Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Ρούλα87 είπε:

Καλά κάνεις κ τους εμπιστεύεσαι αν δεν τους εμπιστευόσουν δεν νομίζω να έκανες κάτι.καλα είναι να κάνεις μια ερώτηση κ αυτοί μετά θα σου απαντήσουν κ θα δεις γιατί έβαλαν την άλλη.οτι κ να σου πουν εγώ σου εύχομαι καλη επιτυχία.

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου δεν ξέρω σ τι φάση είσαι και εγώ σου εύχομαι τα καλύτερα 

Καλές γιορτές με υγεία 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Χρονια σου πολλα και καλα Αννα! να εισαι παντα ευτυχισμενη

εγω παιδια ακομα κανενα νεο απο την ακατανομαστη αλλα ρε παιδια, το στηθος καθολου σχεδον δε με ποναει, κατι τσιμπηματα που και που...αλλα δεν κανω τιποτα αν δεν περασουν μερες, δεν αντεχω παλι το αρνητικο να δω

καλη επιτυχια ελενη!απορω με το κουραγιο σου, εγω μονο περιοδικα διαβαζω και ο,τι απαιτειται για τα παιδια σχολειο!

φιλια και καλη πρωτομαγια

τρομαρα μας με αυτα που συμβαινουν...

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου σας ευχαριστω για τις ευχες σας και εσεις οτι επιθυμειτε στην αγκαλια σας και γρηγορα!!!!!

Εμενα ηρθε η ακατανομαστη αλλα δεν με νοιαζει χαρηκα κιολας γιατι εστρωσε κιολας ο κυκλος μου οποτε τωρα θα υπολογιζω τις γονιμες μου στο κατω κατω εχω και την ζουζουνα μου!!!!

Τωρα εχετε εσεις σειρα για γλυκα ζουζουνακια...00020057.gif

sig.asp?img=ad1

Διαφημίσεις

η μικρη μου κοιματε...(παραξενο..!!) καλα ειμαι ευτυχως δεν ξαναεπαθα κολικο...νιωθω λιγο πρησμενη ισως φταινε τα utrogestan.....

και γενικα ειμαι λιγο πεσμενη εγινε και αυτο με την Δομνινα και ειλικρινα εχω στεμαχωρηθει....

Του αντρουλη του ατυχε εκτακτο ταξιδακι οποτε μονη με την μικρη στο σπιτι την κυριακη αν παμε καμια βολτα.

Παντως ο κυκλος μου εκανε ενα χρονο ακριβως απο την διακοπη να στρωσει....

Μακαρι να ρθει ενα παιδακι και να ειναι γερο πανω απολα παντως δεν αγχωνομαι εχω χρονια μπροστα μου...

Εσυ ομως μην ασχολησε με πικροχολα σχολια θα ακους μονο την καρδια σου και κανεναν αλλον

εχεις δικιο...ταξιδι εε?και εμενα ελειπε την προηγουμενη βδομαδα..δεν πειραζει παρε το Εβελινακι και πηγαινετε να πιασετε το Μαη!!

αληθεια ειναι βασικο να στρωσει ο κυκλος και εμενα μολις εστρωσε τοτε εμεινα!!

ξερεις ειμαι συγκρατημενη αλλα αισιοδοξη ...αλλα κραταω και μια πισινη...

Διαφημίσεις

λοιπον ο αντρας μου εχει φαγωθει να το πουμε στους δικους του για να χαρουνε επειδη το τελευταιο καιρο εχουν στεναχωρηθει με τα αδελφια του(μεγαληηη ιστοριααα).παμε λοιπον και το λεμε ηταν η πεθερα μου και ο αδελφος του με την συνυφαδα μου.Και ενω εγραφα την λιστα για το σουπερ μαρκετ γυρναει και λέει ο καλος μου τελείωσες?ναι λεω .Ωραια συμπληρωσε και Pampers! και του απανταω σε 8 μηνες αυτα!η πεθερα μου ανεπαφη!την κοιταει και της λεει η Μαρια ειναι εγκυος μαμα..η απαντηση:??? ε και εσενα να τρεμει ο "ποπος"σου (και καλα απο τα εξοδα)!!!

σοκ παγωμαρα !πεταγετε ο κουνιαδος μου και λεει αντε με το καλο παιδια!!και η συνυφαδα μου συγκινημενη μου πιανει την κοιλια και λεει αχ τι ωραια ενα μωρακι μπραβο!

μετανιωσα την ωρα και στιγμη που το ειπα!αληθεια σας το λεω το μετανιωσα!!!

απο εδω περα τιποτα δεν θα ξερουν!ουτε καν ποσο ειμαι!

και το βραδυ με επιασε κολικος του εντερου για μια ωρα και παρολιγο να καταληξω νοσοκομειο..........

αυτα απο μενα!

Τώρα ανέβασα πίεση, συν του ότι θυμήθηκα τα δικά μου... Μα ρε γμτ, είναι δυνατόν να φέρονται έτσι άνθρωποι που υποτίθεται είναι οικογένειά μας? (ρητορική η ερώτηση, δεν χρειάζεται να απαντηθεί!)...

Μαράκι το ξέρεις ήδη αλλά θα στο ξαναπώ, οικογένειά μας πλέον είναι το παιδί κι ο άντρας μας... όλοι οι άλλοι εκτός... Αν μας αγαπούν κι έχουν μια καλή κουβέντα να πουν έχει καλώς, αλλιώς δεν πειράζει! Μην κάνεις κακό στον εαυτό σου, δεν είσαι μόνη σου πλέον... Αγνόησέ τους, γράφτους, κλείσε τα αυτιά σου...

(εγώ πάντως ηρεμησα από την ημέρα που κοψαμε και την καλημέρα!)

ειδικα στον εργοδοτη θα το πω σε λιγο καιρο ...οταν το ειπα την δευτερη φορα με ειχε τρελανει στην δουλεια και οταν το εχασα περιμενε να ερθω την αλλη μερα για δουλεια μεταξυ σοβαρου και αστειου....

Ναι καλά όλοι ίδιοι είναι... Εγώ στον 7ο είχα πάει Κηφισιά με χιόνια, αποκλεισμένοι εντελώς, χωρίς αλυσίδες, δεν ήξερα που θα καταλήξω, επειδή το είχε απαιτήσει ο προιστάμενος τότε λόγω μιας προθεσμίας που είχα, τελικά την έβγαλα την δουλειά, είχε δωθεί εκείνη η μέρα αργότερα από το κράτος λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, εγώ δεν πήγα την επόμενη και την μεθεπόμενη (είχε πάγο ο δρόμος που είναι η εταιρεία, δεν είχε καθαριστεί και έπεφταν όλοι σαν τα κοτόπουλα, δεν είχα και επείγον δουλειά να κάνω) και τελικά την μία μέρα που δεν πήγα και θεωρήθηκε αδικαιολόγητη η απουσία, την κράτησε από την άδειά μου!

Τον εαυτούλη σου θα κοιτάξεις και σε αυτήν την περίπτωση, καλή περίοδος αυτή που έμεινες έγκυος επειδή δεν θα μπορούν να σε απολύσουν, κάτσε κι απόλαυσέ το... Αει σιχτίρ όλοι τους!

ASE RE SY ANNA,,,EXW TRELATHI,,,,,APO TO MESIMERI KONTEYO NA SKASW,,,KALA POU EISTE KAI ESEIS KAI KSESKAW LIGAKI,,,SIMERA EFTIAKSA KAI ELLINIKOTATO FAGITO,,,,PASTITSIOOO...TO EFTIAKSA TO PRWI,,,ALLA O KAIMENOS O ANTRAS MOU DEN EXEI ERTHI AKOMA,,,EXEI LIWSI O KAIMENOS STIN DOULEIA,,,KAI TRELENETE GIA ELLNINIKA FAGITA

ELENI STO TELOS THA KOPSO KAI EGW TIN KALIMERA ME TIN KYRIA ALLA SKEFTOMAI TON ANTRA MOU,,,EINAI POLU EYESTHITOS KAI THA STENAXWRIETE TO KSERW,,,ALLA EYTIXWS EINAI POLU KATANOITIKOS ANTHRWPOS KAI STATHEROS STIS APOPSIS TOU,,,I MANA MOU DEN EXEI KAMIA DOULEIA MESA STIN OIKOGENEIA POU EFTIAKSA,,,,OLO ETSI LEEI,,,,

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...