Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Geni, υπομονή κι όλα θα φτιάξουν.Να σε ρωτήσω: μόνη σου δεν κάνεις αυγουλάκια;

Μάγδα εσύ παίρνεις σερπαφάρ; Μετά κάνεις pregnyl;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!!!!:)

Τζενυ μου λυπάμε!!! Την επόμενη φορα που θα παει......

Μαρτζυ μου παιρνω κλομιφαιν για να κανω αυγουλάκια αυτη την φορα εκανα 2 απο την καλή και ενα απο την βουλωμένη!!! την Τριτη που πηγα να δω εαν σκασαν γιατι δεν κανω πρεκνυλ ειχαν σκασει όλα και ειχα και ενα τεταρτο από την καλή πλευρα 17χιλ!!! (Δομνινα τι λες επειδη ειχε γινει η ωορρηξια στα προηγουμενα αυτό θα κάνει???)Η γιατρος δεν γνωριζε εαν θα εσκαγε αυτο!!! Επίσης παιρνω cyclacur στο πρωτο μισο του κυκλου για να παχυνει το ενδομητριο και ομολογο πως αυτη την φορα μεγάλωσε!!! (Την προηγουμενη φορα ηταν απογοητευτικο)

Αυτη τη φορα ειχα καλή ανταποκριση αλλα συνηθως οταν ολα φαινονται καλά τοτε δεν εχεις αποτέλεσμα!!!! (μαλλον γιατι αγχωνεσε) Οταν εμεινα εγκυος ειχα μονο 1 αυγουλάκι από την καλή!!!! Δεν ξερω θα δουμε....

Την επόμενη φορα μαλλον θα κανουμε και πρεκνυλ!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Geni, υπομονή κι όλα θα φτιάξουν.Να σε ρωτήσω: μόνη σου δεν κάνεις αυγουλάκια;

Μάγδα εσύ παίρνεις σερπαφάρ; Μετά κάνεις pregnyl;

margi ,δεν τον παρακολουθω συνεχεια τον κυκλο μου μ υπερηχους.αλλα το γεγονος οτι εχω πολυ μεγαλο και αστατο κυκλο,35 εως 50 μερες,υπποδηλωνει ανωωρηξια,η κακης ποιοτητας αυγουλακι..

μια φορα βεβαια που ειχα παει στο γιατρο για ,εναν απλο υπερηχο,ειχε δει υπολειματα ωορηξιας.ο γιατρος μου ειπε,κανεις ωορηξια,αλλα δεν ειμαστε σιγουροι,οτι κανεις καθε μηνα,επισης δεν ειμαστε σιγουροι για την ποιοτητα.εκλεισα αυριο ραντευου,παω να δει αν εχω καμια κυστη,αν οχι ,τα συνεχιζω.θα του πω να μου αυξησει τη δοση,μπας κ κατεβασω κανα αυγο παραπανω η αλλανιαρα κοτα..:rolleyes:

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλησπέρα!!!!:)

Τζενυ μου λυπάμε!!! Την επόμενη φορα που θα παει......

Μαρτζυ μου παιρνω κλομιφαιν για να κανω αυγουλάκια αυτη την φορα εκανα 2 απο την καλή και ενα απο την βουλωμένη!!! την Τριτη που πηγα να δω εαν σκασαν γιατι δεν κανω πρεκνυλ ειχαν σκασει όλα και ειχα και ενα τεταρτο από την καλή πλευρα 17χιλ!!! (Δομνινα τι λες επειδη ειχε γινει η ωορρηξια στα προηγουμενα αυτό θα κάνει???)Η γιατρος δεν γνωριζε εαν θα εσκαγε αυτο!!! Επίσης παιρνω cyclacur στο πρωτο μισο του κυκλου για να παχυνει το ενδομητριο και ομολογο πως αυτη την φορα μεγάλωσε!!! (Την προηγουμενη φορα ηταν απογοητευτικο)

Αυτη τη φορα ειχα καλή ανταποκριση αλλα συνηθως οταν ολα φαινονται καλά τοτε δεν εχεις αποτέλεσμα!!!! (μαλλον γιατι αγχωνεσε) Οταν εμεινα εγκυος ειχα μονο 1 αυγουλάκι από την καλή!!!! Δεν ξερω θα δουμε....

Την επόμενη φορα μαλλον θα κανουμε και πρεκνυλ!!!

μαγδακι ,εσυ εισαι καλυτερη κοτα απο μενα..πιο παραγωγικη..:lol:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Μάγδα, σκάσει δεν σκάσει, εκμεταλλεύσου εσύ αυτές τις μέρες καλού- κακού!

Geni,η ποιότητα της ωορρηξίας νομίζω φαίνεται και από τις εξετάσει που έκανες. Μάλλον πρέπει να κάνεις και μια εξέταση προγεστερόνης κάποια στιγμή μετα την ωορρηξία.

Μάγδα ποια από τα σικλακούρ παίρνεις στο πρώτο μισο του κύκλου; Τα καφέ ή τα άσπρα; Μετά την ωορρηξία σου δίνει προγεστερόνη ή όχι;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Μάγδα, σκάσει δεν σκάσει, εκμεταλλεύσου εσύ αυτές τις μέρες καλού- κακού!

Geni,η ποιότητα της ωορρηξίας νομίζω φαίνεται και από τις εξετάσει που έκανες. Μάλλον πρέπει να κάνεις και μια εξέταση προγεστερόνης κάποια στιγμή μετα την ωορρηξία.

Μάγδα ποια από τα σικλακούρ παίρνεις στο πρώτο μισο του κύκλου; Τα καφέ ή τα άσπρα; Μετά την ωορρηξία σου δίνει προγεστερόνη ή όχι;

μαρτζι,νομιζω οτι με τα χαπια που πινω αλλιωνεται η τιμη της προγεστερονης.χωρις τα χαπια δεν ξερω ,ποτε κ αν κανω..οποτε..αστα βραστα..

εσυ πως εισαι;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

....Τρελαμένη, geni μου, και με πολλά διλήμματα! Ειχα αποφασίσει να ξεκινήσω εξωσωμ με έναν, κάπως άρχισα να το ξανασκέφτομαι......θα δω κι έναν άλλο.....ωχ! βράστα.....Η τύχη του να μην μπορείς να μείνεις έγκυος φυσιολογικά! Εγώ κορίτσια πιστεύω πως όλο αυτό, όλη η αναμονή, η στενοχώρια, το άγχος, θα μου αφήσει κανά κουσούρι! Ολο αυτά σκέφτομαι.....δεν είναι φυσιολογικό......Και το φόρουμ δεν με βοηθάει....Σκέφτομαι να απέχω για λίγο.....μπας και ηρεμήσω.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλησπερα!!!

Τζενυ και εγω νομίζω πως με τα χαπια που παιρνεις αλλιωνεται η τιμη της προγεστερόνης!!! Τα σερπαφαρ τα δινουν και για να γινει καλή ωορρηξια, συχνα σε γυναικες με πολυκυστικες ωοθηκες που δεν κανουν καλή ποιοτητα νομίζω λογω τις αντιστασεις στην ινσουλίνη!!!

Μαρτζυ μου παιρνω μόνο τα λευκα(2 χαπια) για 3 με 4 μερες (αναλογα) μερα παρα μερα!!! το ενδομητριο μου εφτασε στα 10 χιλ όταν το ενα ωαριο ηταν 21 χιλ!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

....Τρελαμένη, geni μου, και με πολλά διλήμματα! Ειχα αποφασίσει να ξεκινήσω εξωσωμ με έναν, κάπως άρχισα να το ξανασκέφτομαι......θα δω κι έναν άλλο.....ωχ! βράστα.....Η τύχη του να μην μπορείς να μείνεις έγκυος φυσιολογικά! Εγώ κορίτσια πιστεύω πως όλο αυτό, όλη η αναμονή, η στενοχώρια, το άγχος, θα μου αφήσει κανά κουσούρι! Ολο αυτά σκέφτομαι.....δεν είναι φυσιολογικό......Και το φόρουμ δεν με βοηθάει....Σκέφτομαι να απέχω για λίγο.....μπας και ηρεμήσω.....

ισως να εχεις δικιο.

αν σου προσθετει αγχος το φορουμ,καλυτερα να απεχεις.για λιγο,ισα να γεμισεις μπαταριες.

εμενα παντως,πιο πολυ μου προσθεταν αγχος οι γυρω γυρω[συγγενεις,γνωστοι,πεθερικα κλπ]και ειχα φτασει στο σημειο να γινω πολυ υποχονδρια.

γνωμη μου ειναι να προχωρησεις στην εξωσωματικη και να μην το σκευτεσαι καθολου.μια κ εξω.και οταν θα κοιτας το μωρακι σου θα σκευτεσαι ,γιατι δεν το εκανες νωριτερα.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλησπερα!!!

Τζενυ και εγω νομίζω πως με τα χαπια που παιρνεις αλλιωνεται η τιμη της προγεστερόνης!!! Τα σερπαφαρ τα δινουν και για να γινει καλή ωορρηξια, συχνα σε γυναικες με πολυκυστικες ωοθηκες που δεν κανουν καλή ποιοτητα νομίζω λογω τις αντιστασεις στην ινσουλίνη!!!

Μαρτζυ μου παιρνω μόνο τα λευκα(2 χαπια) για 3 με 4 μερες (αναλογα) μερα παρα μερα!!! το ενδομητριο μου εφτασε στα 10 χιλ όταν το ενα ωαριο ηταν 21 χιλ!!

μαγδακι,τι κανεις;

εμενα ενω με υπερηχο,οι ωοθηκες μου φαινονται τεζα,εχω ολα μα ολα τα συμπτωματα για πολυκυστικες.

πηγα σημερα για υπερηχο,μια χαρα,αυριο ξεκιναω ξανα σερπαφαρ.του ειπα να μου αυξησει τη δοση μπας κ κατεβασω κανα αυγο παραπανω και ειπε οχι.μπορει λεει να εχω αλλα προβληματα μετα.δεν το συνεχισα.

ραντευου τωρα την αλλη δευτερα,μαζι με πρεγκνυλ.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

2 χαπια την ημέρα παιρνεις!!!

Εγω τοσα παιρνω, νομιζω ειναι καλή δοσολογία!!! Τα επαιρνα καθε μερα στις 1200!!! με βολευε πολύ!!! Την Δευτερα που θα κανεις την ενεση σε ποια μερα θα εισαι??? Ευχομαι καλή επιτυχία!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

2 χαπια την ημέρα παιρνεις!!!

Εγω τοσα παιρνω, νομιζω ειναι καλή δοσολογία!!! Τα επαιρνα καθε μερα στις 1200!!! με βολευε πολύ!!! Την Δευτερα που θα κανεις την ενεση σε ποια μερα θα εισαι??? Ευχομαι καλή επιτυχία!!!

ναι δυο περνω.καθε βραδυ μου ειπε ο γιατρος.τη δευτερα θα ειμαι στην 11η μερα.

ευχομαι κ σε σενα καλη επιτυχια και ας τον αντρα σου να λεει.

οι αντρες παιδακι μου,δεν εχουν ενστικτο.ενω εμεις;)

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλα εγω ποσες φορες νομιζα πως ειμουν και εφαγα σφαλιαρα.... αστο καλύτερα το ενστικτό μου!!!

Και εγω θα κανω ενεση πρκνυλ την επομενη φορα!! Με τα χαπια εχω σταθερο κύκλο 28 μερων την δεκατη μερα ειναι όλα γυρω στα 18 χιλ αρα λογικα θα παω τοτε για να κανουμε την ενεση!!! Θα δουμε......

Ευχομαι αυτο το μηνα να εισαι καλή κοτούλα!!!!:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλα εγω ποσες φορες νομιζα πως ειμουν και εφαγα σφαλιαρα.... αστο καλύτερα το ενστικτό μου!!!

Και εγω θα κανω ενεση πρκνυλ την επομενη φορα!! Με τα χαπια εχω σταθερο κύκλο 28 μερων την δεκατη μερα ειναι όλα γυρω στα 18 χιλ αρα λογικα θα παω τοτε για να κανουμε την ενεση!!! Θα δουμε......

Ευχομαι αυτο το μηνα να εισαι καλή κοτούλα!!!!:):)

εγω καλου κακου εφαγα το καλαμποκακι μου:rolleyes:

σε αυτον τον κυκλο δεν εκανες πρεγκνυλ;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...