Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κ σε εσένα εύχομαι τα καλύτερα καλές γιορτές να έχεις.εγω έχω κάνει ένα γιο τον Μάρτιο κ η γιατρός μου είπε μετά το χρόνο να κάνω κ την επόμενη ετ.αρα σε κανα δίμηνο θα πρέπει να μιλήσω σιγά σιγά να δω πως κ πότε θα κάνουμε την επόμενη.

Με το καλό λοιπόν και για την δική σου εμβρυομεταφορα  να πάνε όλα καλά 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελενίτσα, εμάς χειροτέρεψε η κατάσταση όταν ήρθε η κόρη μου... Για να είμαι πιο σωστή, δεν χειροτέρεψε, πάντα έτσι ήταν η πεθερά, εγώ όμως δεν είχα πλέον τον χρόνο να ασχοληθώ με τις ιδιοτροπίες της και καμμία διάθεση να είμαι συνέχεια εκνευρισμένη εξαιτίας της. Είχα σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ πλέον... Έτσι καταλαβαίνεις ότι την έγραψα πλέον κανονικά, σταμάτησα να προσπαθώ για να έχουμε έστω τυπικές σχέσεις και κάποια στιγμή έκοψα μαχαίρι... Μόνο στα βασικά βρισκόμαστε (γενέθλια παιδιών πχ και μαιευτήρια όταν γέννησα)... Και ενώ ο άντρας μου μέχρι τότε προσπαθούσε να κρατήσει ισορροπίες, μετά την μικρή (και βάζοντας την μικρή στην θέση μου και την πεθερά μου στην θέση της μελλοντικής πεθεράς της) αντιλήφθηκε τι ακριβώς λέει και κάνει αυτή η γυναίκα... Πλέον έχουμε ξεχωρίσει τους ρόλους μας, εκείνος είναι ο γιος τους και θα πάει να τους δει μαζί με την μικρή προς το παρόν μία στο τόσο, θα τους πάρει τηλέφωνο κτλ, και εγώ είμαι η ξένη που εκείνοι με έχουν τοποθετήσει σε αυτήν την θέση... Δεν ασχολούμαι μαζί τους ούτε για αστείο...

Ελενίτσα, εμάς χειροτέρεψε η κατάσταση όταν ήρθε η κόρη μου... Για να είμαι πιο σωστή, δεν χειροτέρεψε, πάντα έτσι ήταν η πεθερά, εγώ όμως δεν είχα πλέον τον χρόνο να ασχοληθώ με τις ιδιοτροπίες της και καμμία διάθεση να είμαι συνέχεια εκνευρισμένη εξαιτίας της. Είχα σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ πλέον... Έτσι καταλαβαίνεις ότι την έγραψα πλέον κανονικά, σταμάτησα να προσπαθώ για να έχουμε έστω τυπικές σχέσεις και κάποια στιγμή έκοψα μαχαίρι... Μόνο στα βασικά βρισκόμαστε (γενέθλια παιδιών πχ και μαιευτήρια όταν γέννησα)... Και ενώ ο άντρας μου μέχρι τότε προσπαθούσε να κρατήσει ισορροπίες, μετά την μικρή (και βάζοντας την μικρή στην θέση μου και την πεθερά μου στην θέση της μελλοντικής πεθεράς της) αντιλήφθηκε τι ακριβώς λέει και κάνει αυτή η γυναίκα... Πλέον έχουμε ξεχωρίσει τους ρόλους μας, εκείνος είναι ο γιος τους και θα πάει να τους δει μαζί με την μικρή προς το παρόν μία στο τόσο, θα τους πάρει τηλέφωνο κτλ, και εγώ είμαι η ξένη που εκείνοι με έχουν τοποθετήσει σε αυτήν την θέση... Δεν ασχολούμαι μαζί τους ούτε για αστείο...

Τελεια και εγω οχι πολλα πολλα και με ειπε και εμενα ξενη προχτες...000204E9.gif

sig.asp?img=ad1

KAI KALA KANEIS ELENI MOU,,,,EGW NA DW PWS THA KSEKOPSO ME TIN KYRIA,,,,ALLA ME TRELO ANTHRWPO BGAZEIS AKRI???EYTIXWS O ANTRAS MOU ME KATALABENEI KAI PAIRNW DYNAMI APO AYTON....I ANNA TOULAXISTON POU KSEREI KAPOIA PRAGMATA APO TIN TOURKIA KATALABENEI ME TI TRELI PETHERA EXW NA KANW,,,,TI GNISIA ELLINIDA PETHERA MOU LETE,,,ESEIS TIN TOURKALA NA DEITE,,,XAXAXAXAXA...PROS THEOU RE KORITSIA DEN EINAI ME MANTILES KAI TETOIA...ALLA EINAI THANATOS I GYNAIKA

Διαφημίσεις

Ελενίτσα μου Τουρκάλα πεθερά έχεις??? Όχι ότι έχω άποψη αλλά θεωρώ ότι δεν είναι τυχαία η έκφραση "Η μάνα η Τούρκα"!!! Και ο σύζυγος Τούρκος? Και ζεις στην Τουρκία? Βρε συ, ότι θέλεις έχεις εμάς εδώ, μην νιώθεις μόνη σου κοριτσάκι μου εκεί στην ξενιτιά...

και δεν χαίρεσαι? Μόνο μην πέσει στην ανάγκη της ξένης...

Εδω σε θελω πεφτει χτυπαει ελα αννουλα τωρα που τρεχουμε με τον πεθερο(αγιος ανθρωπος) μαγειρεψε αννουλα πλυνε τις πυτζαμες απο το νοσοκομειο αννουλα κανε τουμπες αννουλα...:twisted::twisted::twisted::twisted:

ESAS SAS LEEI KSENI,,,EMENA ME LEEI ELLINIDA XRISTIANI,,,EAN TIN RWTISEIS PWS LEGETE I NYFI SOU OUTE POU THA THIMATE.....OLO I ELLINIDA LEEI...

χαχαχα, εμένα με έλεγε άθεη (με σπόντες βέβαια, σιγά μην είχε τα κότσια η μανιάτισσα η "ντόμπρα" να τα πει μπροστά) επειδή δεν πήγαινα κάθε Κυριακή στην εκκλησία... Εκείνη που πήγαινε, με το που έβγαινε έριχνε τις κατάρες δεξιά κι αριστερά... Τι να συζητήσεις με αυτές τις αγράμματες γυναίκες, τι να συζητήσεις με κάποιον τόσο κολλημένο, με κάποιον που έχει πρόβλημα για να έχει... Μακριά κοριτσάκι μου, μακριά...

Διαφημίσεις

NAI ELENI MOU,,,TOURKALA PETHERA TOURKO SIZIGO..FOBEROS ANTHRWPOS,,,,ALLA EYTIXWS DEN EXEI PAREI APO TIN MANA TOU,,,,,ANNA MIA APO TA IDIA,,,,OTAN ARWSTENI DITHEN KAI KALA OLO EMEIS TREXOUME,,,AFOU NA FANTASTIS O KARDIOLOGOS KSEREIS TI MAS EIPE???I PETHERA SOU EXEI TOSA LEFTA POU TREIS KAI LIGAKI THELEI NA TA DINEI STOUS GIATROUS??PARTETIN APO EDW KAI MIN TYXON KAI TIN KSANA FERETE

πωπω τώρα συφιλιάστηκα...

πρέπει όμως να καληνυχτίσω, σήμερα είπε ο άντρας μου παραμύθι στην μικρή και τον πήρε ο ύπνος... Ήρθε τώρα η κόρη μου να μου πει ότι ο μπαμπάς κοιμήθηκε και να της πλύνω τα δόντια...

Καληνύχτα κοριτσάκια και καλό ξημέρωμα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...