Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Θένα μου, ευχαριστώ για τις ευχές και την συμπαράσταση. Φεύγω αυριο από Γιαννενα και μάλλον καλό Μάρτη θα ξανάρθω. Οταν με το καλό έρθω, θα τα πούμε.

Η Δομνα μας είμαι σίγουρη ότι θα επανέλθει δριμύτερη και δυνατή όσο ποτέ. Το ταξιδάκι θα την ανανεώσει και θα αποκτήσει ξανά την αισιοδοξία της.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Manoutita μου, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!Γιορτάζεις εσύ σήμερα, σωστα;;;

Να είσαι πολύχρονη, δυνατή, γερή. Να έχετε μόνο γιορτές στο σπίτι σας. Σε φιλώ....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλησπερα κοριτσακια μου,οσο για το ηθικο που θα παει θα ερθει η ωρα πιστευω που θα εχει ανοδικη πορεια...

Μαρτζι μου ναι γιορταζω σημερα να εισαι καλα,σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες,και του χρονου να ειμαστε γερες!!!!Οσο για σενα κουκλιτσα μου,σου ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα καλα και να εχεις θετικα αποτελεσματα.Φροντισε να εχεις θετικη σκεψη και εμεις θα ειμαστε διπλα σου κουκλιτσα μου!!!!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Πού είστε;;;

Μπαίνω σχεδόν καθημερινά και δεν βλέπω καθόλου κίνηση.

Εκλεισα ραντεβού την Πέμπτη σε έναν γυναικολόγο να δούμε πως πάει η ωορρηξία. Μακάρι να είναι όλα καλά και να μου δώσει το οκ για την πρενγκυλ. Ο άντρας μου, ο έρμος, ελπίζει πως θα τα καταφέρουμε. Εγώ πάλι το πήρα απόφαση πως θα πάμε για εξωσωματική και καθόλου δεν στενοχωριέμαι πια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Margi μου καλα αποτελεσματα να εχεις κοριτσακι μου.Παντως κοιτα να μεινεις ετσι χαλαρη και που ξερεις καμια φορα,τα θαυματα γινονται εκει που δεν τα περιμενεις.Μακαρι πουλακι μου,στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Mannou, δεν πτοούμαι πια....Τόσα που πέρασα, συνήθισα πια στις ατυχίες και τις αναποδιές. Ο,τι είναι να γίνει, θα γίνει.....Δεν μπορώ να κάνω και τίποτα άλλο. Βαρέθηκα να μιζεριάζω και να χαλάω την διάθεση των άλλων. Εντάξει, δεν πρέπει να σκέφτομαι μόνο αυτό, έτσι δεν είναι; Φτου, να μην ματιαστώ, αλλά είμαι πολύ αισιόδοξη και ήρεμη. Μακάρι να κρατήσει, Παναγίτσα μου.

Κορίτσια, δεν σας είπα. Εβλεπα στον υπνο μου τις προάλλες ότι ήμουν στην εκκλησία του Αγιου Ιωάννη του Ρώσου ( μια- δυο φορές μου είχαν αναφέρει το ονομά του- να φανταστείτε δεν τον έχω αναφέρει ποτέ στις προσευχές μου, να πείτε ότι το είχα στο μυαλό) . Προσκύνησα λοιπόν την εικόνα και είπα πως αν κάνω παιδί θα το πάρω και μαζί με τον άντρα μου θα πάμε να τον προσκυνήσουμε. Λέτε να εισακούστηκε η προσευχή μου στο όνειρό μου;;;Αχ, μακάρι να έρθει το μωρό και θα πάω οπωσδήποτε....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Hello girls!

Γύρισα κι εγώ από το χωριό και ομολογώ πως αυτή τη φορά δεν ήθελα καθόλου να γυρίσω πίσω.. Ήθελα να μείνω εκεί, στη ζεστή σομπίτσα, στην καταπράσινη αυλίτσα και τον καθαρό αέρα.. Ας όψεται όμως η ανάγκη που άλλους τους ανεβάζει και άλλους τους κατεβάζει κι έτσι αναγκάστηκα και γύρισα..

Είμαι καλά, τα έχω αφήσει όλα πίσω και προχωράω μπροστά.. Η ακατανόμαστη με επισκέφτηκε κανονικότατα στις 26 μέρες ακριβώς.. Βέβαια δεν περίμενα και τίποτε μιας και όλο το μήνα μια φορά συνέβη το μοιραίο... αλλά ξεχνάμε μέρες, ξεχνάμε τα πάντα και ρίχνουμε στα τυφλά μπας και ξεστραβωθεί η τύχη και μας χαμογελάσει!

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Καλώς το το κορίτσι! Καλά, έτσι όπως μας περιγράφεις το χωριο σου, το φαντάζομαι και πρέπει να είναι τέλειο. Πότε θα πάμε Κύπρο; Τα πεθερικά τα φιλοξενείτε ακόμη ή γύρισαν σπιτάκι τους;

Τα διάβασες τα νέα μου, ε; Δομνίνα, το πήρα απόφαση. Θα ξεκινήσω με αυτόν το γιατρό και ό,τι γίνει. Εξετάσεις ορμονικές την τρίτη μέρα του κύκλου μού ζήτησε κι είπε πως θα κάνουμε κι μία βιοψία ενδομητρίου για να αποκλείσουμε την ύπαρξη μικροβίων. Στη συνεχεια καταστολή και μετά ενέσεις.....Θα το κάνω! Τέλη Φλεβάρη ξεκινάω και ο Θεός βοηθός!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλησπέρα κορίτσια.... να μαι και εγω!!!!

Μαρτζυ μου καλή επιτυχια κοπέλα μου όλα να πανε καλα:):):) θα μαθαινουμε νεακια:):)

Δομνινα μου καλως ήρθες πισω!!!!

Μανουνιτα μου τι κανεις??? η μικρη????Χρονια πολλα για την γιορτή σου!!!!

Εγω τον αλλο μηνα ξεκιναω παλι με κλομιφαιν και cyclacur!!!Παιρνω την ασπιρινουλα μου γιατι βρηκαμε ελαφρια θρομβοφιλια μια μεταλαξη στην ομοκυστεινη και βιταμινες που μου ειπαν!!! Για το σακχαρο δεν εβγαλα ακρη προσπαθω να μην τρωω γλυκα και χαζομαρες και αμα ξαναμεινω εγκυος θα ειναι το πρωτο που θα κοιταξω!!!

αυτα τα νεάκια μου!!!

Μαρτζυ μου τι κανει η αδερφη σου!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά..

Το χωριό μου είναι υπέροχο.. καταπράσινο, δίπλα στη θάλασσα, ήρεμο.. ότι πρέπει για να ηρεμεί και να χαλαρώνει κανείς..

Μάρτζι μου Κύπρο πάω το επόμενο Σαββατοκύριακο.. Δυστυχώς τα πεθερικά εδώ είναι ακόμη και ομολογώ ότι η υπομονή μου έχει αρχίσει να εξαντλείται.. και δεν μου έφταναν όλα τα άλλα, κάνουν και οι γιατροί του ΙΚΑ απεργία και δεν έχουν πάει ούτε σε έναν γιατρό... ο πεθερός μου λέει ότι θα φύγει όπου να ναι αλλά η πεθερά μου δεν το κουνάει με τίποτε.. ας ελπίσω ότι θα πάει να μείνει στην κόρη της όταν μείνει μόνη της...

Μάρτζι μου γλυκιά καλά κάνεις και προχωράς σε εξωσωματική.. έτσι όλα τα εμπόδια θα ξεπεραστούν και θα καταφέρεις να πας κι ένα βήμα παρακάτω. Είμαι μαζί σου από την αρχή μέχρι το τέλος σε αυτή την ιστορία.

Μαγδούλα κι εγώ σκέφτομαι πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να δοκιμάσω με χάπια.. για να δω τουλάχιστον την αντίδραση του οργανισμού μου. Το μόνο που μένει είναι να μιλήσω με τον εξωσωματικό και να δούμε τι λύσεις και επιλογές έχουμε γιατί εγώ προσωπικά 5η εξωσωματική δεν κάνω που να χτυπιούνται όλοι κάτω.. Κουράστηκα.. πως το λένε..

L2qIp2.png

δομνινα μου δεν νομιζω να χασεις κατι!!!

Σου θυμιζω πως και εγω εχω παρα πολλα προβλήματα (μια σαλπιγγα - ελαφρια θρομβοφιλια - παθολογικη καμπυλη σακχαρου-θυροειδη- ανωμαλες μορφες σπερματος αρκετες και χαμηλα οιστρογονα) αλλα μας εκατσε!!!:):):) Η γιατρος μου ειπε πως μπορουμε να προσπαθησουμε 3 με 4 κυκλους και ο αντρας μου παιρνει βασιλικο πολτο και πολυβιταμινες, ο βασιλικος ανανεωνει τα κυτταρα και βοηθαει στις ανωμαλες μορφες!!!!

Νομιζω πως δεν εχεις να χασεις τπτ!!!! όλα ειναι θεμα τυχης!!! Νομιζω πως και εσυ εχεις ενα θεμα με θρομβοφιλια ρωτησε τον για ασπιρινη οσο θα κανεις θεραπεια!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Γεια σας! Λοιπόν γρήγορα να σας πω τα νέα μου. Πήγα χθες σε έναν γιατρό για έλεγχο ωορρηξίας. Εχω ένα ωάριο 16 εκετοστα στην δεξιά ωοθήκη( καλό αυτό) αλλά ένα ενδομήτριο αρκετα λεπτο ( μόνο 5, 6 εκ στην 12η μέρα- λίγο ρε γμτ και αναρωτιέμαι τι στο καλό έγινε). Είπα στο γιατρό ό,τι μου είπε ο εξωσωματικός κι είπε κι αυτός πως δεν χάνουμε τίποτα να δοκιμάσουμε με pregnyl.Σήμερα το βράδυ λοιπόν θα κάνω την ένεση στις 11 το βράδυ και από αύριο επαφές μέχρι την Δευτέρα.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

από αυριο ξςκινάω επίσης utrogestn, salospir, cyclarul και κάτι άλλα χάπια. Ολα αυτά θα τα πάρω για 14 μέρες. Είπε πως μου δίνει τη θεραπεία που κάνουν στις σπερματεγχύσεις...τι να πω, βρε κορίτσια! Ας το δοκιμάσω κι αυτό. Πολύ στενοχωρήθηκα όμως για το ενδομήτριο. Βέβαια είπε ο γιατρός πως με τα φάρμακα θα παχύνει, αλλά εγώ ξέρω πως κορίτσια που δεν μεγαλώνει το ενδομήτριο έχουν πρόβλημα. Τον προηγούμενο μήνα ήταν καλό ( στην 15η μέρα ήταν 11 χιλ). Αχ, βρε κορίτσια, τι τραβάμε!

Μάγδα, η αδελφή μου θα κάνει τώρα κάτι εξετάσεις. Είναι πολύ στενοχωρημενη, αγχώνεται για το οικονομικό και γενικότερα ψάχνεται κι αυτή η καημένη. Ηταν ανάγκη να χαθει το μωράκι της, ρε γμτ;;

Δομνα, ξεκίνα. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Βρε Δόμνα μου, γιατρό δεν σκέφτεσαι να αλλάξεις. Μία κοπέλα από εδώ, η tongiar νομίζω, είχε κάνει 6 εξωσωματικές και την 7η αποφάσισε να πάει στον Πάντο. Πέτυχε δίδυμα και δεν το πιστεύει ακόμη......Πάρε λίγο το χρόνο σου, κάνε αυτό που κάνει και η Μάγδα και εδώ είμαστε όλες μας να δίνουμε κουράγιο και συμβουλές η μία στην άλλη. Σας φιλώ.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

margi μακαρι να πανε ολα καλα!!!τα cyclacur θα παιρνεις και τα καφε;;;γιατι με ειπε η γιατρος μου οταν και εγω τα ειχα παρει με εντολη αλλου γιατρου οτι τα καφε δεν πρεπει, αλλοι ειπαν δεν πειραζει...γιατι λεει οτι δεν μπορει να γινει εμφυτευση με τα καφε....εσενα τι σου ειπε γιατι ακομα απορια εχω.

εσυ γιατι δεν ακολουθεις την συμβουλη σου να πας και εσυ στον παντο;;;ο ανθρωπος αυτος εχει ερθει γιαννενα για να κανει εξωσωματικη και πηρε μερικα ωαρια και αλλα τα αφησε γιατι δεν ηταν τελειο το ποσοστο αλλα λιγο χαμηλοτερο του τελειου, ο ανθρωπος εχει υψηλα ποσοστα γιατι δεν κανει προχειροδουλειες και θελει πραγματικα να ειναι τελεια ολα για να προχωρησει. σας ειχα πει και εδω 2 περιπτωσεις, μια με διδυμα με την πρωτη και αλλη με τριδυμα το ιδιο μετα απο πολλα χρονια και αλλες αποτυχημενες προσπαθειες.

δεν βλεπτει να πας μια φορα αθηνα να του μιλησεις και εσυ και μπορει να ερθει και πανω.

φιλια και καλη μερα, θα προσπαθησω και μετα να μπω

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...