Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Δομνα, το έγγραφο λέει πως ελλείψει σαλπιγγογραφίας δέχονται μόνο λαπαροσκόπηση ( όχι όμως υστεροσκόπηση ) Πω! πω! έτσι κι εχασα την σαλπιγγογραφία χάθηκα. Εν τω μεταξύ παίρνω τηλ στο Πανεπ Νοσοκ Ιωαννινων να ρωτήσω για σπερμοδιάγραμμα. Κορίτσια, τσαντίστηκα πολύ. Θέλουν πρώτα να σου κλείσουν ραντεβού με ουρολόγο ο οποίος κάνει μόνο απογεύματα ( και κοστίζει η επίσκεψη 90 ευρώ!), να σου γράψει αυτός το σπερμοδιάγραμμα και μετά να ξαναπάς για να το κάνεις. Κι αντε να ήμουν Γιαννενα, δεν με ένοιαζε. Τώρα να ξεκινήσω από εδώ να πάω δυο φορές στα Γιαννενα για το λόγο αυτό, θα μου βγει το σπερμοδιάγραμμα πάνω από 200 ευρώ! Μας κοροιδευουν, ρε κορίτσια, δεν μπορεί. Και μόλις τα είπα στον Ν, καθόλου δεν χάρηκε κι άρχισε πάλι να μου μιζεριάζει την υπόθεση "και τι; τώρα πρέπει να πάμε Αθήνα; και πού θα πάμε, πού θα γυρίζουμε; πού θα βρούμε τόσα λεφτά; και γιατί δεν έχουν επιτροπή στα Γιάννενα; και τι κωλοκράτος είναι αυτο;" Κι όταν του είπα και για το σπερμομοδιάγραμμα καταλαβαινετε τι άκουσε το κράτος και το σύστημά μας. Κι όντως ρε κορίτσια! Μας γαμ....κάθε προσπάθεια που πάμε να κάνουμε. Μας βάζουν μπροστά μας χιλια δυο εμπόδια. Ξεκινάς μια διαδικασία που υποτίθεται ότι θα σε ελαφρώσει από το οικονομικό κόστος των φαρμάκων, αλλά σου προσθέτουν τόσο άγχος και σε βάζουν σε τόσα έξοδα που αδυνατείς να αντεπεξέλθεις. Για να πάμε Αθήνα μόνο για μία μέρα θέλουμε πάνω από 200 ευρώ. Και λίγα βάζω. Μακάρι να μην χρειαστώ πολλά φάρμακα και να μην χρειαστεί, ρε γμτ, να πάω πουθενά. Κι αν είχα και τον άλλο να μου δίνει λίγο δυναμη και κουράγιο και να μην αρχίζει να βρίζει τους πάντες και τα πάντα, άλλη διάθεση θα είχα κι εγώ. Ενταξει, τον καταλαβαίνω, γιατί δεν έχουμε λεφτά. Εχω βάλει στην άκρη 500 ευρώ για όλη αυτή την διαδικασία, περιμένω και 500 από ένα σεμινάριο. Ελεγα λοιπόν ότι με αυτά θα πλήρωνα φάρμακα και θα έδινα και κάτι στον γιατρό. Τώρα;;;Θα φύγουν όλα σε ταξίδια, βενζίνες, διόδια, σπερμοδιαγράμματα κτλ. Πώς να μην αγχωνόμαστε; πως να μην μαλώνουμε; Οπου φτωχός και η μοιρα του, τι να πω!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν, επειδή είμαι γρήγορο κορίτσι, πήρα τον γιατρό στη Θεσσαλ και θα μου ετοιμάσει την γνωμάτευση της λαπαροσκόπησης και θα την στείλει με courier. Τα δικά μου μια χαρά τα κανονίζω. Αυτους τους άντρες τι τους βάζουν στο παιγχίδι, ήθελα να ήξερα, ρε γμτ;;;Αφού προβλήματα μας δημιουργούν παντού.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Domna μου, μπαίνω, δεν βλέπω καθόλου κίνηση και ξαναβγαίνω. Μόνη μου να μιλάω, η καημένη; Δεν κινούμαστε καθόλου, δεν ξέρω......Εγώ δεν έχω κανένα νεώτερο. Το ψάχνω να δω πότε θα μας βολέψει να κάνουμε το σπερμοδιάγραμμα και αν καταφέρω να το βολέψω με την δική μου βιοψία ενδομητρίου, για να μην πάμε 2 φορές καλά θα είναι. Σε καμία βδομάδα θα έχω νέα . Θα αδιαθετήσω, θα κάνω υπέρηχο και ορμονολογικές και από εκεί και πέρα θα μιλήσω με τον γιατρό να μου πει τι φάρμακα χρειάζομαι. Από κει και πέρα πρέπει να κινηθώ απλά "αστραπιαία".

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα τσούπρες!

Βλέπω ηρεμία, τάξη και ασφάλεια.. προφανώς τρέχετε όλες με τα μωρά σας, με τα παιδάκια σας και με τις υποχρεώσεις σας.. Καλά να περνάτε όπου κι αν βρίσκεστε!

Εγώ εδώ, στη δουλειά και βαριέμαι απίστευτα σήμερα.. Έχει μια συνάδελφος γενέθλια σήμερα και θα μας βγάλει έξω για φαγητό μετά τη δουλειά.. Καλά θα περάσουμε.. έρχεται και τριήμερο και είναι ευκαιρία να χαρώ την ηρεμία του σπιτιού μου, τον άνδρα μου και να ξεσκάσουμε λιγουλάκι.. Δεν θα πάμε πουθενά λόγω οικονομικής στενότητας αλλά τουλάχιστον έχουμε καλούς φίλους που μας σκέφτονται και δεν μας ξεχνάνε! Όλο και κάτι θα κάνουμε για να αλλάξουμε παραστάσεις..

Μάρτζι μου μια χαρά σκέφτεσαι.. αν μπορέσετε να συνδυάσετε τη βιοψία τη δική σου με το σπερμοδιάγραμμα του συζύγου θα είναι ότι καλύτερο! Ότι χρειαστείς και αν νομίζεις ότι μπορώ να βοηθήσω κάπου μη διστάσεις!

Εννοείται ότι στην Αθήνα όταν έρθεις για την επιτροπή θα πιούμε και καφεδάκι.. Μου το υπόσχεσαι;

Καλά να περάσετε κοριτσάκια μου το τριήμερο.. Να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε και να μου γυρίσετε με γεμισμένες μπαταρίες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Domna μου, οι δυο μας μείναμε σε αυτό το καφεδάκι, μου φαίνεται! Πού είναι τα κορίτσια μας μωρέ;;;

Πήρα τηλ στην επιτροπή της Αθήνας και τους είπα πως δεν΄μπορούμε να βρούμε δημ νοσοκ κοντά που να κάνει σπερμοδιαγραμμα και μου είπε η κυρία που μιλήσαμε να πάρω βεβαίωση από το νοσοσκομείο και να πάω σε ένα διαφορετικό μικροβιολ κέντρο να κάνουμε ένα δευτερο σπερμ! Της λέω "Σιγουρα; Θα έρθω από μακριά...Μην με απορρίψουν φοβάμαι για το λόγο αυτό!" Και μου λέει "Κυρία μου, δεν θα σας το έλεγα αν δεν ήμουν απολύτως σίγουρη!" Εκανα όμως βλακεία που δεν ρώτησα το όνομά της...το ξέχασα να το ρωτήσω πάνω στη χαρά μου.

Δομνα μου, κι εγώ θέλω να γνωριστούμε πάρα πολύ. Θα έρθουμε όμως αυθημερόν. Εχω 9.30 ραντεβού, δεν ξέρω τι ώρα θα τελειώσω. Αμέσως μετά θα φύγουμε, γιατί θα πάρω μία μέρα μόνο άδεια. Η επιτροπή είναι στην Πλατεία Θεάτρου. Πού ακριβώς είναι αυτή; Θα μπορέσεις να έρθεις; Μακάρι να τα καταφέρουμε να συναντηθούμε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Domna μου, οι δυο μας μείναμε σε αυτό το καφεδάκι, μου φαίνεται! Πού είναι τα κορίτσια μας μωρέ;;;

Πήρα τηλ στην επιτροπή της Αθήνας και τους είπα πως δεν΄μπορούμε να βρούμε δημ νοσοκ κοντά που να κάνει σπερμοδιαγραμμα και μου είπε η κυρία που μιλήσαμε να πάρω βεβαίωση από το νοσοσκομείο και να πάω σε ένα διαφορετικό μικροβιολ κέντρο να κάνουμε ένα δευτερο σπερμ! Της λέω "Σιγουρα; Θα έρθω από μακριά...Μην με απορρίψουν φοβάμαι για το λόγο αυτό!" Και μου λέει "Κυρία μου, δεν θα σας το έλεγα αν δεν ήμουν απολύτως σίγουρη!" Εκανα όμως βλακεία που δεν ρώτησα το όνομά της...το ξέχασα να το ρωτήσω πάνω στη χαρά μου.

Δομνα μου, κι εγώ θέλω να γνωριστούμε πάρα πολύ. Θα έρθουμε όμως αυθημερόν. Εχω 9.30 ραντεβού, δεν ξέρω τι ώρα θα τελειώσω. Αμέσως μετά θα φύγουμε, γιατί θα πάρω μία μέρα μόνο άδεια. Η επιτροπή είναι στην Πλατεία Θεάτρου. Πού ακριβώς είναι αυτή; Θα μπορέσεις να έρθεις; Μακάρι να τα καταφέρουμε να συναντηθούμε!

Κοριτσάρα μου,

Αυτό που πρέπει να διευκρινίσεις είναι από ποιο Νοσοκομείο θα πάρεις τη βεβαίωση και τι ακριβώς θα γράφει αυτή η βεβαίωση. Θα πρέπει να πάρεις βεβαίωση από το Νοσοκομείο της Πρέβεζας ότι δεν κάνουν σπερμοδιαγράμματα και ότι το κοντινότερο νοσοκομείο που κάνει είναι των Ιωαννίνων ..

Η πλατεία Θεάτρου είναι στην Ομόνοια.. έχω πάει ήδη δυο φορές, μια για να περάσω από Επιτροπή και άλλη μια για να πάρω την έγκριση.

9.30 λένε σε όλες τις κοπέλες να είναι εκεί. Υπάρχει κατάσταση αναρτημένη έξω από την πόρτα και ανά 5λεπτο φωνάζουν τις κοπέλες μέσα. Να έχεις όλα τα χαρτιά φωτοτυπίες, το βιβλιάριο του ΙΚΑ και τη ληξιαρχική πράξη γάμου με ημερομηνία εξαμήνου επικυρωμένη από ΚΕΠ.

Εγώ μπορώ να είμαι και νωρίτερα εκεί.. και στη δουλειά πάω στις 11 .. οπότε θα έχουμε λίγη ώρα να πούμε δυο κουβέντες..

Ανυπομονώ να σε δω:lol:

L2qIp2.png

Αχ, ωραία! Αν είσαι εκεί, θα τα πούμε επιτέλους από κοντά! Ανυπομονώ να σε γνωρίσω!

Τους είπα ότι μένω Λευκάδα και πως ούτε της Πρέβεζας ούτε της Λευκάδας κάνουν σπερμο. Μία βεβαίωση είπαν από το νοσοκ Λευκάδας πως δεν κάνουν σπερμο! Δομνα θα ξαναπάρω εγώ να ξαναρωτήσω καλού- κακού, γιατί τις προάλλες που το σήκωσε ένας κυριος ειπε πως πρέπει να πάω στο κοντινότερο νοσοκ. Τώρα, πώς το εννοεί το κοντινότερο; Να πάω 200 χιλ μακρια από το τόπο κατοικίας μου να το κάνω είναι κουλό, δεν είναι;

Λοιπόν: περιμένω περίοδο και την δεύτερη μέρα θα κάνω υπέρηχο. Ευχομαι να μην μου έρθει αυριο γιατί πού θα βρω γιατρό Κυριακή και Καθαρά δευτέρα για υπέρηχο; Ας ελπίσουμε να αδιαθετήσω Δευτέρα, για να κάνω τον υπέρηχο Τρίτη. Μόλις κάνω τον υπέρηχο θα μιλήσω αμέσως με τον γιατρό της εξωσ. Αυτός θα μου πει τότε τι δόση φαρμάκων θα χρειαστώ...Στην 11η με 15η μέρα του κύκλου, καπου μέσα ΜΑρτίου, θα πάω γιαννενα για την βιοψία. Θα πάω στην μικροβιολόγο να πάρω το σπερρμοδιαγραμμα με φετινή ημερομηνία, την σαλπιγγογραφία μου, την ληξιαρχική πράξη γάμου ( α, είπαν ότι πλέον δεν χρειάζεται γιατι εγκρίνουν και σε ανύπαντρες). Γυρίζοντας κλέινω ραντεβού σε γιατρό του ικα, παίρνω παραπεμπτικο και είμαι έτοιμη, σωστα;;; Πω, πω, άγχος! Αν ήμουν Γιαννενα καθόλου δεν θα με ένοιαζε.....Αλλιώς να είσαι σπίτι σου μωρε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κουκλιτσες μου καλημερα,μου εχετε λειψει πολυυυυ.

Μαρτζι μου καλη επιτυχια στην ολη σου προσπαθεια,ολα να πανε καλα κοριτσαρα μου.Δομνινα μου πολυ το χαρηκα που εμεινες ευχαριστημενεη με το νεο γιατρο κι εσυ κι ο συζυγος κι ευχομαι μαζι να βρειτε τον τροπο που θα φερει θετικα αποτελεσματα.Α σου εχω στειλει αιτημα φιλιας στο φατσοβιβλιο πες μου ομως αν θελεις να σου στειλω με πμ. το ονομα μου.

Εγω κοριτσια χαθηκα,γιατι με τη θεια μου στο νοσοκομειο για 12 μερες,ετρεχα και δεν εφτανα,πηγαινα εκει αλλα ειχα και παρα πολλες εξωτερικες δουλειες.Χθες βγηκε,αλλα μπηκε σε κεντρο αποκαταστασης για 1 μηνα,πραγμα που σημαινει οτι εχω μελλον ακομη....τα πρωινα ομως τωρα θα μπορω να μπαινω πιο ανετα.Κατα τ'αλλα ησυχια,νιωθω πολυ κουραση και ατονια,χθες απο ολη την ενταση της ημερας,ειχα ζαλαδες και ειχαν ανεβει πολυ οι παλμοι μου,ενας γιατρος που με ειδε μου συνεστησε,ηρεμια και ξεκουραση....

Καλη Αποκρια να εχουμε και καλη καθαρη Δευτερα,να περασετε ομορφα,οτι κι αν κανετε,φιλια πολλα!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μανου, περαστικά στην θεία σου αλλά και σε σένα! Πολύ τρέξιμο βρε παιδί μου! Να ξεκουραστείς λίγο, μην πάθεις καμία υπερκόπωση. Κορίτσια, με έχει πεθάνει στον πόνο η κοιλιά μου. Είμαι στην 26η μέρα. Τους τελευταίους μήνες έρχεται στην 28η. Αχ, μην μου έρθει αυριο η κακούργα! Ας μην μου έρθει ούτε την Δευτέρα, ούτε την Τριτη, ούτε ποτέ! Καλά κόρίτσια, σας δίνω γραπτή υπόσχεση! Ετσι και ήμουν έγκυος θα σας πλήρωνα τα εισιτήρια να ερχόσασταν εδώ να το γιορτάζαμε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Μαρτζι μου ευχαριστω κουκλιτσα μου να'σαι καλα.Η αληθεια ειναι οτι και σημερα που βγηκα το πρωι με τον αντρα μου για ψωνια,παλι με επιασε μια ζαλαδα,αλλα πιστευω πως ειναι λογω της ολης καταστασης και θα περασει,μολις ηρεμησω.Οσο για σενα κοριτσακι,προσεξε τι μας ταζεις,γιατι σε βλεπω να μην προλαβαινεις απο τις αφιξεις,χιχιχιχιχιχι.Μεινε βρε κοπελα μου εσυ με το καλο,και που θα παει καποια στιγμη θα οργανωθουμε και θα συναντηθουμε,φιλακιααααα;)

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλήμερα κορίτσια!! Καλή σαρακοστη να εχουμε!!!

Μαρτζυ μου ευχομαι η Καθαρα Δευτερα να ειναι καθαρη για τους επόμενους 9 μηνες!!! Μακαρι να μας ανακοινωσεις ευχαριστα!!! Παντως ειμαι σιγουρη πως εισαι πολύ κοντα στα ευχαριστα!!!! Ειμαι 100% σιγουρη πως συντομα θα γιορτασουμε παλι εδω μεσα!!!!

Δομνινα μου διαβασα αυτα που σου ειπε ο γιατρός και μου αρεσε παραπολυ αυτο που ειπε να μαζεψετε απο ημιφυσικο κυκλο ωαριακια!!!! Δομνινα μου γιατι δεν αφηνετε και κανενα ωαριακι να μεγαλωσει στις 5 μερες αντι στις 3??? Οταν γινεται βλαστοκυστη δεν εχει καλύτερα ποσοστα επιτυχίας???

Δομνινα μου εαν αρχισεις να μαζευεις απο τωρα το καλοκαιρι δεν θα κανεις την προσπάθεια???

Ξερετε κατι που πιστευω, πως καθε ανθρωπος εχει περιοδους που μενει πιο ευκολα εγκυος, δηλαδη τις 2.5 εγκυμοσυνες που ειχα τις ειχα όλες Φθινοπωρο και λεω μηπως μενω εγκυος μονο τοτε??? (Εχω χαζεψει)

Εχθες βγηκε θετικο το τεστακι ωορρηξια!!! Καναμε το βραδυ την προσπαθεια μας!!! Για πρωτη φορα ειχα 2 ωαρια απο την καλή πλευρα, το ενδομητριο μετριο(αλλα καλης ποιοτητας)!!! Μακαρι να πάνε όλα καλά!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μανουνιτα περαστικα στην θεια σου!!! Να προσεχεις και να μην κουραζεσε παρα πολύ!!!!

Κοριτσια εμαθα το εξης μια κοπέλια προσπαθουσε 10 χρονια (μπορει και πιο πολύ) εκανε εξωσωματικες αλλα τπτ και εκει που δεν το περιμενε ειναι εγκυος!!! Φοβερο....

Δομνινα μου το ξερεις οτι ο διαβητης ευθυνετε για κακή ποιοτητα ωαρίων!! Εχεις κανει καμπυλη ποτέ σου???

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μάγδα μου, πού είσαι εσύ, βρε κοριτσάκι; Δεν μπαίνεις συχνά.....Μακάρι να έμεινες έγκυος χθες! Κάντε και σήμερα προσπάθειες, μην το αφήσετε. Να σου πω την αλήθεια κι εγώ έχω παρατηρήσει ότι αρκετές φίλες μου που έχουν μείνει δυο φορές έγκυες, μένουν πάνω κάτω την ίδια περίοδο. Είναι και κάποιες βέβαια που μένουν όποτε θελήσουν, οι τυχερές!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αδιαθέτησα......Για μια ακόμη φορά η τύχη δεν θέλησε να με βοηθήσει......Στενοχωρέθηκα. Ηταν η τελευταία μας ελπίδα.....Τώρα πια η εξωσωματικη είναι η μόνη λύση. Είμαι απογοητευμένη......Μια φορά να είμαι κι εγώ λίγο τυχερή!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...