Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Δόμνα μου, βαρέθηκα να μπαίνω σε νοσοκομεία και να μην τελειώνουν τα βάσανά μου. Πέρισυ μπήκα να βγάλω τους πολύποδες με την ελπίδα πως θα καταφέρω να μείνω έγκυος! Δεχτηκα το χαστούκι που έφαγα, μάζεψα τις δυνάμεις μου, πήρα τα χρήματα που είχα στην άκρη για ώρα ανάγκης κι είπα να κάνω και λαπαροσκόπηση, μόνο και μόνο για να είμαι εντελώς καθαρή αν θα έφτανα σε εξωσωματική να μην χρειαζόταν να κάνω χειρουργεία πριν από αυτήν. Και τι κατάφερα; τόσο άγχος, αγωνία, και μαζί και ελπίδα πήγαν χαμένα. Ηθελα να ξεκινήσω την εξωσωμ χωρίς άγχος και δες σε τι κατάσταση είμαι! Οι ατυχίες μου δεν έχουν τελειωμό! Πότε θα ησυχάσω; Ωρες ώρες σκέφτομαι πως όλα αυτά είναι σημάδια για να σταματήσω τις προσπάθειες και να βρω τον εαυό μου, που ειλικρινά τον έχασα μέσα από όλα αυτά που συνέβησαν.

Το ξέρεις πως με τον άντρα μου δεν μιλάμε πια; Κι όταν μιλάμε λέμε τα ίδια και τα ίδια; Το ξέρεις πως σηκώνεται και φεύγει με την πρώτη ευκαιρία; Και καταλαβαίνω πως δεν με αντέχει πλέον. Μπορεί να με αγαπάει ακόμη, αλλά δεν με αντέχει.....Εχασα τον αυθορμητισμό μου, την χαρά μου κι όλα περειστρέφονται γύρω από επιτροπές, σπερμοδιαγράμματα, γιατρούς, χειρουργεία.....Του λέω "θα κάνω αυτό, θα πάρω τηλ τον γιατρό να του τα ψάλω.....θα πάρω να κλείσω ραντεβού με τον γιατρό του ίκα, θα πάρω να δω τι γίνεται με τα φάρμακα......". Το καταλαβαίνεις πώς είμαι! Με λυπάμαι πλέον και με εκνευρίζω γιατί δεν ξεκολάω. Είναι και αυτό το ρημάδι το οικονομικό στη μέση που μας έχει διαλύσει....Χθες έμαθα πως αντί για 100 ευρώ κρατήσεις, θα μου κάνουν 170 για 3 μήνες. Πέφτω στα 620 ευρώ. Πώς να ζήσουμε με αξιοπρέπεια και ηρεμία, όταν μας μένουν 200 ευρώ για να βγάλουμε το μήνα; Και σήμερα δώσαμε 70 ευρώ από τα έτοιμα που έχουμε στην άκρη για την εξωσωμ για το παλιοσπερμοδιάγραμμα. Ακου και για αυτό: 85%ανώμαλες μορφές του έβγαλε. 1η ώρα 40% κινητικότητα ζωηρά και 12η ώρα 0%. Είμαστε και οι δυο μας ο ένας χειρότερος από τον άλλο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μάρτζι μου, γλυκό μου κορίτσι..

Περνάτε πολύ δύσκολα το καταλαβαίνω αυτό πολύ καλά.. οι ατυχίες σας χτυπάνε η μία μετά την άλλη και δεν σας αφήνουν να σηκώσετε κεφάλι... δεν ωφελεί να στενοχωριέσαι για πράγματα που ήδη έχουν γίνει.. Έχεις ως στόχο την επιτροπή στις 28 Μαρτίου. Να πάρεις με το καλό την έγκριση, να πάρεις και τα φάρμακα και μετά θα έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου να κάνεις την προσπάθειά σου με την ηρεμία σου..

Προσωπικά το θεωρώ υπερβολικό για διάφραγμα ενός εκατοστού να είναι απαγορευτική η προσπάθεια εξωσωματικής και καταδικασμένη από την αρχή..

Ένα θα σου πω.. ο αδερφός μου εδώ και δυο χρόνια περίπου έχει χωρίσει από τη γυναίκα του και έχει την επιμέλεια των δυο ανηψιών μου (6 και 4 ετών αντίστοιχα). Αυτά τα παιδάκια τα έχω μεγαλώσει στην κυριολεξία εγώ, τα έχω ζήσει από τη στιγμή που τα είδαμε για πρώτη φορά στον υπέρηχο, τα έχω κρατήσει άπειρες φορές στην αγκαλιά μου και έχω παίξει απίστευτες ώρες μαζί τους..

Χθες μου ανακοίνωσε λοιπόν ο αδερφός μου ότι αποφάσισε να δώσει τα παιδιά στην πρώην του διότι δεν μπορεί να τα μεγαλώσει... η πρώην του εντωμεταξύ τα είχε παρατήσει εδώ και δυο χρόνια διότι είχε βρει γκόμενο και ήθελε να κάνει τη ζωή της.. τώρα τελευταία ξαφνικά θυμήθηκε ότι είναι μάνα και ότι και καλά δεν μπορεί χωρίς τα παιδιά της..

Εγώ αισθάνθηκα να μου ξεριζώνουν την καρδιά χθες όταν μου το ανακοίνωσε ο αδερφός μου.. και μετά με πήρε ο άνδρας μου αγκαλιά και τον ρώτησα αν πιστεύει ότι θα κάνουμε ποτέ το δικό μας παιδί - διότι να σου θυμίσω ότι ο άνδρας μου έχει ήδη ένα παιδί από τον πρώτο του γάμο - και μου απάντησε "φυσικά, και δε στο λέω για να σε παρηγορήσω"..

Ε λοιπόν σκέφτομαι αλλιώς από χθες το βράδυ... ναι, θα κάνω το δικό μου παιδί.. ναι, θα κρατήσω ένα δικό μου μωρό στην αγκαλιά μου και δεν θα μου το πάρει κανείς..

Τι θέλω να πω με όλα αυτά; Μήπως πρέπει να ξεχάσεις όλα τα δυσάρεστα που έχουν συμβεί στη ζωή σου μέχρι τώρα και να αναθαρρήσεις; Μην ξεχνάς ότι η επιτροπή είναι ουσιαστικά μια ευκαιρία να νιώσεις κι εσύ τη μητρότητα..

Μόνο αυτό...

L2qIp2.png

Δόμνα μου, με συγκίνησες τώρα με τα ανιψάκια σου. Μακάρι να γίνει για αυτά ό,τι είναι καλύτερο και εύχομαι να γίνει πραγματικότητα αυτό που είπε ο Δομνίνος σου!

Μαζεψα τα χαρτια για την επιτροπή. Είμαι έτοιμη. Μίλησα και στην διευθυντρια. Της είπα πως ξεκινάω εξωσωματ και θέλω την υποστηρίξή της στο θέμα αδειών. Είπε να μην ανησυχώ. Θα έρθω και θα περάσω από επιτροπή. Το έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου. Τα φάρμακα θα τα πάρω και θα τα χρησιμοποιήσω. Αν μου πει ο γιατρός πως πρέπει να κάνω υστερο, θα του πω πως αναλαμβάνω την ευθύνη και δεν θα την κάνω. Αν θέλει να με αναλάβει καλώς. Αν δεν θέλει, θα πάω στον άλλο εξωσωματικό. Δεν θα του πω τίποτα για καρίόσχημες και διαφράγματα και τέτοιες μπούρδες. Θα την ξεκινήσω και θα πάω κόντρα ( για πρώτη φορά) σε όσα μου λένε. Μέχρι τώρα ήμουν το στρατιωτάκι του κάθε ηλίθιου γιατρού. "Κάνε αυτό, στρατιωτάκι!" Και το έκανα με κλειστά μάτια.....Τόσο πιστός "στρατιώτης" και από την ηλιθιότητά του περνάει "στρατοδικείο". Επαναστατώ λοιπόν και δεν ακούω άλλες εντολές. Θα κάνω το δικό μου και ότι γίνει! Αν συνεχίσω να τους ακούω, μέχρι τα 80 μου θα μου βρίσκουν και από κάτι.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Και μέσα σε όλα με πήρε τηλέφωνο η αδερφή μου και μου ανακοίνωσε ότι θα γίνω θεία! Σκορπουδάκι λοιπόν και τελευταία ημερομηνία τοκετού γύρω στις 20 Νοέμβρη!!!

Μάρτζι μου το καλύτερο που θα κάνεις είναι για μια φορά να πας κόντρα στο κατεστημένο και να ακούσεις την καρδιά σου..

L2qIp2.png

Μπράβο Δομνίνα! Συγχαρητήρια στην αδελφή σου! Να πάνε όλα καλά της εύχομαι! Εχει άλλα παιδάκια ή είναι το πρώτο της;; Πολύ χαίρομαι....

Ναι, θα πάω κοντρα σε όλα!

Πήγα σήμερα στο ικα της Λευκάδας και ρώτησα για τα φάρμακα. ( εκανα βλακεία όμως γιατί παρέλειψα να της πω πως είμαι του δημοσίου και δεν ξέρω τώρα αν όλα όσα είπε ισχύουν ή όχι. Μήπως άλλα ισχυόυν για ικα και άλλα για δημόσιο). Λοιπόν τι μου είπε: Πάιρνω έγκριση, γράφω ηλεκτρονικά τα φάρμακα και πάω στο ικα. Μου παραγγέλνει τα menopur και gonal και έρχονται σε 2-3 βδομάδες. Με βολεύει έτσι, γιατί η επόμενη περίοδος είναι γύρω στις 26/3, άρα η μεθεπόμενη μετά την οποία ξεκινάω θα είναι γύρω στις 22/4!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα,δομνινα και μαρτζι συγκινηθηκα για αλλη μια φορα,διαβαζοντας τα μηνυματα σας.Δομνινα μου πραγματικα λυπαμαι πολυ,που θα αποχωριστεις τα ανιψακια σου,αλλα χαιρομαι που ειστε μαζι με τον αντρα σου και κυριως ειστε αισιοδοξοι για το μελλον.Συγχαρητηρια για την αδερφουλα σου,με το καλο,ειδες που θα ερθει κι αλλο ανιψακι,εκει που δεν το περιμενες;

Μαρτζι μου,σιγουρα εχεις περασει πολλα,αλλα ομολογω οτι χαιρομαι που ειδα οτι δεν θα το βαλεις κατω,γιατι σιγουρα εχεις καθε δικαιωμα να αναζητησεις την ευτυχια της μητροτητας και το αξιζεις κοπελα μου.Ευχομαι ολα να πανε καλα και να ερθουν βολικα.

Κοριτσια πραγματικα σας θαυμαζω,εχετε περασει πολλα κι ομως ειστε ακομα εδω,με πιστη και θεληση να κανετε την προσπαθεια σας,για να κρατησετε στην αγκαλια σας γερα μωρακια.Αν οχι εσεις,τοτε ποιες,ειναι αξιες να γινουν μανες;Ειμαι σιγουρη πως το ονειρο σας θα γινει πραγματικοτητα,γιατι το θελετε πραγματικα!!!

Σας φιλω γλυκα!Καλο Σ/Κ.:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κορίτσια τι κάνετε; Εγώ αύριο ή μεθαύριο θα ξέρω επιτέλους τι είναι αυτό το διάφραγμα, πόσο χώρο καταλαμβάβει και αν πρέπει να αφαιρεθεί ή όχι.

Εστειλα e-mail στον Παράσχο και με πήρε τηλ! Μού είπε πως το όριο για το διάφραγμα είναι 1,3. Αν είναι τόσο πρέπει να αφαιρεθει. Αλλά και πάλι είπε πως πρέπει να λάβουμε υπόψη το μέγεθος της μήτρας. Να μην καταλαμβάνει το 1/3 αυτής. Αν το καταλαμβάνει έχουμε πρόβλημα. Για να δούμε....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μάρτζι μου εύχομαι ειλικρινά για σένα να μην εμποδίζει σε τίποτε το διάφραγμα που έχεις... να ακούσεις και κάτι ευχάριστο επιτέλους κοριτσάκι μου..

Εγώ είμαι καλά.. περιμένω να έρθει η μέρα που θα σε γνωρίσω από κοντά!

L2qIp2.png

Πρέπει να τον πάρω και διστάζω.....Τι θα ακούσω παλι ρε κορίτσια;;; Είχε δίκιο παλιά η Θένα που είχε πει ότι είμαι πολύ γκαντέμω......Αλήθεια που είναι αυτή η ψυχή; Δομνα, σου'ρχομαι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!!

Μαρτζι μου μακαρι να μην εμποδιζει το διαφραγμα και ολα να πανε σουπερ!!! Στο ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου γιατι το αξιζεις!!!

Δομνινα μου απο την μια ειναι σκληρο να αποχωρηστεις τα ανηψια σου αλλα να ευχεσαι οτι γινεται να ειναι για το καλο τους.... Συγχαρητηρια και για την αδερφουλα σου με το καλο να ερθει το μπεμπακι της και να ειναι γερο!!!!

Μανου μου τι κανεις? Πως ειναι η μπαλαρινα σου?

Ντζεο και Θενα χαθηκατε.....

Μαγδουλα πολλα φιλακια!!!!

Anna η αδελφή μου απέβαλλε στην 8η εβδομάδα.

Κορίτσια, ο γιατρός μου προτείνει διαγνωστική υστεροσκόπηση να δούμε τι ακριβώς γίνεται γιατί στην μαγνητική στην μία πλακέτα φαίνεται καθαρά μεγάλο διάφραγμα στη μέση της μήτρας ( αν είναι έτσι εμποδίζει, θέλει αφάιρεση ) αλλα στις πλάγιες δεν φαίνεται τίποτα. Μόνο μια διαγνωστική θα δώσει σαφή απάντηση.

Ωρυόμουν και φώναζα πότε θα ξεκινήσουμε εξωσωματική και είπε σε περίπτωση αφαίρεσης μετά από 6 μήνες. Αν βεβαια θέλω μπορούμε να προχωρήσουμε και έτσι αλλά να είμαι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο.....Σκατα....

Κορίτσια το λέω με πολύ πόνο αλλά δεν θα ξαναμπώ στο φόρουμ. Εκτοε του ότι γνώρισα εσάς, μού έκανε κακό.....Επηρεάστηκα από πολλά εδώ μέσα και δεν πήρα σωστές αποφάσεις στο θέμα γιατρός. Επηρεάζομαι γενικώς και δεν θέλω πια να μαθαίνω για καμία τίποτα ( εννοείται ότι εξαιρείστε) ......Θα κρατήσουμε τηλ επαφή, έτσι Δόμνα και Μανου;;; Δόμνα, θα συναντηθούμε , πρώτα ο Θεός. Τετάρτη 28/3.....Αν χρειαστώ τίποτα έχω το τηλ σου. Το ίδιο και συ.

Σας ευχαριστώ που ήσασταν δίπλα μου στις τόσο δύσκολες στιγμές που έζησα τα ταλευταία χρόνια . Ησασταν μεγάλη παρηγοριά για μένα.Μακάρι να μπω ξανά γρήγορα για να σας πω μόνο ευχάριστα. Σας αγαπώ πολύ.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Γλυκιά μου Μάρτζι διαβάζω και ξαναδιαβάζω το τελευταίο σου μήνυμα με τόσο πόνο και στενοχώρια...

Πόνο γιατί θα σε χάσουμε από την παρεούλα μας και πραγματικά σου λέω κάθε μέρα έμπαινα με αγωνία για να μάθω τα νέα σου.. σε νιώθω πολύ δικό μου άνθρωπο και στενοχώρια διότι δεν σου αξίζει όλη αυτή η ταλαιπωρία και η αρνητική ενέργεια..

Εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχει διάφραγμα που χωρίζει τη μήτρα στα δύο.. αυτό θα φαινότανε ξεκάθαρα και στις δυο υστεροσκοπήσεις που έκανες.. και αν υπάρχει και dvd εκεί θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση..

Εννοείται ότι έχω το τηλέφωνό σου και ανυπομονώ να σε δω από κοντά στις 28... Θα είμαι πάντα εδώ για σένα για ότι θελήσεις...

L2qIp2.png

Μπαινω μετα απο τοσες μερες,και πραγματικα πεφτω απο τα συννεφα μαρτζι μου,διαβαζοντας το τελευταιο σου ποσταρισμα.Λυπαμαι πραγματικα που θα αποχωρησεις απο το παρεακι(και δε λεω θα σε χασω,γιατι δεν προκειται να το αφησω αυτο να συμβει)μετα απο οσα εχουμε περασει ολες,εδω παρεα,νομιζω οτι εχουμε δεθει κατα ενα περιεργο τροπο.Αλλα θα σου πω,αν και νομιζω πως στο εχω ξαναπει,να κανεις αυτο που σε κανει να αισθανεσαι καλυτερα κουκλα μου.Κι αν αυτο ειναι η απομακρυνση σου απο το φορουμ,τοτε κι εγω μαζι σου.

Ευχομαι πραγματικα η περιπετεια σου να εχει αισιο τελος και η επανεμφανιση σου στο καφε να σηματοδοτει και ενα νεο,χαρουμενο ξεκινημα στη ζωη σου.Θα σου τηλεφωνησω,πολλα φιλια και να ξερεις οτι δε σε ξεχνω.

Φιλια σε ολες κοριτσια,καλο Σ/Κ.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια...

Μας αποχαιρέτησε η Μάρτζι μας και κάνετε αποχή από το καφέ μας; Ντροπής πράγματα...

Λοιπόν σήμερα είδα την Μάρτζι μας από κοντά μιας και ήρθε Αθήνα για την Επιτροπή Εξωσωματικής και μετά χαράς σας ενημερώνω ότι πέρασε! Την πήρε την έγκριση και έτσι πολύ πιο ανάλαφρη επιστρέφει στο όμορφο χωριό της..

Μια γλύκα είναι και πολύ ανοιχτός άνθρωπος..

Οι υπόλοιπες που χαθήκατε;

Εγώ μετράω τις μέρες να πάω στο γιατρό για να μπορέσω να κατασταλάξω κάπου!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...