Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Κορίτσια, πήρα τα αποτελέσματα από ορμονολογικές. Δευτερη μέρα του κύκλου και η προγεστερόνη είναι μόλις 0,1!!! Ενώ έπρεπε να είναι 0,3 με 2. Και η τεστοστερόνη είπε είναι λίγο χαμηλή (0,2). Για την προγεστερόνη απόρησα γιατί μέχρι και 4 μέρες πριν κάνω την εξέταση έπαιρνα υπόθετα utrogestan.....Ουφ! μία εξέταση να κάνω και να είναι τελείως καλή......

μαρτζι καλησπερα.πριν 20 μερες εκανα κ γω,ορμονολογικες και η προγεστερονη μου ηταν 0,2.εγω βεβαια δεν επερνα ουτροτζεσταν. ποσο ηταν η τεστοστερονη σου.εμενα ειναι ,0,60

γεια σου μαγδουλα

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαμηλή κι αυτή: 0,2.

Γράφω τις τιμές για όποια ξέρει να μου πει

FSH 6,3

LH 4,2

DHEA 0,6

Οιστραδιόλη 26,28

Προγεστερόνη 0,1

Προλακτίνη 12,9

Τεστοστερόνη 0,2

Μάλλον δεν είναι καλές, ε Δομνα;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

FSH 6,3

LH 4,2

DHEA 0,6

Οιστραδιόλη 26,28

Προγεστερόνη 0,1

Προλακτίνη 12,9

Τεστοστερόνη 0,2

η τριτη τι ειναι;εγω δεν την εχω κανει.

η τεστοστερονη σου ειναι χαμηλη,αλλα θεωρω οτι ειναι καλυτερο αποτι να ηταν ψηλα.κ η προγεστερονη ειναι λιγο,ι.τωρα τις πηρες;τον γιατρο σου τον πηρες να τον ρωτησεις;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Καλες μου είπε ότι είναι, αλλά δεν τον άκουσα και τόσο ευδιάθετο να μου τα αναλύσει και κάπως μού την έδωσε λίγο.

μαρτζι μου,το 90 οις εκατο των γιατρων ειναι ετσι.πιστεψε με.

την εχω πατησει κ γω με γιατρο ετσι.τι να κανεις ομως.ειναι κ η αγωνια μας που τα ψειριζουμε ολα και θελουμε απαντηση κ στην παραμικρη απορρια μας.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Εσύ geni σε τι φάση είσαι τώρα;

1ος κυκλος με σερπαφαρ,εκανα πρεγκνυλ την τσικνοπεμπτη.εχουν περασει 14 μερες απο την ενεση.εκανα το απογευμα το τεστ,βγηκε αρνητικο,πηρα την κρυα μου.και ησυχασα.κ απο την τσατιλα μου εφαγα βραδυατικο,πιτα με κεμπαπ και τζατζικι..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Δεν πειράζει! Καλά έκανες κι έφαγες!!! Πάμε για άλλα τώρα!

ελπιζω να μην αργησει πολυ το σπορακι,με βλεπω του χρονου 100 κιλα..σε καθε ηττα θα κατεβαζω ενα ταψι μπακλαβα..

τεσπα..μαρτζι μου σε αφηνω,κουραστηκα παω να ξαπλωσω,θα τα πουμε αυριο.καληνυχτα ..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημέρα σας!!!!!!!!!!!!!!!!

Τζενάκι δεν σου εχουν πει πως πριν την καθυστέρηση δεν κανουν τεστ το απόγευμα???? Καλά για να δουμε εαν θα ερθει σημερα και μετά βλέπουμε!!! εγω εκανα την δευτερη προσπαθεια με προκληση και ειχα πολύ καλύτερη ανταπόκριση!!! Θα δεις (εαν αδιαθετησεις ) οτι αυτο τον μηνα θα εχεις αριστη ανταπόκριση!!:):):)

Μαρτζυ μου καπου ειχα διαβάσει οτι η χαμηλη προγεστερόνη (δεν γνωριζω εαν η δικια σου θεωρητε χαμηλη) ειναι αποτελεσμα κακης ωορρηξιας, τωρα που θα παρεις αγωγη θα δεις που όλες οι ορμονες θα είναι σουπερ!!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

FSH 6,3 πολύ καλή

LH 4,2 για τη μέρα του κύκλου σου είναι καλή

DHEA 0,6 αυτή δεν την ξέρω

Οιστραδιόλη 26,28 πολύ καλή

Προγεστερόνη 0,1 χαμηλή αλλά δεν μας ανησυχεί

Προλακτίνη 12,9 μια χαρά

Τεστοστερόνη 0,2 δεν καταλαβαίνω γιατί την έκανες..

Ελπίζω να βοήθησα:-P

L2qIp2.png

καλησπερα..

μαρτζι ,δομνινα ολα καλα;μαγδακι που εισαι εσυ,σε εχασα.

εγω αδιαθετησα πριν καμια ωρα.τουλαχιστον μικρυνε πολυ ο κυκλος.απο 43 σε 26.κατι ειναι κ αυτο.το απογευμα θα παρω τηλ τον γιατρο να μου πει ποτε να παω για υπερηχο.θα του πω να μου αυξησει κ τα χαπια,γιατι με 2 καθε βραδυ που επινα ,κατεβασα μονο ενα αυγο.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...