Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κι ο δικός μου τρίβει τα μπάνια 10 ώρες! Τον αφήνω, δεν ανακατεύομαι! Στην αρχή εκνευριζόμουν αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με ακουμπά πλέον. Τελειώνω τις δουλειές μου, πίνω το καφεδάκι μου και κάθομαι να τον κοιτάω που τρίβει 😂 όχι θα κάτσω να σκάσω! 

@Makelen καλή επιτυχία κορίτσι μου, να είναι αυτός ο μήνας ο τυχερός σου! 🤞

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλημέρα σας..

Επέστρεψα κι εγώ στη βάση μου ύστερα από ένα σαββατοκύριακο που τα είχε όλα.. κουβέντα μέχρι το πρωί με τους φίλους μας... απίστευτη μωρουδίλα και αγκαλίτσες από τα διδυμάκια των φίλων μας και δη το βαφτιστήρι μας (ναι, θα γίνουμε και κουμπάροι τελικά)... απίστευτο φαγητό και γέλιο με καλή παρέα.. όπου όντως ήταν σαν να γνωριζόμασταν χρόνια και δεν υπήρξε ούτε ένα λεπτό αμηχανίας.. τους ευχαριστούμε κιόλας πολύ για την όρεξή τους και το σιγοντάρισμά τους στην κρασοκατάνυξη...

Εγώ είχα ραντεβού την Πέμπτη με το γιατρό αλλά τελικά μου το ανέβαλε για την ερχόμενη Δευτέρα λόγω χειρουργείου που προέκυψε.. Δεν πειράζει.. το καλό πράγμα αργεί να γίνει.. Το θέμα είναι ότι σκέφτηκα να του προτείνω να δοκιμάσουμε σε έναν κύκλο να πάρω κι εγώ σερπαφάρ ή σικλακούρ για να δούμε τι ανταπόκριση θα έχουμε και αναλόγως προχωράμε.. Εσείς τι λέτε;

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο Δομνίνα μου. Χαίρομαι που τα περάσατε τόσο όμορφα. Για να καταλάβω τα παιδιά δεν τα γνωρίζατε; Γιατί λες ότι ήταν σαν να γνωριζόσασταν χρόνια. Καλά θα κάνετε και θα βαφτίσετε ένα παιδάκι. Είναι μεγάλη ευλογία, να το ξέρεις!

Να τον ρωτήσεις τον γιατρό για την επιλογή αυτή. Τι έχεις να χάσεις; Εχω πάντως μεγάλη περιέργεια να δω τι θα σου προτείνει. Μαγδα μου, τι παίρνεις τώρα; Να σου πω...Εσύ μετά την πρεγκνυλ πάιρνεις ουτρογκεσταν και σικλακούρ; Εμένα μου έδωσε και ακόμη βάζω τα υποθετα.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μάρτζι μου τους κουμπάρους μας φυσικά και τους γνωρίζαμε.. η καλή παρέα ήταν ένα ζευγάρι από την Κύπρο από το οποίο γνώριζα μόνο την κοπέλα ιντερνετικά, αφού τη γνώρισα μέσω του φόρουμ και μιλάμε εδώ και δυο χρόνια.. Επ' ευκαιρίας της επίσκεψής μας στην Κύπρο βρεθήκαμε και μαζί και περάσαμε τέλεια..

Όσον αφορά το άλλο θέμα κι εγώ δε νομίζω ότι έχω να χάσω κάτι.. απλά η αγωνία (και καλά) παρατείνεται για μια ακόμη βδομάδα!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Αχ, τι ωραία πυο γνωριστήκατε κι από κοντά; Εμείς βρε κορίτσια λέτε να μπορέσουμε ποτέ να τα πούμε από κοντα; Εγώ πολύ θα το ήθελα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αυριο θα βρίσκομαι στην 24η μέρα και ήδη άρχισαν κάποια πονάκια περιόδου. Τα χάπια θα τα παίρνω ως την Παρασκευή που θα είμαι στην 27η μέρα. Πολύ φοβάμαι πως Σαββατοκύριακο θα αδιαθετήσω πάλι η καημενούλα! Δεν πειράζει όμως. Πάμε για άλλα...Προφανώς για κάτι άλλο είμαι προορισμένη. Ισως η εμπειρία της εξωσωματικής ( δεν την αποφεύγω, δεν την αποφεύγω....) να έχει να μου προσφέρει κάτι ξεχωριστό. Ποιος ξέρει.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Αυριο θα βρίσκομαι στην 24η μέρα και ήδη άρχισαν κάποια πονάκια περιόδου. Τα χάπια θα τα παίρνω ως την Παρασκευή που θα είμαι στην 27η μέρα. Πολύ φοβάμαι πως Σαββατοκύριακο θα αδιαθετήσω πάλι η καημενούλα! Δεν πειράζει όμως. Πάμε για άλλα...Προφανώς για κάτι άλλο είμαι προορισμένη. Ισως η εμπειρία της εξωσωματικής ( δεν την αποφεύγω, δεν την αποφεύγω....) να έχει να μου προσφέρει κάτι ξεχωριστό. Ποιος ξέρει.....

Χαίρομαι που σε διαβάζω διαφορετική (με την καλή έννοια πάντα).. ναι ίσως εμείς να είμαστε προορισμένες για κάτι διαφορετικό, κάτι μεγάλο :-P

Σήμερα πήγα στο Ιασώ να επισκεφθώ μια φίλη μου με την οποία γνωριστήκαμε εδώ μέσα και πριν λίγες μέρες γέννησε δυο κοριτσάκια.. Τυχαία συνάντησα και τον βοηθό του γιατρού μας με τον οποίο είπαμε κάποια πραγματάκια... εκτενέστερα θα μιλήσουμε βέβαια τη Δευτέρα αλλά εγώ του το ξεκαθάρισα ότι άλλη εξωσωματική εγώ δεν κάνω.. Δεν το αντέχω βρε αδερφέ.. Καιρός είναι να βρούμε μια άλλη λύση..

Μάρτζι μου κι εγώ θα χαιρόμουν ιδιαιτέρως αν μπορούσαμε να συναντηθούμε κάποια στιγμή όλες μαζί! Σας έχω ειλικρινά μέσα στην καρδιά μου:-)

L2qIp2.png

Πιο έντονοι οι πόνοι σήμερα κορίτσια. Ας μου έρθει μωρέ η σιχαμένη αλλά είναι ανάγκη να πονάω, ρε γμτ;;

Κορίτσια, στο σχολείο δύσκολα τα πράγματα. Δεν υπάρχουν χρήματα και δεν έχουμε θερμανση. Ανάβουν τα καλοριφέρ για κανά δυο ώρες και μετα παγώνουμε. Πολύ στενοχωριέμαι που έχουμε φτάσει σε αυτή την κατάσταση κάποιοι από εμάς. Σήμερα κοιτάζαμε τα μισθολογικά μας και μας ξανακάνουν κρατήσεις. Πού θα φτάσει ο μισθός μας; Από 1200 έφτασα 958. Από 958 έφτασα μετά στα 826. Τον άλλο μήνα θα φτάσω 800 και από κει και πέρα και για 7 μήνες με τις κρατήσεις θα παίρνω 700 με το ζόρι. Γιατί σπούδασα ρε γμτ; Γιατί διαβάζω τα απογεύματα και ανέχομαι κάθε σπαστικό; Για 700 ευρώ; Πώς μας υποτιμούν έτσι; Καθηγητές είμαστε, μορφωμένοι άνθρωποι και μας εξαθλιώνουν έτσι; Τουλάχιστον ας μας άφηναν να είμαστε στα σπίτια μας. Είμαστε μακρια από την οικογένεια μας, πληρώνουμε ενοίκια, μεταφορικά, χίλια -δυο. Και συνεχίζουν να μας "κόβουν";;;Ελεος.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Nα μαι και εγω!!!!

Δομνινα μου σιγουρα υπάρχουν και αλλες λυσεις και σιγουρα υπάρχουν πολλες ελπίδες γιατι κανενας δεν ξερει τι μπορει να συμβει!!!

Σημερα πηγα στην γιατρο και εχω 1 αυγουλακι απο δεξια(καλη πλευρα) 16 χιλ και 2 αυγουλακια απο αριστερα 14 και 13 χιλ!!! Το ενδομητριο χαλια ακομη (η γιατρος λεει πως ειναι χαλια για 2 λογους ή το σακχαρο μου ή απο την πρωτη αποξεση εχει παθει πατατρακ) ετσι συνεχιζω να παιρνω σικλακουρ!!!! τα κλομιφαιν τα πηρα απο την 2 εως 6 μερα!!! παιρνω ασπιρινη και πολυβιταμινες!!!! Ωορρηξια μαλλον εγω λεω το σαββατο!!!! ειπα στην γιατρο οτι δεν θελω να πηγαινω μερα παρα μερα!!! ετσι και αλλιως θα προσπαθησω παρασκευη και σαββατο!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Αχ βρε Μάρτζι μου... είμαστε όλοι στο ίδιο καζάνι και βράζουμε.. Εμείς για να καταλάβεις πήγαμε σήμερα το αυτοκίνητο στο συνεργείο για να βάλουμε υγραέριο.. Δεν πάει άλλο η κατάσταση με τη βενζίνη.. Ο άνδρας μου κάνει κάθε μέρα 50 χιλιόμετρα.. Δηλαδή το μήνα 1.250 χιλιόμετρα για να πηγαίνει στη δουλειά του και να γυρίζει σπίτι.. Υποβάλαμε δηλαδή τον εαυτό μας σε ένα έξοδο της τάξεως των 1.250 Ευρώ για να γλυτώνουμε το μήνα 90... και βάλε και τα διόδια της Αττικής οδού που είναι 115 Ευρώ το μήνα.. Από τα 1.000 Ευρώ που παίρνει πληρώνουμε τα μισά στις βενζίνες και στα διόδια και τα υπόλοιπα πάνε στη διατροφή που δίνει στο παιδί του.. Αλλά έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα πρέπει να λέμε κι ευχαριστώ που έχει δουλειά και που ξοδεύει τόσα λεφτά για να είναι εργαζόμενος..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

ΑΑΑΑ Ξεχασα να σας πω οτι μου ειπε την προηγουμενη φορα εμεινα εγκυος απο την μισοβουλωμενη σαλπιγγα!!!!! Μπορει να μαζεψε το ωαριο η αλλη σαλπιγγα ή μπορει και να μην ειναι και πολύ βουλωμένη!!!! Τελικα όλα ειναι θεμα τυχης!!! Η Παναγια με βοηθησε και ελπιζω να με ξαναβοηθησει!!! Ελπιζω να με προστατεψει ο Καλος Θεουλης γιατι ειναι λιγο επικυνδυνα τα κλομιφαιν με την μισοβουλωμενη μου πλευρα αλλα όλα θα πανε καλά!!! Ετσι και αλλιως οτι ειναι να γινει θα γινει!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μάγδα μου κι εγώ κάτι τέτοιο κόβω να προτείνω στο γιατρό.. Βέβαια όχι με φυσιολογικές επαφές διότι το σπέρμα μας δεν είναι για πρωταθλητισμό.. ίσως για διπλή σπερματέγχυση.. Δεν χάνουμε τίποτε να το δοκιμάσουμε και αυτό..

Καλή σου επιτυχία κοριτσάκι!

L2qIp2.png

Μάγδα, δεν κάνεις την pregnyl; Εγώ ξέρεις τι έκανα; Πήγα στον γιατρό την 12η μέρα, είδε ένα καλό ωάριο ( κι έμένα χάλια το ενδομήτριο) και μου είπε να κάνω την ένεση συγκεκριμένη ώρα. Η ένεση σου κάνει την ωορρηξία 100% μέσα σε 36 ώρες- λένε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Σε αυτό τον κυκλο δεν εκανα την ενεση μπορει να την κανουμε στους επωμενους κυκλους!!!!

Το ενδομητριο σου ειναι μια χαρα οταν το μετρησες ηταν οπως πρεπει σε σχεση με το ωαριο!!! Εμενα το ωαριο σκαει γυρο στα 22 χιλ και το ενδομητριο αρχιζει να μεγαλωνει οταν το ωαριο ειναι 15 χιλ!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Αυτά δεν τα ξέρω, κοριτσάκι! Εκανες master απ' ο,τι βλέπω. Εμένα ήταν 16 χιλ το ωάριο και μόλις 5,6 το ενδομήτριο. Το Νοέμβρη που το είχα ξαναμετρήσει όμως το ωάριο ήταν 12χιλ και το ενδομήτριο κάπου 6,5 ( αν θυμάμαι καλά). Τεσπα. Ουτως ή άλλως δεν έχω ελπίδες, οπότε τι το ψάχνω;;;

Αυριο έχω γιορτή!!! Η 5η μου γιορτή από τότε που παντρεύτηκα, ρε κοριτσάκια και ακόμη μόνοι μας. Πόσο ακόμη;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...