Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλησπερα δομνινα μου για σενα μπηκα,να δω τι νεα θα ειχες απο τη μαρτζι.Της εστειλα μηνυμα στο κινητο,αλλα δεν απαντησε.Σημασια εχει οτι πηγαν ολα καλα,θα της τηλεφωνησω να τα πουμε.Αντε με το καλο να πας κι εσυ στο γιατρο για να δεις τι θα κανεις απο εδω και περα.

Εγω εξακολουθω να τρεχω με τα διαφορα προβληματα υγειας που υπαρχουν στο στενο οικογενειακο περιβαλλον,δεν εχω και την καλυτερη διαθεση,αλλα προσπαθω....

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Happy birthday!!!!!!!!!!!!!!!!!Δομνινα μου να σε χαιρομαστε κοπελα μου,ολες οι επιθυμιες σου ευχες μου.Ευχομαι να περασεις ομορφα τη σημερινη μερα,και του χρονου να εισαι γερη κι οτι ποθεις κουκλα μου!!!:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου, καλό μήνα και καλή βδομάδα να έχουμε..

Χάσαμε τη Μάρτζι μας και χαθήκατε όλες σας; Σαν δεν ντρέπεστε λέω εγώ..

Μανού μου σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.. με τιμά το γεγονός ότι το θυμήθηκες.. Ελπίζω να είσαι καλά και το κοριτσάκι σου ακόμη καλύτερα!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Πήγα σήμερα στον γιατρό με την αδερφούλα μου και είδαμε το φασολάκι μας.. Είναι ένα ολόκληρο εκατοστό! όλα πάνε πολύ καλά και η καρδούλα του ακούστηκε πολύ πολύ πολύ δυνατά!

Είμαι τόσο χαρούμενη!

L2qIp2.png

γεια σασ κ απο μενα

χαθηκα το ξερω κ θα χανομαι γιατι τρεχω ολη μερα κ δε φτανω αλλα οσο μπορω σασ σκεφτομαι κ σασ διαβαζω.

δομνακι χρονια πολλα κ απο δω....σου ευχομαι τα καλυτερα σε σενα κ στην αδερφουλα σου να σαι κοντα τησ τωρα που σε χρειαζετε να μαθαινεισ κ εσυ;)

μαργκι μου αν καταλαβα καλα μασ εφυγεσ κ καλα εκανεσ αν νομιζεισ οτι αυτο σου κανει καλο(στο λεω σε περιπτοση που μασ διαβασεισ):tongue:

εμεισ καλα τωρα μετα απο τοοοοοσεσ αρρωστιεσ μαζεψαμε τα κομματακια μασ κ ελπιζουμε να μηνουμε γεροι για πολυ καιρο.

εγω με τη δουλεια συνεχιζω(σασ ειχα πει οτι επιασα δουλεια σε ενα ουζερι μεσημερια ,δε θυμαμαι) ναι καλα ειναι αλλα πολυ μποχα απο τα τσιγαρ κ τα μαγηρεματα!! αλλα τι να κανω αυτο βρηκα για την ωρα.....εκανα κ κατι χαρτια για κατι θεσεισ που βγηκαν αλλα οι πιθανοτιτεσ ειναι μικρεσ.

αυτα τα λιγα φιλια σε ολεσ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

καλημερα κουκλιτσες,καλο Πασχα κ καλη Ανασταση με υγεια κ οικογενειακη γαληνη. Ευχομαι η Ανασταση να σας φερει ο,τι επιθυμει η καθεμια:-)φιλακια

ένα μήλο την ημέρα...

Κουκλιτσες μου καλη Ανασταση και Καλο Πασχα σε ολες με υγεια και ευτυχια για εσας και τις οικογενειες σας.Να περασετε πολυ ομορφα!!

Μηλιτσααα,σαν τον κομητη εμφανιστηκες,τι κανεις βρε κοπελα μου,ολα καλα;Πολλες ευχες και να προσεχεις τον εαυτο σου,πολλα φιλια σε ολες.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Εβλεπα χθες στον ύπνο μου πως το θεματάκι μας έκλεισε διά παντός......Πόσο στενοχωρέθηκα δεν λέγεται...Υποσχέθηκα πως σήμερα θα μπω να σας χαιρετήσω. Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη.....Λέω να μπάινω πού και πού.....Μού λέιπετε.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη κι από μένα..

Επέστρεψα κι εγώ στη ρουτίνα και την καθημερινότητα ύστερα από ένα υπέροχο Πάσχα στο χωριό.. γελάσαμε, ξεκουραστήκαμε, χαλαρώσαμε και γεμίσαμε μπαταρίες.. και τώρα ξανά προς τη δόξα τραβάμε!

30 Απριλίου έκλεισα ραντεβού με τον εξωσωματικό μου για να καταλήξουμε επιτέλους κάπου.. Πολλά γυρνάνε στο μυαλό μου και νομίζω ότι πρέπει να τα βάλω σε τάξη επιτέλους..

Μου λείπετε κι εμένα πολύ!! για εμφανιστείτε όλες σας...

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Τέρμα τα δημόσια με την επίσχεση εργασίας και τις αναβολές....Σκέφτομαι και για την υστεροσκόπηση και για την εξωσωμ να κατέβω Αθήνα......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Τέρμα τα δημόσια με την επίσχεση εργασίας και τις αναβολές....Σκέφτομαι και για την υστεροσκόπηση και για την εξωσωμ να κατέβω Αθήνα......

Είναι πολύ σημαντική η απόφαση που πήρες και χαίρομαι που την πήρες επιτέλους... Ότι χρειαστείς είμαι στη διάθεσή σου... να το ξέρεις αυτό...

Σε φιλώ!

L2qIp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!! Και εμενα μου λειψατε!!!! Χρονια πολλα!!! Αληθως Ανέστη!!!!

Ευχομαι να γινει μια αναστασταση στις καρδιές σας!!!!

Μηλίτσα ποσο χαιρομαι που σε διαβασα!!!!:):)

Δομνινα μου ευχομαι να παρεις την καλυτερη απόφαση, περιμενω νεα σου μπαινω και διαβάζω!!!

Μαρτζυ μου ποσο χαιρομαι που εισαι καλά!!!!! Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαρηκα που σε διάβασα!!!!

Θενα μου υπομονη κοπέλα με την δουλεια, δυστυχως οι καιροι ειναι δύσκολοι!!!

Μανουνιτα μου πάντα εδω με το καλό λόγο!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

εγραψα και τα νεα μου αλλα δυστυχως κοπικε η γραμμη!!! Με λίγα λογια ειμαι καλά απεχω απο το θεμα γιατι δεν κανω κατι το ιδιαιτερο!!! Η γιατρος θελει να με σπρωξει για εξωσωματικη μολις με 3 προσπαθειες μετα την παλλιδρομη και ετσι απεχω και απο αυτήν!!!! ειμαι σε φαση αρνησης!!!!

Φιλάκια και καληνυχτα

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Κουκλιτσες μου καλημερα και χρονια πολλα,και του χρονου να ειμαστε γερες και κυριως οτι επιθυμει η καθεμια σας ξεχωριστα.Χαιρομαι που ολες σας πηρατε τις αποφασεις σας και ευχομαι πραγματικα να προχωρησουν τα πραγματα θετικα για ολες σας.

Εμεις ειμαστε μια χαρα,Δοξα το Θεο,περασαμε πολυ ωραια κι απο σημερα τα κεφαλια μεσα,και καθε κατεργαρης στον παγκο του.Οσο για το κοριτσακι μου,εχει μεγαλωσει παρα πολυ και εχει ξεφυγει απο το παιδικο,οτι αγορες καναμε τωρα στις γιορτες ηταν πλεον απο ολα αυτα τα μαγαζια με ρουχα για teenagers....:P Tα χρονια περνανε,αλλα το σημαντικο ειναι να περνανε καλα,κοριτσακια μου,φιλακια πολλα σε ολες!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...