Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Δομνινα εσύ θα ξέρεις! Αφού πάρω έγκριση από την επιτροπή σε πόσο καιρό πρέπει να πάρω τα φάρμακα; Ο γιατρός μου έχει εκπαιδευτική άδεια για 4 μήνες! Πήρα πριν το νοσοκομείο για να μιλήσω μαζί του και μου έριξαν αυτή τη βόμβα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Θα τον πάρω τηλ το απόγευμα, αλλά τώρα δεν ξέρω τι να σκεφτώ.....Κι αλλο εμπόδιο. Ε, μαλλον δεν μας θέλει, τέλος!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δομνινα μου το ξερεις οτι ο διαβητης ευθυνετε για κακή ποιοτητα ωαρίων!! Εχεις κανει καμπυλη ποτέ σου???

Είχα κάνει στο παρελθόν αλλά έχουν περάσει πολλά χρόνια.. Ζάχαρο νηστείας πάντως που κάνω τακτικά εξετάσεις δεν έχω..:mad:

L2qIp2.png

Δομνινα εσύ θα ξέρεις! Αφού πάρω έγκριση από την επιτροπή σε πόσο καιρό πρέπει να πάρω τα φάρμακα; Ο γιατρός μου έχει εκπαιδευτική άδεια για 4 μήνες! Πήρα πριν το νοσοκομείο για να μιλήσω μαζί του και μου έριξαν αυτή τη βόμβα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Θα τον πάρω τηλ το απόγευμα, αλλά τώρα δεν ξέρω τι να σκεφτώ.....Κι αλλο εμπόδιο. Ε, μαλλον δεν μας θέλει, τέλος!

Αφού πάρεις την έγκριση από την επιτροπή πρέπει να προχωρήσεις σε προσπάθεια μέσα στους επόμενους τρεις μήνες.. Δηλαδή να γραφτούν τα φάρμακα στο βιβλιάριό σου μέσα στους επόμενους τρεις μήνες..

Αν ο γιατρός σου έχει εκπαιδευτική άδεια 4 μήνες είμαι σίγουρη ότι θα έχει κάποιον βοηθό ή θα έχει κάποιον αντικαταστάτη.. Σαφώς θα τους έχει ενημερώσει για τους ασθενείς του..

Μπορεί να σου στείλει με φαξ ή e-mail τα φάρμακα που θα χρειαστείς και τις ακριβείς δοσολογίες.

Με το φαξ αυτό ή το e-mail μόλις πάρεις την έγκριση θα πας και στο γιατρό του ΙΚΑ για να σου τα γράψει.. Έχε υπόψη σου ότι η συνταγή που γράφει ο γιατρός του ΙΚΑ έχει ισχύ για 5 εργάσιμες.. Αν δεν τα πάρεις τα φάρμακα μέσα στις 5 μέρες η συνταγή ακυρώνεται και θα πρέπει να σου τα ξαναγράψει..

Για το λόγο αυτό όταν κατέβεις στην Αθήνα φρόντισε να κλείσεις ραντεβού και σε έναν γυναικολόγο για να σου τα γράψει και να τα πάρεις την ίδια μέρα..

L2qIp2.png

.Α σου εχω στειλει αιτημα φιλιας στο φατσοβιβλιο πες μου ομως αν θελεις να σου στειλω με πμ. το ονομα μου.

Μανού βρήκα ένα αίτημα φιλίας αλλά επειδή φυσικά δεν γνώριζα ότι μου είχες κάνει αίτηση αλλά ούτε και το όνομά σου το διέγραψα.. Αν θες μου στέλνεις σε μήνυμα το όνομά σου και σου κάνω εγώ αίτηση φιλίας..

Λυπάμαι πολύ για τη θεία σου.. Ελπίζω να καλυτερεύσει το συντομότερο.. και σε παρακαλώ πολύ μη ζορίζεις τον εαυτό σου.. Η μικρή σου σε έχει ανάγκη!

L2qIp2.png

Εγώ είμαι καλά.. την εξέταση δεν την έκανα διότι πολύ απλά δεν είχα ούτε όρεξη ούτε διάθεση να τσιμπηθώ πάλι..

Μάγδα δεν θα ξεκινήσουμε τώρα τους ημιφυσικούς.. δυστυχώς δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα για κάτι τέτοιο..

Από τον Σεπτέμβρη και βλέπουμε.. Δεν πτοούμαστε όμως.. αυτό είναι γεγονός!

Μακάρι να πάνε όλα καλά για σένα κοριτσάκι αυτή τη φορά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Αφού πάρεις την έγκριση από την επιτροπή πρέπει να προχωρήσεις σε προσπάθεια μέσα στους επόμενους τρεις μήνες.. Δηλαδή να γραφτούν τα φάρμακα στο βιβλιάριό σου μέσα στους επόμενους τρεις μήνες..

Αν ο γιατρός σου έχει εκπαιδευτική άδεια 4 μήνες είμαι σίγουρη ότι θα έχει κάποιον βοηθό ή θα έχει κάποιον αντικαταστάτη.. Σαφώς θα τους έχει ενημερώσει για τους ασθενείς του..

Μπορεί να σου στείλει με φαξ ή e-mail τα φάρμακα που θα χρειαστείς και τις ακριβείς δοσολογίες.

Με το φαξ αυτό ή το e-mail μόλις πάρεις την έγκριση θα πας και στο γιατρό του ΙΚΑ για να σου τα γράψει.. Έχε υπόψη σου ότι η συνταγή που γράφει ο γιατρός του ΙΚΑ έχει ισχύ για 5 εργάσιμες.. Αν δεν τα πάρεις τα φάρμακα μέσα στις 5 μέρες η συνταγή ακυρώνεται και θα πρέπει να σου τα ξαναγράψει..

Για το λόγο αυτό όταν κατέβεις στην Αθήνα φρόντισε να κλείσεις ραντεβού και σε έναν γυναικολόγο για να σου τα γράψει και να τα πάρεις την ίδια μέρα..

Δομνα, δεν κατάλαβα. Στην επιτροπή πρέπει να έχω μαζί μου και την συνταγή γιατρού με τα φάρμακα που θα πάρω;Γιατί κάτι κορίτσια είπαν πως δεν χρειάζεται στην επιτροπή. Τώρα, επειδή ξέμεινα έτσι, και δεν βρίσκω το γιατρό, έχει κλειστό το κινητό, δεν ξέρω πώς να κινηθώ, ρε γματ! Ύπάρχει η εναλλακτική να πάω στον άλλο γιατρό του Πανεπιστημιακού, για τον οποίο έχω ακούσει και θετικά αλλά και αρνητικά ή να περιμένω να έρθει ο γιατρός;

Να κλεισω εγώ λες καλού κακού ραντεβού με γιατρό του ικα εκεί στην Αθήνα; Εκεί που θα πάω είναι ικα με γιατρούς; Αχ, τιποτα δεν ξέρω.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Δομνα, δεν κατάλαβα. Στην επιτροπή πρέπει να έχω μαζί μου και την συνταγή γιατρού με τα φάρμακα που θα πάρω;Γιατί κάτι κορίτσια είπαν πως δεν χρειάζεται στην επιτροπή. Τώρα, επειδή ξέμεινα έτσι, και δεν βρίσκω το γιατρό, έχει κλειστό το κινητό, δεν ξέρω πώς να κινηθώ, ρε γματ! Ύπάρχει η εναλλακτική να πάω στον άλλο γιατρό του Πανεπιστημιακού, για τον οποίο έχω ακούσει και θετικά αλλά και αρνητικά ή να περιμένω να έρθει ο γιατρός;

Να κλεισω εγώ λες καλού κακού ραντεβού με γιατρό του ικα εκεί στην Αθήνα; Εκεί που θα πάω είναι ικα με γιατρούς; Αχ, τιποτα δεν ξέρω.....

Κορίτσι μου επειδή θέλω πολύ να σε βοηθήσω σου εξηγώ τα εξής:

Εσύ στις 28.3.2012 έχεις ραντεβού στην Επιτροπή Εξωσωματικής. Στην Επιτροπή σαφώς και δεν χρειάζεται η λίστα φαρμάκων που θα σου δώσει ο γιατρός για την εξωσωματική.

Απλά για να μην παιδεύεσαι αδίκως καλό θα ήταν να κλείσεις και ένα ραντεβού σε κάποιο ΙΚΑ της Αθήνας (κατά προτίμηση της Ν. Ιωνίας διότι κάπου εκεί γύρω δίνουν πλέον τα φάρμακα της εξωσωματικής) την ίδια μέρα αλλά αργότερα για να πάρεις κατευθείαν στα χέρια σου τη συνταγή και να πας να πάρεις και τα φάρμακα από το φαρμακείο του ΙΚΑ..

Αλλιώς θα πρέπει να πάρεις την απόφαση της Επιτροπής στα χέρια σου και μέσα σε 3 μήνες από την ημερομηνία αυτή να κλείσεις ραντεβού σε γυναικολόγο του ΙΚΑ όπου θες εσύ και να πας να σου γράψει τα φάρμακα και μετά να τα παραγγείλεις..

Γράψε μου σε μήνυμα το τηλέφωνό σου να σε πάρω για να σου εξηγήσω ακριβώς τι παίζει διότι ότι και να σου γράψω από εδώ μπορεί να μην είναι εύκολα κατανοητό..

L2qIp2.png

Κορίτσια, συμβουλέψτε με κι εσεις. Αναστατώθηκα και αγχώθηκα λίγο. Ο γιατρός που σας είπα ότι θα με αναλάβει δεν είναι γνωστός. Είναι σε ένα δημόσιο νοσοκομείο στην πόλη μου και μου τον σύστησε μια κοπέλα από εδώ. Πήγα, τον είδα, μου φάνηκε καλός και - λόγω και οικονομικών- είπαμε να πάμε εκεί. Μια άλλη κοπέλα σήμερα μου έστειλε πμ και μου είπε να τον αποφύγω όσο μπορώ, γιατι έχει ακούσει για αυτόν τα χειρότερα, πως ήταν στο εξωτερικό και απέτυχε στον τομέα της εξωσωματικής γιαυτό έφυγε κακήν κακώς και πως ξέρει κι άλλα που δεν μου τα είπε......Στην πόλη μου εκτός από αυτόν είναι και ένας άλλος ( πολυ γνωστός), τον οποίο επισκέφτηκε η αδελφή μου και δεν της έκανε καθόλου καλή εντύπωση.....Δεν ξέρω τι να κάνω.....Αγχώθηκα λίγο....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Domnina, κατάλαβα κοριτσάκι μου.....Μίλησα με τον γιατρό και είπε να τον πάρω τηλ το απόγευμα να μιλήσουμε. Θα με αναλάβει, λέει, μετά το Πάσχα! Είπε πως δεν θα χρειαστεί να περάσω επιτροπή. Πώς γίνεται αυτό; Μην έμπλεξα με κανέναν απατεώνα, ρε γαμώτο;; Θα μου τα εξηγήσει στο τηλ! Γίνεται μωρέ κάτι τέτοιο; Μανού, σου στελνω το όνομα του, γιατί έιναι και στο Θεαγένειο. Μήπως μπορείς να μάθεις πληροφορίες!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Domnina, κατάλαβα κοριτσάκι μου.....Μίλησα με τον γιατρό και είπε να τον πάρω τηλ το απόγευμα να μιλήσουμε. Θα με αναλάβει, λέει, μετά το Πάσχα! Είπε πως δεν θα χρειαστεί να περάσω επιτροπή. Πώς γίνεται αυτό; Μην έμπλεξα με κανέναν απατεώνα, ρε γαμώτο;; Θα μου τα εξηγήσει στο τηλ! Γίνεται μωρέ κάτι τέτοιο; Μανού, σου στελνω το όνομα του, γιατί έιναι και στο Θεαγένειο. Μήπως μπορείς να μάθεις πληροφορίες!

Μέχρι πρότινος δεν χρειαζόταν να περάσεις επιτροπή αν σου συνταγογραφούσαν φάρμακα μέχρι 3000 μονάδες. Προφανώς ο γιατρός θεωρεί ότι 3000 μονάδες είναι υπέρ αρκετές..

Ας δούμε τι θα σου πει το απόγευμα και βλέπουμε...

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, συμβουλέψτε με κι εσεις. Αναστατώθηκα και αγχώθηκα λίγο. Ο γιατρός που σας είπα ότι θα με αναλάβει δεν είναι γνωστός. Είναι σε ένα δημόσιο νοσοκομείο στην πόλη μου και μου τον σύστησε μια κοπέλα από εδώ. Πήγα, τον είδα, μου φάνηκε καλός και - λόγω και οικονομικών- είπαμε να πάμε εκεί. Μια άλλη κοπέλα σήμερα μου έστειλε πμ και μου είπε να τον αποφύγω όσο μπορώ, γιατι έχει ακούσει για αυτόν τα χειρότερα, πως ήταν στο εξωτερικό και απέτυχε στον τομέα της εξωσωματικής γιαυτό έφυγε κακήν κακώς και πως ξέρει κι άλλα που δεν μου τα είπε......Στην πόλη μου εκτός από αυτόν είναι και ένας άλλος ( πολυ γνωστός), τον οποίο επισκέφτηκε η αδελφή μου και δεν της έκανε καθόλου καλή εντύπωση.....Δεν ξέρω τι να κάνω.....Αγχώθηκα λίγο....

Μην δίνεις καμία σημασία.. Ο γιατρός που είναι ο Θεός για μένα μπορεί να είναι ο χειρότερος για σένα.. με λίγα λόγια κλείσε τα αυτιά σου και προχώρα όπως έχεις αποφασίσει.. Μην μπαίνεις σε διλήμματα και αμφιβολίες από τώρα διότι μόνο κακό θα σου κάνουν..

Αν είχες τη δυνατότητα να ερχόσουν Αθήνα θα σου σύστηνα εγώ προσωπικά δυο καταπληκτικούς γιατρούς.. Αλλά από τη στιγμή που επιλέγεις τη λύση που σου ταιριάζει κλείσε τα αυτιά και προχώρα..

L2qIp2.png

Domna μου, με έχεις μάθει τώρα πια! Αγχώνομαι πολύ εύκολα και επηρεάζομαι..Πήρα τηλ τώρα μία φίλη μου που η κουνιάδα της δουλεύει στο νοσοκομείο να μας πει την γνώμη της και γενικώς τι έχει ακούσει για αυτόν!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Domna μου, να θυμηθώ να σου πω πόσο σαγαπάω! Είσαι πάντα εδώ να με καθησυχάζεις με την τετράγωνη λογική σου! Ευχαριστώ πολύ. Σου στέλνω το κινητό μου σε πμ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλησπέρα!!!!:):)

Κοριτσια εγω δεν ξερω απο αυτα που λέτε αλλα θα πω την γνωμη μου...(ξερόλας)

Δεν σημαινει πως εαν ο γιατρος ειναι κορυφη οτι ειναι και καλός!!! Περσι τοΠασχα επισκεφτηκα το "πρωτο" ονομα γιατρου και υπογονημοτητα στον τοπο μου και αυτος ειχε στο μυαλό του να παω κατευθειαν για σπερματεχυση και εξωσωματικη οταν του προτινα προκλησει για λιγο και υστερα σπεματεχυση ηταν αρνητικος οτι κατι εχει η βλενα μου και θελω φαρμακα ακριβα 500?!!!

Τελικα πηγα αλλου σε μια νεα γιατρο καναμε την προκληση και εμεινα εγκυος!!!Μπορει να ηταν τυχαιο.... αλλα μονο που πετυχε μου εδωσε δυναμη να παλεψω!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Κορίτσια, πήρα τα αποτελέσματα από ορμονολογικές. Δευτερη μέρα του κύκλου και η προγεστερόνη είναι μόλις 0,1!!! Ενώ έπρεπε να είναι 0,3 με 2. Και η τεστοστερόνη είπε είναι λίγο χαμηλή (0,2). Για την προγεστερόνη απόρησα γιατί μέχρι και 4 μέρες πριν κάνω την εξέταση έπαιρνα υπόθετα utrogestan.....Ουφ! μία εξέταση να κάνω και να είναι τελείως καλή......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...