Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Κορίτσια, δεν έχω καλά νέα! Εκανα τη μαγνητική και ακούστε τι μου βρήκαν: μερικώς διαχωρισμένη μήτρα! Πώς είναι δυνατόν;;;Χτυπιόμουν από τα νεύρα. Εκανα δύο διαγνωστικές και δύο επεμβατικές υστεροσκοπήσεις μέσα σε ένα εξάμηνο! Εκανα χίλιους υπερήχους όλα αυτά τα χρόνια, τίποτα; Ολοι τους οι γιατροί ήταν άχρηστοι; Είναι κάτι που υπάρχει εκ γενετής, δεν δημιούργηθηκε τώρα, για να πω.....Ο μόνος που το επισήμανε είναι ο γιατρός που βλέπω τώρα τελευταία στην Π΄ρεβεζα και μου κάνει υπερήχους. Μου το είπε ο άνθρωπος την πρώτη φορά που με είδε αλλά όταν του είπα πως έκανα υστεροσκόπηση και δεν βρέθηκε τίποτα τέτοιο "μαζεύτηκε" ο άνθρωπος και είπε θα το δούμε.....Και ορίστε!!!Πήρα τον της εξωσωματικής, του τα είπα κι έμεινε ο άνθρωπος.....Λέει πως ανατρέπονται όλα τα δεδομένα. Πρέπει να δούμε πόσα εκατ είναι. Αν είναι μέχρι 1 εκ δεν έχουμε πρόβλημα, Αν είναι παραπάνω, δεν μένω έγκυος και πρέπει να ξανακάνω υστεροσκόπηση! Δεν θέλω να κάνω τίποτα. Θέλω να πέσει ένας κεραυνός στα κεφάλια όλων των γιατρών που με είδαν ως τώρα. Ολο σε νοσοκ μπαινοβγαίνω, επειδή δεν κάνουν αυτοί οι ξεφτίλες σωστα την δουλεια τους......Τι είμαι; πειραματόζωο;;;

Καλά έχω μείνει στην κυριολεξία παγωτό με αυτά που διάβασα!!!! Είναι δυνατόν; είναι δυνατόν να υπάρχει τόση σαπίλα στα ιατρικά κυκλώματα; Είναι δυνατόν τέσσερις υστεροσκοπήσεις να μη δείξουν τίποτε όταν μάλιστα και οι δυο από αυτές ήταν επεμβατικές;

Κοριτσάκι μου γλυκό ότι και να πεις έχεις απόλυτο δίκιο... δεν ξέρω τι να σου πω και πως να σε ηρεμήσω... είναι τόσο βαρύ όλο αυτό..:(

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αφήστε, δεν μπορώ να συνέλθω. Λέω είναι όνειρο και θα ξυπνήσω. Δεν μπορεί να ταλαιπωρούμαι τόσο.....Εχω μουδιάσει και δεν ξέρω τι να σκεφτώ.....Θέλω να πάρω τηλ όλους τους γιατρούς και να αρχίσω να βρίζω....Geni, ο γιατρός μού είπε πως θα μιλήσει με την ακτινολόγο να της πει πώς να μετρήσει το διάφραγμα......Ούτε τον ρώτησα πότε θα γίνει αυτό, ούτε τίποτα......Δεν έχω όρεξη να κάνω πλέον καμία ερώτηση. Κι αν είναι πάνω από ένα εκατοστό πάλι υστεροσκόπηση; Ε, όχι, βαρεθηκα και δεν θέλω ούτε παιδί να κάνω πλέον. Ταλαιπωρήθηκα τόσο....

Εχουμε κάνει με τον άντρα μου το σκ@τ@ παξιμάδι, μετράμε τις μπουκιές μας και παμε και δίνουμε τόσα λεφτά για ανώφελες εξετάσεις και χειρουργεία. Για την μαγνητική χθες έδωσα 75 ευρώ, για ορμόνες 40 για πήγαινε-έλα τόση βενζίνη και γυρίσαμε πίσω ταπί....Ε, όχι, ρε κορίτσια! Να ζήσω με τα λίγα που έχουμε λίγο καλά με τον άντρα μου ( όσο μπορούμε δηλαδή) κι όχι να τα δίνουμε σε ηλίθιους γιατρούς που μόνο να τα παίρνουν ξέρουν! Πόσο πίσω ερχόμαστε πάλι στις προσπάθειες μας;;;;Μάλλον όλα αυτά είναι σημάδια πως δεν υπάρχει περίπτωση να μου δώσει παιδί ο Θεός!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μάρτζι μου το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι εγώ έκανα σαλπιγγογραφία το 2009 χωρίς να δείξει τίποτε.. Και τον Οκτώβριο του 2011 έκανα επεμβατική υστεροσκόπηση και βρέθηκε διάφραγμα το οποίο και αφαιρέθηκε..

Είσαι έξαλλη και με το δίκιο σου κοριτσάκι μου.. 1000 δίκια έχεις που λέει ο λόγος..

Πραγματικά δεν έχω λόγια...

L2qIp2.png

Βρε Μαρτζι μου τι να πω???? Ειλικρινα εχω μεινει με το στομα ανοιχτο.... Δηλαδη τοσοι αχρηστοι υπαρχουν που το μονο που τους νοιαζει ειναι πως θα τα τσεπωσουν??? Ολα τα δικια μαζι σου αλλα και τι να το κανεις ειναι να μην μπλεξεις με τετοιους.... Μαρτζι μου δεν μπορω να πω τιιποτα και ειναι κριμα γιατι εχεις δωσει τα παντα σε αυτο κανε λιγη υπομονη ακομα μηπως και δεν ειναι πανω απο 1 εκατοστο οποτε εκει συνεχηζεις κανονικα....

Μαρτζι μου τι να πω πραγματικα τα εχω χαμενα....δεν ειναι δυνατον να συμβαινουν ολα αυτα....ποση ψευτια και εκμεταλλευση;Κοριτσακι μου εχει ολο το δικιο με το μερος και καθε δικαιωμα να νιωθεις θυμα και αγανακτητηση με ολους αυτους τους "γιατρους",γιατι μονο γιατροι δεν ειναι.

Κανε κουραγιο φιλεναδα,δεν ξερω τι αλλο να πω.....

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Πήρα τηλ την ακτινολόγο να μου πει πόσο πάνω κάτω είναι. Δεν θα πιστέψετε την γκαντεμιά μου! 1,1 εκατοστο λέει, αλλά μπορεί να κάνει και λάθος. Θα πρέπει να το δει ο γιατρός. Θα πάρω το dvd από την εξέταση και θα πάω να τα δείξω στον γιατρό στην Πρέβεζα που το πρωτοδιέγνωσε! Δεν έχω μιλήσει με τον εξωσωματικό ακόμη. Τι να πω και σε αυτόν;; Περιμένω τηλ από το γιατρό που με χειρούργησε στη Θεσσαλ. Πήρα και τα είπα στην γραμματέα του, αφού δεν τον έβρισκα στο κινητό και είπε πως θα με πάρει μόλις ευκαιρέσει.....Κορίτσια, τα έχω απλά χαμένα από χθες....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Πήρα τηλ την ακτινολόγο να μου πει πόσο πάνω κάτω είναι. Δεν θα πιστέψετε την γκαντεμιά μου! 1,1 εκατοστο λέει, αλλά μπορεί να κάνει και λάθος. Θα πρέπει να το δει ο γιατρός. Θα πάρω το dvd από την εξέταση και θα πάω να τα δείξω στον γιατρό στην Πρέβεζα που το πρωτοδιέγνωσε! Δεν έχω μιλήσει με τον εξωσωματικό ακόμη. Τι να πω και σε αυτόν;; Περιμένω τηλ από το γιατρό που με χειρούργησε στη Θεσσαλ. Πήρα και τα είπα στην γραμματέα του, αφού δεν τον έβρισκα στο κινητό και είπε πως θα με πάρει μόλις ευκαιρέσει.....Κορίτσια, τα έχω απλά χαμένα από χθες....

o γιατρος που περιμενεις να ευκαιρησει να σε παρει ειναι αυτος που σου εκανε την υστεροσκοπηση;αν ναι,οταν σε παρει πες του να παει να γ@μηθει οικογενειακως ο αχρηστος.

δωσε εσυ το dvd στο γιατρο να σου πει τι θα κανεις απο δω κ περα.

εχεις σπαταλησει ,χρημα,χρονο και το σημαντικοτερο απολα ψυχικη ηρεμια.

εχεις φτασει ενα βημα πριν την πηγη.μην γυρισεις πισω.ηρεμησε.μιλα με το γιατρο σου.

δεν ξερω τι θα κανεις εσυ,εγω παντως αν ημουν στη θεση σου,θα εκανα την υστεροσκοπηση στον ιδιο και δεν θα του εδινα τσιγαρο.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Μαρτζι μου καλα θα κανεις να την δειξεις και στον γιατρο να μετρησει η ακτινολογος μπορει να εκανε καποιο λαθος δεν ειναι αυτη η δουλεια της. Οσο για τον αλλο στην Θεσ/κη ψευτρα να βγω αλλα ισως να μην σε παρει τηλ αμεσως αλλα μην τον αφησεις σε χλωρο κλαρι να παρεις και να ξαναπαρεις....

Αχ βρε κοριτσι μου μην το βαζεις κατω δωστους να καταλαβουν οτι δεν μπορουν να παιζουν ετσι με την υγεια σου αλλα και με τα ονειρα σου....

Με πήρε τηλ ο γιατρός από Θεσσαλονικη, ο οποίος χτυπιόταν, φανερά ενοχλημένος, πως το διάφραγμα το είχε εντοπίσει αλλά ήταν τόσο μικρό μικρό που δεν χρειαζόταν να το αφαιρέσει καθώς δεν επηρεάζει σε τίποτα ούτε σύλληψη ούτε εγκυμοσύνη.....Δεν πειράζουμε είπε τόσο μικρά διαφράγματα ( είναι απλά καρδιόσχημη η μήτρα ) και σε καμία περίπτωση να μην μπω σε νέο χειρουργείο. Επέμενε να δείχνω σε οποιν γιατρό πηγαίνω το dvd της επέμβασης, υποστηρίζοντας ότι έγινε σωστή δουλεια και κανείς δεν θα μπορούσε να το αμφισβητήσει.Η αλήθεια είναι πως to έχω δείξει στον γιατρό που μου διέγνωσε πρώτος το διάφραγμα και είπε κι εκείνος ότι έγινε σωστή δουλειά και στο dvd δεν φαίνεται κανένα διάφραγμα. Θεωρεί ο γιατρός από θεσσ ότι είναι υπερβολή να μπω σε νέο χειρουργείο για ένα διάφραγμα 1 εκατοστού. Αν ήταν λέει πάνω από 2, ναι! να έμπαινα. Τι να πω, ρε κορίτσια....Ο καθένας λέει τα δικά του. Θα πάρω τα dvd (υστεροσκόπησης και μαγνητικής) θα τα δείξω στο γιατρό και βλέπουμε...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Με πήρε τηλ ο γιατρός από Θεσσαλονικη, ο οποίος χτυπιόταν, φανερά ενοχλημένος, πως το διάφραγμα το είχε εντοπίσει αλλά ήταν τόσο μικρό μικρό που δεν χρειαζόταν να το αφαιρέσει καθώς δεν επηρεάζει σε τίποτα ούτε σύλληψη ούτε εγκυμοσύνη.....Δεν πειράζουμε είπε τόσο μικρά διαφράγματα ( είναι απλά καρδιόσχημη η μήτρα ) και σε καμία περίπτωση να μην μπω σε νέο χειρουργείο. Επέμενε να δείχνω σε οποιν γιατρό πηγαίνω το dvd της επέμβασης, υποστηρίζοντας ότι έγινε σωστή δουλεια και κανείς δεν θα μπορούσε να το αμφισβητήσει.Η αλήθεια είναι πως to έχω δείξει στον γιατρό που μου διέγνωσε πρώτος το διάφραγμα και είπε κι εκείνος ότι έγινε σωστή δουλειά και στο dvd δεν φαίνεται κανένα διάφραγμα. Θεωρεί ο γιατρός από θεσσ ότι είναι υπερβολή να μπω σε νέο χειρουργείο για ένα διάφραγμα 1 εκατοστού. Αν ήταν λέει πάνω από 2, ναι! να έμπαινα. Τι να πω, ρε κορίτσια....Ο καθένας λέει τα δικά του. Θα πάρω τα dvd (υστεροσκόπησης και μαγνητικής) θα τα δείξω στο γιατρό και βλέπουμε...

αυτο ειναι θετικο.εγω λεω,οταν πας στο γιατρο να του δειξεις το dvd ,να παρεις ενα τηλ τον αλλο γιατρο να τα πουνε κ τηλεφωνικως.μακαρι να μη χρειαστει τπτ .

μαρτζι μου,μη χανεις την ψυχραιμια σου.ολα θα πανε καλα.το πιστευω.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλά εχω μεινει με το στόμα ανοιχτο!!!!

Δεν το πιστεύω..... Δειξε στο γιατρό τα αποτελέσματα και δειτε τι θα πει ειμαι πολύ περίεργη!!! Ο αλλος απαράδεχτος!!! Αφου σου εκανε που σου έκανε υστεροσκόπηση επρεπε να στο αφερέσει!! Σκασιλα μου εαν ενοχλεί ή όχι!!! Επρεπε να στο αφαιρεσει!!!! Μου αρεσει που εχει καλό όνομα!!!!

Πολλα νευρα!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Αχ βρε Μάρτζι μου έχω καταστενοχωρηθεί με όλη αυτή την απίστευτη ταλαιπωρία σου... τόσος χρόνος, τόσα όνειρα, τόση ταλαιπωρία, τόσα λεφτά... πήγαν χαμένα για το τίποτε; Μακάρι να βρεθεί μια λύση και να μπορέσετε να προχωρήσετε παρακάτω..

Τώρα θα μου πεις ποιον να εμπιστευτείς; ούτε κι εγώ ξέρω τι να σου απαντήσω..

Σήμερα ευτυχώς είμαι καλύτερα.. αλλά όχι τελείως καλά.. τα αυτιά μου παραμένουν βουλωμένα αλλά τουλάχιστον μπορώ και αναπνέω καλύτερα και ο βήχας ελαττώθηκε.. κάτι είναι κι αυτό..

Εγώ μετράω σήμερα 4 μέρες καθυστέρηση αλλά είναι σίγουρα από το κρυολόγημα.. μη με ρωτήσετε πως το ξέρω.. ξέρω τον οργανισμό μου.. αν δεν μου έρθει μέχρι την Παρασκευή θα κάνω μια χοριακή έτσι για το γαμώτο και ύστερα θα πάρω το γιατρό να μου δώσει πριμολούτ.

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Δομνα περαστικά. Εχω κι εγώ τον αντρούλη μου άρρωστο με 39 πυρετο και δεν τον τάισα τίποτα όλη μέρα, γιατί άργησα να γυρίσω από την δουλειά, έβαλα γρήγορα γρήγορα το φαγητό και μετά από λίγο κόπηκε το ρεύμα! Καθε 3 και λίγο κοβόταν με αποτέλεσμα να μην έχουμε φάει ακόμη! Είμαι κι εγώ πτώμα στην κούραση, έχω να ετοιμάσω μαθήματα και να διορθώσω και γραπτά.....

Μακάρι να μην σου έρθει η περίοδος και να είσαι έγκυος! Για το γαμώτο, ρε γαμώτο, που λες κι εσύ!

Οσο για μένα, θα δουμε πώς θα κινηθούμε. Μια κοπέλα μου είπε πως και αυτηνής μια φίλη με παρόμοιο πρόβλημα ( καρδιόσχημη μήτρα) πήγε στο Χασιάκο και της είπε να μην επέμβουν για αυτό το λόγο......Θα δείξει μωρέ...Λίγες μέρες υπομονή να πάρω το dvd από την μαγνητική μήπως και είναι τίποτα ασήμαντο τελικά και στενοχωριόμαστε χωρίς λόγο. Θα τα στείλω στο γιατρό και το dvd από την υστεροσκόπηση, θα τα δει και ο γιατρός στην Πρέβεζα κι όλα θα πάνε καλά......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Γλυκιά μου Μάρτζι..

Κυκλοφορούν τόσες πολλές ιώσεις που δεν ξέρεις από που να φυλαχτείς.. κι εγώ είχα και τα δυο ανηψάκια μου άρρωστα για μια βδομάδα αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ και τα ζούπαγα στα φιλιά και στις αγκαλιές.. Δεν μπορούσα να αποφύγω να κολλήσω..

Πριν λίγο έβαλα θερμόμετρο και η θερμοκρασία μου έπεσε αρκετά. Αυτό σημαίνει ότι η ακατανόμαστη είναι στο δρόμο και απλά καθυστέρησε λόγω κρυώματος..

Μακάρι να πάρεις το dvd γρήγορα και να λυθεί το πρόβλημά σου όσο το δυνατόν συντομότερα και όσο πιο ανώδυνα γίνεται..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...