Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλησπερα!!! Ξερω ειμαι γαιδουρα... Χαθηκα εντελως. Χαλασε το λαπιτοπι μου ομως και λεφτα για καινουριο δεν υπαρχουν. Μαρτζι μου εισαι ηρωας οπως και η Δομνινα μας και ολες οι κοπελες που περνατε απο ολα αυτα. Οπως σου ειπε ομως και η Δομνινα πρεπει να εχεις καλη ψυχολογια διαφορετικα δεν γινεται τιποτα... Οσο για τον αντρα σου τι να πω; Ισως νιωθει και αυτος πιεσμενος χωρις αυτο να του επιτρεπει να ξεσπα πανω σου. Υπομονη κουκλα μου και ολα θα παρουν τον δρομο τους. Δομνινα μου μακαρι να πανε ολα καλα και για σενα. Καλα κανεις και πας για δευτερη γνωμη και ευχομαι να σε βοηθησει. Τωρα για την πεθερα τι να πω; Πως την αντεξες βρε θηριο; Μανου μου να τα εκατοστησει η κουκλιτσα σου και περαστικα της! Θενα περαστικα και σε εσας... Μαγδα μου πολυ στεναχωρηθηκα αλλα εσυ να βλεπεις την θετικη πλευρα αφου εμεινες εγκυος θα ερθει συντομα και αλλο σπορακι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τωρατα δικα μας νεα τα κοριτσακια μου μεγαλωνουν μια χαρα η μικρη περπαταει απο την μερα που μπηκε στον 9ο μηνα. Δοντακια δεν εχουμε βγαλει ακομα... Εχω ανεβασει καιφωτο στο προφιλ μου αλλα για να τις δειτε πρεπει να με κανετε φιλη γιατι τις εχω κλειδωμενες. Οποια θελει ας μουκανει αιτηση. Φιλακια πολλα και οποτε μπορεσω θα ξαναμπω...

Πού είσαι, βρε Αννούλα! Πω! πω! χρόνια και ζαμάνια. Αφού είστε καλά, κοριτσάκι μου, μην απολογείσαι που δεν μπαίνεις. Να είσαι εσύ καλά με τις ζουζουνίτσες σου και να μας λες πού και πού πώς περνάτε και πώς είναι τα παιδιά. Πολύ γρήγορη η μικρή, ε; Δεν έχω δει πολλά παιδια να περπατάνε στους 9 μήνες.

Εμείς αυριο θα βγούμε με τους συναδέλφους να τσικνίσουμε. Δεν μπορείτε να φανταστέιτε πόσο καιρο έχουμε να πάμε σε ταβέρνα. Το σκέφτομαι λίγο από οικονομική άποψη, αλλά χαλάλι. Ολο με στενοχωρια, άγχος και στερήσεις θα ζω; Αυριο θα βγουμε να ξεχαστούμε λίγο και από Παρασκευή έχει ο Θεός! Θα πάει η πατάτα και το αυγό σύννεφο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Αννούλα τι ευχαριστη εκπληξη ειναι αυτη!!!! Η μικρη δρομεας μαλλον θελει να γινει:):) Ευχαριστω για τα καλά σου λογια, προσπαθω να δω την θετικη αλλα μου την δινει λιγο στα νευρα!!!! Μαλλον βρηκαμε οτι φταιει λιγο η θρομβοφιλια λιγο ενα ζακχαρο που υποβοσκει και η ζημια που με εκαναν στην 1η αποξεση στην μητρα!!!! Ευχομαι να τα καταφερω γρηγορα και να μην ξανακανω 2 χρονια για να μεινω!!! Θα ειναι καλο για την ψυχικη μου υγεια!!!

Μαρτζυ μου ευχομαι να περασεις υπέροχα και να μην σκεφτεσε τπτ, όλα θα πανε καλά!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα κι από μένα και καλή Τσικνοπέμπτη να έχουμε!

Εγώ από το πρωί έτρεχα στο υπουργείο Μεταφορών για να δηλώσω την αλλαγή του κινητήρα του αυτοκινήτου και να κάνω και την άρση παρακράτησης.. Ευτυχώς τελείωσα γρήγορα και την άλλη Τετάρτη θα έχω όλα τα χαρτιά στα χέρια μου..

Σήμερα δεν έχω διάθεση να γιορτάσω καθόλου.. Έτσι έψησα κοτοπουλάκι λεμονάτο στην κατσαρόλα και θα κάνω και καμιά τηγανιά πατάτες ή πουρέ και θα φάμε..

Αννούλα καλώς μας ήλθες και πάλι.. Ο αδερφούλης μου είχε περπατήσει 9 μηνών και μετά έβγαλε τον αδόξαστο στη μητέρα μου.. Μακάρι η μικρή σου να κάνει τη διαφορά.. Να μας επισκέπτεσαι όσο πιο συχνά μπορείς!

Μάρτζι μου καλά να περάσετε σήμερα.. Και η φτώχεια θέλει καλοπέραση..

Μάγδα μου είμαι σίγουρη ότι το δικό σου μπεμπέ είναι στο δρόμο!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Μπορεί η φτώχεια να θέλει καλοπέραση, αλλά το φυσάμε και δεν κρυώνουμε όλοι μας, αφού μας βγήκε ένας λογαριασμός, αφήστε. Από 20 ευρώ το άτομο δώσαμε. Εφυγαν 40 ευρώ και τα λυπηθηκα πραγματικά, γιατί δεν το πολύευχαριστηθήκαμε κιόλας. Τεσπα. Ας είμαστε καλά και θα σφιχτούμε πάλι, γμτ.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;

Αννουλα μου σαν τα χιονια.......καλωσηρθες και παλι κοπελια,να σου ζησουν οι κουκλιτσες,τις ειδα και τις καμαρωσα,να ειναι παντα γερες και καλοτυχες.Οσο για τη μικρη δρομεα,τι να πω;;;Μαλλον θελει να σε βαλει στο τρεξιμο απο νωρις.....

Μαρτζι μου η μικρη μου θελει να δωσει για τη γερμανικη σχολη,και να παει στο γυμνασιο εκει.Ειναι ομως πολυ δυσκολο και θελει ειδικη προετοιμασια που αρχιζει στην πεμπτη δημοτικου.Στην εκτη δημοτικου τα παιδια που θελουν να φοιτησουν εκει,κανουν προπαρασκευαστικα μαθηματα,καποιες μερες της εβδομαδας,μαζι με το κανονικο τους σχολειου.Και τελος θα δωσουν 5 φορες εξετασεις για την εισαγωγη.Δινουν καθε χρονο πολλα παιδια και γινονται δεκτα μονο 50 ατομα,οποτε οπως καταλαβαινεις ειναι ζορικα τα πραγματα.

Απο τη στιγμη ομως που το παιδι εξεφρασε την επιθυμια,να δοκιμασει,εμεις σα γονεις θα πρεπει να της δωσουμε την ευκαιρια και να κανουμε οτι ειναι δυνατον.

Αυτα,λοιπον τα νεα,κατα τ'αλλα πολυ τρεξιμο με τη νονα μου στο νοσοκομειο,ευτυχως εγινε η επεμβαση χθες κι ολα πηγαν καλα.

Συγγνωμη για το σεντονι....καλο Σ/Κ.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Ελπίζω χθες να το τσικνήσατε όσο έπρεπε.. Εμείς το τσικνίσαμε με πατάτες τηγανητές και τυράκι διότι είπα στο Δομνίνο να καθαρίσει μερικές πατάτες μέχρι να φτάσω σπίτι και αυτός καθάρισε όλη τη σακούλα.. έτσι αφήσαμε το λεμονάτο κοτοπουλάκι για σήμερα και τη βγάλαμε με πατατούλες.. Δεν πειράζει.. κι έτσι καλά ήταν..

Αύριο ραντεβού με τον καινούργιο γιατρό! Κορίτσια πραγματικά ανυπομονώ και μια αγωνία την έχω ομολογουμένως...

Μόλις έχω νέα θα σας πω!

Προς το παρόν σας φιλώ!

L2qIp2.png

Δομνίνα μου, μακάρι να πάνε όλα καλά και να μείνεις ευχαριστημένη! Θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Είπες ότι έκανες εξωσωματική με ταμείο του ικα! Και τις 4 εξωσωματικές στις δικαιολόγησε; Από εδώ και πέρα τι γίνεται; Σου δίνει άλλη ευκαιρία το ικα ή όχι;

Μανου, όντως από την στιγμή που το παιδί θέλει να πάει εκεί, ναι! πρέπει κι εσείς να το ενθαρρύνετε και να το βοηθήσετε. Πολύ δύσκολο όμως πρόγραμμα, ρε παιδί μου, για ένα παιδάκι 11 χρονών! Μακάρι να τα καταφέρει. Καλά, έχω την εντύπωση ότι η μικρή σας είναι αστέρι και θέτει υψηλούσ στόχους. Μπράβο!!!

Εγώ, κοριτσάκια μου, χθες το βράδυ δεν ξέρω τι έπαθα, αλλά με πήραν τα κλάμματα. Σκέφτομουν όλα αυτά που με περιμένουν και στενοχωρήθηκα πολύ με όλες τις ατυχίες που με βρήκαν. Μιλήσαμε και με τον Ν και είπε πως δεν έχει πρόβλημα να κάνει τα σπερμοδιαγράμματα και να του κλείσω ραντεβού να πάει. Είπε πως εκείνη την μέρα ήταν φορτισμένος και για αυτό μίλησε έτσι.....Πως θέλει να κάνουμε παιδάκι, απλά μέχρι τώρα ήλπιζε πως θα έρθει φυσιολογικά ( ιδίως μετά την λαπαροσκόπηση ) και πως τώρα που πλησίαζουμε στο τέλος της προσπάθειας για φυσιολ σύλληψη, στενοχωριέται και αυτός γιατί δεν θέλει να με βλέπει να ταλαιπωρούμαι με φάρμακα και να στενοχωριέμαι. Τι να πω; Ξέρω κι εγώ; Ετσι όπως ήρθαν τα πράγματα, θα το αντιμετωπίσουμε, έτσι δεν είναι;

Δομνα και Μάγδα, εσας θα ρωτήσω που παιδευεστε κι εσεις τόσα χρόνια. Πώς αισθάνεστε όταν σας ανακοινώνουν φίλες σας την εγκυμοσύνη τους; Εγώ μελαγχολώ, να σας πω την αλήθεια, και αισθάνομαι πολύ μειονεκτικά.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Δομνίνα μου, μακάρι να πάνε όλα καλά και να μείνεις ευχαριστημένη! Θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Είπες ότι έκανες εξωσωματική με ταμείο του ικα! Και τις 4 εξωσωματικές στις δικαιολόγησε; Από εδώ και πέρα τι γίνεται; Σου δίνει άλλη ευκαιρία το ικα ή όχι;

Δομνα και Μάγδα, εσας θα ρωτήσω που παιδευεστε κι εσεις τόσα χρόνια. Πώς αισθάνεστε όταν σας ανακοινώνουν φίλες σας την εγκυμοσύνη τους; Εγώ μελαγχολώ, να σας πω την αλήθεια, και αισθάνομαι πολύ μειονεκτικά.

Κοριτσάκι μου γλυκό,

Εγώ έχω κάνει 4 προσπάθειες εξωσωματικής. Όμως στις 4 αυτές προσπάθειες χρησιμοποίησα τα φάρμακα που μου έδωσε το ΙΚΑ για τις δυο πρώτες. Για κάθε προσπάθεια το ΙΚΑ δικαιολογεί 5.000 μονάδες. Δηλαδή για τις δυο πρώτες προσπάθειες σύνολο 10.000 μονάδες.

Επειδή εγώ την πρώτη φορά χρειάστηκα πολύ λίγες μονάδες, τα φάρμακα μου έφτασαν να κάνω και τη δεύτερη προσπάθεια. Στην τρίτη προσπάθεια έγραψα τα φάρμακα από την αρχή και με τη συμβολή μιας φίλης μου, μου φτάσαν τα φάρμακα και για την 4η προσπάθεια.

Οπότε ουσιαστικά έχω εξαντλήσει μόνο τις 2 φορές από τις 4 που δικαιολογεί το ΙΚΑ. Αν θελήσω να χρησιμοποιήσω και τις άλλες δυο θα πρέπει να ξαναπεράσω Επιτροπή, πράγμα που σημαίνει φτου κι από την αρχή όλες οι εξετάσεις..

Για την καινούργια προσπάθεια έχω ήδη περίσσευμα φαρμάκων γύρω στις 1.800 μονάδες και μια άλλη πολύ καλή μου φίλη θα μου δώσει τα υπόλοιπα δικά της και θα συμπληρώσω..

Όσον αφορά την άλλη σου ερώτηση.. κάθε φορά που μαθαίνω ότι είτε γνωστή είτε φίλη είναι έγκυος ή γέννησε ναι στενοχωριέμαι.. αλλά είναι απολύτως λογικό... τη ζηλεύω με την καλή έννοια.. αλλά κάποια στιγμή θα γελάσει και το δικό μου χείλι.. αφού δεν ζητάω πολλά ... ένα μωράκι μόνο...:lol:

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι μου γλυκό,

Εγώ έχω κάνει 4 προσπάθειες εξωσωματικής. Όμως στις 4 αυτές προσπάθειες χρησιμοποίησα τα φάρμακα που μου έδωσε το ΙΚΑ για τις δυο πρώτες. Για κάθε προσπάθεια το ΙΚΑ δικαιολογεί 5.000 μονάδες. Δηλαδή για τις δυο πρώτες προσπάθειες σύνολο 10.000 μονάδες.

Επειδή εγώ την πρώτη φορά χρειάστηκα πολύ λίγες μονάδες, τα φάρμακα μου έφτασαν να κάνω και τη δεύτερη προσπάθεια. Στην τρίτη προσπάθεια έγραψα τα φάρμακα από την αρχή και με τη συμβολή μιας φίλης μου, μου φτάσαν τα φάρμακα και για την 4η προσπάθεια.

Οπότε ουσιαστικά έχω εξαντλήσει μόνο τις 2 φορές από τις 4 που δικαιολογεί το ΙΚΑ. Αν θελήσω να χρησιμοποιήσω και τις άλλες δυο θα πρέπει να ξαναπεράσω Επιτροπή, πράγμα που σημαίνει φτου κι από την αρχή όλες οι εξετάσεις..

Για την καινούργια προσπάθεια έχω ήδη περίσσευμα φαρμάκων γύρω στις 1.800 μονάδες και μια άλλη πολύ καλή μου φίλη θα μου δώσει τα υπόλοιπα δικά της και θα συμπληρώσω..

Όσον αφορά την άλλη σου ερώτηση.. κάθε φορά που μαθαίνω ότι είτε γνωστή είτε φίλη είναι έγκυος ή γέννησε ναι στενοχωριέμαι.. αλλά είναι απολύτως λογικό... τη ζηλεύω με την καλή έννοια.. αλλά κάποια στιγμή θα γελάσει και το δικό μου χείλι.. αφού δεν ζητάω πολλά ... ένα μωράκι μόνο...:lol:

Εγώ Δομνίνα μου, όταν μαθαίνω για εγκυμοσύνες στενοχωριέμαι και ζηλεύω. Οταν φτάνουν στην ώρα της γέννας χαίρομαι πολύ και δεν ζηλεύω καθόλου. Πώς το εξηγείς;;;Είμαι σάικο, δεν το συζητώ....

Πάλι καλά κοριτσάκι μου που δεν εξάντλησες όλες τις πιθανότητες.

Εγώ πήρα σήμερα τηλ την μικροβιολογο που έκανε περισυ τα σπερματοδιαγράμματα ο Ν. και της εξήγησα πώς έχει η κατάσταση με την επιτροπή. Την παρακάλεσα να μας τυπώσει το περσινο σπερματοδιάγραμμα με φετινή ημερομηνία και....ΔΕΧΤΗΚΕ! Οπότε έφυγε ένα άγχος από πάνω μου. Τώρα θα κοιτάξω να δω σε ποιο νοσοκομείο μπορεί να κάνει ένα δεύτερο και θα είμαι έτοιμη να κλείσω ραντεβού με την επιτροπή, αν χρειαστεί. Την σαλπιγγογραφία δεν ξέρω πού την έχω....Εχω να την δω κάτι μήνες, από το καλοκαίρι. Εχει γούστο να την έχασα η άχρηστη!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοριτσάκια μου γλυκά καλημέρα σας..

Ξέρω, είμαι ασυγχώρητη που δεν ενημέρωσα χθες αλλά μετά το Βασιλόπουλο είχαμε διάφορες άλλες εξωτερικές δουλειές με το σύζυγο, γυρίσαμε σπίτι κομμάτια, φάγαμε, κοιμηθήκαμε μέχρι τις 7.30 και μετά ήρθαν φίλοι στο σπίτι και φύγαν γύρω στις 12.. οπότε μετά δεν είχα κουράγιο ούτε τον υπολογιστή να ανοίξω..

Σήμερα όμως με το που ξύπνησα μπήκα για να ενημερώσω..

Λοιπόν.. πήγαμε χθες στο κέντρο.. ωραίο περιβάλλον και αισιόδοξο.. καθυστέρησε ο Βασιλόπουλος να μας δει αλλά ήμασταν προετοιμασμένοι και γι' αυτό διότι στο πρώτο κέντρο που ήμουν στο πρώτο ραντεβού καθυστερήσαμε δυο ώρες.. Τέλος πάντων, έρχεται μια κοπελίτσα στην αρχή μου παίρνει ιστορικό και μετά περάσαμε σε ένα γραφείο για να δούμε το Βασιλόπουλο.

Συμπαθέστατος πραγματικά. Ήρεμος, λιτός και περιεκτικός και επεξηγηματικός όπου ακριβώς χρειαζόταν. Όταν του είπα ποιος ήταν ο γιατρός μου μου είπε ότι είναι από τους καλύτερους του χώρου και έτσι πραγματικά ηρέμησα κορίτσια διότι ενώ ήξερα μέσα μου ότι σίγουρα θα είχε κάνει ότι καλύτερο μπορούσε, ερχόταν τώρα ένας άλλος γιατρός να το επιβεβαιώσει..

Για να μην πολυλογώ το πρόβλημά μας τελικά είναι η ποιότητα των ωαρίων.. Και όλο αυτό ξεκινάει πολύ χρόνια πίσω, από το 1998, που είχα κάνει μια εγχείρηση στις ωοθήκες για να αντιμετωπίσω ένα πρόβλημα που με τυρρανούσε εκείνη την εποχή. Ο Βασιλόπουλος μου είπε ότι εκείνα τα χρόνια αυτό μπορούσαν να κάνουν, αυτό έκαναν και πως ότι έγινε έγινε και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε από δω και πέρα.

Καταρχήν θα πρέπει να κάνω την εξέταση για την αντιμυλλέριο ορμόνη που μετράει το απόθεμα των ωοθηκών. Αν αυτή η εξέταση είναι καλή τότε θα προχωρήσουμε με ημιφυσικό κύκλο.. δηλαδή λίγα φάρμακα για να μπορέσουμε να πάρουμε λίγα και καλά ωάρια. Αν αυτή η εξέταση δεν βγει καλή, που ο Βασιλόπουλος αυτό υποψιάζεται από το ιστορικό μου, θα κάνουμε δυο φυσικούς κύκλους για να μπορέσουμε να δούμε την ποιότητα των ωαρίων και να προχωρήσουμε ανάλογα. Αν τα ωάρια των φυσικών κύκλων είναι καλά και γονιμοποιούνται θα προχωρήσουμε με φυσικούς. Αν πάλι δεν είναι καλά τότε η μόνη μας λύση και επιλογή είναι τα δανεικά ωάρια..

Οπότε προς το παρόν θα κάνω αυτή την εξέταση και αναλόγως αποτελέσματος θα μιλήσω με το Βασιλόπουλο για να δούμε τι θα κάνουμε.

Ο άνδρας μου ενθουσιάστηκε μαζί του και αυτό είναι το σημαντικό για μένα..

Πάντως κορίτσια μου έφυγε και το βάρος και η αγωνία που κουβαλούσα..

L2qIp2.png

Μπράβο βρε Δομνα! Πολυ καλός μού ακούγεται! Επιτέλους εντοπίστηκε και το πρόβλημα. Να κάνεις με φυσικό κύκλο. Θα δεις.....Ενα και καλό ωάριο θα είναι αυτό! Κι αν δεν γίνει τίποτα, τότε, κοριτσάκι μου, δανεικά ωάρια και μην τα φοβάσαι καθόλου. Πού θα μας πάει, ρε Δομνα, μπορει να ταλαιπωρηθήκαμε και να ταλαιπωρηθούμε ακόμη πολύ, αλλά ίσω κάποια στιγμή να μας βοηθήσει ο Θεός, βλέποντας πόσο πολύ το θέλουμε.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Εκλεισα ραντεβού με την επιτροπή εξωσωματικής στην Αθήνα στις 28/3! Δεν έχω μαζέψει ακόμη όλα τα δικαιολογητικά αλλά με την εξυπηρέτηση που μας κάνει η μικροβιολόγος όσον αφορά το σπερμοδιάγραμμα πιστεύω ότι όλα τα υπόλοιπα θα τα μαζέψω. Το μόνο που με προβληματίζει είναι η σαλπιγγόγραφία. Νομίζω ότι τότε που έκανα λαπαροσκόπηση, κάπου παράπεσε και φοβάμαι μην την έχω χάσει. Δεν είμαι και στο σπίτι να κοιτάξω, ρε γμτ! Εχω βέβαια την λαπαροσκόπηση ,αλλά λέει θέλει γνωμάτευση από γιατρό. Εγώ έχω μόνο το dvd και την ιστολογική. Αυτά χρειάζονται βρε Δομνα μου ή να πάρω τηλ το γιατρό να του πω να μου ετοιμάσει μία γνωμάτευση και να μου την στείλει καλού - κακού; Αχ, είμαι πολύ χαρούμενη! Σιγά- σιγά θα μπουν όλα σε μία σειρά. Αρα από τον Απρίλη και μετά θα ξεκινήσω.....Τον γιατρό τον εμπιστεύτηκα. Ο,τι είναι να γίνει, θα γίνει από εδώ και περα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Εκλεισα ραντεβού με την επιτροπή εξωσωματικής στην Αθήνα στις 28/3! Δεν έχω μαζέψει ακόμη όλα τα δικαιολογητικά αλλά με την εξυπηρέτηση που μας κάνει η μικροβιολόγος όσον αφορά το σπερμοδιάγραμμα πιστεύω ότι όλα τα υπόλοιπα θα τα μαζέψω. Το μόνο που με προβληματίζει είναι η σαλπιγγόγραφία. Νομίζω ότι τότε που έκανα λαπαροσκόπηση, κάπου παράπεσε και φοβάμαι μην την έχω χάσει. Δεν είμαι και στο σπίτι να κοιτάξω, ρε γμτ! Εχω βέβαια την λαπαροσκόπηση ,αλλά λέει θέλει γνωμάτευση από γιατρό. Εγώ έχω μόνο το dvd και την ιστολογική. Αυτά χρειάζονται βρε Δομνα μου ή να πάρω τηλ το γιατρό να του πω να μου ετοιμάσει μία γνωμάτευση και να μου την στείλει καλού - κακού; Αχ, είμαι πολύ χαρούμενη! Σιγά- σιγά θα μπουν όλα σε μία σειρά. Αρα από τον Απρίλη και μετά θα ξεκινήσω.....Τον γιατρό τον εμπιστεύτηκα. Ο,τι είναι να γίνει, θα γίνει από εδώ και περα!

Μάρτζι μου γλυκιά,

Η σαλπιγγογραφία χρειάζεται οπωσδήποτε διότι η λαπαροσκόπηση δεν αντικαθιστά τη σαλπιγγογραφία..

Πρέπει και η λαπαροσκόπηση αλλά και η σαλπιγγογραφία να συνοδεύονται από γνωματεύσεις και εννοείται πως θα βγάλεις σε όλα τα χαρτιά φωτοτυπίες τις οποίες θα κρατήσεις εσύ μιας και στην επιτροπή θα παραδώσεις τα πρωτότυπα.

Επίσης απαιτείται υπερηχογράφημα τελευταίου εξαμήνου με γνωμάτευση και αυτό όπως επίσης και ληξιαρχική πράξη γάμου με ημερομηνία θεώρησης τελευταίου εξαμήνου.

Θα μας έρθεις Αθήνα λοιπόν; Τι καλά! Εννοείται πως θα πιούμε καφέ από κοντά.. Δεν το συζητώ καθόλου..

Επίσης αν είσαι από 39 και πάνω χρειάζονται ορμονολογικές εξετάσεις

Και φυσικά παραπεμπτικό για την Επιτροπή από γιατρό του ΙΚΑ. Τώρα έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα με το Δημόσιο δεν ξέρω τι παίζεται..

Ότι άλλο θες κοριτσάκι στη διάθεσή σου!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...