Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Magdoula, καλά κάνεις και απέχεις από την γιατρό. Γιατί δηλαδή να πας τόσο σύντομα για εξωσωματική από την στιγμή που μένεις μόνη σου; Εγώ λέω να προσπαθήσεις ως τον Σεπτέμβρη και μετά....το ξανασυζητάμε.

Μανου, πρέπει να έγινε η κορούλα σου ολόκληρη δεσποινίς! Πω, πω, αδυνατώ να πιστέψω πως είμαστε συνομήλικες κι έχεις τόσο μεγάλο παιδί! Τι ωραία!

Κορίτσια, μόνο μαζί σας θα μιλάω. Δεν ξαναμπαίνω σε άλλα θέματα γιατί αναλώνομαι. Με σας όμως δεν θέλω να χαθώ. Ξεκινήσαμε μαζί αυτόν τον αγώνα και μαζί θέλω να τον ολοκληρώσουμε....

Σας φιλώ.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και καλή βδομάδα κοριτσάκια μου..

Μετά από ένα όμορφο και χαλαρό σαββατοκύριακο όπως είπε και η Μανού μας κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.. έρχεται όμως το καλοκαίρι και η διάθεσή μου ανεβαίνει..

Πολύ θα ήθελα να κοιμόμουν σήμερα το βράδυ και να ξυπνούσα αύριο το πρωί έγκυος αλλά αδύνατον.. και εφόσον έχουν πάψει και οι στενές επαφές τρίτου τύπου με τον Δομνίνο ακόμη και ένα θαύμα αποκλείεται..

Δεν χάνω όμως το κουράγιο μου..

Σας φιλώ όλες ανεξαιρέτως!

L2qIp2.png

Καλημέρα και καλή βδομάδα κοριτσάκια μου..

Μετά από ένα όμορφο και χαλαρό σαββατοκύριακο όπως είπε και η Μανού μας κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.. έρχεται όμως το καλοκαίρι και η διάθεσή μου ανεβαίνει..

Πολύ θα ήθελα να κοιμόμουν σήμερα το βράδυ και να ξυπνούσα αύριο το πρωί έγκυος αλλά αδύνατον.. και εφόσον έχουν πάψει και οι στενές επαφές τρίτου τύπου με τον Δομνίνο ακόμη και ένα θαύμα αποκλείεται..

Δεν χάνω όμως το κουράγιο μου..

Σας φιλώ όλες ανεξαιρέτως!

Κι εγώ αυτό θα ήθελα, αλλά ξέρω πως θα κοιμηθώ κι αύριο το πρωί θα έρθει η περίοδος, πιστή στο ραντεβού της τα τελευταια 3 χρόνια!:P

Ούτε εγώ όμως χάνω το κουράγιο μου......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

• 2 εβδομάδες μετά...

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Βλέπω αραιώσαμε.. ελπίζω τουλάχιστον να είστε όλες καλά και να περνάτε ακόμη καλύτερα..

Εγώ είμαι καλά.. αποφασίσαμε με το γιατρό να προχωρήσουμε με δανεικά ωάρια διότι καταλάβαμε κι οι δύο ότι το μεγάλο ψυχολογικό ζόρι το περνάω με τις 5 ενέσεις που πρέπει να κάνω κάθε μέρα.. κι έτσι προκειμένου να είμαι εγώ χαλαρή, η ψυχολογία μου στα ουράνια και το ηθικό μου ακμαιότατο θα προχωρήσουμε έτσι..

Είπα στο γιατρό να μη βιαστεί.. ας κάνει όσο χρόνο θέλει να βρει την κατάλληλη δότρια κι εγώ από υπομονή άλλο τίποτε!

Αύριο φεύγω.. Πάω Πάτρα διότι παντρεύεται η αδερφή μου αύριο το απόγευμα και Σάββατο πρωί από Πάτρα φεύγουμε για Βόλο για τις εκλογές!

Καλή αντάμωση κοριτσάκια μου!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου, έχω νέα! Πήγα στην Αθήνα, στον Μαστρομηνά. Κάναμε μία διαγνωστική υστεροσκόπηση και τελικά δεν υπάρχει διάφραγμα. Μια μικρη συμφυσούλα ήταν που "λύθηκε" αμέσωςμόλις μπήκε μέσα το υστεροσκόπιο. Οπότε έχω μία καθαρή μήτρα αυτή την στιγμή. Ο Μαστρομηνάς είδε όλες μας τις εξετάσεις και απόρησε γιατί δεν μένω έγκυος. είπε πως είμαστε σε καλή κατάσταση και οι δυο και θα μας έδινε χρόνο αν δεν ήμουν στα 37. Δεν αποκλειει την φυσιολογική σύλληψη αλλά είπε πως αν δεν θέλουμε να βιαστούμε καλό είναι να προχωρήσουμε. Μας άρεσε και λέμε να τον εμπιστευτούμε. Ιούνη με Ιούλη ( μάλλον Ιούλη για να έχω τελειώσει και με το σχολείο και να είμαι πιο ήρεμη) θα ξεκινήσω. Μακάρι να μπάινω με πιο ευχάριστα νέα από εδώ και στο εξής!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημεραααααααα

Κοριτσακια μου δεν ειχα ιντερνετ παλι

Μαρτζι μου πολυ χαιρομαι για σενα αντε ολα να πανε καλα!!!!!

Δομνινα μου νεο σχεδιο νεα αρχη!!!! Καλη επιτυχια!!!!

Μανου μου μεγαλωσε η κουκλιτσα σου περνανε τα χρονια αλλα οπως ειπες να περνανε καλα.....

Εμεις σβησαμε το πρωτο μας κερακι αλλα οχι με αερα αλλα με σαλια που μας ετρεχαν για την τουρτα.... Στην οποια επεσε ολοκληρη μεσα....χαχαχαχαχαχα

Η μεγαλη μια χαρα εχει λιγο κουραστει με το διαβασμα αλλα το παλευουμε....

Καλησπέρα!!!

Καλα ο καιρός περναει σαν νεράκι!!!! Ποτε εγινε 1 χρονων ο μικρος??? Να σου ζησει πολύχρονος με υγεια και οτι επιθυμεί!!!

Δομνινα μου μεσα απο την καρδιά μου ευχομαι να πάνε όλα τελεια να πηρατε την καλύτερη απόφαση και να ειναι η τελευταια ταλαιπωρία με ενα υπέροχο χαπι εντ!!!! Με το καλό και ο γαμος της αδερφης σου!!!

Μαρτζυ μου μου ακούγονται πολυ αισιοδοξα αυτα που λές νομιζω πως πηρες τις καλύτερες αποφασεις απο τοτε που σε ξερω!!!! Καλα η υστεροσκοπηση ειναι τόσο απλή??? (πρεπει να κανω και εγω και το τρενάρω)!! και αν γνωριζετε πόσο κοστίζει???

Για την ωρα εγω δεν κανω τπτ!! μαλλον θα παω Θεσσαλονικη (στο γιατρο που εκανα τις εξετασεις μετα την παλλιδρομη) μες τον Μαι να συζητήσω για την υστεροσκοπηση που λεει εδω η γιατρός!!!

Φιλάκια...

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Γειά σας κοριτσάκια μου..

Πήγα στο γάμο την Παρασκευή, περάσαμε όμορφα, συγκινήθηκα που είδα τη μικρή μου αδερφούλα να παντρεύεται και Σάββατο ξημερώματα φύγαμε για το χωριό..όπου με μεγάλη μου λύπη διαπίστωσα ότι το πάτωμα του σπιτιού υποχωρεί από την τρομερή υγρασία και έτσι αναγκαστικά πρέπει να σκαφτεί όλο το σπίτι από την αρχή.. δεν μπορώ κορίτσια να το αφήσω να ρημάξει..

Γυρίσαμε χθες αργά και σήμερα μπήκα να δω τα νέα σας..

Μάρτζι μου χαίρομαι πολύ κορίτσι μου που τελικά δεν βρέθηκε τίποτε από όλα όσα υποπτευόσουν... μα κι αυτοί οι γιατροί τρομοκρατούν τον κόσμο χωρίς λόγο.. τέλος πάντων.. τέλος καλό όλα καλά και τώρα μπορείς να προχωρήσεις ανενόχλητη. Είμαι σίγουρη πως ο κόπος και η υπομονή σου θα ανταμειφθούν και πως ο Ιούλιος θα είναι ο πιο ευτυχισμένος μήνας για σένα!

Αννούλα να σου ζήσει η μικρούλα.. πέρασε κιόλας ένας χρόνος.. μα ο καιρός κυλάει σαν το νερό.. πότε ήσουν έγκυος, πότε γέννησες και πότε σβήσατε το πρώτο σας κεράκι. Να είναι πάντα γερή, χαρούμενη κι ευτυχισμένη..

Μάγδα μου δεν σε φοβάμαι εσένα.. ξέρω πως δεν το βάζεις κάτω και πολύ καλά κάνεις.. αργά ή γρήγορα θα έρθει το μπεμπέ και αυτή τη φορά θα μείνει για τα καλά!

Τα άλλα κοριτσάκια μας που είναι; τι κάνουν; πως τα περνάνε;

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Δομνα, να ζήσει η αδελφή σου και να είναι πάντα ευτυχισμένη. Κρίμα για το σπίτι, μωρέ! Κάι θα χρειαστεί τόση δουλειά; Φαντάζομαι το κόστος, αλλά έχεις δίκιο: είναι κρίμα αν το αφήσεις.

Αννα, να τα εκατοστίσει η μικρή σου! Να την έχεις γερή και δυνατή. Οντως πέρασε πολύ γρήγορα ο καιρός.

Μάγδα, γέλασα πολύ με αυτό που μου είπες, πως είναι η πρώτη φορά που παίρνω μια σωστή απόφαση. Μάλλον έχεις δίκιο. Πολλά λάθος πράγματά έκανα όλα αυτά τα χρόνια. Η διαγνωστική υστεροσκόπηση είναι έυκολη ( πονάει βέβαια λίγο, αλλά μην φανταστείς τρελούς πόνους). Εμένα ο Μαστρ....δεν μου πήρε τίποτα για την υστεροσκόπηση. Πλήρωσα μόνο επίσκεψη 100 ευρώ. Μού το είχε πει από την αρχή πως αν ήταν μόνο διαγνωωστική και κάνω εκεί την εξωσωμ δεν θα μου πάρει τίποτα. Αν ήταν επεμβατική, θα πλήρωνα 600ευρώ. Κορίτσια, ο άνθρωπος είναι υπεράνω χρημάτων. Θα μπορούσε να με χρεώσει την υστεροσκόπηση. Αλλωστε δεν του είπα ρητά πως θα κάνω εκεί την εξωσωματική. Αν ήταν άλλος, θα έπαιρνε, έτσι δεν είναι; Ηταν ένα από τα θετικά που κράτησα. Επίσης ήταν καθυσηχαστικός. Κορίτσια, το πόσο έχω ηρεμήσει, δεν φαντάζεστε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλιτσες μου,ποσο χαρηκα που μπηκα μετα απο καιρο,και σας βρηκα ολες αισιοδοξες και ετοιμες να κανετε μια νεα αρχη-προσπαθεια.Σας ευχομαι ολοψυχα οι προσπαθειες σας να εχουν θετικα αποτελεσματα.

Δομνινα μου να σου ζησει το νεο ζευγαρι,να ειναι παντα γεροι κι αγαπημενοι,φανταζομαι ποσο θα συγκινηθηκες για την αδελφουλα σου.Ευχομαι κοπελα μου,να παρουνολα το δρομο τους και συντομα να εχεις ευχαριστα νεα.

Μαρτζι μου το καλυτερο νεο,ηταν οτι ησουν μια χαρα κοριτσακι μου,γιατι η υγεια ειναι πανω απο ολα.Επισης ειναι ευχαριστο οτι εμεινες ευχαριστημενη απο το γιατρο και μακαρι,το καλοκαιρακι να ελελιχθει πολυ ομορφα για σενα.

Μαγδα μου καλα θα κανεις να πας κι εσυ στο γιατρο,οσο για την υστεροσκοπηση,μη τη φοβασαι,κι εγω εκανα(οχι επεμβατικη ομως )και δεν ηταν τιποτα.

Κοριτσια κατι μου λεει οτι αυτο το καλοκαιρι θα σας "απογειωσει";)

Αννα ,μου πολυχρονη να την χαιρεσαι,ποτε χρονισε η μικρη σου!!!!!!!Να τα χαιρεσαι και τα δυο σου παιδακια,κοπελα μου κι οτι επιθυμεις.

Εγω κοριτσια,δοξα το Θεο ειμαι μια χαρα.Εχουμε μπει σε ενα προγραμμα με τη κορη μου.Αρχισε την προετοιμασια για τη γερμανικη σχολη που σας ελεγα,κανοντας ιδιαιτερα.Ειναι μια περιοδος με πολυ τρεξιμο,γιατι συχρονως θα δωσει και για πτυχιο σε γερμανικα-αγγλικα.Εχει προβες για σχολικη παρασταση και του μπαλετου,οποτε ειμαστε ολοι στις προετοιμασιες.

Επισης της προτεινε ο δασκαλος να παει να δωσει και εξετασεις στη Φυσικη Εταιρεια,εχει πλακα εντωμεταξυ και ειναι πολυ χαρουμενη γιατι λεει οτι φετος θα παρει πολλαααα πτυχια.......

Αυτα τα νεα κοριτσακια μου,κατα τ'αλλα ησυχια,εχει καλοκαιριασει και ειμαι σε καλη διαθεση,να προσεχετε και να περνατε καλα,σας φιλω ολες!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα!

Σήμερα είναι μια πολύ όμορφη μέρα για μένα διότι μόλις μάθαμε ότι η αδερφούλα μου κυοφορεί αγοράκι... Έτσι τον Νοέμβρη ένας μπόμπιρας θα προστεθεί στην οικογένειά μας.. Είμαστε όλοι μας ξετρελλαμένοι.. Βέβαια τις ανηψούλες μου δεν τις αλλάζω με τίποτε αλλά όσο να ναι κι ένα αγοράκι έχει άλλη χάρη!

Μανού μου το κοριτσάκι σου είναι αστέρι.. πάει και τελείωσε!

Μάρτζι μου τι κάνεις; πως περνάς; ελπίζω να ηρέμησες αρκετά και να βλέπεις τα πράγματα με άλλο μάτι τώρα!

L2qIp2.png

Μανού μου συγχαρητήρια για την μικρη!!! Ευχομαι καθε επιτυχία!!!:):)

Δομνινα μου συγχαρητηρια στην αδερφη σου με το καλό να υποδεχτει τον Νοεμβριο το αγοράκι σας!!!

Αννουλα μου νομιζα οτι ειχες αγορακι!!! Σε μπερδεψα και ειπα την κορακλα αγοράκι!!!συγνωμη!!!!

Δομνινα μου εσυ μπορει να μην με φοβασαι αλλα εγω μετα απο 3 χρονια προσπαθειών άρχισα να με φοβαμαι!!!! Νομιζω οτι φαγαμε πολλα χαστούκια!!! Ευχομαι και ελπίζω ο καλός Θεούλης και η Παναγιά μας να μας λυπηθεί όλες μας!!!!

Ελπιζω να μην ειναι τπτ αυτη η υστεροσκοπηση και να περασει και αυτο!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...