Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλημέρα!!:):)

Ετοιμαζομαι για ταξιδάκι!!!! Θα τα ξαναπούμε από Δευτέρα!!!

Λοιπόν Μαρτζυ ειχαμε ανα μλ γυρο στο 70 εκατ. κινητικοτητα γρηγορη 8% και μέτρια 35% αρα 40% συνολο αλλα μορφωλογια φυσιολογική μολις 6%.

Ξερεις κατι ομως αυτα αλλαζουν όλοι την ωρα γιατι την προηγουμενη φορα (εαν θυμάμαι) ειχαμε αριστη μορφωλογια και χειροτερη κινητικοτητα(25%)!!!

Το τελευταιο σπερματοδιαγραμμα με κινητικοτητα 40%(που γραφω πιο πανω) Εγινε Σεπ (ξεκινησαμε βασιλικο) και εγω εμεινα εγκυος 20 Οκτ, που σημαινει πως ειναι γονιμο το σπέρμα αρα και το δικο σας ειναι γονιμο αφου ειναι παρομοιον με εμας!!!

Εγω λεω οτι με βοηθησαν και τα κυκλακουρ που εκανα πιο πολλα υγρα ωορρηξιας.Καλυτερο περιβαλλον για το σπέρμα!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δομνινα μου χαρα στο κουράγιο σου!!! Μιλα με το συζυγο να δειτε τι συμβαίνει με το ραντεβου γιατι κατι δεν πάει καλά:):):)

Μανουνίτα τι παρτάκι ετοιμάζετε??? Καλά να περάσετε!!!!:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημερουδια,μαγδα μου καλο ταξιδι,να πατε και να περασετε υπεροχα,αληθεια για που με το καλο;

Το παρτακι ειναι για τα γενεθλια της κορης μου που ηταν στις 26,καλεσαμε τους φιλους της και θα παμε για bowling,χθες πηγαμε παραγγειλαμε και την τουρτα της,κι ολα ετοιμα.Ελπιζω να διασκεδασουν τα παιδια και να το χαρει το κοριτσακι μου.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Αχ! μπορώ! Στο απλό parents δεν μπορώ. Πήρα τριήμερη αποβολή! Άδικα την πήρα κορίτσια. ( δομνίνα στα έγραψα σε πμ). Τελικά υπάρχουν κάποιες που είναι πολύ εύθικτες, ρε κορίτσια. Τελος! Δεν ξαναμπαίνω σε θέματα που δεν γνωρίζω με ποιες μιλάω....Ηταν που λέτε ένα 20χρονο που είπε πως εμεινε έγκυος και σκέφτεται να το κρατήσει ( είπε κι αυτή πολλές βλακείες) και όλες οι υπόλοιπες έπεσαν να την φάνε. Την απειλούσαν για αναφορά και διαγραφή, γιατί κατά την γνώμη τους έλεγε ψέματα. Ε, πήρα κι εγώ θέση και είπα πολύ απλά πως αυτή η καραμέλα με την αναφορά πρέπει να σταματήσει. Κάθε φορά δηλαδή που κάποιος έχει αντίθετη γνώμη, θα τον αναφέρουν; Και γιατί να λέει ψέματα το κορίτσι; μπορεί να λέει και αλήθεια. Ε, αυτά είπα πάνω κάτω κι "έφαγα" κάρτα. Ετριβα τα μάτια μου όταν είδα για ποιο μήνυμα με αποβάλλουν. Τεσπα.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Magda, για πού θα πάτε, πιτσουνάκια μου;

Κορίτσια, δεν λέει να μου περάσει ο λαιμός. Τα βράδια υποφέρω. Με πονάει και το αυτί και ο πόνος αυτός είναι απίστευτος.

Κορίτσια, η περίοδος μου τα έχει παίξει. Λίγο αίμα την Δευτέρα, Τρίτη πρωί ως το μεσημέρι περισσότερο, ικανοποιητικό θα έλεγα, από το μεσημερί και μετά ελάχιστο. Σήμερα σχεδόν τελέιωσε. Περίοδος μίας ημέρας. Κι όλα αυτά μετά την λαπαροσκόπηση. Τι στο καλό; Και όποιον γιατρό ρωτησα να μου λέει κανένα πρόβλημα. Το ενδομήτριο όμως τον προηγούμενο μήνα ήταν πολύ λεπτό, οπότε ανησυχώ μήπως μου συμβαίνει πάλι κατι κακό.

Σήμερα είμαι λίγο μες στην μελαγχολία. Με στενοχωρεί που η περίοδος μου είναι λίγη. Δεν έχω και λεφτά, ρε κορίτσια. Είμαι στα όρια της φτώχιας.....Ούτε να πάρω μία κάρτα για το τηλ δεν έχω να πάρω. Μετράω τα λεπτά, το πιστεύετε; Ολα αυτά με μελαγχολούν, με κάνουν να αισθάνομαι αδύναμη και άχρηστη.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Πού είστε βρε κοριτσάκια; Εγώ γύρισα στο πατρικό μου, γιατί το θέμα του λαιμού πήρε άσχημη τροπή. Μάλλον έκανα απόστημα. Φορτώθηκα αντιβιώσεις και φάρμακα και αύριο θα πάμε να δούμε τι γίνεται τελικά. Οι γκαντεμιες μου δεν εχουν τέλος. Ελεος πια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

ax βρε μαργκι μου ποσα χτυπηματα να αντεξει ο ανθρωποσ:-( πολυ σε ποναω κ σε σκεφτομαι συνεχοσ.

περαστικα κ υπομονη μη νομιζεισ ομωσ ολοι λιγο πολυ ετσι ημαστε οικονομικα ....εγω εβαλα μια αγγελια να κραταω κανα παιδακι μπασ κ βγαλω κανα φραγκο γιατι βλεπω να κοβουμε κ το ιντερνετ στο τελοσ:confused:

με πηρε μια, για να δω απο βδομαδα ισωσ αρχισω για λιγεσ μερεστην εβδομαδα.

απο υγεια κ εμεισ χαλια ολα βηχουν κ περνουν εισπνεομενα μαζι με αυτα κ εγω ,αρχισα κ αντιβιωση γιατι εχω ακροαστικα:-( αλλα εξοδα φαρμακα κ γιατροι:( εχουν να πανε σχολειο μια βδομαδα κ ολη μερα φωναζω κ κανω τον διαιτητη! δεν εχω παει ουτε για εναν καφε εδω κ μια βδομαδα ,ουτε στο σουπερ μαρκετ στελνω τον αντρα μου ,ορεξη για τπτ:-(

τι μιζερια ειναι αυτη βρε κοριτσια αχ να ημουν φοιτητρια τελικα μονο αυτοι περνανε καλα

μαγδα καλο ταξιδι κ καλα να περασετε,ωραια θα ειναι να ξεφυγεισ κ λιγο αντε τυχερη;)

δομανι καλο κουραγιο με την πεθερα:tongue: σασ δουλευει μου φαινετε:tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Αχ βρε Θένα μου! Τι να κάνεις κι εσύ; Αντε, μακάρι να ξεκινήσεις να βγάλεις κάποια έξοδα, βρε κοριτσάκι μου! Τα δικά σου τα παιδάκια όμως ποιος θα τα κραταέι όσο εσύ θα κρατας τα ξένα; Ε, βρε κορίτσια, πού μας έφτασαν......Να μην έχουμε να πα΄ρουμε φάρμακα, να αφήνουμε τα παιδιά μας για να φυλάξουμε άλλα, να μας τυχαίνει κάτι απρόοπτο και να πελάγώνουμε. Εγώ θυμάμαι που παλιά όλο και κάτι έβαζα στην άκρη. 20, 40, 50 ευρώ. Ηξερα ότι σε ένα σημείο έχω κάτι οικονομίες μαζεμένες για ώρα ανάγκης. Ερχόταν η δεη, την πλήρωνα από εκεί, ερχόταν η ασφάλεια του αυτοκινήτου, κάτι θα είχα στην άκρη. Τώρα δεν μου φτάνουν. Μέχρι να πληρωθώ, μετράω τα ευρώ και λέω, δεν πρέπει να χαλάσω πάνω από 10 ευρώ την μέρα σήμερα, δεν πρέπει να χαλάσω κανενα ευρω αύριο. Τι μιζέρια, Θεε μου. Πότε θα βγούμε απ΄οαυτήν την παλιοκρίση; Πότε θα ανασάνουμε;

Τώρα που αρρώστησα με τα φάρμακα βγήκα εκτός προυπολογισμού. Ας είναι καλά οι γονείς μου που όσο είμαστε εδώ δεν μας αφήνουν να πληρώσουμε τίποτα. Τι να κάνουν κι αυτοί; Η νέα γενια είμαστε πλέον κατεστραμμένοι.......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Θα πάω σε λίγο στο νοσοσκομείο. Προσευχηθείτε να μην με κρατήσουν. Ας μην έχει γίνει απόστημα. Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι πολύ καλύτερα...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

κοριτσι γιατι πας νοσοκομειο;ελπιζω ολα καλα. θενα μας, τι να πω, και εμεις μια απο τα ιδια, ισως οχι τοσο οπως εσεις αλλα πραγματικα δεν βλεπω να βγαινουμε, απλα εχουμε τον πεθερο μου και τη γιαγια μου που μπορουν να βοηθησουν σε κατι εκτακτο, παλι καλα. σκεφτομαι να προωθησω πουθενα τα καδρακια μου, σε κανενα καταστημα, βιβλιοπωλειο που ειναι γνωστοι μου (σχετικα λεμε τωρα) μηπως και θελησει κατι κανεις, τι να πω, καλα θα ηταν.

εχω χασει 5 κιλα σιγουρα και συνεχιζω, παω και γυμναστηριο, θα μου πειτε που τα λεφτα, εδωσα 100? για 3 μηνες αλλα ειναι τοσο τελεια και θελω πολυ να γινω μια χαρα για το καλοκαιρι, λεω να χασω αλλα 5 να φτασω 54-55 αλλα δεν το βλεπω, μακαρι να τα καταφερω...

πολλα φιλια σ ολες, μας εχει ριξει πολυ η κατασταση και μονο δυσαρεστα λεμε, μανου πως περασατε στο παρτι, να μας πεις και κατι ευχαριστο...

φιλια

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Την γλίτωσα. Δεν έχω απόστημα. Συναχίζω αφωνία, αντιβίωση και κορτιζόνη κι ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα αρχίσω να μιλάω!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοριτσια καλημερα,χαθηκα αυτη τη βδομαδα γιατι ειχα παρα πολλες δουλειες,μεσα κι εξω απο το σπιτι.Τωρα οσον αφορα τα οικονομικα τι να πω,πανω κατω ολοι στην ιδια κατασταση ειμαστε....εγω παλι προσπαθω να ειμαι αισιοδοξη και να σκεφτομαι οτι οσο ειμαστε γεροι,ολα τ'αλλα θα γινουν....

Μαρτζι μου ευτυχως που τελικα δε χειροτερεψε η κατασταση σου,κοιτα να προσεχεις κοριτσακι και συντομα να γινεις καλα.

Εμας το παρτακι μας ειναι σημερα στις 12,και το απογευμα θα ερθουν οι παππουδες κι οι γιαγιαδες στο σπιτι για να κεραστουν,οποτε αυριο θα εχετε νεοτερα.Καλη Κυριακη!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Όντως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.. Εμάς μας σκάνε από το πουθενά έξτρα έξοδα τα οποία ούτε καν τα είχαμε σκεφτεί.. βάλαμε γκάζι στο αυτοκίνητο για να γλυτώσουμε τις μισές βενζίνες και μας προέκυψε πρόβλημα σε έναν αισθητήρια.. 150 Ευρώ παρακαλώ.. πρέπει να αλλάξουμε λουριά στη μηχανή διότι έχουμε ξεπεράσει κατά πολύ το όριο και μπορεί να χτυπήσει μπιέλα.. 300 Ευρώ από κει..

Με ενοχλούν τα αυτιά μου και το σκέφτομαι να πάω στο γιατρό.. Ήρθαν τα κοινόχρηστα.. 24 ώρες καλοριφέρ 135 Ευρουλάκια... το έκλεισα λοιπόν κι εγώ και ησύχασα και ας παγώνει η πεθερά.. Αν δεν την αρέσει ας πάει αλλού..

Μάρτζι μου χαίρομαι που τελικά δεν ήταν κάτι το σοβαρό το θέμα του λαιμού σου.. Τα θέματα υγείας είναι τα σημαντικότερα.. Υγεία πάνω απ' όλα..

Θένα μου σου εύχομαι να πιάσεις δουλειά και σύντομα να πάρετε μια ανάσα..

Ngeo σου εύχομαι μέχρι το καλοκαίρι να γίνεις κορμάρα.. Δεν σε φοβάμαι..

Μανού μου να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και να είναι πάντα γερή κι ευτυχισμένη..

Εγώ σε γενικές γραμμές είμαι καλά.. Η περίοδός μου σταθερότατη, στην ώρα της.. Μίλησα και με τον άνδρα μου, του είπα πως αισθάνομαι.. ότι νιώθω ξένη στο σπίτι μου και θέλω το χώρο μου και την ηρεμία μου.. το περίεργο είναι ότι συμφώνησε κι αυτός και θα προσπαθήσει να πείσει τη μητέρα του να φύγει.. 55 μέρες σήμερα κορίτσια..

Όσον αφορά το γνωστό μας θέμα δεν έχω κατασταλάξει στο τι θα κάνω ακόμη.. ότι είναι να γίνει θα γίνει πάντως από το καλοκαίρι και μετά.. τώρα δεν υπάρχει μια..

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...