Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Δομνίνα μου, δεν θέλω να μπλέξω την αδελφή μου σε όλο αυτό, γιατί έχουν συμβεί κάποια πράγματα με τον άντρα της που με προβλημάτισαν και δεν θέλω να την ανακατέψω με τίποτα σε όλο αυτό.....

Κοιτα, εγώ θα μιλήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την εξωσ και θα τον ρωτήσω πόσες ακριβώς μονάδες φαρμάκων θέλει. Μου είπε για τα daronda και menopur. Μπορεί και να μην χρειάζεται να περάσω επιτροπή. Αν χρειάζεται οπωσδήποτε, ε! τι να κάνουμε! Για μια ακόμη φορά θα υποκύψουμε στην ατυχία μας και θα περιμένουμε να μας δει η κωλοεπιτροπή. Εν τω μεταξύ η επιτροπή είναι Θεσσαλονίκη ( άλλα έξοδα εκεί). Ασε που με προβληματίζει και το ότι ο Νικ δεν έχει ασφάλεια και το ένα σπερμοδιάγραμμα πρέπει να γίνει στο ικα. Πώς θα το κάνει;;;Ας μην αγχώνομαι. Βλέπουμε. Απλά, το είχα πάρει απόφαση και έπεσα από τα σύννεφά όταν κατάλαβα πως τώρα που το αποφάσισα εγώ, η τύχη δεν με ευνοεί.

Τι σου είπε ο γιατρός; Τι σου πρότεινε; Παρε το χρονο σου αφού δεν είσαι έτοιμη. Αλήθεια εσύ τι ασφάλεια έχεις; Ολες αυτές τις φορές περνούσες από επιτροπή για τα φάρμακα; Δομνίνα μου, μάλλον μαζί θα ξεκινήσουμε και μακάρι να δώσει τύχη η μία στην άλλη.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γλυκιά μου Μάρτζι...

Ας τα πάρουμε τα πράγματα ένα ένα και ας δίνουμε τις λύσεις που μπορούμε..

1. Ο άνδρας σου δεν έχει ασφάλεια.. Μικρό το κακό.. Πάει σε ένα δημόσιο νοσοκομείο και κάνει ένα σπερμοδιάγραμμα.. Το δεύτερο μπορεί να είναι και από το κέντρο εξωσωματικής.

2. Συνήθως, αν υπάρχει καλή απόκριση των ωοθηκών οι γιατροί ξεκινάνε τις κοπέλες με 225 μονάδες (και πολύ λιγότερες αν έχουν σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών). Λογικά εσύ ακόμη και με 300 μονάδες να ξεκινήσεις δεν θα χρειαστείς πάνω από 3000 μονάδες (10 μέρες ενέσεις Χ 300 μονάδες την ένεση). Αφού πάντως έχεις κάνει αφαίρεση σάλπιγγας λόγω εξωμητρίου σίγουρα θα σε περάσει η επιτροπή.

3. Τα Menopur είναι τα πιο φθηνά από όλα τα φάρμακα της εξωσωματικής.

4. Εγώ προσωπικά αλλά και ο σύζυγός μου έχουμε ΙΚΑ. Πέρασα επιτροπή και πήρα σύνολο 10.000 μονάδες σχεδόν οι οποίες μου έφθασαν και για τις 4 προσπάθειες εξωσωματικής που έκανα με μια μικρή σύνδρομη από μια πολύ καλή μου φίλη.

5. Αποφάσισα να προχωρήσω διαφορετικά. Περιμένω μια απάντηση και μόλις μου τη δώσουν θα σας ενημερώσω.. Πάντως αν πάνε όλα κατ' ευχήν είμαι σίγουρη ότι αυτή η προσπάθεια θα έχει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα..

Σε φιλώ!

L2qIp2.png

Δομνα μου, κι αυτό που λέει στο έγγραφο του ικα ότι το ένα πρέπει να γίνει οπωσδήποτε στο ικα;

Αυτό αφορά όλους όσους είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ. Όσοι είναι ασφαλισμένοι σε άλλο ταμείο αναγκαστικά πάνε σε Δημόσιο Νοσοκομείο.

L2qIp2.png

Πάλι καλά! Κοριτσάκια μου είμαι άρρωστη! Εχω φαρυγγίτιδα κι είμαι σε άδεια, οπότε καταλαβαίνετε γιατί μπαίνω τόσο συχνά και σας αναζητώ. Πέρασα πολύ δύσκολα αυτές τις μέρες, γιατί είμαι και μόνη μου. Ειδικά χθες βράδυ πέθανα από τον πόνο. Να μην μπορώ να καταπιώ ούτε το σαλιο μου. Νερό έπινα ελάχιστα. Σήμερα ξεκίνησα μια θεραπεία και βελτιώθηκα λίγο. Εν τω μεταξύ, δεν με αρέσει καθόλου η περίοδος μου: χθες το πρωί σκουπίστηκα, είχα λίγο ροζ, όλη μέρα τίποτα. σήμερα το πρωί ήρθε κοκκινο αιματάκι, αλλά πολύ λίγο και σκούρο. Να φανταστείτε σαν πρώτη μέρα αν την θεωρήσω έβαλα μια σερβιέτα το μεσημέρι, πριν από λίγο την άλλαξα κι είχε ελάχιστο αίμα σαν να είμαι στις τελαυταίες μέρες. Φοβάμαι μην "παιζει" καμία μαλακία και την πατήσω πάλι. Βεβαια και τους προηγούμενους μήνες δεν είχα πολύ αίμα, αλλά ξέρω κι εγώ; Φοβάμαι....Παίρνω και χάπια για την φαρυγγιτίδα......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Μαρτζυ μου πολύ λυπήθηκα αλλα σκεψου οτι δεν εγινε και κατι... η πρωτη φορα ειναι που τρωμε σφαλιαρα!!! Εχουμε συνηθησει!!:):):) οσο για την εξωσωματικη παρε τηλ και ρωτα ακριβως τι πρεπει να κανεις για να εισαι ετοιμη το συντομοτερο!!!! Τον αντρα σου εχω την εντυπωση οτι μπορεις να τον ασφαλισεις αλλα και χωρις ασφαλεια το πανεπιστημιακο μπορει να κανει σπερματοδιαγραμμα!!! Τωρα αφου εσυ θα κανεις στο δημοσιο εξωσωματικη μπορει να μην θελει επιτροπή!!!

Αν παλι αργησεις και 3 μηνες παλι δεν εγινε και κατι μπορει ο γιατρος να σου δωσει καποια χαπια για να δει την ανταποκριση του οργανισμου!!! Μιλησε μαζι του μηπως σου δωσει τα κυκλακουρ απο την αρχη του κυκλου!!!! Μηπως συμφωνισει και για κλομιφαιν!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Τα νέα μου... Πήγα σήμερα στο γιατρό μου και μιλήσαμε εφ' όλης της ύλης.. Καταλήξαμε κάπου αλλά θα μιλήσουμε κατά το Πάσχα για να το οριστικοποιήσουμε διότι τώρα δεν αισθάνομαι έτοιμη ούτε σωματικά αλλά ούτε και ψυχικά για να κάνω το οτιδήποτε.. η τελευταία προσπάθεια και αποτυχία μου έπεσε βαριά και θέλω το χρόνο μου για να το διαχειριστώ..

Δομνινα μο περιμενουμε τα νεα σου και ειμαι σιγουρη οτι θα παρεις την καλυτερη αποφαση, εχεις αποδειξη αλλωστε οτι η κριση σου ειναι πολυ καλή!!! Μεχρι το Πασχα θα εχεις ηρεμήσει και σωματικα και ψυχολογικά!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Τα νεα τα δικά μου ειναι οτι εκανα την πρωτη προσπαθεια μου!!! Ο οργανισμος μου μετα την αποξεση εχει αλλαξει πάλι...ουτε που καταλαβα την ωορηξια!!! Καποιες μερες ελλειψε και ο αντρας μου.... θα δειξει.... Λέω να προσπαθησω ετσι 4-5 φορες μετα θα ερθει το καλοκαιρι και θα αφησω τον οργανισμο μου να ξεκουραστει!!!!! Μετα βλεπουμε!!!!

Τα βαζω πολλες φορες με τον εαυτο μου για την παλλιδρομη... πολλά νευρα!!!!! Μακαρι να παιρναμε προληπτικα ασπιρινη αφου το ειχα ακουσει απο πολλες μακαρι να ελεγχα τον διαβητη..... μακαρι.... μακαρι...μακαρι...

Μαρτζυ μου (για την αδερφη σου) ειναι συνηθες μετα απο μια δυσκολη κατασταση οπως η απωλεια ενος παιδιου το ζευγαρι να περναει δυσκολα καποιες στιγμες και να δενετε καποιες αλλες.... θελει υπομονη και κατανοηση ως προς την γυναικα!!!! Ολα θα περασουν και όλα θα πανε καλά!!!

Καλό ειναι να ξεκινησουν προσπαθειες αμεσα!!! Μπορουν να κανουν σπερματεχυση, οσο μενουν χωρις να κανουν κατι αυτο θα τους τρελένει!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Magda, μην ρίχνεις ευθύνες στον εαυτό σου για την παλίνδρομή. Ηταν να γίνει, ρε μαγδούλα μου! Μην στενοχωριέσαι. Πόλύ σύντομα θα ξαναμείνεις ( τώρα πια ξερουμε ότι μπορείτε!) και όλα θα πάνε καλά. Θα είσαι πιο προετοιμασμένη και πιστεύω πως μέχρι το Πάσχα θα έχουμε ευχάριστα! Αλήθεια, πιο παλιά είχες πει κα΄τι για τον βασιλικό πολτό. Μου έλεγε και μια άλλη κοπέλα ότι ο άντρας την με βασιλικό πολτό ανέβασε πολύ και την ποσότητα και την κινητικότητα. Τοσο καλός είναι ; Και πόσο κάνει περίπου, ρε τσούπρες;

Εγώ, οταν χαπακώνομαι, συνέρχομαι λίγο, αλλά όταν περνάει η επήρεια του φαρμάκου, είμαι σαν ζόμπι. Δεν μπορώ να μιλήσω, να πιω νερό, να καταπιώ το σάλιο μου. Ειμαι χάλια, σας λέω.

Οσο για την αδελφή μου, σίγουρα χρειάζονται το χρόνο τους.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα κοριτσάκια!

Χθες το βράδυ κόντεψα να βαρέσω ενέσεις.. Μου είπε ο άνδρας μου ότι η πεθερά μου πήρε τηλέφωνο στο ΙΚΑ να επιβεβαιώσει το ραντεβού της με τον οδοντίατρο και φυσικά αντί για τις 6 Φλεβάρη το ραντεβού της είναι στις 26 Φλεβάρη!! Και αναρωτήθηκα πολύ σωστά, όπως και αυτός άλλωστε αν θα κάτσει μέχρι τις 26 Φλεβάρη... Αν κάτσει μέχρι τότε θα ναι δυόμιση μήνες συμπληρωμένοι.. Κορίτσια δεν την παλεύω άλλο!!! Σκέφτομαι να πω στον άνδρα μου να της κάνουμε εμείς τα εισιτήρια για να πάει στο χωριό..

Θέλω την ησυχία μου.. ζητάω πολλά;;;;

Μάρτζι μου περαστικά σου... οποιοσδήποτε πόνος στο κεφάλι, είτε έχει να κάνει με λαιμό, με αυτιά, με μύτη, με οτιδήποτε είναι φριχτός..

Μαγδούλα μου έκανες πολύ καλά.. μακάρι να μπορούσα να κάνω κι εγώ το ίδιο.. βλέπεις εμείς δεν έχουμε και πολλές πιθανότητες επιτυχίας αλλά δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε και τελείως..

Μακάρι να γίνει το θαύμα για όλες μας..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Μαρτζυ μου εμας μας ειπε να το παρουμε ο ουρολογος!! Τωρα μετα απο 1,5 μηνα εμεινα εγκυος, θελεις λιγο τα χαπια που πήρα θελεις λιγο ο βασιλικος βαλε και λίγο τύχη και μας εκατσε το σπορι...μονο που δεν μας εμεινε!!!!! ασχετο...

Ο βασιλικος μας ειπε οτι βοηθαει στην ποιοτητα αλλα απο παλιους εχω ακουσει οτι το επερνε ο αντρας οταν αργουσαν να τεκνοποιησουν!!!! (κατι σαν γιατροσοφι)

Το αγορασα απο φαρμακειο 20 εχει μέσα ενα κουταλάκι και μας παει περιπου ενα μήνα!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Δομνα, έχεις δίκιο. Δεν αντέχονται τόσο καιρό τα πεθερικά. Εδώ δεν αντέχονται οι γονείς.....Υπομονη, καλή μου. Πού θα πάει θα περάσει ο καιρός, θα φύγει και θα ηρεμησετε!

Μάγδα, λες να πάρουμε κι εμεις; Τώρα θα κανονίσουμε να κάνει το περιβόητο σπερματοδιάγραμμα. Αχ, θα έχουμε δράματα πάλι....Είχε ηρεμήσει, πιστεύοντας ότι θα δώσεί μόνο για της εξωσ που θα κάναμε. Αν του πω τώρα να δώσει 2 φορές σε 3 μήνες για να περάσουμε επιτροπή, θα βγάλει αφρούς.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Εσένα Μάγδα τι τιμές ειχε ο άντρας σου στο τελευταίο σπερμοδιάγραμμα; Εμένα 34 εκατ/μλ και 35% κινητικότητα. Με άριστα το 10 παίρνει λένε 7! Ο άντρας μου το θεωρεί τέλειο(!)......Ο καημένος μου! τον λυπάμαι κι αυτόν.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κορίτσια κάποια μακακία έχει κάνει τελικά η πεθερά μου διότι μόλις τώρα συνειδητοποίησα ότι 26 Φλεβάρη είναι Κυριακή! Τη βλέπω σούμπιτη στο λεωφορείο...

Μάρτζι μου τα νούμερά σας είναι πολύ καλά για εξωσωματική... πες του ότι πρέπει να το κάνει για να γίνει το όνειρό σας πραγματικότητα..

Μήπως να ξεκινήσω και στον δικό μου βασιλικό πολτό;

L2qIp2.png

Μαρτζι μου περαστικα κοριτσακι μου,μακαρι να συνελθεις γρηγορα,φανταζομαι πως εισαι,οταν πιανει ο λαιμος,νιωθεις ολο το κεφαλι σου να ειναι καπως.

Κοριτσια σας διαβαζω και πραγματικα επειδη δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα με θεματα εξωσωματικης,δεν μπορω να εκφερω αποψη.Ειμαι σιγουρη ομως πως η δομνινα θα σας λυσει καθε απορια και θα ειναι διπλα σας.Δομνινα μου αναρωτιεμαι τι εχεις στο μυαλουδακι σου για τη συνεχεια,αλλα πραγματικα εχω πιστη σε σενα και στο ενστικτο σου.Για το βασιλικο πολτο εχω ακουσει κι εγω οτι βοηθαει,οποτε μια δοκιμη θα πεισει τους συζυγους,θελω να πιστευω....

Τωρα οσον αφορα την πεθερα σου δομνινα,ειναι βρε παιδι μου απο τοσο μακρυα,ωστε να σκεφτεται τα εισητηρια;Αν ειναι δυνατον,οσο καλη σχεση και να εχετε και οσο καλοπροαιρετη κι αν εισαι εσυ,ε καποια στιγμη θελεις και την ησυχια σου στον προσωπικο σου χωρο.Τι να πω ευχομαι να παει στο καλο συντομα,για να βρεις και εσυ την ησυχια σου.

Εμεις ειμαστε καλα ή τουλαχιστον ετσι λεμε για να το πιστευουμε,αυτες τις μερες τρεχουμε λιγο με διαφορες δραστηριοτητες της μικρης και ετοιμαζουμε και το παρτακι της που θα γινει την Κυριακη.Αυτα τα νεα μου,κουκλιτσες να προσεχετε τον εαυτο σας,να περνατε οσο το δυνατον καλυτερα και να σκεφτεστε μονο θετικα,φιλακια πολλα!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...