Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Δομνίνα το ελπίζω κι εγώ! Πέρασα τέτοια κρίση που δεν ξέρω πως στάθηκα όρθια όταν άκουσα την ακτινολόγο να μου λέει κάτι τέτοιο. Εκλαιγα από τα νεύρα μου πιο πολύ..... Να σου πω την αλήθεια είμαι λίγο πιο ήρεμη τώρα....Τι να κάνω μωρέ; Να πεθάνω από στενοχώρια; Οχι! Ολα θα φτιάξουν.....Ακόμη και παιδί να μην έρθει, πιστεύω πως από κάπου θα μπορέσουμε να πιαστούμε για να έχει νόημα η ζωή μας!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια καλή σας μέρα..

Πήγα σήμερα το πρωί και έκανα χοριακή διότι η καθυστέρηση συνεχίζεται χωρίς ίχνος έλευσης της ακατανόμαστης.. βέβαια παίζει να είναι και από το κρυολόγημα η καθυστέρηση αλλά για την τιμή των όπλων την έκανα..

Δεν ελπίζω σε κάτι αλλά αν παρ' ελπίδα υπάρχει θετικό αποτέλεσμα θα ξαφνιαστώ ευχάριστα!

L2qIp2.png

αναμενουμε κοριτσι!

περαστικα σ ολους τους αρρωστους και ευχομαι σημερα, ημερα της γυναικας, να ειμαστε ολοι καλα και να εχετε ολοι σας συντομα αυτο που επιθυμειτε

φιλια

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια να ζήσουμε!;)

Εύχομαι σε σένα που περιμένεις αποτελέσματα όλα να πάνε καλά! Και που σαι μην σταματάς ποτέ να ελπίζεις! Μόνο τότε θα μπορείς να προχωράς μπροστά

Είσαι μαμα; Μην τρελαίνεσαι!:confused:

www.deity.gr

Ωχ, μωρέ Δομνα!!! Γιατί να μην είσαι, ρε γμτ;;; Τέλος πάντων.....Πάμε για άλλα. Μάλλον η καθυστέρηση οφείλεται στο ότι ήσουν αρρωστούλα, μωρέ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Απο την Δευτερα ειχα καποια περιεργα συμπτωματα και ελεγα μπας.... τελικα την Πεμπτη σταματησαν και παραξενευτικα ετσι αποφασισα σημερα να παω για χοριακη πηρα τηλ και μου ειπαν αρνητικο κατω απο 2!!! Και θυμιθηκα τα 2 χρονια που προσπαθουσα μετα την 1η παλλιδρομη και ειλικρινα δεν θελω να ξαναπερασω τα ιδια!!! Σκεφτηκα να τα παρατησω γιατι ποναει παρα πολυ γμτ μου!!! Αλλα λεω να μην δηλιασω.... θα προσπαθησω αλλες δυο φορες (οχι τρεις που ειχα πει) και μετα θα τα παρατησω - να αλλαξω λιγο παραστασεις!!! Κουραστηκα.... μπορει να μην ειναι όλες οι γυναικες για να γινουν μανες!!! Μπορει να ειμαι πολύ δηλη!!!!

Θα μπαινω να σας διαβαζω το υποσχομαι και Μαρτζυ μου θα ειμαι εδω οταν ξεκινησεις με το καλό την προσπαθεια αλλα ταυτοχρονα θα απεχω!!! το εργο το εχω ξαναδει και δεν μου αρεσε!!!!

Να ξερεται οτι σας σκεφτομαι όλες και ευχομαι ότι καλύτερο!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μαγδούλα, μην απογοητεύεσαι! Είμαι σίγουρη πως θα ξαναμείνεις πολύ σύντομα έγκυος! ΑΝ σε βοηθάει, μην μπαίνεις. Μην μας ξεχάσεις όμως! Κι εγώ πολλές φορές είπα να μην ξαναμπώ, αλλά θέλω να σας διαβάζω μωρέ, να λέμε τα νέα μας! Μόνο στη δική μας σελιδα ας μπαίνεις, ρε Μαγδούλα, να μας λες ό,τι αισθάνεσαι......Θα τα καταφέρουμε, θα δεις. Μέχρι τα Χριστούγεννα, στο υπόσχομαι: κι εσύ και η Δομνα κι εγώ θα είμαστε εγκυούλες! Εχω ένα καλό προαίσθημα!!! Και με ξέρετε τι απαισιόδοξη είμαι γενικά σαν άτομο....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοριτσια καλημερα,μαγδα μου θα ξεκινησω απο εσενα.Σε καμια περιπτωση καλη μου δεν πρεπει να περναει απο το μυαλουδακι σου οτι εισαι δειλη.Ειναι πολυ λογικο,μετα απ'ολα οσα περασες,να νιωθεις "καπως".Εξαλλου μην ξεχνας,πως καθε μια απο εμας,εχει διαφορετικες αντοχες και αλλο τροπο για να διαχειριζεται την καθε κατασταση που προκυπτει.

Αν νομιζεις πως η αποχη,θα σε κανει να νιωσεις εσυ καλυτερα και θα βοηθησει ωστε να εχεις την ψυχικη σου ηρεμια,τοτε εγω θα ειμαι μαζι σου.Να μη χανεσαι ομως κοριτσακι,δηλωνε απλα την παρουσια σου,που και που,ετσι για να ξερουμε οτι εισαι καλα.

Ενα πραγμα ομως θα σου πω κι ειναι το τελευταιο,κι αυτο για να μη σε πιανει απογοητευση και να "ανεβεις" λιγακι.Απο τη στιγμη που εμεινες εγκυος,να εισαι σιγουρη οτι θα ερθει η ωρα,αργα ή γρηγορα που θα ξαναμεινεις.

Να προσεχεις τον εαυτο σου κοριτσακι μου και να περνας καλα,να ξερεις οτι θα σε εχουμε στο νου μας.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημερα και απο μενα!!!

Μαγδουλα μου γλυκια κανε αυτο που πιστευεις οτι θα σε ανεβασει ψυχολογικα. Βρες τον εαυτο σου και εμεις θα ειμαστε εδω οποτε μας χρειαστεις. Επισης πιστευω πως οταν κατι το θελεις τοσο πολυ δεν μενει παρα να το αποκτησεις οποτε αργα ή γρηγορα θα ερθει το μπεμπακι!!!!!

Μαρτζυ μου πολυ χαιρομαι που εισαι αισιοδοξη!!!! Ετσι κοπελα μου να μην τοβαζεις κατω και ολα θα ερθουν ειμαι πολυ σιγουρη για ολες σας!!!!!

Κορίτσια, τι κάνετε; Εγώ μπαίνω στην τελική ευθεία για την επιτροπη εξωσωματικής σιγά- σιγά! Αυριο θα κάνει το δευτερο σπερμοδιαγραμμα ο αντρας μου. Θα συγκεντρώσω και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά και κατεβαίνω Αθήνα τελικά στις 28/3. Δομνα, 9.30 και πιο νωρίς θα είμαι στην επιτροπή. Κανόνισε το προγραμμά σου να έρθεις να σε γνωρίσω επιτέλους κι από κοντά! Να σε ρωτήσω. Η επιτροπή στεγάζεται στο ικα;

Αννα, τι κάνει η γιαγιά σου; Με όλα αυτά που πέρασα τις τελευταίες μέρες ξέχασα να σε ρωτήσω.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...