πήγαινε με τη Ν... να περάσετε τέλεια"..

Και όντως περάσαμε τέλεια!

Πότε θα ξεκινήσεις την προσπάθεια;

L2qIp2.png

Καλησπερα κουκλες!!!!!

Διαβαζω τα νεα σας αλλα που χρονος να γραψω.... Εχω μια μικρη ανταρτησα στο σπιτι που με τρεχει ολη την μερα και κανει ολο και πιο επικινδυνα πραγματα... Τι θα την κανω???? Αγριμακι σκετο σας λεω.

Τρεχω και με την μεγαλη την αλλη εβδομαδα εχουμε την παρασταση του μπαλετου μας θα χορεψουν το Λολιποπ και θα ειναι ντυμενες καραμελιτσες!!!!!

Μανου μου φανταζομαι καμαρι για την κορουλα!!!!! Να την χαιρεσαι και να σου γεμηζει την ζωη με χαρες!!!!

Μαρτζι μου μπαινεις στην τελικη ευθεια... Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολα να πανε τελεια και να αποκτησεις το ζουζουνακι τοσο που λαχταρας!!!!

Δομνα μου ολα καλα να πανε και για σενα!!!! Εμεις θα σε σκεφτομαστε και θα σου στελνουμε ολη την θετικη μας ενεργεια!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...