Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γλυκά..

Διάβασα μια γνώριμη φωνή (Ngeo) και είπα να μπω να πω μια καλησπέρα..

Ελπίζω να είστε όλα καλά!

Εγώ είμαι χαρούμενη για δύο λόγους: α) αποφάσισα να πάρω και μια δεύτερη γνώμη για το θέμα της εξωσωματικής και β) επιτέλους η πεθερά ξεκουμπίζεται μέσα στο σβκ..

Κορίτσια 60 μέρες παραμονής έκλεισε σήμερα στο σπίτι μας... Προχθές μου το έπαιζε τάχα στενοχωρημένη ότι δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί στο ΙΚΑ και αναρωτιόταν γιατί της κλείνουν ραντεβού δυο μήνες μετά... Δεν άντεξα και της είπα με τόνο: "Αφού ξέρατε από τον Σεπτέμβρη ότι θέλετε να φτιάξετε τα δόντια σας, τι περιμένατε 3 μήνες για να έρθετε το Δεκέμβρη στην Αθήνα και δεν τα φτιάχνατε στη Σπάρτη; νομίζατε ότι θα βρείτε αμέσως ραντεβού;"... και μετά της είπα "όταν ψάχνουμε γιατρό στο ΙΚΑ δεν ψάχνουμε εκεί που μας βολεύει.. ψάχνουμε όπου υπάρχει"... Ε δεν άντεξα...

Έτσι έκανα την καρδιά μου πέτρα και έσκασα 100 Ευρώ στο δικό μου οδοντίατρο για να βγάλει επιτέλους τα δόντια της και να πάει στα τσ%@ιδια... Και η υπομονή έχει και τα όριά της... Μου αρέσει που σκοπεύει να ξανάρθει τον Μάρτη για να βάλει το μηχανάκι αλλά δεν ξέρει ότι θα ασκήσω βέτο.. Θα πάει στην κόρη της.. πάει και τελείωσε..

Είμαι κακός άνθρωπος;

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

A, ρε Δομνα! Εχεις δίκιο....Όι πολλές επαφές τελικά μόνο κακό κάνουν. Καλύτερα μακριά κι.....αγαπημένοι. Δεν χρειάζονται πολλά παρε-δώσε......Το ξέρω από πρώτο χέρι....

Για πες τώρα, άστην την πεθερά σου, σε ποιον γιατρό θα πας να ζητήσεις δεύτερη γνώμη; Αντε, ρε Δομνινάκι, καλα κάνεις.

Εμείς, κορίτσια, είμαστε στα μαχαίρια με τον άντρα μου. Εχουμε πολύ απλα΄λυγίσει με το οικονομικό βάρος και όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε γύρω από το θέμα παιδί. Σας είπα ότι έλεγα να ξεκινήσω το Μάρτη με εξωσωματική. Αμ δε......Πρέπει μάλλον να περάσω επιτροπή και θέλουμε δύο πρόσφατα σπερμοδιαγράμματα με διαφορά 3 μηνών μεταξύ τους. Μίλησα με τον γιατρό και ειπε πως ίσως να μην χρειαστεί να περάσω επιτροπή, αλλά καλού- κακού να πάει ο άντρας μου να κάνει ένα σπερμ. Ε, μόλις του είπα, όλο δικαιολογίες του τύπου " δεν είμαι καλά, είμαι άρρωστος, και τι τα θες εσύ τώρα όλα αυτά; και γιατί πάμε να κάνουμε εξωσωματική σε δημόσιο και σιγά μην πετύχει" και πολύ απλά τσακωθήκαμε....Εγινα έξω φρενών. Μόλις βλέπει μία δυσκολία δεν μπορεί να την διαχειριστεί με λογική και ωριμότητα και αρχίζει τα παιδιαρίσματα και τις ανοησίες. Μια μέρα και παραπάνω δεν του μιλούσα και σήμερα ήρθε να μου πει πως θα παέι την άλλη βδομάδα να το κάνει το σκατοσπερμοδιαγρ. Εγώ όμως έχω πληγωθεί πάρα πολύ και δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο μαζί του. Του είπα να κάνει ό,τι θέλει, να κλείσει μόνος του ραντεβού και να μην με ανακατέψει σε τίποτα......Ελεος πια!!! Αει στο καλό.......ρημάξαμε τις ζωές μας με όλες αυτές τις μαλ.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Γλυκιά μου Μάρτζι... είναι τόσο ψυχοφθόρα όλη αυτή η κατάσταση που ζούμε.. Κάθε μια από μας σίγουρα έχει περάσει κάτι παρόμοιο.. είτε σε μεγαλύτερο βαθμό είτε σε μικρότερο.. Το παν πιστεύω είναι ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεται η κάθε μια από μας τον άνδρα της..

Ο δικός μου ούτε ήθελε να ξανακούσει για βιταμίνες... Του το είπα μια φορά μου είπε όχι.. άφησα να περάσει λίγο ο καιρός και του το έφερα με τρόπο.. του είπα ότι αφού σκοπεύουμε να ξανακάνουμε άλλη μια προσπάθεια καλό θα είναι να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας προκειμένου να έχουμε περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.. Το επεξεργάστηκε και το αποφάσισε μόνος του.. Κάθε πρωί του αφήνω τη βιταμίνη στον πάγκο της κουζίνας και την παίρνει μόνος του.. Μέχρι και επέμβαση κιρσοκήλης έκανε και πραγματικά είδαμε μεγάλη διαφορά μετά..

Μήπως ο σύζυγός σου σκέφτεται το οικονομικό σκέλος της όλης ιστορίας; Μήπως ανησυχεί πως θα τα βγάλετε πέρα μόνο με ένα μισθό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σου αλλά και μετά; Είμαι σίγουρη ότι στενοχωριέται και ο ίδιος πάρα πολύ που δεν μπορεί να συνεισφέρει σε τίποτε αυτό τον καιρό.. Για τους άνδρες η συνεισφορά τους στο οικονομικό είναι άρρηκτα δεμένη με τον ανδρισμό τους..

Καταλαβαίνω ότι κι εσύ έχεις κάνει ιώβεια υπομονή και οι αντοχές σου εξαντλούνται.. Σκέψου όμως αν τον αγαπάς και αν απαντήσεις ναι σε αυτή την ερώτηση τότε δώσε του λίγη πίστωση χρόνου για να πάρει τις οριστικές αποφάσεις του..

Εμένα η πεθερά φεύγει μάλλον την Τρίτη! Γιούπι για!

L2qIp2.png

Αν σου πω ότι εκείνο που σκέφτεται είναι πού θα βρούμε χρήματα να κάνυομε το σπερμοδιάγραμμα; Για να το κάνουμε θέλουμε 40 ευρώ και άλλα 20 ευρώ βενζίνη για να πάμε στην κοντινή πόλη να το κάνουμε. Ελεος! Ακόμη και αυτά σκεφτόμαστε. Δεν αντέχω άλλο.....Αει στο καλό όλοι τους οι άχρηστοι. Να περάσουν πολύ άσχημα και να έχουν πολύ άσχημη κατάληξη όλοι τους οι άχρηστοι που μας κατάντησαν έτσι όπως μας κατάντησαν. Μάλλον δεν θα κάνω τίποτα. Τελος.....Δεν έχω λεφτά, δεν μπορώ να ζήσω εγώ, πώς θα ζήσω ένα παιδί; Κι αφου΄δεν θέλει να έρθει κι αυτό φυσιολογικά, ποτέ του να μην έρθει. Α μα πια! Με τις μαλακίες όλες στη ζωή μας. Ακόμη και για να κάνουμε παιδί θέλουμε λεφτά για να το πιάσουμε. Κι αλλές τα γεννοβολάνε σαν να είναι κουνέλες. Ε, όχι! Να μου λείπει.....Ουτε εξωσωματικές κάνω, ούτε τίποτα. Τελειωσε για μένα το θέμα παιδί. Σας χαιρετώ!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Σας χαιρετώ!!!

Δεν έχεις να πας πουθενά.... Εδώ θα μείνεις...

Κι εγώ τα έχω σκεφτεί όλα αυτά που γράφεις.. Και για μας είναι δύσκολα και να σκεφτείς ότι είμαστε και οι δυο στον ιδιωτικό τομέα που αυτό συνεπάγεται ότι πολύ σύντομα και οι δυο υπάρχει περίπτωση να μείνουμε άνεργοι και πληρώνουμε ήδη μια διατροφή για ένα παιδί που ο άνδρας μου το βλέπει κάθε 4 χρόνια..

Κι εγώ σκέφτομαι πως θα τα καταφέρω να μεγαλώσω ένα παιδί υπό αυτές τις συνθήκες... αλλά από την άλλη σκέφτομαι πως και στον πόλεμο γεννιόντουσαν παιδιά και μια χαρά τα κατάφεραν.. Βέβαια αυτό είναι το άλλο άκρο αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε ότι υπάρχουν και χειρότερα..

Σε θέλουμε μαζί μας.. Δεν έχεις να πας πουθενά.. είπα και ελάλησα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Δεν πάω πουθενά, ρε χαζό! Εδώ είμαι.....δεν φεύγω....

Δομνινα μου, αν έμενα φυσιολογικά, αλλιώς θα το αντιμετώπιζα. Θα ξύπναγα μια ωραία πρωία και θα έλεγα "αχ! είμαι έγκυος". Θα είχα κάνει έρωτα με τον άντρα μου και θα ερχόταν ως φυσιολογικό επακόλουθο το μωρο! ( τι ωραία θα ήταν!). Τώρα όμως που δεν έρχεται με αυτόν τον τρόπο και πρέπει να τρέξω, να κάνω χιλιάδες τηλέφωνα, εξετάσεις, χιλιόμετρα και μετά πάλι γιατρούς, νοσοκομεία και μια διαδικασία που δεν μου εγγυάται κανένα θετικό αποτέλεσμα. Κι όλα αυτά έχοντας το άγχος για το πού θα βρω τα χρήματα, οχι! με φθειρει. Αν η οικονομική μας κατάσταση ήταν διαφορετική, ίσως να μην είχα τόσο άσχημη ψυχολογία. Δεν σου κρύβω πως έχω κατααγχωθει με το θέμα των φαρμάκων και πόσο πίσω θα μας πάνε. Δυσπιστώ και για την ίδια την εξωσωματική που θα γίνει σε δημόσιο. Νομίζω πως δεν θα πετύχει και μετά, τι; Πού θα βρούμε χρήματα να κάνουμε παιδι; Γιατί δεν ερχεται φυσιολογικά; Γιατι;;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα κορτσούδια μου..

Σήμερα γιορτάζω... Μ' ακούτε που το φωνάζω;;;; Θα διασκεδάζω ως το πρωί.. που λέει και ο Καλλίρης.. Έφυγε η πεθερά χθες το πρωί με τον κατακλυσμό.. Την παρέσυρε το ρέμα και την κατέβασε στο χωριό! Αλληλούια!!!

Οπότε εγώ σήμερα είμαι ανεβασμένη, στα σύννεφα πετάω και σκέφτομαι θετικά και αισιόδοξα παρ' όλα τα ευτράπελα που έγιναν χθες..

L2qIp2.png

γεισ σου ρε Δομνα ...ισωσ χθεσ εισουν η μονη στην ελλαδα που εισουν χαρουμενη:tongue::tongue::tongue::tongue:

εμεισ εδω με τισ αρρωστιεσ περνει σειρα ενασ ενασ ,τι να κανουμε θα το αντιμετοπισουμε κ αυτο:cool:ολοι ελπιζουμε σε ενα καλυτερο μελλον τουλαχιστων δεν μασ στερουν να το ονειρευομαστε!

φιλια σε ολεσ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Κοριτσάκια μου καλησπέρα σας..

Χθες μίλησα στο τηλέφωνο με έναν καινούργιο γιατρό τον οποίο μου συστήσανε δυο κοριτσάκια από εδώ μέσα.. και είναι και γιατρός και άλλων κοριτσιών. Κορίτσια τον άκουσα πολύ ήρεμο, πολύ κατασταλαγμένο και αισιόδοξο.. Είπαμε δυο τρία πραγματάκια από το τηλέφωνο αλλά περισσότερα θα πούμε από κοντά το Σάββατο. Έκλεισα ραντεβού μαζί του, έτσι για να πάρω μια δεύτερη γνώμη και να δούμε και τι άλλες επιλογές έχουμε. Επίσης ήδη έχω ζητήσει το φάκελό μου από το προηγούμενο κέντρο και θα τον έχω μαζί μου..

Για να δούμε τι θα δούμε λοιπόν!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Domna, να πάνε όλα καλά, βρε κορίτσι! Σου είχα πει και πιο παλιά πως ήθελα να πάρεις μια δεύτερη γνώμη. Ελπίζω να είναι καλός και να σε βοηθήσει.

Εγώ είμαι καλούτσικα. Τσαντίστηκα λίγο με τον εαυτό μου και ενοχλήθηκα, γιατί προχθές λίγο πριν κάνω την pregnyl με πήρε μια φίλη μου να μου πει ότι περιμενει το δεύερο μωρό της. Μαζί ξεκινήσαμε προσπάθειες πριν από δυομισι χρόνια κι αυτή έχει ήδη ένα παιδάκι 2 χρονών και είναι έγκυος ξανά. Κι εγώ κάνω ενέσεις με αμφισβητουμενα αποτελέσαματα. Εννοείται πως χάρηκα για κείνη, αλλά για μια ακόμη φορά έκανα την σύγκριση και με βρήκα κατώτερη και στάσιμη. Εκανα την ένεση, μετά ήρθαμε σε επαφή με τον άλλο ( πόσα νεύρα τον έχω κι αυτόν τώρα τελευταία) και δεν σας κρύβω ότι έτρεχαν ποτάμι τα δάκρυα. Θύμωσα με τον εαυτό μου, θύμωσα με όλους και με όλα. Γιατί να μην ανήκω σε αυτή την τυχερή κατηγορία γυναικών να λέω¨"τώρα θα κάνω παιδί και μετά από 3 μήνες να μένω;;;;;".

Αφήστε......Ευτυχώς χθες βγήκα με τις φίλες μου, είπαμε του κόσμου τα αστεία και ξεχάστηκα. Και όταν γύρισα στο σπίτι είπα "είμαι καλά και περνάω καλά". Μάλωσα τον εαυτό μου και τώρα είμαι κάπως καλύτερα. Σε όλη αυτήν την άσχημη ψυχολογία παίζει ρόλο και ο άντρας μου, τον οποιο μου έρχεται να τον καρυδώσω. Δεν μπορώ να ξεχάσω τα λόγια που μου είπε την προηγούμενη βδομάδα και πόσο πολύ προσπάθησε να με αποθαρρύνει από όλη την διαδικασία της εξωσωματικής, για να μην πάει να κάνει ένα......κωλοσπερμοδιάγραμμα, το οποίο- όπως καταλαβαίνετε- γίνεται ακόμη. Αν δεν σηκώσω εγώ το τηλ να κλείσω ραντεβου, τίποτα δεν θα κάνει από μόνος του. Α, κι εγώ χέστ.....Δεν πρόκειται να κάνω τίποτα. Ασ μην κάνουμε και εξωσωματικη΄, δεν με νοιάζει......Πάντως ας συνεχίσει έτσι και σιγά μην μείνω μαζί του......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Με εκνευρίζει, με εκνευρίζει, με εκνευρίζει μόνο που τον βλέπω και τον ακούω να λέει όλο χαζομάρες.......Αν δεν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνω.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μάρτζι μου γλυκιά στο έχω πει πολλές φορές και θα στο ξαναπώ..

Το σημαντικότερο στην όλη διαδικασία είναι να είσαι εσύ καλά και ήρεμη.. Αν είσαι μέσα στα νεύρα, γεμάτη αμφιβολίες και άγχη δεν πρόκειται να γίνει τίποτε.. ξέρω πολύ καλά πόσο σου την έχει σπάσει που ο άνδρας σου δεν ενεργοποιείται και δεν παίρνει από μόνος του την πρωτοβουλία να κάνει οτιδήποτε.. Νομίζω πως στο σημείο που έχετε φτάσει πρέπει να τον ταρακουνήσεις..

Να του θέσεις ξερά το ερώτημα αν θέλει να γίνει πατέρας ή όχι.. Και αν σου απαντήσει ναι, να σου πει συγκεκριμένα τι είναι διατεθειμένος να κάνει και μέχρι που προτίθεται να φτάσει. Αν στην τελική δεν θέλει να προσπαθήσει καθόλου μη χαραμίζεις κι εσύ τα νιάτα σου μαζί του.

Νέα είσαι, ωραία είσαι, κουλή δεν είσαι.. ας κοιτάξεις λοιπόν κι εσύ αλλού..

Εμένα πάλι συμφώνησε να δούμε αυτόν τον γιατρό πάρα πολύ εύκολα.. Του ξεκαθάρισα βέβαια πως εγώ δεν είμαι διατεθειμένη να κάνω άλλη προσπάθεια πριν τον Σεπτέμβρη, πράγμα που τον βρίσκει απολύτως σύμφωνο..

Εγώ νομίζω πως πραγματικά ο καινούργιος γιατρός θα μας δώσει μια νότα αισιοδοξίας και μια καινούργια οπτική γωνία..

Ειλικρινά Μάρτζι μου ελπίζω και για σένα το καλύτερο!

L2qIp2.png

Ασε ρε Δομνα! Ολα στραβά πια......Του τα λέω και λέει "ναι! θέλω", "ναι, κλεισε μου όποτε θες, θα πάω για σπερμοδιάγραμμα". Εκείνη την μέρα τι τον έπιασε και μίλησε έτισ, πού να ξέρω. Κι ό ίδιος λέει τσαντίστηκε γιατί ήταν κρυωμένος και νόμισε πως ήθελα να παέι εκείνες τις μέρες και φοβήθηκε πως αν το έκανε τότε, θα έβγαιναν χάλια οι τιμές και θα έπεφτε ψυχολογικα. Τώρα είναι σαν γατί. "Και πότε θα πάμε στο γιατρό", "και καλός μου φάνηκε" και τέτοιες χαζομάρες που έγώ τις ακούω βερεσε πλέον, γιατί και πόσες αντοχές να έχει ένα ατομο;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοριτσια μου καλημερα,χαθηκα αλλα ειχα τρεχαματα.Μετα το παρτυ,στο οποιο η μικρη περασε καταπληκτικα και το ευχαριστηθηκε,αρρωστησε.Το ιδιο ακριβως απογευμα,και την ειχα σπιτι μια βδομαδα,ευτυχως ομως τωρα ολα καλα.Εντωεμταξυ εχουμε ενα πολυ γεματο προγραμμα και αποφασεις που πρεπει να παρουμε,οσον αφορα το μελλον της μικρης και ειμαστε λιγο πιεσμενοι γενικα....

Εκτος των αλλων,επεσε κι η θεια μου και νοσηλευεται με καταγμα στο γοφο,που πρεπει να γινει επεμβαση,και εχω κι εκει τρεχαματα με ολα τα σχετικα,νιωθω πολυ κουρασμενη και αδυναμη.

Και για να ερθω στα δικα σας,δομνινα μου χαιρομαι που θα παρεις και μια δευτερη γνωμη και ευχομαι πραγματικα να εμθουσιαστεις με το γιατρο και να βρειτε τη λυση που πρεπει ωστε ολα να πανε καλα.Καλα αποτελεσματα το Σαββατο.

Μαρτζι μου θα συμφωνησω απολυτα με τα οσα σου ειπε η δομνινα,οσον αφορα το συζυγο και τη σχεση σας.Ειναι λογικο να εισαι θυμωμενη μαζι του,ισως κι εκεινος,εκεινη την ωρα να ηταν καπως.Ισως,θα επρεπε κι εμεις,οσο δυσκολο κι αν ακουγεται αυτο,να μπαινουμε λιγο και στη δικη τους θεση.Το μονο σιγουρο ειναι πως θελει υπομονη και κυριως να αποφασισετε αν θελετε κι οι δυο τα ιδια πραγματα,κι αν ναι για το τι ειναι διατεθειμενος να κανει ο καθες ενας απο εσας.Δωστου λιγο χρονο και ολα θα γινουν.Εσυ ομως κοιτα να ηρεμησεις,γιατι ειναι το κυριοτερο αυτη τη στιγμη.

Σας φιλω ολες και σας σκεφτομαι,ακομα κι αν εξαφανιζομαι,να ξερετε οτι σας διαβαζω,αλλα δεν εχω πολυ χρονο να γραψω...

OPYIp3.png

vez3p2.png

Περαστικά στην μικρή, μανου! Τι σκέψεις κάνετε για το μέλλον της, βρε κοριτσάκι μου; Πολύ νωρίς δεν είναι ακόμη για τέτοιο άγχος; Σκέφτεστε σε τι σχολείο θα την στείλετε;

Τι να πω ρε κορίτσια! Την μια είμαι έτσι την άλλη αλλιώς. Με έχει αγχώσει όλη αυτή η κατάστσαη με τα φάρμακα, τις επιτροπές, την καθυστερηση σε όλη την διαδικασία. Ολα με πειράζουν.....γιατί να μην είναι πιο απλά τα πραγματα,όπως ήταν;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...