Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Κορίτσια είμαι λίγο προβληματισμένη, Η μαμά μου, 61 χρονών, σήμερα την ώρα που ήταν τουαλέτα αισθάνθηκε "σαν να της έφευγε, λέει, η μήτρα" και στην συνέχεια είδε αίμα. Ακόμη βλέπει. Θα την πάω στο γιατρό αυριο, αλλά τι να είναι τώρα αυτό; Φοβάμαι....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια, μόλις γυρίσαμε από το νοσοκομείο με την μάνα μου. Ευτυχώς δεν ήταν τίποτα σοβαρό. Κρατηθείτε.....Ουρολοίμωξη ήταν! Πόσο φοβηθήκαμε πάντως.....Εμένα το μυαλό μου πήγε στο χειρότερο....Δεν μου διευκρίνισε η μαμά ότι μόνο στα ούρα της βλέπει αίμα.....Θεώρησε κι αυτή πως έρχεται από την μήτρα και της φάνηκε σαν περίοδος. Μόλίς είπε πως έχει αρκετό αίμα την πήραμε αρον άρον και την πήγαμε στο γιατρό. Παίχουν με αυτά τα πράγματα; Ευτυχώς δεν ήταν κάτι κακό! Πολλά νερά λοιπόν να πίνει και αντιβίωση φυσικά.

Αυριο θα δω ξανά τον γιατρό. Για να δούμε αυτή την φορά, θα με εντυπωσιάσει; Ελπίζω να είναι καλό, ρε κορίτσια, και να μας κάνει το κλικ! Είπαμε με τον άντρα μου πως αν μας αρέσει, θα πάμε σε αυτόν και δεν θα μπερδευτούμε βλέποντας κι άλλο γιατρο. Αν κάτι μας ξενίσει πάνω του, θα δούμε και τον άλλο γιατρό και αποφασίζουμε.....Σας φιλώ.

Κοτούλες μου, ελπίζω να γίνεται κλώσες αυτό το μήνα! Μάγδα κάτι μου λέει πως ο άντρας σου έχει άδικο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

(Δομνινα τι λες επειδη ειχε γινει η ωορρηξια στα προηγουμενα αυτό θα κάνει???)

Δυο πιθανότητες υπάρχουν.. ή να σκάσει και αυτό, πράγμα πολύ πιθανό αφού ήταν ήδη στα 17 χιλιοστά, είτε να μη σκάσει και να γίνει κυστούλα.. πράγμα το οποίο δεν το πολυπιστεύω..

L2qIp2.png

Μάρτζι μου περιμένουμε τα νέα σου από το ραντεβού με τον γιατρό.. Ελπίζω να σας έκανε τελικά το κλικ και να μη χρειαστεί να μπείτε σε άσκοπες αναζητήσεις..

Αν νομίζεις ότι το φόρουμ σε επηρεάζει αρνητικά εννοείται και να απέχεις για όσο χρονικό διάστημα εσύ το θεωρείς απαραίτητο..

Η ουρολοίμωξη στις γυναίκες είναι ύπουλο πράγμα.. Κι εγώ στο παρελθόν έκανα αρκετά συχνά και μάλιστα μια φορά με αιματουρία χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα.. Πολύ νερό να πίνει η μαμά σου και γρήγορα να είναι όλα περαστικά της!

Ο πυρετός με εγκατέλειψε αλλά το συνάχι όχι..

L2qIp2.png

Κορίτσια, μείναμε- ευτυχώς - ευχαριστημένοι. Αυριο θα πάω να κάνω μια μαγνητική μήτρας και ανω και κάτω κοιλίας γιατί είδε πως το ινομύωμα που αφαιρέσαμε το καλοκαίρι δεν έχει επουλωθεί πλήρως η σχισμή. Είπε ότι όταν γίνεται υσετροσκοπικά το "ράψιμο" της μήτρας σε αυτό το σημείο που αφαιρείται το ινομύωμα θέλει 6 με 12 μήνες για να αυτοιαθεί. Σε περίπτωση που η επέμβαση γίνεται με την κλασική μέθοδο η επούλωση γίνεται νωρίτερα. Θέλει με την εξέταση αυτή να δούμε πόσο είναι το΄"άνοιγμα" γιατί αν είναι πάνω από 10 χιλ, θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο για να επουλωθεί καλύτερα!

Θα πάω λοιπόν αύριο και αναλόγως των αποτελεσμάτων συνεχίζουμε. Θα μου έρθει η περίοδος του Μάρτη και μετά θα πάω 15η μέρα να κάνω υπέρηχο. Με βάση τα αποτελέσματα θα ξεκινήσουμε καταστολή με daronda ( είπε πως αυτές τις μέρες ίσως είμαι νευρική γιατί θα έχω συμπτώματα εμμηνόπαυσης) και μετά θα συνεχίσουμε με gonal και μενοπούρ. Πόσες δόσεις δεν θυμάμαι ( μου τα έγραψε πάντως)

Μου έκανε υπέρηχο. 6η μέρα του κύκλου και είδαμε 12 ωοθηλάκια ( είπε είναι πολύ καλά) και ενδομήτριο 7! Απλά τον προβλημάτισε αυτό το "ανοιγμα" που είδε. Είπε μέχρι τότε να συνεχίσουμε και φυσιολογικά γιατί ποτέ κανέις δεν ξέρει.

Σοβαρός ήταν, αστεία έλεγε, μου έιπε να αποβάλω το άγχος. Κορίτσια, ο Θεός να μας βοηθήσει....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Μαρτζυ μου περαστικα στην μαμά σου!!!! Οσο για το γιατρο πολύ ωραια ακουγονται αυτα που γραφεις!!! Ειμαι πολύ αισιοδοξη!! Εαν χωρις χαπια ειδατε 6 μικρα ωοθηλάκια χαμος θα γινει με τα χαπια!!!! Κοτουλα θα γινεις και εσυ από τον Απριλη!!! Σου ευχομαι ότι καλύτερο, η Παναγια να ειναι μαζί σου!!!!

Δομνινα μου περαστικούλια!!!! Εμενα την περασαν όλοι τριγυρω μου αυτη την γριπη, ζορικη ηταν!!! Εγω την γλυτωσα εχω παρα πολλα αντισωματα!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μαρτζυ μου περαστικα στην μαμά σου!!!! Οσο για το γιατρο πολύ ωραια ακουγονται αυτα που γραφεις!!! Ειμαι πολύ αισιοδοξη!! Εαν χωρις χαπια ειδατε 6 μικρα ωοθηλάκια χαμος θα γινει με τα χαπια!!!! Κοτουλα θα γινεις και εσυ από τον Απριλη!!! Σου ευχομαι ότι καλύτερο, η Παναγια να ειναι μαζί σου!!!!

Δομνινα μου περαστικούλια!!!! Εμενα την περασαν όλοι τριγυρω μου αυτη την γριπη, ζορικη ηταν!!! Εγω την γλυτωσα εχω παρα πολλα αντισωματα!!!!

12 αυγουλάκια, παρακαλώ. Είπε πως μάλλον θα καταφέρουμε, αν όλα πάνε καλά, να πάρουμε 8-10. Μου εξήγησε βεβαια πως όλα θα εξαρτηθούν στην πορεία.....Θα κάνω συχνά έλεγχο οιστραδιόλης και υπερήχους και τις τελευταίες μόνο μέρες θα έρθω Γιαννενα οπωσδήποτε να με παρακολουθήσει εκείνος. Να πάνε τουλάχιστον όλα καλά με την μαγνητική και να έχει επουλωθεί η μήτρα.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

12 αυγουλάκια, παρακαλώ. Είπε πως μάλλον θα καταφέρουμε, αν όλα πάνε καλά, να πάρουμε 8-10. Μου εξήγησε βεβαια πως όλα θα εξαρτηθούν στην πορεία.....Θα κάνω συχνά έλεγχο οιστραδιόλης και υπερήχους και τις τελευταίες μόνο μέρες θα έρθω Γιαννενα οπωσδήποτε να με παρακολουθήσει εκείνος. Να πάνε τουλάχιστον όλα καλά με την μαγνητική και να έχει επουλωθεί η μήτρα.

Ειλικρινά κοριτσάκι μου σου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια και αυτή να είναι πραγματικά η τελευταία ταλαιπωρία σου..

Ότι χρειαστείς θα είμαι εδώ και ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορείς να με παίρνεις τηλέφωνο!

L2qIp2.png

Καλημερα κουκλιτσες μου τι κανετε;

Δομνινα μου περαστικα.Τζενη και μαγδα μακαρι να τα καταφερατε και απο "κοτουλες",συντομα να γινετε "κλωσες".Καλα αν μας δει κανεις να μιλαμε ετσι,θα μας δουλευει....αλλα εμας δε μας νοιαζει,αρκει να πραγματοποιηθει το ονερο σας.

Μαρτζι μου περαστικα στη μανουλα σου.Οσο για το γιατρο,ειναι πολυ καλο που μεινατε ευχαριστημενοι,μακαρι ολα να πανε καλα κοριτσακι μου και να μπεις στη διαδικασια και να εχεις και το θεμιτο αποτελεσμα.

Φιλια σε ολες,καλα να περνατε.

OPYIp3.png

vez3p2.png

κοριτσια καλημερα, μαρτζι ευχομαι να εχεις τελεια αποτελεσματα, δομνινα περαστικα και σε ολες σας πολλα φιλια, δεν μπαινω ιδιαιτερα οπως καταλαβατε αλλα τι να κανω, τρεξιμο, με το γυμναστηριο δεν προλαβαινω και πολλα, ευτυχως εχω κασει περιπου 7-8 κιλα και ελπιζω να κατεβω στο πολυποθητο 54...ειμαι 56,6 σημερα, μακαρι αν και πιστευω οτι θα τα καταφερω, αλλα να μεινω εκει ειναι πιο δυσκολο, θα δειξει, παντως αλλη αισθηση!

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

Και ναι τα καταφερααααα!!!!!! Τωρα πια δεν θα την γλυτωσετε απο εμενα!!!!!

Μαρτζι μου γλυκια μακαρι να εχει κλεισει η τομη και να συνεχησεις γερα και δυνατα!!!!

Μαγδα μου αντε ολα καλα θα πανε και για σενα και ειπαμε αφου εμεινες μια φορα θα ξαναμεινεις!!!!

Τζενακι μου μου ελειψες πολυ πολυ πολυ και εχω χασει και τα τηλ σου....... Αντε ολα θα πανε τελεια τωρα που πηρες τον ελεγχο τις καταστασης!!!! Με το καλο και το νεο ανηψακι!!!!θα ευχηθω και στην Ανδριανουλα

Δομνινακι μου σε προλαβα τελικα θα γραψω μονη μου τα νεα μου..... Ελπιζω να εισαι καλυτερα!!!!!

Μανου μου ελπιζω τωρα ολα να ειναι καλυτερα...

Ντζεο μου φιλακια στα ζουζουνια σου και ναι θα γινεις κορμαρα!!!

Τωρα τα δικα μου νεα οι μικρες μου αρρωσταινουν εναλλαξ... Δεν μπορουμε να σηκωσουμε κεφαλι.... Επισης η μικρη βγαζει και δοντια και οπως καταλαβαινετε ειναι κρεμασμενη πανω μου... Η γιαγια μου ειναι χαλια και την περιμενουμε απο στιγμη σε στιγμη.... Εχω στεναχωρηθει πολυ ομως γιατι για μενα ειναι η δευτερη μανα μου αυτη με μεγαλωσε δεν ξεκολαγα απο διπλα της ακομα και οταν πηγα σχολειο την παρασκευη εφευγα και πηγαινα στο χωριο και επεστρεφα κυριακη βραδυ. Οπως και σε ολες τις αργιες αλλα και ολα τα καλοκαιρια απο την μερα που εκλειναν τα σχολεια μεχρι την μερα που ανοιγαν.... Πηγα την ειδα και μου φανηκε σαν ενα μικρο μωρο που εξαρταται απο σενα για τα παντα τοσο χαλια ουτε καθιστη δεν μπορει να κατσει.... Τι να κανουμε ετσι ειναι αυτα το μονο που λεει ειναι οτι ειναι ευτυχισμενη με την ζωη που της εδωσε ο Θεος και οτι ειδε 8 δισεγγονα.... Απλα ειναι υπεροχος ανθρωπος και ακομα και τωρα δεν παραπονιεται για τιποτα....

Κορίτσια, δεν έχω καλά νέα! Εκανα τη μαγνητική και ακούστε τι μου βρήκαν: μερικώς διαχωρισμένη μήτρα! Πώς είναι δυνατόν;;;Χτυπιόμουν από τα νεύρα. Εκανα δύο διαγνωστικές και δύο επεμβατικές υστεροσκοπήσεις μέσα σε ένα εξάμηνο! Εκανα χίλιους υπερήχους όλα αυτά τα χρόνια, τίποτα; Ολοι τους οι γιατροί ήταν άχρηστοι; Είναι κάτι που υπάρχει εκ γενετής, δεν δημιούργηθηκε τώρα, για να πω.....Ο μόνος που το επισήμανε είναι ο γιατρός που βλέπω τώρα τελευταία στην Π΄ρεβεζα και μου κάνει υπερήχους. Μου το είπε ο άνθρωπος την πρώτη φορά που με είδε αλλά όταν του είπα πως έκανα υστεροσκόπηση και δεν βρέθηκε τίποτα τέτοιο "μαζεύτηκε" ο άνθρωπος και είπε θα το δούμε.....Και ορίστε!!!Πήρα τον της εξωσωματικής, του τα είπα κι έμεινε ο άνθρωπος.....Λέει πως ανατρέπονται όλα τα δεδομένα. Πρέπει να δούμε πόσα εκατ είναι. Αν είναι μέχρι 1 εκ δεν έχουμε πρόβλημα, Αν είναι παραπάνω, δεν μένω έγκυος και πρέπει να ξανακάνω υστεροσκόπηση! Δεν θέλω να κάνω τίποτα. Θέλω να πέσει ένας κεραυνός στα κεφάλια όλων των γιατρών που με είδαν ως τώρα. Ολο σε νοσοκ μπαινοβγαίνω, επειδή δεν κάνουν αυτοί οι ξεφτίλες σωστα την δουλεια τους......Τι είμαι; πειραματόζωο;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κορίτσια, δεν έχω καλά νέα! Εκανα τη μαγνητική και ακούστε τι μου βρήκαν: μερικώς διαχωρισμένη μήτρα! Πώς είναι δυνατόν;;;Χτυπιόμουν από τα νεύρα. Εκανα δύο διαγνωστικές και δύο επεμβατικές υστεροσκοπήσεις μέσα σε ένα εξάμηνο! Εκανα χίλιους υπερήχους όλα αυτά τα χρόνια, τίποτα; Ολοι τους οι γιατροί ήταν άχρηστοι; Είναι κάτι που υπάρχει εκ γενετής, δεν δημιούργηθηκε τώρα, για να πω.....Ο μόνος που το επισήμανε είναι ο γιατρός που βλέπω τώρα τελευταία στην Π΄ρεβεζα και μου κάνει υπερήχους. Μου το είπε ο άνθρωπος την πρώτη φορά που με είδε αλλά όταν του είπα πως έκανα υστεροσκόπηση και δεν βρέθηκε τίποτα τέτοιο "μαζεύτηκε" ο άνθρωπος και είπε θα το δούμε.....Και ορίστε!!!Πήρα τον της εξωσωματικής, του τα είπα κι έμεινε ο άνθρωπος.....Λέει πως ανατρέπονται όλα τα δεδομένα. Πρέπει να δούμε πόσα εκατ είναι. Αν είναι μέχρι 1 εκ δεν έχουμε πρόβλημα, Αν είναι παραπάνω, δεν μένω έγκυος και πρέπει να ξανακάνω υστεροσκόπηση! Δεν θέλω να κάνω τίποτα. Θέλω να πέσει ένας κεραυνός στα κεφάλια όλων των γιατρών που με είδαν ως τώρα. Ολο σε νοσοκ μπαινοβγαίνω, επειδή δεν κάνουν αυτοί οι ξεφτίλες σωστα την δουλεια τους......Τι είμαι; πειραματόζωο;;;

ρε μαρτζι,τι λες ρε παιδακι μου.καλα ποσο μ@λ@κιδες ειναι ρε γμτ..ποτε θα πας να δεις ποσα εκατοστα ειναι;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...