Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

Κορίτσια μου ερώτηση, 10 Ιανουαρίου έχω ραντεβού για να δούμε τ επόμενα βήματα για την επόμενη εμβρυομεταφορα  μιας και αυτήν δεν προχώρησε, έχω 4ββ 3αβ 2αβ βλαστοκυστες 5 ημερών που περιμένουν, μπορώ να επιλέξω ποια θα βάλω ή όχι???έχετε κάποιο τίπ να προτείνετε ή κάποια ερώτηση που μπορώ να κάνω στον γιατρό?

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλησπερα!ειδα το post της mariaefi και μ ανεβηκε η πιεση!Εχω να βγω στην περιοχη μου κανα πενταμηνο τωρα για να αποφυγω ολες τις καρακατινες που παιζουν με τον πονο μου!Ξερεις τι ειναι να συναντας γνωστους στο δρομο κι αντι για καλημερα να σου πιανουν την κοιλια και να λενε "ποτε με το καλο?" κι εσυ να γινεσαι κομματια γιατι απλα παχυνες και μωρακι γιοκ?Σε μια καποτε της ειπα "το πρωι με το καλο,αν θες στα κραταω!".Πλεον εχω γινει πολυ βρωμοστομη και κοβω διαολους γιατι η υπομονη εχει και τα ορια της!Οχι που θα σπασουν τα νευρα τα δικα μας για να εχουν θεμα κουτσομπολιου οι μεγαιρες!

mariaefi μη μασας και παψε να σαι ευγενικη!δυδτυχως ο κοσμος σε σεβεται οταν τον εχεις χεσμενο και σορυ για την εκφραση!

δεν εχεις άδικο κουκλα μ ου.............

το εχω ζησει αυτο ........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσαρες μαρια μου μην τρελαινεσαι εγω οταν ερηξα το παιδι στον 5 μηνα γυρησε και μου ειπε ε καλα τωρα εγω στεναχωρηθηκα πιο πολυ απο εσενα γιατι θυμηθηκα τα δικα μου αλλα δεν κρατηθηκα απαντησα της ειπα εσυ γιατι στεναχωριεσαι αφου τα παιδια τα ερηχνες γιατι δεν τα ηθελες οχι γιατι ειχαν προβλημα και αναγκαζοσουν αχ θεε μου γιατι ειναι ετσι οι πεθερες??????

μηλιτσα μου τι κανεις?

Και το χειροτερο ειναι να μην εχεις κανενα προβλημα με τον ανθρωπο σου,να παλευεις για να αποκτησεις παιδακι και να ρχονται ολες οι να μην πω τι και να εχουν αποφασισει αν θα ειναι αγορι η κοριτσι,πως θα το πουμε,απο που θα ψωνισουμε βρεφικα και ολες τις σχετικες παπαρολογιες.Οταν ομως λες "δωσε φραγκα" ολες επανερχονται εις την ταξην και λενε "α,αυτο ειναι δικο σας θεμα"!!!!!!!!!!!!

ωρε τι μας λες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σορυ εχω νευρα σημερα.Χτες περναγα καταθλιψη.Αυριο θα ριχνω ευαγγελια.Μεθαυριο τριαλαρι τριαλαρο και παλι απ την αρχη.Κουραγιο............

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

αχ,κοριτσια δεν προλαβαινω καθολου, εχω ολο προμηθευτες. Παντως ειμαι αρκετα καλυτερα,μονο η διαθεση μου εχει παρει τον κατηφορο, γιαυτο μαργκι μου,σειρα σου να με μαλωσεις. Μαγδουλα μου που εισαι? Βγαινω και θα ξαναμπω το βραδυ αργα. Φιλακια

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Εδω ειμαι και εγω!!! Ειμουν στην δουλειά!!!!

Αργυρω μου καλως όρισες εγω σε ξερω απο το Parentς!!!

Κοριτσια όλα καλά????

Μαριαεφάκι μου μην στεναχωριεσαι καλη μου δεν αντιδραση τ πειραζει που το ειπες αφου το ηθελε ο αντρας σου που λογικο ηταν να θελει να το πει στους γονεις τους!!!

Η απαντηση τους ηταν απαραδεκτη κοιτα να μενεις ηρεμη και μακρυα απο ατομα που σε αναστατωνουν να προσεχεις τον εαυτό σου και το μωράκι!!!! Καθε μερα να κανεις μια προσευχουλα να σε προσεχει η Παναγιτσα και ο Θεούλης αυτο θα κανουμε και εμεις απο εδω!!! ΕΕΕ Κορίτσια????

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Αννούλα μου χρονια πολλα!!! Γενέθελεια εχεις????

Αργυρώ μου μηπως σημερα γιορτάζεις???? Σου ευχομαι ότι επιθυμεις στην αγκαλια σου να το βρεις!!!!

Κοριτσακι κι εγω σε θυμαμαι απο το parents!!Σημερα απο οσο ξερω γιορταζουν οι Ασημινες κι οχι εγω,ευτυχως γιατι ειναι 2 φορες τον χρονο και τριτη δεν θα το αντεχα!!Φιλια!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Ναι μαγδα μου ειχα εχθες γεννεθλια σε ευχαριστω πολυ και εσυ οτι επιθυμεις γρηγορα να το εχεις και πανω απολα υγεια κοριτσια για ολο τον κοσμο

Αννουλα να τα εκατοστησεις!!!Να χαιρεσαι την κορουλα σου που ειναι μια γλυκα!!!

498ap2.png

nZqvp3.png

KALISPERA KORITSIA,,,,,,TWRA KSERW I MILITSA THA ME SKOTOSI POU MPIKA,,,,GIATI DEN DIABAZEIS THA MOU PEI,,,,,LIGO NA XALARWSW MPIKA,,,APO TO MESIMERI DEN SIKOSA KEFALI KORITSIA,,,2 MERES EMEINAN,,,,,GEORGIA77 SE OLES MAS PANW KAT TO IDIO SYMBAINEI ME TIS AKSIOAGAPITES PETHEROULES MAS ALLA EMEIS BRAXOS PLEON....OPWS LEEI KAI I MARIAEFI RIKSTO STIN TRELITSA,,,EGW AYTO EKANA OTAN IRTHE KAI EYTIXWS SIKOTHIKE KAI EFYGE,,,,

Γεια σας κορίτσια! Μαριαέφη, μην δίνεις σημασία σε κακόβουλα σχόλια. Δεν αξίζει τον κόπο! Να καλωσορίσω και εγώ τα νέα κορίτσια. Αργυρώ 30 κι εγώ σε θυμάμαι, αλλά δεν θυμάμαι την περιπτωσή σου. Να μας τα ξαναπείς λίγο σε παρακαλώ. Αννα, Χρόνια Πολλα! Μηλίτσα μου ε΄χεις πέσει λίγο ή μου φαίνεται. Να προσέχεις και να μην κουράζεσαι. Ελένη, καλή επιτυχία ευχομαι.Θα σε μαλώσω όμως κι εγώ. Φύγε γρήγορα από τον υπολογιστη. Αντι να ξεκουραστείς εδώ, θα ζαλιστείς και μετά δεν θα έχεις όρεξη για διάβασμα. ΒΓΕΣ!!! Είναι διαταγή.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...