Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κι ο δικός μου τρίβει τα μπάνια 10 ώρες! Τον αφήνω, δεν ανακατεύομαι! Στην αρχή εκνευριζόμουν αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με ακουμπά πλέον. Τελειώνω τις δουλειές μου, πίνω το καφεδάκι μου και κάθομαι να τον κοιτάω που τρίβει 😂 όχι θα κάτσω να σκάσω! 

@Makelen καλή επιτυχία κορίτσι μου, να είναι αυτός ο μήνας ο τυχερός σου! 🤞

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Χρόνια πολλά Μάρτζι μου... πάντα γερή κι ευτυχισμένη.. Αν υπάρχουν αυτά θα έρθουν και τα υπόλοιπα.. είμαι σίγουρη.. του χρόνου ίσως - και το εύχομαι πραγματικά - να μην είσαι μόνη σου..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρτζυ μου χρονια πολλα!!!:):):) Με υγεια και χαρουμενες στιγμες!!!!:):)

Ευχομαι μέσα απο την καρδια μου του χρονου που θα γιορτασεις να ειστε τρεις ή και τεσσερις!!! ειμαι σιγουρη πως όλα θα πανε καλά για όλες μας!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Margi μου χρονια πολλα κοριτσακι μου,κι ευχομαι να ειναι η τελευταια χρονια που θα ειστετα δυο σας με το αντρουλη σου και του χρονου να εχετε ενα μπεμπακι ειτε στην κοιλια ειτε στην αγκαλια.Και του χρονου να ειστε γεροι κοπελα μου κι αγαπημενοι γιατι αυτο ειναι που μετραει!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου! Μακάρι να πιασουν οι όμορφες ευχές σας. Βρε, κοπέλες, εδώ έχει απίστευτο κρύο! Τα εχω δει όλα. Το κλιματιστικό είναι στο φουλ! Ποιος ξέρει τι ρεύμα θα πληρώσω, η καημένη.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

χρονια πολλα μαργκι μου κ φετοσ με ενα μωρακι..προλαβαινεισ;)

σασ διαβαζω αλλα ολα αυτα μου φενοντε ακαταλαβιστικα κ δεν μπορω να συμετεχω:oops::oops: (διορθοσε κ την ορθογραφια μου:tongue:)

ελπιζω απο σεπτεμρη που θα ξανακατσω στα θρανια μαζι με τον γιωργακη μου να μαθω κ γραμματικη στα γεραματα:tongue::tongue:

εμεισ ειμαστε καλα μια ετσι μια αλλιοσ δλδ αλλα τα ξεπερναμε

φιλια σε ολεσ τισ τσουπρεσ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου καλημερα,τι κανετε;

Ngeo μου χρονια πολλα για το αγορακι σου να το χαιρεσαι,να ειναι πολυχρονος και παντα γερος και καλοτυχος.Αν δεν κανω λαθος,χθες ειχατε γενεθλια;Νομιζω πως ναι,γιατι το ειχα συνδυασει μαζι με τα γενεθλια της κορις μου.

Ναι το κοριτσακι μου χθες εγινε 11 χρονων,τη βλεπω να μεγαλωνει και μου φαινεται σα χθες που την κρατουσα νεογεννητη στην αγκαλια μου...χθες ημουν πολυ περιεργα,ξυπνησα και με ημικρανια,σκεφτομουν και ολες τις στιγμες που εζησα μεχρι να γεννηθει η πριγκηπισσα μου και τα συνασθηματα ηταν πολυ εντονα.......ευτυχως ομως συνηλθα το απογευμα και το γιορτασαμε το κοριτσακι μου.Ηρθαν οι νονοι της και εσβησε και το κερακι της,οχι κατι ιδιαιτερο,μιας και το παρτυ της θα γινει την αλλη βδομαδα,που θα παει για bowling με τους φιλους της.

Κατα τ'αλλα ησυχια,οπως τα ξερετε....ευχομαι να ειστε ολες καλα και να ερθει συντομα η μερα που θα μιλαμε και για τα γενεθλια των δικων σας παιδιων.Σας φιλω.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μανουνίτα μου να χαιρεσε την πριγκιπέσα σου και συντομα να τις χαρησεις ενα αδερφάκι!!!! Μανουνιτα μου εαν δεν κανω λαθως το 2009 δεν ειχες την παλλιδρομη??? Νομιζω οτι προσπαθουμε το ιδιο χρονικο διαστημα!!!!!

Νgeo μου να χαιρεσε τον μικρο!!!! Να ειναι γερος και ευτυχισμένος!!! Πως περναει ο καιρός!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Magda μου οχι κοπελα μου εγω την παλλινδρομη την ειχα το 2004 το καλοκαιρι.Εχουν περασει πολλα χρονια,τωρα οσον αφορα το αδερφακι,δεν ξερω....εγω εχω παψει πια να το σκεφτομαι.....μονο αν τυχει,προς το παρον δεν το κυνηγαω....(καλως ή κακως....).Καλα αποτελεσματα να εχετε εσεις κοριτσια που προσπαθειτε για το πρωτο σας παιδακι,εγω δοξα το Θεο,εχω την κορη μου και νιωθω πραγματικη ευλογια γι΄αυτο!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κοριτσάκια μου καλή σας μέρα...

Να χαίρεστε τα παιδάκια σας και να τα καμαρώνετε πάντα γερά, χαρούμενα κι ευτυχισμένα. Είναι ευλογία να έχεις παιδιά και πραγματικά είστε πολύ τυχερές που ζείτε το θαύμα και το μεγαλείο της μητρότητας..

Τα χρόνια καλώς ή κακώς περνάνε πολύ γρήγορα γι' αυτό να ζείτε τις στιγμές που περνάτε μαζί τους σαν να είναι οι μοναδικές!

Εγώ είμαι καλά.. αναμένω τη Δευτέρα για να πάω στο γιατρό και να συζητήσουμε το τι θα κάνουμε..

Νομίζω πως ήρθε η ώρα να γυρίσει ο τροχός και για μας!

L2qIp2.png

Μανού, να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου. Να είναι γερό, δυνατό και να σας κάνει πάντα υπερήφανους.

Νγεο, είχατε γενέθλια στον μικρούλη σας; Να τα εκατοστίσει το πουλάκι μου!

Μάγδα, εγώ είχα το εξωμήτριο το 2009. Εμείς είπαμε μαζί θα τα καταφέρουμε.

Δομνα μου, να γυρίσει επιτέλους ο παλιοτροχός, γιατί έλεος πια! παρέμεινε πολύ στάσιμος για όλες μας....

Εγώ είμαι κάπως.....

Αυτή την στιγμή το μόνο που θέλω είναι να είμαστε καλά, αλλά τελικά πόσο μπορούμε να το πετύχουμε αυτό; Οταν βλέπουμε αγαπημένα μας άτομα να περνάνε από συμπληγάδες πώς να το δεχτούμε;;;Στην αδελφή μου αναφέρομαι που - πολύ φοβάμαι- ότι περνάει πολλά ( όχι μόνο με το θέμα της αποβολής). Είναι μία απλή δίαίσθηση, αλλά εγώ την καταλαβαίνω πολύ καλά.......Δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά έχω την αίσθηση ότι υπάρχει μία ψύχρα από την άλλη πλευρά........Μακάρι να κάνω λάθος.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Δεν έχω τι να κάνω μιας και είμαι ολομόναχη ( ο άντρας μου έφυγε.....οι συνάδελφοι έφυγαν).....εμεινα μόνη σε ένα κρύο σπίτι που το ζεσταίνει καθόλου ικανοποιητικά ένα απαίσιο κλιματιστικό που μου έχει πάρει το κεφάλι από το θόρυβο. Ελα όμως που μόλις το κλείνω ξεπαγιάζω. Τους άθλιους στο παλιοχώρι που δεν έχουν βάλει ένα καλοριφέρ στα σπίτια τους. Ολοι οι συνάδελφοι που μένουμε εδώ τα έχουμε δει όλα από το κρύο φέτος. Σε κανενός το σπίτι δεν υπάρχει καλοριφέρ, μόνο κλιματιστικό. Και θα ξεπαραδιαστούμε και θα ψοφήσουμε από το κρύο.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αδιαθέτησα! Είμαι τόσο χάλια όσο δεν ήμουν ποτέ! Κλαίω από το πρωί. Κλάιω για την ατυχία μου και την γκαντεμια μου. Εμαθα πως πλέον και ο ιτου δημοσίου ασφαλισμένοι πρέπει να περνάνε από επιτροπή του ικα για να τους εγκριθούν κάποια φάρμακα εξωσωματικής. Η επιτροπή ζητάει 2 σπερμοδιαγράμματα με απόσταση 3 μήνες μεταξύ τους. Αρα, ακόμη και σήμερα να το κάνει ο Νικ, το επόμενο θα γίνει Μάιο. Αρα αναβάλλεται ακόμη και η προσπάθεια εξωσωματικής. Ελεος ρε κορίτσια....Γιατί να ταλαιπωρουμαστε έτσι....;;;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις ευχες!μανου να χαιρεσαι και εσυ την πριγκιπισσα σου.

καναμε το παρτι την παρασκευη, σβησαμε το κερακι, η μεγαλη δηλαδη, αυτος κοιτουσε, του αρεσε, ηταν ωραια, το αγορακι μου...να ειστε ολοι καλα και υπομονη κοριτσια, ερχονται χειροτερα...

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Αδιαθέτησα! Είμαι τόσο χάλια όσο δεν ήμουν ποτέ! Κλαίω από το πρωί. Κλάιω για την ατυχία μου και την γκαντεμια μου. Εμαθα πως πλέον και ο ιτου δημοσίου ασφαλισμένοι πρέπει να περνάνε από επιτροπή του ικα για να τους εγκριθούν κάποια φάρμακα εξωσωματικής. Η επιτροπή ζητάει 2 σπερμοδιαγράμματα με απόσταση 3 μήνες μεταξύ τους. Αρα, ακόμη και σήμερα να το κάνει ο Νικ, το επόμενο θα γίνει Μάιο. Αρα αναβάλλεται ακόμη και η προσπάθεια εξωσωματικής. Ελεος ρε κορίτσια....Γιατί να ταλαιπωρουμαστε έτσι....;;;;;

Κοριτσάκι μου γλυκό μη μου στενοχωριέσαι.. Αδιαθέτησες.. ε και; Δεν ήρθε και η συντέλεια του κόσμου... Αυτή τη στιγμή δυστυχώς το όλο σύστημα στην Ελλάδα αλλάζει και εμείς πρέπει απαραίτητα να εναρμονιστούμε μαζί του.. Μας έχουν καταστρέψει στην κυριολεξία τα ρεμάλια που είχαμε και έχουμε για βουλευτές τόσα χρόνια τώρα..

Όσον αφορά την εξωσωματική.. Κάτι θα γίνει, δεν μπορεί.. Ίσως να μπορεί η αδερφή σου να μιλήσει με το κέντρο που έκανε εκείνη την εξωσωματική και να σας δώσουν ένα σπερμοδιάγραμμα με ημερομηνία προγενέστερη του Γενάρη.. και ας πάει ο άνδρας σου να κάνει ένα τώρα..

Κρύο.. πολύ κρύο και στην Αθήνα.. ευτυχώς έχουμε πετρέλαιο στην πολυκατοικία και ανάβουμε το καλοριφέρ κάποιες ώρες το βράδυ για να ζεστάνει το σπίτι.. βέβαια το χρυσοπληρώνουμε αλλά προκειμένου να γίνουμε παγοκολώνες δεν το συζητώ..

Τα νέα μου... Πήγα σήμερα στο γιατρό μου και μιλήσαμε εφ' όλης της ύλης.. Καταλήξαμε κάπου αλλά θα μιλήσουμε κατά το Πάσχα για να το οριστικοποιήσουμε διότι τώρα δεν αισθάνομαι έτοιμη ούτε σωματικά αλλά ούτε και ψυχικά για να κάνω το οτιδήποτε.. η τελευταία προσπάθεια και αποτυχία μου έπεσε βαριά και θέλω το χρόνο μου για να το διαχειριστώ..

Μάρτζι μου ανά πάσα ώρα και στιγμή θες να έχουμε επικοινωνία μπορείς να μου στείλεις το κινητό σου και εγώ το δικό μου.. έτσι θα έχεις ένα άτομο με το οποίο μπορείς να μιλήσεις..

Ngeo και πάλι να τον χαίρεστε το μικρούλι!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...