Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κι ο δικός μου τρίβει τα μπάνια 10 ώρες! Τον αφήνω, δεν ανακατεύομαι! Στην αρχή εκνευριζόμουν αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με ακουμπά πλέον. Τελειώνω τις δουλειές μου, πίνω το καφεδάκι μου και κάθομαι να τον κοιτάω που τρίβει 😂 όχι θα κάτσω να σκάσω! 

@Makelen καλή επιτυχία κορίτσι μου, να είναι αυτός ο μήνας ο τυχερός σου! 🤞

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Μάρτζι μου γλυκιά το ενδομήτριό σου ήταν λεπτό διότι και το ωάριο ήταν σχετικά μικρούλι. Για να γίνει ωορρηξία το ωάριο πρέπει να είναι από 19-22 χιλιοστά και συνήθως κάθε μέρα μεγαλώνει και λιγουλάκι.. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά για σένα κοριτσάκι μου και να σου κάτσει για να ηρεμήσεις κι εσύ λιγουλάκι...

Εγώ δεν σκέφτομαι να αλλάξω γιατρό διότι δε νομίζω ότι θα αισθανθώ τόση ασφάλεια με κάποιον άλλο.. Δεν μπορώ πάλι από την αρχή όλες τις εξετάσεις και τα ίδια λόγια..

Τα δικά μου νέα τώρα. Έκλεισα επιτέλους ραντεβού με το γιατρό για τις 26 Ιανουαρίου. Δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει μιας και είναι μέρα που συνήθως κάνει χειρουργεία και υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να ακυρωθεί τελευταία στιγμή.. Δεν με ενοχλεί αυτό όμως.. Το θέμα είναι να γίνει επιτέλους μια κουβέντα και να ξεκαθαρίσει το τοπίο στο τι μέλλει γενέσθαι.. τι επιλογές έχουμε, που βαδίζουμε, που πηγαίνουμε και πως θα το αντιμετωπίσουμε.. Μέχρι τότε... βλέπουμε!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νγεο, μόνο τα άσπρα είπε να πάρω.

Οσο για τον Πάντο θα πήγαινα, αλλά δεν έχω ΦΡΑΓΚΑ!!! Τα ατιμα.....Εμαθα ότι παίρνει γύρω στα 3000! Αν κάποια στιγμή μαζέψω ( που δεν πρόκειται....) θα πάω. Στο καλό αυτή η λαπαροσκοπηση....Θα τα είχα τώρα τα 3 χιλιάρικά. Δεν πειράζει μωρέ....ολα θα γίνουν!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Domnina, πώς έκανες τις ενέσεις; Μόνη σου; Εγώ είναι να την κάνω απόψε στις 11 κι έστειλα τώρα τον άντρα μου στο φαρμακείο να του πει η φαρμακοποιός πώς να μου την κάνει....Φοβάται κι αυτός κι εγώ....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοριτσακια μου γλυκα καλησπερα.Διαβαζω τα νεα σας,αλλα με την εναρξη του σχολειου δεν ειχα και πολυ χρονο.Ευχομαι παντως ολα να σας πανε πριμα τη νεα χρονια.

Μαρτζι και μαγδα μου καλη επιτυχια στη νεα σας προσπαθεια,ευχομαι να εχετε θετικα αποτελεσματα.

Μαρτζι μου απ'οσο ξερω οι ενεσουλες γινονται ευκολα,εμενα παντως η κουνιαδα μου που δεν ειχε κι αυτη ιδεα,τις εκανε μονη της.Βεβαια τωρα που θυμαμαι δεν ηταν η πρεγκυν,αλλα αυτες που κανει στις εξωσωματικες,αλλα φανταζομαι οτι πανω κατω η διαδικασια θα ειναι η ιδια.

Δομνινα οσον αφορα εσενα κοριτσακι μου,αν εσυ νιωθεις ασφαλης και σιγουρη με το γιατρο σου,τοτε να παραμεινεις,ειναι πολυ σημαντικο αυτο το θεμα.Παντως τη μερα που εχεις κλεισει το ραντεβου σου εχει γενεθλια το κοριτσακι μου και αν θυμαμαι καλα τοτε γεννησε κι η ngeo.Μακαρι να ειναι "σημαδιακη" η συμπτωση.....

Φιλακια σε ολες,καλο Σ/Κ.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρα. Την κάναμε την ένεση πολύ ευκολα τελικά. Από σήμερα ξεκινάμε τις προσπαθειούλες μας αλλά ( ω! του θαυματος) με ξεκίνησαν από το βράδυ κάτι φαγούρε εκεί κατω. Πολύ γκαντέμω η δικιά σας. Τεσπα. Θα κάνω εγώ και ό,τι γίνει...

Ρε Δομνα, πολλά φάρμακα δεν μου έδωσε; Τα ξεκίνησα από σήμερα. Μου έδωσε και κορτιζόνη για 6 μέρες. Γιατί άραγε; Κορίτσια, όσο αγχωμένη ήμουν πριν από λίγο καιρό, τόση αναισθησία με έχει πιάσει και δεν με νοιάζει πια. Εννοείται ότι δεν περιμένω να μείνω, αλλά το κάνω για χάρη του άντρα μου που ελπίζει ακόμη σε θαύματα.

Μάγδα, πόσο κάνει ο βασιλικός πολτός; Κορίτσια, θα μου κόψουν κι άλλα λεφτά από το μισθό ( είναι η διαφορά από το ενιαίο που προκύπτει). Τα καθαρά που παίρνω είναι 820 ευρώ και για τους επόμενους μήνες θα παίρνω 720. Μην ακούτε την Διαμαντοπούλου που λέει ότι οι μισθοι μας δεν έπεσαν παρά μόνο 50 ευρώ. Αυτό ισχύει για τους παλιούς εκαπιδευτικούς που όντως δεν είδαν μειώσεις στο μίσθο τους. Οσοι έχουμε κατω από 10 χρόνια προυπηρεσίας, χάσαμε 400 ευρώ καθαρά!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Αγχώθηκα λίγο με κατι που μου είπε μια κοπέλα. Εγώ από σήμερα ξεκίνησα ουτρογεσταν υπόθετα και βάζω 3 την μέρα. Μου είπε λοιπον η κοπελιά πως προγεστερόνη δίνουν συνήθως μετά την ωορρηξία κι όχι αμέσως μετά την pregnyl! Επίσης είπε πως στις γόνιμες αποφεύγουμε να βάζουμε το ο,τιδήποτε στον κόλπο γιατί εμποδίζει το σπέρμα. Δεν θα διευκρίνιζε όμως ο γιατρός να τα ξεκινήσω από Τρίτη; Αλλά σάμπως μου είπε και τίποτα! Στν γραμματέα του έδωσε οδηγίες κι αυτή με τη σειρά της σε μένα. Και την ρώτησα τι να κάνω με τα υπόθετα, γιατί με προβλημάτισε πότε να έρχομαι σε επαφή, πριν ή μετά. Και είπε καλύτερα πριν βάλω το υπόθετο.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μάρτζι μου γλυκιά,

Συγνώμη που δεν μπήκα τόσες μέρες για να απαντήσω στις ερωτήσεις σου αλλά το σβκ κάνω αποτοξίνωση από τον υπολογιστή. Βλέπεις τις καθημερινές επί ένα συνεχόμενο 8ωρο είμαι μπροστά στην οθόνη κι έτσι όταν πηγαίνω σπίτι και τα σβκ ούτε να τον βλέπω δεν θέλω..

Κοριτσάκι μου σου έδωσε τα φάρμακα που δίνουν συνήθως μετά την εμβρυομεταφορά.. Θέλει να προετοιμάσει το σώμα σου ούτως ώστε σε ενδεχόμενη εγκυμοσύνη να υποδεχθεί ομαλά το έμβρυο και να βοηθήσει την εμφύτευσή του..

Στο μόνο που διαφωνώ είναι το utrogestan.. για να επιτευχθεί εγκυμοσύνη φυσιολογικά (όπως στη δική σου περίπτωση αφού έχετε μόνο φυσιολογικές επαφές) η προγεστερόνη του οργανισμού πρέπει να είναι από μόνη της υψηλή.. εγώ δεν βλέπω το λόγο γιατί να βάζεις utrogestan από τώρα.. σαφώς μπορείς και να τα παίρνεις από το στόμα αλλά με αυτό τον τρόπο ενδέχεται να σου προκαλέσουν ζαλάδες και υπνηλία.. οπότε κι εγώ θεωρώ καλύτερο να τα βάζεις από τον κόλπο.

Καλή μου ο Πάντος δεν παίρνει 3.000. Για μια απλή εξωσωματική παίρνει 3.800 εκτός των υπερήχων και του αναισθησιολόγου και των αιματολογικών που θα πρέπει να κάνεις..Είναι από τους πιο ακριβούς. Βέβαια δεν ξέρω αν τώρα με την κρίση έχει ρίξει καθόλου τις τιμές, πάντως μέχρι πρότινος ήταν φωτιά και λαύρα..

Μανού μου μακάρι η 26 Ιανουαρίου να είναι σημαδιακή και για μένα αυτή τη φορά.. Πολλά θα κριθούν στη συνάντηση με το γιατρό μου.. θέλω να δω τι άλλο θα μου προτείνει..

Ελπίζω να είστε όλες καλά και να περνάτε υπέροχα.. Εγώ την Παρασκευή που μας έρχεται πάω Κύπρο και γυρίζω Κυριακή βράδυ.. Είπαμε να κάνουμε ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα μας και τι καλύτερο από ένα ταξιδάκι;

Σας φιλώ ανεξαιρέτως!

L2qIp2.png

Δομνα μου, δεν ήξερα ότι η δουλειά σου έχει να κάνει με υπολογιστές. Καί τώρα που το σκέφτομαι δεν ξέρω ποια ακριβώς είναι η δουλειά σου!!!

Στον Πάντο, αν πας συστημένη από την Τζεφεράκου, σου παίρνει 3000. Το ξέρω από την κοπέλα που σου έλεγα πιο πάνω, την tonia. Τώρα όσον αφορά τα φάρμακα και συγκεκριμένα το utrogestan, δεν ξέρω τίποτα. Τα παίρνω και ας γίνει ό,τι είναι να γίνει! Από Το Σαββατο το βράδυ μέχρι την Κυριακή το μεσημέρι πονούσα από την δεξιά πλευρά. Μάλλον έπεφτε το ωάριο. Κάναμε ό,τι ήταν απαραίτητο, αλλά σήμερα δεν εκμεταλλευτήκαμε όπως έπρεπε την μέρα. Λίγο το σχολείο, λίγο ο μεσημεριανός ύπνος, λίγο μία επίσκεψη που έκανα, την χάσαμε την μέρα. Αφήστε που δεν είχαμε και όρεξη....Τεσπα. Καλά να περάσετε στην Κύπρο.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μάρτζι μου η δουλειά μου δεν έχει να κάνει με υπολογιστές... Δουλεύω ως γραμματέας σε μια δικηγορική εταιρεία και έτσι αναγκαστικά είμαι μπροστά σε έναν υπολογιστή τις περισσότερες ώρες του οκταώρου.. μου αρέσει πολύ η δουλειά μου και δουλεύω στην ίδια εταιρεία επί 12 συναπτά έτη..

Ο άνδρας σου πέρασε κανένα μάθημα; Τώρα είναι μαζί σου; το εύχομαι να είστε μαζί όσο περισσότερο καιρό γίνεται διότι κακά τα ψέμματα.. η μοναξιά είναι δυσβάστακτη κάποιες φορές..

L2qIp2.png

Ναι, μαζί μου είναι! Καλά είναι να είμαστε μαζί βρε Δόμνα μου, αλλά κι αυτή η συνεχόμενη ανεργία του τόσα χρόνια μας έχει γίνει βραχνάς. Αν τουλάχιστον δούλευε κι αυτός.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Ναι, μαζί μου είναι! Καλά είναι να είμαστε μαζί βρε Δόμνα μου, αλλά κι αυτή η συνεχόμενη ανεργία του τόσα χρόνια μας έχει γίνει βραχνάς. Αν τουλάχιστον δούλευε κι αυτός.....

Αν τουλάχιστον δούλευε κι αυτός πιστεύω ότι θα είχε καλύτερη ψυχολογία αλλά κι εσείς θα είχατε ένα επιπλέον εισόδημα.. Είναι κρίμα να δοκιμάζονται οι σχέσεις ενός ζευγαριού από την οικονομική ανέχεια.. Ελπίζω τουλάχιστον να έρθει το παιδάκι σας να σας δώσει χαρά και ελπίδα:-)

L2qIp2.png

Αχ, Δόμνα μου, τι να πεις! Ετσι μας κατάντησαν τους νέους ανθρώπους, όλοι αυτοί οι άθλιοι που μας κυβερνούν χρόνια τώρα....Να παίρναμε και μία χαρά με μία εγκυμοσύνη τουλάχιστον! Εκεί που χαρήκαμε για την αδελφή μου, μας το πήρε πίσω πάλι για να ξαναπέσουμε στην στενοχώρια. Το έχω πει πολλές φορές.....Αν είχε τουλάχιστον η αδελφή μου ένα παιδάκι, θα ήταν διαφορετικά. Γιατί να παιδευόμαστε και οι δυο;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κουκλιτσες μου καλημερα,τι μου κανετε;Ελπιζω να ειστε ολες καλα,παρουσες-απουσες.Μαρτζι μου ευχομαι η προσπαθεια σου να φερει το επιθυμητο αποτελεσμα,δομνινα μου ολα καλα να πανε στο ραντεβου σου με το doc.Αληθεια κοριτσια εχει καποια απο σας fb,για να γινουμε κι εκει φιλες αν θελετε...οποια θελει ας μου πει να της στειλω κι εγω πμ.Φιλακια σε ολες και προσπαθειτε να περνατε καλα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κοριτσάκια μου, καλημέρα. Η Δομνίνα μας θα έφυγε για Κύπρο. Να περάσεις πολύ καλά, να φορτώσεις μπαταρίες και την Πέμπτη στον γιατρό να πάνε όλα καλά και να μας πεις καλά νέα.

Βρε κορίτσια, βλέπω αυτά τα παπούτσια της heine( στην διαφήμιση που έχει εδω!) τι πανακριβα! Πού νομίζουν ότι απευθύνονται οι άνθρωποι! Ξέρετε να μου προτείνετε κανένα άλλο site με φτηνά πράγματα;

Τα νέα μου όπως τα ξέρατε. Συνεχίζω να παίρνω τα χάπια που έδωσε ο γιατρός. Δεν είμαι αγχωμένη. Περνάω όμορφα εδώ. Εχω κάνει μία όμορφη παρεα ( γυναικοπαρέα), πηγαίνουμε για κανά καφεδάκι, περπατάμε πού και πού και ανυπομονούμε να έρθει το Καλοκαιράκι να περπατάμε ως την παραλία κι εκεί να ξεκουραζόμαστε στις σεζ λογκ κανοντας ταυτόχρονα και το μπανάκι μας! Καλά είναι μωρέ.....Κάπως θα φτιάξουν τα πράγματα.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Μαρτζυ μου πολύ ωραια η εικονα με την παραλία!!! Εμενα μου αρεσει να κοιταω την θαλασσα οταν ειναι φουρτουνιασμένη!!!:):):) Ταιριαζει με την ψυχολογία μου.....

Σημερα παιρνω το τελευταιο χαπάκι για να κανω αυγουλάκια αλλα νομιζω οτι η καλη πλευρα πρεπει να τεμπέλιασε γιατι εχω τσιμπιματακια απο την αλλη!!!!! αυτη η πλευρα ολο κοιματε αμαν πια (η γιατρος την χαρακτιρισε τεμπελα με λιγα ωοθηλάκια). τελος παντων ετσι και αλλιως νωρις ειναι ακομη για να τα καταφερω!!!!!!!

Δομνινα μου ελπίζω να παιρνας τέλεια!!!:):):) Και εγω θα ηθελα ενα ταξιδακι αλλα τα οικονομικα δεν το επιτρέπουν!!!!

Μαρτυ μου σου στέλνω όλη μου την θετική ενεργεια να πάνε όλα καλά!!!!!:):):)

Μανουνίτα μου τι κανεις????εγω εχω FB!!!!αλλα δεν πολύ μπαινω δηλαδη 1 φορα το μηνα και αμα.....

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...